counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Денис Богуш
Денис Богуш

Якщо спецслужби нічого не зроблять у ситуації зі Столяровою, нею займеться народ


Якби такий випадок, як в Україні зі скандальним шеф-редактором програми телеканалу «Інтер» «Подробиці» Марією Столяровою, стався в США, її б видворили з країни протягом дуже короткого часу. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політтехнолог Денис Богуш.

«Я можу як громадянин України сказати, що мене це дуже сильно чіпляє і обурює. При тому, що в нашій країні йде війна з РФ, у нас на «другий кнопці», яку дивиться вся країна, інформаційною політикою керують громадяни Російської Федерації, які дуже далекі від розуміння цілей та ідеалів, наявних в Україні. Мене це обурює як громадянина. І я вважаю, що такі люди повинні упродовж 24 годин залишати Україну», - сказав політтехнолог.

На думку Дениса Богуша, проблема ще й у тому, як українські правоохоронці та спецслужби будуть реагувати на цей інцидент.

«Інше питання, як формально підійдуть до цього моменту спецслужби і як вони будуть соплі «жувати»: шукати, хто і що там сказав, чому тощо... У подібному випадку в Америці ніхто нікого б не питав. Тобто не було б такого: за законом - не за законом... видворили б із країни і ще б грін-карту закрили назавжди! А у нас думають, обговорюють, розповідають, що вона сказала, як це все довести ощо», - зазначив Богуш. За його словами, якщо СБУ нічого не зробить, це буде великий мінус нашим спецслужбам.

«Ми повинні розуміти, що громадяни РФ, які фотографуються з сепаратистами і називають їх «любі мої», це - ті, хто вбивають наших солдатів. Такі люди не просто зібралися і стрічки наділи, це явно ті особи, які вбивали наших військових-українців за те, що вони - українці. Відрізали руки за синьо-жовті стрічки, тризуби ножами на тілі вирізали. Цей батальйон - один із тих, який «прославився» своєю особливою жорстокістю. І особисто я в шоці, що таке взагалі можливо!.. Тому, якщо спецслужби нічого не зроблять, цим буде займатися народ. Тобто знайдуть її місце проживання, номер телефону тощо», - підсумував експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 44



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
За кольором очей можна багато дізнатися про людину У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із друг....
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
більше матеріалів


/-0,25929689407349-/ /-pc-/
Top