counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Найдавніші знання: який ви знак Зодіаку зодіаку Майя


Переглядів: 395


Найдавніші знання: який ви знак Зодіаку зодіаку Майя

1) Чень: 2 cічня - 21 січня
Як не дивно, перший знак Зодіаку асоціюється у Майя з ніччю. Тобто, всі люди-Чень - це сови. Якщо ви народилися під цим знаком, ви напевно проявляєте свій пік активності в проміжку між 9 вечора і 4 ранку. Саме в цей час вас відвідують геніальні думки і інші хвилюючі ідеї. Кажуть, що все, що пов'язано з ніччю, - це завжди хороший для вас. Неважливо, що це: нічні тварини, напівкоштовні камені, на зразок місячного або «нічне небо», ви можете отримати позитивну енергію з усього. Найбільш придатними для вас є темні відтінки синього, чорного і сріблястого, тому що вони здатні стимулювати ваше творче мислення.

2) Йаш: 22 cічня - 10 лютий
Йаш - це прекрасний знак, який характеризує вас як неймовірно відкриту, люблячу і дуже позитивну людину. Ви даруєте оточуючим людям радість і завжди готові прийти до них на допомогу. Вам важко перебувати в конфронтації з ким-небудь, тому ви зробите все можливе, щоб уникнути подібного.

Замість боротьби і суперечок ви бажаєте досягти миру і спокою навколо себе, тому ви вмієте дуже добре міркувати і вибудовувати відносини з самими непіддатливою людьми. Ви можете принести багато добра в цей світ, тому не дивно, що ви, наприклад, можете дати притулок бездомну тварину. Тільки роблячи добрі справи, ви можете відчути себе повноцінною частиною цього світу.

3) Сак: 11, лютого - 2 березня
Чи зустрічали ви людей, які могли просто взяти і несподівано вийти посеред розмови? Так ось, ви один з таких людей. А все тому, що ви народилися в цьому проміжку і належите до знаку Зодіаку Сак. Справа в тому, що таким людям значно простіше, ніж іншим, приймати нові виклики і здійснювати ті вчинки, від яких би відмовилися інші.

Багатьом людям важко відмовлятися від своєї зони комфорту. Але ви точно не з таких! Вам навпаки подобаються зміни і ризик. Кращий час дня для цього знака Зодіаку - ранній ранок. Навіть якщо вам важко думати вранці, то ви можете приділити цей час невеликому фізичному навантаженню. Ваш символ - це жаба, тому що вона, як і ви, дуже легко адаптуєте до води і землі, символізуючи тим самим гнучкість.

4) Кех 3 березня - 22 березня
Кех - це знак Зодіаку, що позначає баланс, мир і спокій. Тобто, ця людина постійно жадає спокою? Не зовсім так. Швидше, таких людей можна охарактеризувати як пожежників. Вони люблять наводити порядок і відновлювати баланс. А значить, їм властива пристрасть і дивовижна енергія, що проявляється в найважчий час. Символами цього знака є олень.

Олень може бути уразливим, тому не дозволяйте собі надмірностей в чому б то не було. Немає нічого поганого в тому, щоб відстоювати свої переконання. Але потрібно іноді і розслаблятися!

5) Мак: 23 березня - 11 квітня
Ті, хто народився під знаком Мак, схильні збивати з пантелику оточуючих. Чому так? Тому що вони завжди перебувають у певній невизначеності, на відміну від інших знаків. Якщо ви ставитеся до Маку, то ви можете проявляти потайний характер. Все тому, що вам подобається тримати певні речі в таємниці. У всякому разі, ви ніколи не будете звинувачені в тому, що стали причиною витоку важливої ​​інформації. Мало хто може дізнатися вас повністю, як особистість, поки ви самі не дозволите це зробити.

Насправді, це хороша риса, тому що змушує людей гадати про те, хто ви є насправді. І це викликає підвищений інтерес до вашої персони. Ви любите проводити час з людьми, але також відчуваєте, що вам потрібно дуже часто бувати і на самоті, щоб мати можливість зібратися з думками і поміркувати про свої цілі. Тому, вам рекомендується відводити хоча б одну годину на день для невеликої перерви: прийміть ванну або займіться улюбленою хобі. Це допоможе вам розслабитися, зарядитися енергією і бути готовим до всього!

