counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Яка ваша щаслива квітка за знаком Зодіаку?


Переглядів: 198


Яка ваша щаслива квітка за знаком Зодіаку?

Ваша щаслива квітка - це ваш особистий символ, який, як і ваша тотемна тварина, з'єднує вас з природою. Використовуйте цю інформацію з розумом, щоб витягти для себе максимум користі. Якщо ж у вас алергія на свою щасливу квітку, то ви можете скористатися альтернативним варіантом для вашого знака зодіаку. Деякі квіти можуть бути отруйними (наперстянка особливо), тому намагайтеся бути гранично обережними.

Ваша щаслива квітка згідно з вашим знаком зодіаку

Для початку слід внести ясність: кожен знак зодіаку ділиться на 3 декади і кожною з них керує окрема планета.

А якщо я народився на стику двох декад?

Якщо це ваш випадок, тоді обидві квітки будуть вашими щасливими квітами.

Овен: Вогонь, планета-покровитель - Марс

21-30 березня, Перша Декада, 0-10, планета покровитель - Марс

Розторопша плямиста

Розторопша плямиста - одна з найбільш священних рослин, улюблена відьмами по всьому світу. Через свій зовнішній вигляд і сік, схожий на молоко, в стародавні часи її асоціювали з вагітністю та лактацією. Саму рослину разом із шипами використовували для захисту під час вагітності. Її клали в мішечок разом з іншими травами, включаючи пустирник. Такий мішечок потім клали під ліжко майбутньої матері для її захисту під час самої вагітності і вдалих пологів. Ваша щаслива квітка благословенна самою матір'ю-природою.

21 березня - 9 квітня, Друга Декада, 10-20, покровитель - Сонце

Тюльпан

Тюльпан асоціювався з богами і богинями весни, а також їхніми святами. Більш того, вважається, що цибулина тюльпана притягує любов і допомагає позбутися страхів і прихильності. У стародавні часи ця квітка використовували священики для оспівування кохання і переродження природи. Тюльпан відомий своєю простою і елегантною красою. Ця квітка допомагає нам відчути себе красивими зсередини.

10 - 20 квітня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Юпітер

Жимолость

Ваша щаслива квітка віщує багатство і успіх. Вважається, що її запах залучає гроші. Посадивши її, ви поширюєте удачу і стабільний розвиток. Ця рослина також дуже подобається феям, тому ви можете залишити поруч з нею записки з побажаннями або пропозиціями для них.

Телець: Земля, планета-покровитель - Венера

21-30 квітня, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Венера

Троянда

Роза вважається ідеалом серед квітів. Вона асоціюється як з красою, так їм з мудрістю. Незліченні легенди розповідають про силу і чарівну мудрість, оточуючих цю квітку. Більше того, троянда з п'ятьма пелюстками асоціюється з п'ятикутною зіркою, а її таємний знак являє собою врата.

1 - 10 травня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Меркурій

Мак

Ця дивовижна червона квітка асоціюється з богинею Персефоною, чиє повернення символізує початок весни. Також вона асоціюється з трьома братами богами: Оніром, Гіпнозом і Танаром (боги сновидінь і смерті). Таким чином, все, що має щось спільне з ніччю, смертю і сновидіннями, асоціюється з цією квіткою. Більше того, квіти маку також використовуються в заклинаннях на удачу і невидимість.

11 - 21 травня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Сатурн

Наперстянка (*** отруйна)

Наперстянка - прекрасна і особлива рослина, з квітками у формі дзвіночків. Відьми вважали, що якщо до рослини злегка доторкнутися, її квітки будуть видавати чарівні звуки, які почують у світі духів і на які відгукнуться феї і духи. Коли відьми хотіли з ними зв'язатися, то уявляли людину або істоту, яку хотіли викликати і дзвонили в дзвіночки наперстянки. Друїди вірили, що ця рослина була священною і її ні в якому разі не можна зривати, бо це може роздратувати духів лісу. Як би там не було, це може бути гарною ідеєю, оскільки ця рослина отруйна.

Близнюки: Повітря, планета-покровитель - Меркурій

22 - 31 травня, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Меркурій

Лаванда

Ваша щаслива рослина відома своїми здібностями залучати і викликати сексуальне збудження. Повії раніше носили при собі лаванду, щоб залучати клієнтів і надати своєму зовнішньому вигляду привабливості. Також вважалося, що запах лаванди сприяє довголіттю. В цілому лаванда використовується для того, щоб посилити соціальні навички сприяти миру і надати привабливості.

