counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Максим Гольдарб
Максим Гольдарб

Заява про відставку Каська свідчить про те, що він намагається грати в політику


Заступник Генпрокурора Віталій Касько заявив про відставку, оскільки захотів вчасно піти і вчасно попіаритись. Його заява свідчить про те, що він намагається грати в політику. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор громадської організації «Публічний аудит» Максим Гольдарб.

«Для мене щиро незрозуміло, які у заступника Генпрокурора нашої країни можуть бути іноземні партнери, з якими він порадився. Це абсурд. Це взагалі не правосуддя, це не риторика чиновника незаангажованого відомства. Це риторика людини, яка намагається грати в політику. Вийде в нього чи ні, не знаю. Але те, що чиновник від системи правосуддя так говорити не має права, - в цьому сумнівів немає. Це записано і в законі, і в Конституції. Може, просто не в курсі людина», - розповів експерт.

На думку експерта, Касько просто зробив собі на відставці піар.

«Про причини ми можемо тільки здогадуватись, але, виходячи з того, що відбувалося навколо системи в цілому, хотів би сказати наступне: можливо, ця людина не відчуває себе в цій системі задоволеною. Можливо, він не може реалізуватися як фахівець (як він вважає). Такий жест було зроблено в той час, коли всі, хто може, критикують його керівника, а на нього через це падає тінь благодаті: такий молодий, щирий прокурор, який з'явився в ГПУ через короткий час після Майдану, і такий начебто сленг у нього сучасний, на відміну від сленгу його керівника. Напевно, тут зіграло роль і бажання вчасно піти, бажання вчасно попіаритися. Своєю відставкою Касько показав, що всі невдачі прокуратури - не його проблеми, не його «заслуги». А він, навпаки, хороший хлопець, довго терпів, але тепер не витерпів і пішов. Про яку професійність тут можна говорити?» - переконаний експерт.

Гольдарб зазначає, що Касько скористався нагодою і вдало перевів стрілки у справі президента-втікача Віктора Януковича і діамантових прокурорів.

«У прокуратурі вміння переводити стрілки завжди було на професійному рівні. І Касько зараз показує свої знання у цій галузі. Можна говорити про те, що той, хто заявив про свій відхід так голосно і всім пред'явив рапорт, думає тільки про своє майбутнє працевлаштування. Це звичайний кон'юнктурний крок молодого, напевно, політика-початківця, а не чиновника від правосуддя», - підсумував експерт.

 

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 34



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів


/-0,16494107246399-/ /-pc-/
Top