counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Насіб Рагімов
Насіб Рагімов

Узаконивши політичну корупцію, ми віддалимося від Європи


Робиться спроба узаконити політичну фальсифікацію і стимулювати партійну корупцію. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління громадської організації «Всеукраїнське об'єднання «Захист нації» Насіб Рагімов, коментуючи намір ввести в законодавство виключення кандидатів у народні депутати з партійного виборчого списку шляхом внесення змін до Закону «Про вибори народних депутатів України».

«Такі зміни насправді неприпустимі. І нічого спільного з демократією ці імперативні норми не мають. До того ж прийняття цього законопроекту остаточно позбавить депутатів навіть тієї невеликої самостійності, яка в них є зараз. А також узаконить для партійних бонз можливість займатися підміною списків після виборів - фальсифікацією», - заявив він.

Експерт зазначив, що, дозволивши виключати кандидатів у народні депутати України з партійного виборчого списку після виборів, парламент узаконить політичну корупцію: «Уявіть собі, ось взяла партія гроші у великого бізнесмена, який не пройшов за списками, а потім пропонує йому за невелику доплату стати вже 100% депутатом. Приймають рішення на партійній конференції вивести когось зі списків (привід при цьому буде вже суто технічним) і заводять кого треба. І голосувати на місцях будуть так, як треба центральному апарату партії чи особисто лідеру».

Рагімов також додав, що світова спільнота не похвалить Україну за такі нововведення. «Вже є реакція ЄС, в якій чітко зазначено, що цей закон у такому вигляді не відповідає нормам європейських стандартів. Механізм відкликання депутатів, безумовно, потрібен, але це повинні ініціювати громадяни України, та й то після ретельно вироблених позицій. А в тому вигляді, в якому закон є зараз, його прийняттям ми віддалимо себе від Європи», - підсумував голова ВО «Захист нації».

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 34



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
Руна Райдо: найсильніший талісман для тих, хто збився зі шляху
Руна Райдо: найсильніший талісман для тих, хто збився зі шляху
За допомогою рун можна змінити свою долю Рунічні обереги та талісмани езотерики вважають дуже сильним засобом,....
більше матеріалів


/-0,32299304008484-/ /-pc-/
Top