1 - 10 червня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Венера

Мирт

Мирт асоціюється з богинею Афродітою, яка вважала його своєю священною квіткою. Вважається, що ця рослина залучає удачу і чарівні моменти в любові і будь-яких інших відносинах. Крім цього, мирт також використовують на весільних церемоніях, щоб сприяти миру, родючості і щасливому життю.

11-21 червня, Третя Декада, планета-покровитель - Уран

Конвалія

До цієї дивовижної квітки з благоволінням ставляться відьми по всьому світу, завдяки її здібностям залучати удачу в стосунках.
Більше того, вона сприяє душевному спокою і умиротворенню, і в той же час посилює наші екстрасенсорні здібності. Конвалія також використовується в заклинаннях пам'яті і допомагає згадати те, що приховано.

Рак: Вода, покровитель - Місяць

22 червня - 1 липня, Перша Декада, 0-10 градусів, покровитель - Місяць

Жасмин

Вважається, що жасмин допомагає залучити у ваше життя те, що ви бажаєте, а це означає, що його можна використовувати в заклинаннях, щоб привернути любов, гроші або щастя - в загальному все, що ви тільки захочете. Ця квітка належить до водної стихії і вважається жіночою місячною квіткою. Її люблять відьми різного віку по всьому світу. Жасмин тісно пов'язаний з місячним жіночим божеством Селеною, а також з богинями любові Венерою і Афродітою.

2-12 липня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Плутон

Лілія

Поряд з примулою і жасмином, лілія вважається священною квіткою Архангела Гавриїла. Лілія наділена захисними силами води і місяця. Вважається, що вона сприяє вірності і захищає ваш будинок і сім'ю від небажаних істот і людей. Більш того, ця квітка є відмінним протиотрутою від любовних заклинань і чар.

13-22 липня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Нептун

Примула вечірня

Ваша щаслива квітка росте в дикій місцевості і розквітає ночами. Всі відьми вважають примулу справжнім скарбом. Примула вечірня є обов'язковим елементів всіх ритуалів, пов'язаних з місяцем - вона прикрашає вівтар поряд з вінками з полину і жовтого жовтця. Крім цього, примула допоможе вам випромінювати красу зсередини і залучати друзів і коханців.

Лев: Вогонь, покровитель - Сонце

23 липня - 1 серпня, Перша Декада, 0-10 градусів, покровитель - Сонце

Соняшник

Тіні зникають там, де світить сонце. Точно так само і соняшник: своєю присутністю він може перетворити негативну енергію на позитивну. З цієї причини його використовують, щоб звернутися до сил добра і світла. Вважається, що ця рослина залучає удачу, а також істот, які виявляться корисними для тих, хто знаходиться біля цієї рослини. Ваша щаслива квітка сприяє родючості і багатству.

2 - 12 серпня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Юпітер

Жоржина

Гідність і елегантність - ключові елементи цієї магічної квітки. Її використовують для того, щоб підвищити самооцінку. Вважається, що ті, хто благословенний цією квіткою, навіть з найскладніших ситуацій виходять переможцями. Також вважається, що жоржина привертає мудрість і таємні знання. Ви наділені магічними силами і дуже скоро навчитеся ними управляти.

13-23 серпня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Марс

Страстоцвіт

Страстоцвіт - рослина сонця. Вона використовується в якості основного інгредієнта в багатьох любовних заклинаннях, щоб викликати пристрасть. Вона допомагає як залучити пристрасного коханця, так і викликати пристрасть всередині себе. Також пасифлору використовують для того, щоб повернути пристрасть у нинішній стан відносин, і щоб давно забуті почуття повернулися наче Фенікс, який відроджується з попелу. Страстоцвіт може не тільки викликати пристрасть, а й стримати її. Ця рослина відмінно підійде для ритуалів благословення дому та залучення миру, якщо використовувати її з відповідними заклинаннями.

Діва: Земля, планета-покровитель - Меркурій

24 серпня - 3 вересня, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Меркурій

Ірис (фіалковий корінь)

Фіалковий корінь - кореневище чудової квітки з чарівним ароматом, що  називається ірис. Тут маються на увазі ірис німецький, ірис флорентійський і ірис блідий. Назва цієї квітки також відноситься до богині Іриди, вісниці богів.  Її символом також була веселка. Вважається, що ця чарівна квітка приваблює чоловіків і удачу.

