counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на вересень 2020 року: "Життя триває"


Переглядів: 5551


Гороскоп Павла Глоби на вересень 2020 року: Життя триває

Настає перший місяць осені. Звичайно, літо прийшло до кінця, але це не означає, що все повинно зупинитися. Навпаки, життя триває.

Тому потрібно дотримуватися порад експертів про те, як уникнути осінньої депресії по Знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

♈️ Овен

У Овнів на початку осені просто не буде можливості для смутку і апатії, самокопання і жалю. Це час великих змін, а також появи нових турбот і бажань. Спіткнуться і жаліти себе може просто не залишитися. Це дуже добре, тому що Овни зможуть відчути: життя продовжується, а осінь - це лише новий її виток.

Астролог радить Овнам почати вересень з прибирання будинку. Для цього є як мінімум три причини. Також це важливо, тому що в чистому домі краще циркулює позитивна енергія, а весь негатив видаляється швидше. Як підсумок - більше сил, менше нездужання і хвороб, краще захист від токсичних людей і енергетика в цілому.

♉️ Телець

Вересня буде насиченим часом для Тельців. У них може з'явитися нове захоплення, любов, робота, друзі. Всесвіт дасть представникам цього Знака багато удачі і зарядить їх енергією. Дуже важливо не просто рухатися в перед, але не говорити нікому про свої плани. На питання про те, чому цього не можна робити, є безліч відповідей.

Любов і робота виявляться взаємопов'язані з фінансовою сферою. Можна переплітати справи і не боятися фліртувати з людьми на роботі або займатися справами фінансового характеру разом з другою половинкою. Бажано пам'ятати, що у вересні можуть відвідати раптові осяяння, які краще запам'ятовувати або записувати. Вони приведуть Тельців на щастя.

♊️ Близнюки

Перша декада вересня буде сприятливим часом для Близнюків. Зірки і планети опиняться в гармонійному положенні. Це означає, що потрібно забути про минуле і думати про завтрашній день. Можна навіть скористатися ворожінням, щоб дізнатися долю і встигнути внести в неї необхідні корективи.

Друга декада вересня непередбачувана і динамічна. Це час хаосу і плутанини. Велика частина успіхів буде прямо залежати тільки від самих Близнюків. З 21 вересня зірки знову стануть гармонійними, тому закінчити місяць на позитивній ноті вдасться більшості представників Знака. Потрібно не боятися діяти і йти вперед.

♋️ Рак

Раки ставляться до числа найбільш хитрих Знаків Зодіаку. Їх неординарний розум і високий інтелект допомагає їм обводити навколо пальця багатьох людей і досягати своїх цілей швидше. Однак у вересні потрібно це вміння відкласти в сторону, тому що через нього можна втратити друзів і розташування соратників по роботі.

З початку двадцятих чисел місяця зірки стануть більш творчими, тому в кінці вересня можна знову діяти за звичною схемою. У вересні Ракам допоможе вміння визнавати помилки і знаходити компроміси в суперечках. Якщо продовжувати постійно стояти на своєму, це справі не допоможе. Потрібно пам'ятати про почуття оточуючих.

♌️ Лев

Левам початок вересня принесе невелику меланхолію, але впоратися з нею швидко можна буде за допомогою фізичних вправ, прогулянок і слів-паролів. Потрібно менше часу проводити з негативно налаштованими людьми. Приблизно з 9 вересня ситуація різко почне змінюватися на краще.

Середина і кінець вересня стануть для Львів дуже сприятливим часом. Можна буде займатися будь-якими справами - починаючи від духовних практик і пошуків і закінчуючи старанною роботою. Єдине, чого точно не варто робити - ігнорувати поява негараздів. Будь-які нові проблеми потрібно вирішувати прямо тут і зараз, не відкладаючи в довгу шухляду.

♍️ Діва

У Дів у вересні очікується творчий злет. Це буде дуже емоційний, яскравий і запам'ятовується час, особливо перша половина місяця. Ближче до початку третьої декади творча енергія зірок почне повільно йти на спад, але вересня всі одно буде найсприятливішим місяцем осені. Потрібно використовувати всі свої можливості для досягнення цілей.

Єдине, з чим варто бути обережнішими - шопінг. Під час покупок Дівам потрібно користуватися спеціальним змовою, щоб не витратити гроші даремно. Через збільшення емоційного фону є ймовірність зробити незаплановану покупку, про яку можна пошкодувати в майбутньому. Краще двічі подумати, перш ніж діяти.

