counter
Стрічка новин
Вибрати все
Всі новини...

Георгій Логвинський
Георгій Логвинський

Жодні міжнародні інстанції не працюватимуть із Україною до закінчення кризи


Політична криза настала через те, що у кожного політика є свої інтереси, які ставляться вище, ніж інтереси країни. Якщо і будуть дострокові вибори в парламент, то навряд чи якось зміниться якість депутатів. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат від «Народного фронту» Георгій Логвинський.

«Ми пребуваємо де-факто в політичній кризі - це всім зрозуміло. Однак на сьогодні це не є критичною точкою. Як ви бачите, голоси на необхідні законопроекти знаходяться, ми голосуємо з досить великим запасом, тому основне завдання, щоб країна не пішла в прірву. Якщо ми говоримо відкрито, то розуміємо, що у кожного є свій інтерес. Чому, наприклад, блок Юлії Володимирівни вийшов із коаліції? Тому що їм потрібні вибори - адже з 19 голосами вони не можуть зробити нічого. В принципі, кожен діє у межах своїх інтересів. Точно так само і Блок Петра Порошенка. На сьогоднішній день, скільки б я не спілкувався з дипломатами, міжнародними партнерами, всі говорять, що в країну, де йде війна плюс іще політична криза, ніхто інвестувати не буде», - розповів нардеп.

Логвинський зазначив, що зараз активно обговорюється питання коаліції БПП, Народного фронту і партії Ляшка. За його словами, це правильний вибір.

«Особисті інтереси треба ставити нижче, ніж інтереси країни. У політиці, на жаль, досить часто відбуваються спроби щось виторгувати, коли якісь процеси намагаються використовувати. Якщо йде розвал коаліції або нові вибори, то на 6-7 місяців усе буде заблоковано. Поки вибори, поки збереться новий парламент. Сказати, що при тій системі, яка є сьогодні, якось зміниться якість депутатів - це навряд чи. А ось політична ситуація зміниться. І далеко не на краще. Дуже багато набере Опоблок. По суті, будуть ті ж самі проблеми, які є зараз. Але народ від цього постраждає і, безумовно, жодні міжнародні інстанції не працюватимуть із Україною до закінчення кризи», - вважає парламентарій.

Народний обранець розповів, що багато спілкувався з підприємцями, і вони не розуміють, що їм робити, оскільки в країні немає «політики партії».

«Підприємець, з яким спілкувався, каже: «Мені інвестувати в меблеву фабрику чи ні? Ви забороните чи дозвольте експорт кругляка?» Для цього має бути якесь позиціонування, а його немає. Через це в нашій країні люди воюють, ми стримуємо агресію, щоб провести реформи і чогось домогтися, а хтось це просто руйнує», - підсумував Логвинський.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 37



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів


/-0,3067569732666-/ /-pc-/
Top