counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Змови від сварок та скандалів у сім'ї


Переглядів: 142


Змови від сварок та скандалів у сім'ї

У багатьох сім'ях конфлікти стають надто частим явищем. Щоб досягти гармонії у відносинах зі своїми близькими, скористайтеся ефективними змовами від сварок та скандалів.

Коли ваші близькі сваряться, атмосфера в будинку стає напруженою. Постійні конфлікти та відсутність взаєморозуміння — дуже поширені проблеми у багатьох сім'ях. Деякі люди в цьому випадку звертаються за допомогою до фахівців із сімейної психології, але чи завжди ефективний цей спосіб? Наші пращури не мали можливості звертатися до психологів і з подібними труднощами справлялися за допомогою перевірених ритуалів. Пропонуємо вам скористатися дієвими змовами, які допоможуть гармонізувати енергетику вдома та налагодити стосунки між членами сім'ї.

Енергетичні причини сварок та конфліктів у сім'ї

Перш ніж приступати до проведення ритуалів від сварок та скандалів, слід розібратися у причині їх виникнення. Якщо ваші близькі постійно приходять додому в поганому настрої, а спроба поговорити з ними закінчується конфліктом, то є привід потурбуватися про енергетичний стан домочадців. Існує кілька енергетичних причин, через які відбувається розлад сім'ї.

Погана аура вдома. Енергетичний фон вашого будинку впливає на фізичний та душевний стан ваших близьких. Іноді саме через погану ауру відбуваються сварки між домочадцями. Причини виникнення негативу можуть бути різними: наприклад, аура погіршується, якщо в будинку тривалий час знаходилася тяжкохвора людина або раніше у вашій оселі сталася трагедія. Щоб нейтралізувати нездорову енергію, позбавтеся старих речей, зробіть ремонт і щовечора запалюйте пахощі. Створіть навколо себе комфорт, і тоді стосунки між вашими рідними налагодяться.

Псування або пристріт. На жаль, ми не захищені від негативного впливу заздрісних людей. Деякі з них не тільки не можуть порадіти за інших, а й зроблять все, щоб порушити гармонію у чужому домі. Якщо в будинку раптом почали з'являтися незнайомі вам предмети, а ваші близькі почали часто хворіти, отже, ваша сім'я стала жертвою негативної програми. Зняти псування чи пристріт можна самостійно в домашніх умовах.

Енергетичний конфлікт. Несумісність вашого біополя та біополя іншої людини може стати причиною конфлікту на енергетичному рівні. Щоб вирішити його, постарайтеся зблизитись з людиною, з якою у вас відбуваються сварки найчастіше. Якщо це ваші батьки, будьте з ними лагіднішими та відвертішими. До дітей намагайтеся ставитися з розумінням, не лайте їх через дрібниці. Проявіть увагу та турботу до інших членів сім'ї. Зруйнувати енергетичний бар'єр не складно, просто будьте більш відкритими до рідних людей.

Змова від сварок у сім'ї

Дуже часто великі скандали починаються саме з дрібних сварок. Якщо між вашими близькими виникли розбіжності та непорозуміння, скористайтеся змовами, які допоможуть вам виправити ситуацію.

Придбайте в магазині білу троянду з широкими пелюстками, потім обірвіть їх і сховайте подалі від чужих очей. Коли ваші близькі почнуть сваритися, відкрийте вікно і киньте пелюстки зі словами:

«Вітер-вітер, не хочу я тебе потривожити, але прошу: віднеси з мого дому сварки, втихомир близьких моїх. Не видувай з нашого будинку любов і спокій.

Відразу після вимови змови сварка має припинитися, а ваші близькі заспокояться. Вимовляйте його щоразу, коли між домочадцями відбувається конфлікт, і незабаром у вашому будинку пануватиме любов і гармонія.

Змова від сімейних скандалів

Скандали в сім'ї здатні зруйнувати не лише відносини між членами сім'ї, а й енергетичне тло вашого будинку. Щоб налагодити стосунки з рідними, скористайтеся дієвою змовою.

Вам необхідно купити упаковку цукру-рафінаду. Вранці, відразу ж після пробудження, візьміть один шматочок і промовте:

«Я бажаю, щоб сім'я моя жила у дружбі. Щоб скандалів у нашому домі було менше, а кохання та розуміння побільшало. Покуштуйте мого цукру, забудьте про всі образи.

Роздрібніть заговорений цукор і посипте його на інші шматочки, які потрібно викласти в загальну цукорницю. Незабаром ваші близькі сваряться набагато рідше, а згодом скандали у вашому будинку зовсім припиняться.

Деякі представники зодіакального кола просто не можуть жити без конфліктів, і бажано контактувати з ними якомога рідше. Астрологи склали гороскоп, який допоможе вирахувати найскандальніший Знак Зодіаку. Нехай у вашому домі панує любов і спокій,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,32072496414185-/ /-pc-/
Top