counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 листопада 2021 року: детальний прогноз від астрологів


Переглядів: 155


Гороскоп на тиждень з 8 по 14 листопада 2021 року: детальний прогноз від астрологів

Протягом першої половини цього тижня не рекомендується активно діяти, якщо ви не впевнені, що об'єктивно розумієте те, що відбувається навколо. Зараз може бути багато спокус та помилок, які здатні відвести вас у невірному напрямку. Не виключено, що вас можуть навмисно дурити для того, щоб змусити зробити той чи інший вчинок. Намагайтеся не піддаватися таким провокаціям. Положення планет рекомендує вам проявити підвищену обережність при поводженні з гарячими рідинами, остерігайтеся опіків. Друга половина тижня пройде спокійніше і навряд чи буде насичена яскравими подіями. Це непоганий час для вирішення фінансових питань, роботи з грошима та матеріальними цінностями. У вихідні на вас чекає більше спілкування, не виключені короткі поїздки, які, однак, не рекомендується планувати на вечір суботи та ранок неділі.

Овен
♈ У Овнів цей тиждень, особливо перша його половина, складається сприятливо для покращення стосунків у сім'ї. Це найбільш актуально для великих сімей, коли в одному будинку чи квартирі мешкають представники різних поколінь. У цей період на сімейній раді можна порушувати таке непросте питання, як спадок. Шанси на те, що обговорення пройдуть мирно і приведуть до згоди всіх сторін, зараз дуже високі. Це зручний час для оформлення іпотечного кредиту. У другій половині тижня утримайтеся від публічних заяв та контактів із представниками влади, керівництвом. Не слід щиро говорити про своє особисте життя з малознайомими людьми. Деякі ваші екстравагантні вчинки можуть шокувати оточуючих.

Телець
♉ У подружніх відносинах у Тельців настає час гармонії та взаєморозуміння. У першій половині тижня ви зможете спокійно обговорити з партнером найгостріші питання, які ще зовсім недавно могли призвести до запеклих суперечок. Саме зараз можна і потрібно обговорювати теми, про які ви вважали за краще мовчати, передбачаючи гостру реакцію. Це ідеальний час для спільного планування на майбутнє. Наприклад, можна подумати, куди поїхати відпочивати чи якусь велику покупку запланувати на майбутнє. Можливо, вас запросять у гості на будь-який урочистий захід. У другій половині тижня слід утриматись від юридичних розглядів. Контакти з представниками закону зараз не обіцяють нічого доброго.

Близнюки
♊ У багатьох Близнюків цей тиждень буде пов'язаний зі зміцненням здоров'я та підвищенням рівня працездатності. Можна ставити перед собою масштабні цілі та активно братися за їх виконання. Швидше за все, наприкінці тижня ви здивуєтеся, наскільки вам вдалося зробити. Це чудовий час для впорядкування свого графіка. Варто проаналізувати, на що ви витрачаєте час протягом дня, щоб викреслити потім необов'язкові та непотрібні заняття. Це вдалий час для початку оздоровчої дієти, очищення організму та позбавлення від зайвої ваги. Наприкінці тижня утримайтеся від дозвільного проведення часу в компанії знайомих. У цей час зростає ризик конфліктних ситуацій із друзями.

Рак
♋ У багатьох Раків цього тижня покращиться самопочуття, а настрій буде здебільшого оптимістичним. Посилюються також інтелектуальні та творчі здібності. У цей період можна брати участь у спортивних змаганнях, творчих конкурсах, вікторинах. На закоханих чекає розквіт романтичних відносин. Це час приємних сюрпризів, любовних зізнань, подарунків. Можливо, ви відчуєте, що у ваше життя приходить відчуття свята та радості. У вільний від роботи час можна відвідувати концерти, виставки, театри та клуби. Спілкування з маленькими дітьми принесе вам чимало приємних миттєвостей. Наприкінці тижня утримайтеся від з'ясування стосунків із партнерами по шлюбу та бізнесу. Вихідні дні краще провести у коротких поїздках та спілкуванні зі знайомими.

Лев
♌ У Львові цього тижня посилюється потреба у відпочинку. Постарайтеся не планувати багато справ і настройте релаксацію. Це слушний час для покращення відносин з рідними. Рекомендується основну увагу приділити сімейним справам, так ви заслужите подяку та підтримку близьких. У цей період зросте потреба у відчутті комфорту, а також у теплі сімейного вогнища. Можна підраховувати витрати та доходи, займатися спільним із партнером плануванням майбутніх великих покупок. Не виключено, що в середині тижня до вас у гості приїдуть далекі родичі. Це зручний час для проведення сімейних свят та інших урочистих заходів. Наприкінці тижня особливу увагу зверніть на профілактику свого здоров'я: зростає небезпека застуд та інфекцій.