♎️ Терези

Вересня буде ідеальним часом для флірту, романтики, знайомств і перекладу вже існуючих відносин на новий рівень. Можна визнаватися в любові, знайомитися з батьками і друзями другої половинки, з'їжджатися, розписуватися і так далі. Потрібно доступним чином показати коханій людині, що відносини з ним - це не просто швидкоплинне захоплення.

Також необхідно зробити позитивної енергетику будинку. Для цього на початку місяця варто влаштувати прибирання та провести ревізію, викинувши всі старі і непотрібні речі. Вересень - ідеальний час для косметичного ремонту, перестановки меблів, створення більшого затишку. У домашній обстановці корисно зустрічатися з друзями і займатися роботою.

♏️ Скорпіон

Перший тиждень вересня або навіть близько десяти днів для Скорпіонів можуть бути складними, тому що зірки позбавлять їх частини енергії. Це буде непростий час для прийняття важливих рішень. Очікуються конфлікти, проблеми в спілкуванні. Стати активніше і енергійніше в першій декаді вересня і в цілому на початку осені Скорпіонам допоможуть три корисних вправи на кожен день.

З середини вересня ситуація різко зміниться на протилежну. Життя Скорпіонів почне змінюватися на краще. Це буде простежуватися в бізнесі і справах, стане простіше включатися в робочий процес. З'явиться мотивація і в любовній сфері, що для самотніх представників Знака дуже хороша новина.

♐️ Стрілець

Стрільцям у вересні доведеться пережити ряд випробувань. Наприклад, вони можуть зустріти на шляху неприємних людей. Щоб захистити себе від їх впливу, Стрільцям знадобиться правильно з ними спілкуватися. Не можна відкриватися всім підряд, розповідати про почуття й емоції. Також не можна розповідати свої плани і відкривати амбіції, мрії.

Стрільцям варто бути гранично обережними на початку осені. Кожен крок повинен стати обдуманим і зваженим. В іншому випадку можна нажити собі лише нові проблеми. Зірки і планети знову стануть сприятливо впливати на Стрільців лише до 20-21 вересня. Кінець місяця можна присвятити відпочинку, спілкування і нових знайомств.

♑️ Козеріг

Зірки і планети будуть постійно змінювати свою енергетику і свій настрій, тому у Козерогів очікується непередбачуване час, в яке краще не ризикувати. Нічні світила вплинуть на шосте чуття Козерогів, істотно послабивши його. Відновити потужну інтуїцію цим людям допоможуть спеціальні талісмани.

У вересні Козерогам варто займатися спокійною і монотонною роботою, справами по дому. Ближче до кінця місяця можна відправлятися у відрядження або поїздки особистого характеру. Це вдалий період для ремонту автомобіля, техніки, електроніки. Також дуже добре позначаться на енергетиці Козерогів ремонт, перестановка меблів, генеральне прибирання.

♒️ Водолій

У Водоліїв найголовнішою сферою життя в вересні стане робота. Якщо хочеться досягти успіху, потрібно буде слідувати п'яти важливим правилам залучення грошей. Також важливо буде вірити в себе і не покладатися на інших занадто часто. Це той самий час, коли Водоліям варто бути гранично зібраними і самостійними у всьому.

У любовних справах представникам даного Знака пощастить, але зірки і планети хочуть самі направити цих людей по вірному шляху. Потрібно розслабитися і просто стежити за тим, що відбувається. Якщо нічого відбуватися не буде, значить, Всесвіт влаштовує поточний стан справ.

♓️ Риби

Перша декада вересня буде вельми вдалим часом для Риб. Зірки хочуть, щоб вони спілкувалися тільки з самими добродушними Знаками Зодіаку. Краще уникати сварок і конфліктів, інакше можна серйозно зіпсувати свою репутацію. Друга декада буде часом відпочинку і зміни обстановки. З 10 по 21 вересня можна брати відпустку.

З 22 числа і до кінця місяця Риб чекає дуже сприятливий час. Зірки допоможуть їм знайти мотивацію, посилять і без того потужну інтуїцію Риб, а також допоможуть знайти вихід зі складних ситуацій. Це буде ідеальний час для покупок, оновлення гардеробу, відкриття рахунку в банку, оформлення кредитів та іпотеки.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
більше матеріалів
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
більше матеріалів
/-1,1733520030975-/ /-pc-/
Top