counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Оксана Продан
Оксана Продан

На 100% упевнена, що Україна зможе досягти економічного дива


І, за словами народного депутата, війна на сході не стане цього перешкодою.

Як би комусь не хотілося цього, але Україні під силу створити економічне диво. Про це «Аналітичній службі новин» (АСН) сказала народний депутат, член парламентського Комітету з питань податкової та митної політики Оксана Продан.

«Абсолютно впевнена, що нам удасться домогтися економічного дива. Але не сінгапурського, а виключно свого — українського, — говорить Продан. — І очевидно, що ми повинні його будувати зараз, під час тих подій, які відбуваються на сході країни. Не можна зволікати, списуючи все на бойові дії. На 100% переконана, що у нас усе вийде. Єдине — хотілося, щоб це все було швидше, легше і не такою дорогою ціною».

У той же час політик не змогла відповісти на запитання, коли українці зможуть відчути перші економічні покращення в країні.

«У нас були дуже високі очікування під час Революції гідності. Здавалося, що як тільки ми переможемо Януковича, у нас відразу все вийде. Але ... Не допомагають швидкому перетворенню України деякі помилки органів виконавчої влади, затягування законодавчого процесу у Верховній Раді. Якби ми ухвалили півроку тому низку законопроектів, я б вам могла точно сказати, що через рік буде все класно, — розмірковує народний депутат. — Як показує практика, хороше ніколи швидко не робиться».

Важливо, на думку Продан, залучати в країну інвесторів: як іноземних, так і внутрішніх. Але з цим є проблема. Іноземці не впевнені, що їхні гроші в Україні будуть захищені, а українці поки не вірять владі.

«Інвестори вкладають гроші в ту країну, в якій є гарантії їх збереження. На сьогодні головною перешкодою для залучення інвестицій в Україну є не війна на сході країни, а відсутність чесної судової гілки влади. Суд — це та інстанція, яка у всіх країнах повинна гарантувати дотримання закону. Можемо мати прекрасні закони, але якщо їх не дотримуються, то ніякого толку вони не дадуть, — говорить Продан. — Важливо не забувати і про внутрішніх інвесторів. Торік наші заробітчани, які працюють у Західній Європі та Росії, перевели більше грошей, навіть офіційно, ніж ввезли іноземні інвестори. Як їх підтримувати? Необхідно відновлювати довіру громадськості до влади і навпаки. Якщо не буде довіри, мало хто буде показувати зароблені кошти».

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 53



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів


/-0,30587816238403-/ /-pc-/
Top