counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Михайло Папієв
Михайло Папієв

В Україні два прибуткових бізнеси: гральний і боротьба з корупцією


Гральний бізнес є аморальним і не повинен бути легалізований, оскільки не можна «наповнювати» бюджет за рахунок бід громадян. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Михайло Папієв.

«Я пам'ятаю історію, коли у відповідь на звернення десятків тисяч українських матерів ми прийняли закон про заборону грального бізнесу. Тому що це біда для нашої молоді, яка піддається на спокусу, стає ігроманами, потім вони виносять з дому все, що є. Сьогодні ця ініціатива (легалізації грального бізнесу. - Ред.) іде з найближчого оточення Арсенія Яценюка. Першим цю тему порушив, наскільки я пам'ятаю, Андрій Пишний. Це голова правління «Ощадбанку» України, який, імовірно, може мати інтерес у цій сфері, судячи з його заяви. Чомусь дуже дивно лобіюється це питання з найближчого оточення Арсенія Яценюка, і складається таке враження, що люди просто хочуть очолити цей бізнес», - розповів Папієв.

За словами нардепа, в Україні існує два прибуткових бізнеси: це боротьба з корупцією і гральний бізнес.

«Якщо ви бачите людину, яка активно починає боротися з корупцією, спостерігайте місяць-два-три-шість - і побачите, чим це закінчиться. Такі активні дії завершуються тим, що люди після цього припиняють боротися з корупцією і починають їздити на хороших машинах, літати чартерними рейсами. Те ж саме - другий бізнес - пов'язаний з цими всіма азартними речами. Це аморальний бізнес, і він не має права на своє існування, ми не готові, щоб цей бізнес існував в Україні. «Наповнювати» бюджет за рахунок бід наших громадян - це те ж саме, що зараз взяти і сказати: «А давайте зробимо з українців алкоголіків і примусово змушуватимемо пити горілку, бо від цього великі кошти від акцизу і ПДВ надійдуть до бюджету». Це аморальна лінія, у нас взагалі уряд аморальних людей. Нехай подумають про свою корупцію. Якби вони стали красти вполовину менше, то не було б потреби наповнення бюджету з таких речей, як гральний бізнес», - підсумував Папієв.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 32



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою м....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів


/-0,33793187141418-/ /-pc-/
Top