counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
14 Квітня
Всі новини...

Альона Шкрум
Альона Шкрум

Савченко не та людина, яку можна використовувати в політичних іграх


Повертати з Росії українську льотчицю Надію Савченко насамперед треба як людину і героїню, а потім вже як політика конкретної партії. Надію можна обміняти навіть на тисячу росіян, оскільки вона вже стала символом. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловила народний депутат від партії «Батьківщина» Альона Шкрум.

«Маю велику надію, що переговори щодо Савченко ведуться. Але ведуться не мною і не Юлією Володимирівною, це може робити тільки Президент. І навіть він обмежений тими переговорами, які веде не напряму. Ми спеціально вивчали досвід Ізраїлю, коли вони міняли буквально тисячі людей, щоб отримати одного або двох своїх. Вважаю, що такий обмін повинен бути й у випадку з Савченко. Якщо треба міняти на тисячу, то на тисячу росіян. Якщо треба заарештувати і подати деяких депутатів на зняття недоторканності, а потім їх обміняти, можна і так зробити. Є абсолютно проросійські депутати в Раді, які фінансуються за російські кошти. Це вже знову питання дипломатичних переговорів. Чи Савченко можна використовувати в політичних іграх? Я не знаю Надію особисто, але досить добре знаю її маму і сестру. І її мама, якій 77 років, каже, що Надія - не та людина, яку можна використовувати. Надія знає, чого вона хоче. І вона буде захищати себе», - розповіла депутат.

Шкрум зазначає, що нардепам варто об'єднатися навколо цього питання. І розглядати звільнення льотчиці не з ракурсу звільнення політика (Надія - нардеп від «Батьківщини». - Ред.), а з урахуванням того, що Савченко - героїня.

«У мене є протиріччя з багатьма колегами з «Народного фронту», але, коли вони вийшли на мітинг на захист Савченко, це правильно. Спочатку ми отримуємо українського громадянина, українську героїню, льотчицю, а потім вже отримуємо політика з конкретної політичної партії. Треба просто звільняти своїх людей, не тільки Савченко, а щонайменше 28 осіб. До речі, варто відзначити, що Сенцова ми втратили.

Коли нас звинувачують, що ми робимо піар на Савченко, для мене це дуже емоційне питання і мені прикро, адже я з її мамою провела в аеропортах багато часу. А ось Сенцова перевели на Далекий Схід, його адвокати його ж злили. Вони працювали непрофесійно. Ніхто так не займався ним, як ми зараз найняли найкращих адвокатів для Савченко. Сенцова звільняти буде набагато важче», - зазначила Альона Шкрум.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 20



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів


/-0,20255303382874-/ /-pc-/
Top