counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Павло Рудяков
Павло Рудяков

Зброю набагато легше дозволити, ніж потім її контролювати


Легалізація зброї може мати дуже страшні й серйозні наслідки для українців, попри те, що це світова практика, яка може наблизити нас до європейських стандартів. Таку думку «Аналітичній службі новин» висловив директор Інформаційно-аналітичного центру «Перспектива» Павло Рудяков.

«Легалізація зброї - один з атрибутів руху України в європейське співтовариство. З точки зору формальної, коли ми легалізуємо володіння зброєю, то приєднаємося до дуже великого кола держав, де це успішно реалізовано. Але, на превеликий жаль, речі, які відбуваються в цих країнах, у нас проявляються через криве дзеркало. Якщо нам дати зброю, то ми перестріляємо не тільки один одного, а їх усіх американських і грузинських друзів тощо. У наших умовах це вбивче рішення, яке може привести до значних негативних наслідків», - розповів політолог.

За словами Рудякова, якщо дивитися не з точки зору європейського чи світового досвіду, а з нашою, то в Україні єдиний шлях - легалізувати носіння зброї, оскільки нелегального зараз занадто багато.

«До соціального бунту це призвести не може, оскільки загострення повинно в будь-якому разі мати організатора і замовника. У нас усі ці речі проаналізовані, є 8-10-20 умовно каналів, якими на соціальному рівні щось може вирішити людина. Решта - це побутовий рівень, хоч він найстрашніший. На побутовому рівні все набагато дріб’язковіше, але страшніше - хтось із кимось посварився, комусь не догодив і буде по 150 застосувань зброї в Києві за ніч. Ми дуже темпераментний народ. А зброю набагато легше дозволити, ніж потім її контролювати. У нас міліція давно не працююча. У нинішніх умовах це дуже небезпечно. Хоча це загальноєвропейська практика, яка формально наближає нас до таких світових стандартів», - зазначив експерт.

Політолог упевнений, що легалізація вигідна продавцям зброї і тим, хто контролює її чорний ринок, який процвітає. «А якщо цей ринок стане стане сірим або напівсірим, то це будуть ще більші гроші», - сказав Рудяков.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 32



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів


/-0,66140985488892-/ /-pc-/
Top