counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Насіб Рагімов
Насіб Рагімов

Влада спробує відіграти все назад


Противники відродження районних рад у Києві не хочуть у результаті виборів отримати конкурентів, з якими треба ділитися повноваженнями і грошима. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління громадської організації «Всеукраїнське об'єднання «Захист нації» Насіб Рагімов.

«У владі (від самої її верхівки до низів) цілковитий бардак: не знають, ні що приймають, ні що затверджують, ні яким чином діяти. Виходить, що підігрівали інтерес до теми необхідності повернути райради Києву, щоб у підсумку їх не повертати?.. Це, м'яко кажучи, дивна позиція», - заявив він.

Рагімов припускає, що судове рішення про відтермінування виборів до райрад з'явилося неспроста: «Приєднались лобісти з Київради, а також деякі депутати, які не хочуть ділитися повноваженнями і грошима. Їм не потрібно, щоб з'явилися районні депутати. Адже, згідно з новим законодавством і суттю децентралізації, районні ради, депутати та голови району повинні стати більш вагомими постатями на політичному рингу і на рингу столичного самоврядування. До того ж Київ велике і багате місто».

Він припускає, що тепер влада спробує відіграти все назад, затягнути процес, щоб потім його спустити на гальмах. «Будуть говорити, що зараз головне - не райради в Києві, а загальна децентралізація, зміни до Конституції України. У хід підуть різні відмовки. До того ж 28 січня в парламенті проголосовано законопроект у продовження дискусії про децентралізацію. Загальна гра затягується, швидше за все, йдуть банальні торги, зокрема з зовнішніми гравцями, особливо західними», - запевнив експерт.

Крім того, Рагімов вкотре підкреслив, що Україні необхідна реальна реформа судової гілки влади. «Рішення суду не повинно викликати підозр. Суди зобов'язані бути незалежними. Це очевидно. Як і те, що поки про незалежність судів говорити складно», - підсумував він.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 27



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів


/-0,54187893867493-/ /-pc-/
Top