6) Канкін: 12, квітня - 1 травня

Якщо ви народилися під знаком Канкін, значить вашими покровителями є саме Сонце і рідна Земля. Це говорить про те, що ви дуже любите природу і природне оточення. Протягом усього року ви можете відчувати моменти, коли вас наздоганяє чисте прагнення, яке прагне насититися красою природи на самоті.

Маючи найбільш сильний духовний зв'язок із собаками, ви можете не бачити свого життя без цих вірних друзів людини. Це добре поєднується з вашим лояльним характером і добротою. Для вас дуже важливо знайти красу в світі, тому вам було б непогано зайнятися фотографією або відправитися в подорож.

7) Муван: 2 - 21 травня
Цей знак коливається між вогнем і водою, тому грози є для вас потужним стимулятором. Так, той час, коли йде дощ, насичений для вас в енергетичному плані. А все тому, що блискавка символізує вогонь, а дощ - воду.

Як особистість, ви є вкрай чесною людиною, який намагається бути правдивим з усіма оточуючими. І неважливо, задоволені ви ситуацією, яка відбувається навколо, чи ні. Однак, ви не можете винести суспільство людей, які звикли брехати, а вміння бачити обман підсилює це відчуття. Якщо ви знаєте, що щось іде не так, ви прямо про це скажете і візьмете рішення проблеми на себе.

Вам також подобається дізнаватися щось нове в житті, тому що вам подобається бути першим і преосвященним. Вас можуть зацікавити багато академічних предмети, а також багато детективні історії і головоломки.

8) Пекс: 22 травня - 10 червня
Людям, народженим під цим знаком, дійсно пощастило, тому що їхня духовне тварина - це Ягуар, який вважається надзвичайно важливим символом для всіх майя. Сильний, граціозний і мудрий, ви стаєте приголомшливим лідером, який може привести команду до перемоги. Важливо, щоб ви використовували це якість, коли справа доходить до кар'єри, тому що все це може зблизити вас до оточуючими і допомогти їм у досягненні загальних цілей.

Люди часто звертаються до вас за порадою, але відповідь уже заготовленавами заздалегідь, тому що ви відчуваєте ситуацію і постійно тримайте руку на пульсі. Вам завжди було не позичати підготовки і мотивації. У вільний час, ви можете захопитися колективними іграми, щоб ви могли поліпшити своє стратегічне мислення.

9) Кайаб: 11 - 30 червня
Якщо ви народжені під цим знаком, ваше духовна тварина - це черепаха, яка пов'язана з місяцем і духовністю. Ви можете бути тією людиною, хто любить шукати сенс у всьому, що зустрічається на вашому шляху. Там, де багато зупинилися б, ви робите крок вперед і намагаєтеся краще зрозуміти оточуючих, змінюючи ваш образ вчинків. Ви можете часто шукати відповіді на запитання «Чому?», Відчувати спокусу зануритися глибше в виявлення прихованих смислів, а також займатися самоаналізом.

Можливо, вам дійсно сподобаються такі заняття, як писання віршів і творіння творів мистецтва. Вам також добре вдається аналіз почуттів і розуміння емоцій.

10) Кумка: 1 - 20 липня
Чи знаєте ви, що крокодили вижили після мезозойської ери навіть після того, як вимерли динозаври, рівно, як і більшість рептилій? Так ось, крокодил - це ваше духовне тварина, яке пережило все, що тільки можна і адаптувалося до умов сучасного життя. Починаючи з самого низу, він терпляче пробирався в наші дні і ставав тільки сильніше.

Це схоже на те, як ви могли б діяти в багатьох ситуаціях. Ви не з тих людей, які очікують, що їм будуть подавати всі на блюдце. Розуміння того, що заради досягнення мети потрібно докласти чимало зусиль, робить з вас дуже працьовитого людини. І можна бути впевненим в тому, що ви обов'язково будете пожинати плоди своєї праці. Ви не великий любитель серйозних змін, але ви можете переступити через себе заради цього, щоб продовжити шлях.

11) Вейеб: 21 - 25 липня
Для деяких людей стає незрозумілим такий короткий проміжок в місяці, який притаманний знаку Вейеб. Так, він триває всього 5 днів, що робить його абсолютно іншим.

У ці особливі дні майя вважають, що все йде не так. Нібито все стає незбалансованим. Йшлося про те, що в ці дні на Землі з'являлися духи, що лякали мешканців планети.

