counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Андрій Бузаров
Андрій Бузаров

Система в Росії не зміниться, після Путіна спецслужби поставлять іншу людину, яка служитиме


Російський президент Володимир Путін - ставленик системи. І навіть якщо він піде, що вкрай малоймовірно найближчими роками, ситуація для України на краще не зміниться. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт-міжнародник Андрій Бузаров.

«Я не вірю в те, що Путін може піти. Такої вірогідності найближчими роками не існує. Але якщо допускати сценарій, що він якимось чином піде від влади, то треба пам'ятати, що він - ставленик системи. Система в Росії не зміниться - вищий генералітет і спецслужби візьмуть і поставлять іншу людину, яка служитиме системі. Так, вона не матиме такої популярності, як Путін, яку він собі заробив за 16 років перебування при владі. Він став президентом, коли Клінтон був президентом США, після того, як Клінтон вже пішов, двічі був Буш, Обама два терміни вже. Останні роки показують, що і законодавча, і правова системи в РФ створені під одного президента», - розповів політолог.

Експерт відазначив також тенденцію, що на сьогодні влада в Росії закривається всередині країни, також повністю закривається вплив на внутрішню ситуацію в країні ззовні. «Фактично опозиції в РФ як такої немає. Насправді опозиція у них - це ті ж самі друзі Кремля. Всі реальні опозиціонери - вони або на цвинтарі, або за кордоном, або в тюрмах. А решта більше для профанації і створення видимості. Популярність Путіна забезпечується тим, що він має підтримку більшості населення РФ. Може, у нього немає підтримки великих олігархів або багатих людей. Але небагаті люди підтримують Путіна. Навіть якщо погіршиться економічна ситуація (а вона погіршуватиметься), я не бачу в найближчі роки силового розвитку сценарію. Але це не означає, що зміниться президент або керівництво країни. Він уже йшов на посаду прем'єр-міністра, але це була просто рокіровка», - упевнений експерт.

Бузаров припустив, що, якщо Путін піде, можна дати стовідсоткову гарантію, що ситуація ніяк не покращиться. «Риторика російських сил свідчить про те, що Крим немає сенсу повертати Україні, і що Донбас - питання внутрішнього конфлікту в Україні. Отже, для України ситуація не може покращитися, вона буде тільки погіршуватися. Незалежно від того, буде при владі Путін чи ні. Будь-які варіанти розвитку ситуації в Росії будуть рикошетити по Україні. Навіть якщо теоретично уявити, що почнеться громадянська війна і насильницька зміна влади в Росії, вона автоматично перекинеться на територію України, оскільки у нас дуже довгий кордон із РФ», - підсумував політолог.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 24



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів


/-0,65834593772888-/ /-pc-/
Top