counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Володимир Фесенко
Володимир Фесенко

Те, що було на Майдані у вихідні, - фарс та імітація


Під рухом так званих революційних правих сил на Майдані хтось намагався проштовхнути питання про можливі парламентські вибори або можливість розкрутити новий політичний проект «під вибори». Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Те, що відбувалося на Майдані в суботу і неділю, - фарс та імітація. Це не має жодного відношення до справжнього Майдану. Цих людей, які вийшли на «акцію», було не дуже багато - максимум 200 осіб, тож масовою вона не була. Більшість людей, які тоді клали квіти до місця загибелі активістів Майдану, ігнорували цю акцію. Але люди, котрі проводили ці мітинги, намагалися створити шумовий ефект і подати все як третій Майдан, намагалися справити враження, що зібралися відчайдушні революціонери. Там були присутні організатори, яких абсолютно ніхто не знає, а потім з'явилися деякі відомі люди. Зокрема, пан Кармазін», - зазначив Фесенко.

За його словами, йому якось казали, що Кармазін «безкоштовно не працює», і раніше його не помічали в колі «революціонерів-націоналістів» або в інших таборах.

«Тому цю акцію справді серйозно сприймати не треба: ані вимоги, ані саму дію. Вона була приречена, бо за нею не пішла велика маса українців. Заради чого це робилося? Версія, яку згадав Президент, що це була провокація, є цілком реальною. Думаю, це дійсно можна розглядати як провокацію. Але у мене є інші версії. Гадаю, що хтось намагався не лише підіграти Росії, а й розхитати ситуацію і спровокувати таким чином дострокові парламентські вибори. Є політичні сили, які в цьому зацікавлені. Це друга версія. Є й третя: мені здається, що розрахунок зроблено на те, що хтось «намагався» розкрутити новий правий проект на кшталт «Революційних правих сил». Така спроба була, але виявилася невдалою. А те, що в розкручуванні цього нібито Майдану активну участь брали російські ЗМІ, справді викликає підозру в наявності російського сліду», - зазначив експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 31



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів


/-0,61857414245605-/ /-pc-/
Top