Так, це може здатися негативним фактором, але насправді це не так. Це лише означає, що у вас є особливий зв'язок зі світом, яка бере свій початок з самих витоків Всесвіту. Ви можете бути дуже духовною людиною, який вкрай зацікавлений в розумінні потойбіччя, раю і реінкарнації.
Ви могли б дізнатися багато нового з своїх снів, які так чи інакше знаходять своє відображення в реальному житті. Більш того, завдяки їм, ви можете дізнатися, ким ви були в минулому житті і передбачити майбутнє.

12) Поп: 26 липня - 14 серпня
Цей знак не пов'язаний з поп-музикою! Якщо серйозно, то цей знак Зодіаку відмінно справляється з вирішенням проблем і наставництво. Він здатний взяти на себе лідерство в потрібні моменти. Тим не менш, ви дуже чуйно ставитеся до кожної людини і дбаєте про їх емоційний стан. Це означає, що якщо ви начальник або менеджер, команда завжди буде любити вас за вашу позитивну особистість. Багато хто бачить в вас одного, незалежно від того, чи є ви колегою, сусідом або випадковим знайомим.

Ви завжди будете готові до нових вражень і зумієте показати людям те, як можна розслабитися і повеселитися. Цілком можливо, що ви і так любите проводити вихідні з близьким оточенням!

13) Ву: 15 серпня - 3 вересня
Цей знак дуже схожий на Чень і Сак, що черпають силу з ночі. Отже, ви є людиною, яка поєднує в собі якості цих двох знаків, а значить, і тотеми у вас ідентичні - ягуар і жаба.

Ви відмінний лідер, що властиво ягуару. Але ви також добре адаптуєте до будь-яких умов, як і жаба. Ви теж любите все, що пов'язано з таємницями, завжди бажаючи відкрити для себе нові місця, незалежно від того, в якому середовищі вони знаходяться. Вам дуже подобається відвідувати стародавні пам'ятники і знайомитися з культурами того часу.

Крім того, спробуйте вийти на прогулянку в нічний час самостійно або з улюбленим собакою, щоб подивитися на світ під іншим світлом. Це повинно наповнити вас енергією.

14) Сип: 4 - 23 вересня
Люди, народжені під знаком Сип, пов'язані з вогнем і повітрям, що робить їх дуже могутніми. Вони пов'язані з лісом і, особливо, з оленями, які є вашими духовними тваринами.

Ніжний і граціозний, цей знак Зодіаку вміє виявляти чуйність, перебуваючи в постійному пошуку миру в життя. Якщо щось порушує гармонію у вашому житті, як наприклад сварки, ви можете втекти від цієї ситуації. І тільки заспокоївшись, ви повернетеся назад і почнете вирішувати проблему.

Проте, під впливом оленя, ви можете бути дуже щирою людиною, яка звикла домінувати над іншими за рахунок лідерських якостей. Червоний - ваш рідний колір, тому було б непогано носити аксесуари, які це відображають. Також не зайвими будуть прогулянки в лісі або поїздка на велосипеді. Такі заняття допоможуть вам привести себе в порядок, позбавляючи від стресу.

15) Сотц: 24 вересня - 13 жовтня
Сотц є знаком Зодіаку, в якому поєднуються такі символи, як кажан і риба. Ці тварини є дуже різними істотами, але вони обидві можуть дуже швидко пересуватися в своєму рідному середовищі проживання. Летюча миша - в небі, а риба - в воді.

Завдяки цьому вашими стихіями є повітря і вода, що робить вас дуже чутливою людиною, якій властиве інтуїтивно розуміти навколишній світ. Вас дуже складно обдурити, тому ви завжди розкриваєте брехня, на відміну від інших людей. Однак, ви можете судити тільки тоді, коли явно помічаєте наявність негативу в особистості. І навіть не дивлячись на це, ви не будете ставитися до людей з меншим повагою, так як це порушує принцип пошуку співпраці з ними.
Ви дуже глибока людина, який завжди думає про тих, хто вас оточує, і про те, як все можна поліпшити. Якщо ви хочете щось змінити на краще, зберіть залучених людей і проведіть мозковий штурм, щоб обговорити, що саме відчувають інші. Тільки так ви зможете прийняти вірне рішення.

16) Сек 14 жовтня - 2 листопада
Цей знак пов'язаний з землею і небом, тому ви будете зачаровані всім, що знаходиться над вами. Наприклад, сузір'ями, планетами і навіть різними духовними сферами.

