counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості


Переглядів: 961


Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості

Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють. Завдяки сновидінням кожен з нас зможе отримати відповідь від підсвідомості, уберегтися від неприємностей і заздалегідь знати, який шлях приведе до щастя.

Сни допомагають приймати правильні рішення, розвіювати страхи та сумніви, наповнюватись силами та прокидатися з упевненістю в тому, що все вийде. Уві сні можна отримати відповідь на будь-яке питання, знайти вихід зі складної ситуації, а також зв'язатися зі своїм ангелом-охоронцем, який також допоможе прийняти правильне рішення. Експерти пропонують познайомитися з технікою, яка дозволить зробити сон усвідомленим і перетворити відпочинок на інструмент для вирішення наболілих проблем.

Як поставити свою підсвідомість

Перш ніж ставити запитання, потрібно навчитися взаємодіяти зі своїм внутрішнім Я, і в цьому допоможуть техніки, що посилюють інтуїтивні здібності. Щоденні тренування допоможуть почути внутрішній голос, до якого прислухаються і в повсякденному житті, щоб уберегтися від неприємностей.

Після першого етапу починають ставити по одному питанню перед сном, щоб отримати максимально точну відповідь і не гадати, який з варіантів був запропонований підсвідомістю, якщо питань було кілька.

Налаштуватись на усвідомлене сновидіння допоможе і підготовка іншого роду. Для цього потрібно створити комфортні умови в спальні, а також підготувати себе до сновидіння, в якому відповідь на запитання обов'язково допоможе впоратися з труднощами.

Підготовка спальної кімнати

Кімната, в якій ми відпочиваємо, не повинна бути перевантажена предметами. Вчення фен-шуй допоможе створити ідеальну спальню, в якій комфортно відпочиватиме, залучатиме в життя потрібні зміни та любов.

Перед тим як засинати, потрібно обов'язково провітрити приміщення, постелити улюблену постільну білизну та створити комфорт саме для себе. Не обов'язково вимикати весь світ, якщо не комфортно спати у повній темряві, але позбавитися стороннього шуму потрібно. Також у спальні можна розмістити аромалампу, щоб вдихати розслаблюючі аромати лаванди або інші улюблені запахи.

Як підготувати себе для спілкування з підсвідомістю уві сні

У день, коли потрібно знайти відповідь на питання, не варто перевантажувати шлунок їжею. Варто відмовитись від алкоголю. Розслаблений та умиротворений стан досягається завдяки прийняттю ванни, відмові від перегляду телевізора та тривалого сидіння за комп'ютером. Занурення в себе краще почати за пару годин до сну, помедитувати і повністю розслабитися, щоб швидко заснути і отримати відповідь на питання, що хвилює.

Лежачи в ліжку, концентруються на самому питанні, уявляючи собі ту проблему, яку потрібно вирішити. Думки можна доповнити словами: «Я хочу вирішити цю проблему», «Мені потрібно отримати питання на це питання», «Після пробудження я знатиму, що мені робити для досягнення щастя».

Розшифрувати сон часом буває непросто, проте, звертаючись до інтуїції, кожен зможе зрозуміти, що каже підсвідомість. Образи і сюжети, що прийшли уві сні, можна записати, щоб пізніше проаналізувати і дійти вірного рішення. Допоможуть у цьому й сонники. Враховують емоції, які переважали під час сновидінь.

Отримати відповідь на запитання не так складно, як здається. Важливо вірити в те, що все вийде, і працювати над собою, щоб постійно контактувати зі своїм внутрішнім Я, приділяти увагу передчуттям і не ігнорувати емоцій, які також допоможуть уберегтися від невірних кроків і підкажуть правильний напрямок.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Характер людини багато в чому відбивається на її зовнішності, і дізнатися про неї більше не важко, якщо придив....
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
Часом, коли в житті все йде навперейми, важливо довіритися своєму внутрішньому голосу Експерти виділяють кільк....
більше матеріалів
/-0,30163598060608-/ /-pc-/
Top