4 - 13 вересня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Сатурн

Берізка пурпурна

Ця квітка знаходиться під впливом Сатурна, але в хорошому сенсі. Її люблять відьми, і вважається, що вона допомагає позбутися нічних кошмарів і повернути мир і щастя навіть у найважчі часи. Берізка пурпурна допомагає нам отримати доступ до своєї підсвідомості і отримати відповіді на ті питання, на які наша свідомість не в силах відповісти.

14 - 22 вересня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Венера

Хризантема

Хризантема пов'язана з осінню і осіннім рівноденням. Ваша щаслива квітка допоможе вам встановити зв'язок зі своїми предками і отримати доступ до мудрості згори. Більше того, хризантема також захищає і благословляє ваш будинок. Її можна використовувати в ритуалах вигнання, або ж носити її при собі для захисту від негативних сил і темних мистецтв.

Терези: Повітря, планета-покровитель - Венера

23 вересня - 3 жовтня, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Венера

Нарцис

Нарцис

У грецькій міфології, Нарцис був мисливцем з Феспії, Беотія і славився своєю красою. Він був сином річкового бога Кефиса і німфи Ліріопи. Також Нарцис був дуже гордим і самозакоханим, і за це богиня Немезида його покарала. Проте, богам вдалося повернути його красу у вигляді цієї чудової і дуже популярної квітки. Вважається, що нарциси сприяють здоровому способу життя і при носінні в кишені залучають удачу.

4-13 жовтня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Уран

Магнолія

Ця дивовижна квітка асоціюється як з Венерою, так і з Ураном. Більше того, вона пробуджує наші магічні сили і підсилює таланти. Магнолія вважається священною квіткою, особливо якщо її зірвати вночі в тиші. Відьми використовували висушені квіти магнолії, щоб повернути любов і симпатію. Магнолія сприяє балансу серцевої чакри, допомагає позбутися від смутку і відкритися для любові.

14-23 жовтня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Меркурій

Дзвіночок

Дзвіночок - класична квітка фей, оскільки він привертає крилатих природних створінь. Вважається, що людина, яка носить при собі або тримає в руках цю квітку зобов'язана говорити правду (найімовірніше тому, що його/її змушують робити це феї). Якщо покласти дзвіночок під подушку, він допоможе позбутися кошмарів і сприятиме віщим снам.

Скорпіон: Вода, планета-покровитель - Плутон

24 жовтня - 2 листопада, перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Плутон

Гібіскус

Оскільки ви найпалкіші з усіх знаків зодіаку, ваша щаслива квітка також вважається найбільш пристрасною з усіх квіток. Її ще називають квіткою хтивості. Гібіскус привертає любов і симпатію. Він допомагає нам розкрити свою найбільш пристрасну сторону і подолати страхи. Більше того, гібіскус також підсилює наші екстрасенсорні здібності і відкриває "третє око".

3-12 листопада, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Нептун

Ангеліка

Це священна для Архангелів рослина притягує позитивну енергію. У магії її використовують проти всіх демонів, а також страждань, які вони приносять. Ангеліка вважається однією з найбільш сильних рослин у магії і саме тому ідеально підходить Скорпіонам.

13-22 листопада, Третя Декада, 20-30 градусів, покровитель - Місяць

Неролі

Вважається, що її чарівний запах може зачарувати будь-кого. Більше того, ця квітка також допомагає долати труднощі і позбавляє страху і тривоги. Вона робить нас щасливішими і допомагає позбутися депресії. Крім цього, вона допомагає вилікувати серцеву чакру. Таким чином, ваша щаслива квітка притягує до вас любов і друзів.

Стрілець: Вогонь, планета-покровитель - Юпітер

23 листопада - 2 грудня, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Юпітер

Кульбаба

Кульбаба - одна з найбільш дивовижних квіток, подарованих нам природою. Вважається, що ця квітка може пережити навіть найважчі часи. У кульбабах міститься стільки світлої магії, що навіть найбільш темні мистецтва не можуть побороти їх силу. Більше того, кульбаба може посилити ваші магічні здібності і бачення. Згадайте бажання і подмухайте на кульбабу!

3-12 грудня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Марс

Гвоздика

Гвоздика вважається однією з найбільш потужних квіток з сильною енергією. Раніше її носили при собі відьми, щоб запобігти передчасній смерті на шибениці. Енергія гвоздики могла допомогти відьмі вижити. Сучасні відьми використовують гвоздику для посилення своїх здібностей, якщо є така необхідність. Ця квітка виступає в ролі каталізатора в багатьох заклинаннях.

