counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Віктор Небоженко
Віктор Небоженко

Абромавмчус не повернеться: Порошенко такі речі не пробачає


 Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус, який заявив про свою відставку, швидше за все, вже не повернеться в Кабмін. Його повернення стане ударом по престижу Президента Петра Порошенка. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор Соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко.

«Якщо міністри працюватимуть під Адміністрацію Президента, під Петра Порошенка, то прем'єр-міністр залишиться на самоті. Він правильно робить, що об'єднує їх усіх в єдине ціле і каже: «Ми команда, якщо я йду, то і ви йдете; якщо ви йдете, то і я йду». Тому прем'єр і хоче, щоб Абрамовичус повернувся. Але думаю, що нічого вже не буде - надто сильний удар по близькому другові Президента (Ігорю Кононенку. - Ред.). Такі речі Порошенко не пробачає, тобто у Абромавичуса немає шансів залишитися в Кабміні, навіть якщо він захоче», - розповів експерт.

За словами політолога, Президент ніколи не пробачить того, як обійшлися з його людиною. При цьому Небоженко зазначає, що Кононенко повівся неправильно.

«Я маю на увазі Кононенка і його звинувачення в тому, що він лобіював призначення людей тощо. Він повівся неправильно. Можливо, Абромавичус діяв дуже скандально, але й Кононеко повівся неправильно, як крутий пацан, якому все байдуже. А це неправильно, він повинен був публічно дати прес-конференцію і спростувати звинувачення, а він цього не зробив, і тепер звинувачення пішли в суспільну свідомість. Українці завжди стануть на бік того, хто перший звинуватив когось у корупції. Думаю, що Порошенко достатньо сильна людина, і він зробить все, щоб міністр не повернувся. Якщо Абрамовичус повернеться, то різко погіршиться становище Адміністрації Президента і її вплив на будь-якого міністра. Тепер будь-який міністр може сказати «а я зараз вийду і скажу, що ви на мене тиснете». Це питання принципове для Порошенка. Кілька місяців тому ніхто не говорив про те, що Кабмін - це команда. Говорили тільки, що там збірна солянка - люди з різних політичних сил. Але виявилося, що всі повернулися і працюють як єдине ціле. Добре чи погано працюють - будуть відповідати за законом», - резюмував експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 32



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів


/-0,33348989486694-/ /-pc-/
Top