Діва
♍ Дівам цього тижня доведеться багато спілкуватися зі знайомими, друзями, родичами та сусідами. Можливо, вас попросять надати інформаційну чи іншу підтримку. Не слід відмовляти людям у допомозі, адже тоді в їх обличчі ви отримаєте вірних друзів, які також готові надати вам необхідну підтримку. Це слушний час для розширення ділових і дружніх зв'язків. Ви станете поінформованішими про останні новини з життя ваших близьких. Успішно складеться навчання у студентів вузів та коледжів. У другій половині тижня можуть погіршитися стосунки з коханою людиною. Можливо, причиною стане посилення потреби у увазі та потяг до оновлення почуттів.

Терези
♎ Терезів чекає продуктивний тиждень для вирішення матеріальних проблем. На поточній роботі ви зможете збільшити продуктивність за рахунок підвищення рівня професійної майстерності. Якщо ви хотіли б поміняти свою роботу, то в цей період вам не важко знайти престижну посаду з вищим окладом. Це чудовий час для великих покупок. Однак надмірна концентрація на матеріальних питаннях може негативно позначитися на психологічному кліматі у сім'ї, на стосунках із близькими людьми. Не забувайте дбати про близьких людей, казати їм теплі слова. На вихідних днях у подружніх стосунках може посилитись напруженість.

Скорпіон
♏ Скорпіонів цього тижня очікує на виконання заповітних бажань. Щоб отримувати від життя радість, необхідно робити конкретні кроки для виконання своєї мрії. Пам'ятайте, що зараз все знаходиться у ваших руках, ніхто не зможе вас зупинити, перешкодити рухатися до наміченої мети. Це чудовий час для саморозвитку. Можна розпочинати самостійне вивчення будь-яких дисциплін: наприклад, іноземної мови, програмування, малювання. У другій половині тижня можуть зіпсуватися стосунки з кимось із знайомих чи родичів. Також зростає ризик отримання дрібних побутових травм.

Стрілець
♐ Стрільці цього тижня зможуть розкрити таємниці, що хвилюють їх, знайти відповіді на питання, що їх турбують. Посилиться інтерес до психології, езотеричних наук, детективної літератури — усього, що стосується загадок. Це чудовий час для поглибленого зайняття духовними практиками: йогою, цигуном, аутогенними тренуваннями. Друга половина тижня несприятлива для прийняття фінансових рішень, що особливо стосуються купівлі речей та ювелірних прикрас. У цей період побоюйтеся шахрайства.

Козеріг
♑ Козероги цього тижня відчують сильну потребу в оновленні дружніх контактів. Вас буде захоплювати все нове, незвичайне. Схильність до дозвільного проведення часу може призвести до проблем у поточних справах. Якісь проекти ви можете закинути. Характерною особливістю цього тижня є активний пошук однодумців. Можливо, ви будете годинами просиджувати в клубах за інтересами або в Інтернеті, спілкуючись на форумах та соціальних мережах. У вихідні може виникнути сильне бажання радикально змінити свій імідж. Не поспішайте з подібними рішеннями: згодом ви можете пошкодувати про скоєний вчинок.

Водолій
♒ Водолії цього тижня стануть помітнішими у своєму колі спілкування. Може виникнути відчуття, що вас та ваші вчинки постійно обговорюють оточуючі. Якщо ви не любите підвищеної уваги до своєї персони, заспокоюйте себе тим, що нічого поганого про вас не кажуть. Зараз час зростання вашої популярності та авторитету. Не виключено, що на вас зверне увагу керівництво та запропонує зайняти вищу за статусом посаду. Наприкінці тижня не рекомендується сідати в автомобіль із незнайомими людьми, особливо це стосується жінок. У цей період висока ймовірність зіткнутися з шахраями.

Риби
♓ Риби цього тижня відчують незвичайне інтелектуальне піднесення. Ви зможете досягти успіху в навчанні, у тому числі в самостійному вивченні будь-якого предмета. Студентам вузів та коледжів вдасться закрити прогалини у знаннях та закріпити пройдений матеріал. Це виключно вдалий час для подорожей з метою розширення світогляду, вивчення іноземної мови та знайомства з особливостями життя інших народів. Друга половина тижня несприятлива для дружнього спілкування. Вкрай небажано зараз розпочинати фінансові відносини з близькими друзями. Прохання позичати гроші або повернути борг може призвести до погіршення відносин.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-1,1450958251953-/ /-pc-/
Top