13-21 грудня, Третя Декада, 20-30 градусів, покровитель - Сонце

Півонія

Із самої назви цієї квітки можна зрозуміти про вплив на нього бога сонця і магії Аполлона. Вважається, що ця дивовижна квітка приносить удачу і успіх. Півонія асоціюється зі щастям і достатком. Якщо жінка буде носити при собі цю квітку, це допоможе їй вигнати і вампіричних істот чоловічої статі.

Козеріг: Земля, планета-покровитель - Сатурн

22-31 грудня, Перша декада, 0-10 градусів, планета-покровитель-Сатурн

Ротики

Це одна з найбільш сильних рослин використовується для магічного захисту. Вважалося, що левиний ротик міг ефективно протистояти темним мистецтв, а також тим, хто їх практикує. Більше того, будинок, в якому є ця квітка, або ж людина, яка носить її при собі, привертає оточуючих. Вважається, що левиний ротик привертає саламандр, який люблять з ним грати.

1-10 січня, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Венера

Цикламен

Ця чарівний квітка пов'язана з потойбічним життям і реінкарнацією. Вона допомагає нам встановити зв'язок з нашими магічними силами й успіхом в попередньому житті. Більше того, вона також допомагає нам зв'язатися з людьми, яких ми любили в минулих життях. Також цикламен допомагає залікувати емоційні рани і змиритися зі своїм минулим. Ця квітка випромінює щастя.

11-20 січня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Меркурій

Маргаритка

Ця квітка асоціюється з благословенням. Відьми використовували її для прикраси ліжечок новонароджених. Вважалося, що таким чином, доля буде сприяти дитині. Маргаритки також допомагають нам спілкуватися з дріадами (лісовими німфами) і феями. Ця квітка притягує щастя і удачу.

Водолій: Повітря, планета-покровитель - Уран

21-29 січня, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Уран

Трилліум

Ця рослина є невід'ємним елементом багатьох видів магії. Її використовували (і до цих пір використовують) покоління корінних індіанців, щоб викликати натхнення, сприяти креативності та омолодитися.

30 січня - 8 лютого, Друга Декада, 10-20 градусів, планета-покровитель - Меркурій

Вербена лимонна

Через вміст у ній камфори, ця свіжа лимонна рослина використовується в заклинаннях для того, щоб позбутися шкідливих звичок, очистити тіло, розум і простір, прибрати негативну енергію або нейтралізувати злі чари. Ваша щаслива рослина допоможе вам сяяти так, як ніхто інший.

9-18 лютого, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Венера

Гіацинт

Він був другом і коханцем Аполлона. Після його раптової смерті Аполлон воскресив його у вигляді цієї чудової квітки. Вважається, що її аромат - це міст між світами. Особливо часто її використовують у магії сновидінь. Більше того, гіацинт може допомогти залікувати душевні рани і благословити на справжнє кохання.

Риби: Вода, планета-покровитель - Нептун

19-29 лютого, Перша Декада, 0-10 градусів, планета-покровитель - Нептун

Коров'як

Ваша щаслива квітка найбільше була улюблена  рибалками, завдяки своїй властивості паралізувати риб. Корінь цієї рослини клали в сіиі для гарного улову. Висушений коров'як також називали "цвинтарним пилом". Поклавши його в гущавину і наповнивши водою з джерела, можна було викликати бачення.

1-10 березня, Друга Декада, 10-20 градусів, покровитель - Місяць

Латаття

Латаття - водна рослина, що росте на поверхні ставків, озер і непроточних водойм. Її асоціюють з Нептуном і місяцем. У стародавні часи священики готували магічне зілля з цієї рослини для подорожі в інші світи і контакту з магічними істотами. Також лататтям захоплювалися водні німфи.

11-20 березня, Третя Декада, 20-30 градусів, планета-покровитель - Плутон

Фіалка

Фіалки, одні з найбільш чарівних рослин, є священними для фей і миттєво їх залучають. Ці пахучі квіти випромінюють красу і магію. Старі відьми по п'ятницях спалювали висушені квіти фіалки, щоб викликати фей і ельфів. Ваша щаслива квітка приваблює фей і німф і асоціюється зі смертю і відродженням. Також фіалка є ключем в інші світи.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-1,2263960838318-/ /-pc-/
Top