Як людина, яка дуже практичний, навіть якщо ви емоційно залучені в ситуацію, ви можете відкласти зайве в сторону, щоб зробити найбільш ефективні дії. Якщо інші можуть бачити тільки одну сторону медалі, то ви явно не з них.

Наприклад, ви не будете залишатися в стороні, якщо будете явно помічати, що ваш друг полягає в неправильних стосунках. Ви спробуєте зробити щось, щоб поліпшити ситуацію, або відкрити очі своєму приятелеві. Ваша мудрість може бути дуже до речі! Тому ви є відмінним порадником, і вам потрібно намагатися покращувати це вкрай корисна якість. Важлива рада: завжди дочекайтеся питання, перш відповідати, інакше ви можете виявитися незрозумілим і непотрібним!

17) Ксул: 3 листопад - 22 листопада
Як і Канкін, Ксул пов'язані з духовним тваринам - собакою. Ці тварини дуже поширені серед людей, в якості домашніх вихованців. Все тому, що вони надзвичайно лояльні і прив'язані до своїх господарів. Така любов дуже рідко зустрічається навіть серед тварин.

Проте, майя вірили, що собака - це ключ до загробного життя, яка може привести людину по стежці або мосту. Саме через цей шлях ми проходимо, щоб перейти на наступний етап свого життя. Ви можете бути людиною, яка дуже позитивно ставиться до можливості реінкарнації. Вважається, що смерть людини - це кінець. Але ви точно відчуваєте, що це лише початок чогось нового. Це хороша риса, тому що багато хто боїться невідомості і поганого результату подій. Вам же під силу змінити все негативне в позитивне. Подібне вміння може допомогти іншим людям спокійніше ставитися до життя і заспокоїти їх в цілому.

18) Яксін: 23 листопада - 12 січня
Якщо ви ставитеся до цього знаку Зодіаку, то ви пов'язані з самим Богом Сонця Майя по імені «Ах Кін».

Цього Бога вихваляли, щоб отримати його благословення і захист від хвороб, темряви і негативу. Вам теж властиві риси цілителя. Ви надзвичайно корисні для оточуючих і можете буквально стерти весь накопичений в оточуючих негатив, замінивши його на правильне мислення.

Незважаючи на те, що ви дуже щасливі і вам властивий позитив, ви теж можете відчувати хвилювання. Безумовно, це погано, тому що в деяких випадках все може дійти навіть до паніки! Ви повинні регулярно нагадувати собі, що занепокоєння - це ворог, який нічого вам не принесе, крім зла. Спробуйте розслабитися, прийнявши ванну або взявши участь в якому-небудь вподобаному заході.

Просто пам'ятайте, що все буде добре. Не соромтеся звертатися за порадою до інших, щоб вони могли зайвий раз підтвердити, що ви лише накручуєте самого себе і вся проблема знаходиться тільки в одному місці - у вас в голові.

19) Мол: 13, грудня - 1 січня
Мовляв - останній знак в календарі Майя, який відповідає сучасному опису Стрільця або Козерога. Однак, жоден з знаків не відноситься до стихії води, як Мол. Тому, деякі якості істотно про відрізняються від загальноприйнятих.

Це ще один знак, пов'язаний з Ягуаром, який здатний наділити свого носія дивовижною силою. Ви з легкістю можете прийти в норму після складних життєвих ситуацій, прийнявши все, що відбулося як корисний урок. Зрештою, якщо щось подібне сталося, це звичайно ж вас засмутить, але ви досить сильні, щоб рухатися далі.

Будучи дуже духовною людиною, рівно, як і лідером, ви могли б стати відмінним викладачем будь-якої духовної дисципліни, або вчителем йоги. Так, ви зможете дарувати людям свої знання і завоювати їхню прихильність: повага і любов. Ви будете черпати сили з дощу, так як належите водної стихії. Тому подбайте про те, щоб у вас завжди був час для насолодою цієї погодою. Тільки сильно не промокає!

%MCEPASTEBIN%


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Кожен новий день — це чудові можливості для особистого зростання та розвитку Астрологи підкажуть, що саме прин....
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
більше матеріалів
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Кожен новий день — це чудові можливості для особистого зростання та розвитку Астрологи підкажуть, що саме прин....
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
більше матеріалів
/-1,0977818965912-/ /-pc-/
Top