counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Плануйте поїздки і весілля заздалегідь: Сприятливі і несприятливі дні в 2019 році


Переглядів: 275


Плануйте поїздки і весілля заздалегідь: Сприятливі і несприятливі дні в 2019 році

Шанси на успіх в будь-якій справі будуть значно вище, якщо приступити до неї в сприятливий день. Астрологи розповіли, які дати в 2019 році будуть вдалими, а які не підходять для важливих починань.

В кожному місяці є дні, коли енергетика зірок і планет сприяє удачі в будь-яких починаннях. Такі дати підходять для збільшення прибутку, проведення важливих переговорів, прийняття відповідальних рішень. Однак є і несприятливі числа, коли енергетика планет здатна нашкодити. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують прислухатися до думки астрологів, щоб провести 2019 рік успішно і виключити неприємності, пов'язані з поспішними і необдуманими рішеннями.

Січень
На початку 2019 року багато сприятливих днів, коли можна сміливо займатися справами, пов'язаними з фінансами, і діловими питаннями. Однак астрологи рекомендують не перевтомлюватися, так як енергетика людей поки нестабільна.

Сприятливі дні: 1, 5, 15, 17, 26. На ці дати можна планувати будь-які справи, що вимагають уваги і посидючості. Виконати все, що заплановано, можна без поспіху, якщо грамотно розподілити час для відпочинку і роботи.

Несприятливі дні: 4, 21. На ці дні краще не планувати відповідальних справ, особливо пов'язаних з фінансами. Агресивна енергетика планет здатна нашкодити планам і позбавити удачі.

Лютий

Останній місяць зими пройде на підйомі сил, і в лютому можна приступити до активної роботи.

Сприятливі дні: 5, 7, 9, 12, 16, 24, 27. Ціла серія вдалих днів у лютому не може не радувати. В цей час легко вдасться вирішити ділові питання. Можна займатися самоосвітою або відправитися на курси підвищення кваліфікації. Несприятливий день: 22. Множинні аспекти планет в цей день можуть не просто перешкодити планам, а й залучити в життя неприємності. Не варто починати важливі справи, вступати в конфлікти і витрачати гроші. Астрологи рекомендують бути гранично уважними, щоб уникнути проблем у діловій та любовній сфері.

Березень
У березні не тільки природа, а й люди пробуджуються від зимової сплячки. На самому початку весни сил на грандіозні звершення може не вистачити, однак варто підготувати фундамент: вирішити організаційні питання і подбати про те, щоб ніщо не завадило досягненню поставлених на початку року цілей.

Сприятливі дні: 3, 4, 6, 23, 31. П'ять днів можна сміливо присвячувати рішенням ділових питань, налагодженню контактів. 6 числа, під час Новолуння в Рибах, можна змінити життя на краще, якщо не зациклюватися на минулому і прагнути до підкорення нових вершин.

Несприятливі дні: 5, 21. Незважаючи на те, що несприятливих днів буде всього два, в цей час потрібно проявити розсудливість і не піддаватися на провокації. Енергетика цих днів сильна, тому неприємності можуть чекати на кожному кроці.

Квітень

Другий весняний місяць принесе позитивні емоції. В цей час підйом життєвих сил дозволяє впритул займатися насущними питаннями і налагодити особисте життя.

Сприятливі дні: 4, 5, 18, 20, 24. У ці дні можна сміливо вирушати на романтичні побачення, налагоджувати відносини в родині і вирішувати побутові питання. Це спокійні дні, в які енергетика зірок і планет не завадить здійснити сміливі задуми.

Несприятливі дні: 22. В цей день відразу кілька аспектів планет впливають на енергетику людей. У зв'язку з цим на понеділок краще нічого не планувати і провести цей день максимально спокійно.

Травень
Останній місяць весни буде ідеальним часом для нових починань та особистого життя. Весняне тепло пробуджує спрагу діяльності, тому в сприятливі по енергетиці дні найкраще активно займатися запланованими справами, щоб досягти успіхів в короткий термін.

Сприятливі дні: 4, 24. Всього два дні будуть позитивними, однак це не повинно стати причиною для розладу. Ці два дні можна провести з максимальною користю, якщо грамотно розподілити час і заздалегідь скласти план роботи.

Несприятливі дні: 1, 9, 18, 21, 29. П'ять днів в травні будуть невдалими для роботи, тому на ці дати не варто планувати переговори, укладання контрактів і великі фінансові витрати. Відмовитися варто і від з'ясування відносин з коханою людиною, щоб конфлікт не переріс у серйозну сварку і не привів до розставання.

Червень

Половина року позаду, а значить, настає час підведення проміжних підсумків. За досить великий проміжок часу зроблено багато, проте розслаблятися рано. У червні можна з легкістю подолати будь-які труднощі, якщо налаштуватися на позитив і вірити в свої сили.

Сприятливі дні: 5, 8, 28. Протягом трьох днів в червні будуть самими позитивними з енергетики, і на цей час можна планувати будь-які відповідальні справи. Багато зможуть зайнятися власним бізнесом і успішно оформити необхідні документи, вирішити юридичні питання, а також знайти додаткові джерела доходу.

Несприятливі дні: 9, 14, 16. Протягом трьох днів в червні будуть небезпечними, особливо для тих, хто планує великі придбання. Астрологи рекомендують відмовитися від угод в ці дні, щоб виключити обман і збитки.

Липень
У липні буде багато сприятливих днів, і цей місяць може стати найактивнішим. Середина літа чудово підходить для відряджень і навчання, вирішення ділових питань і налагодження особистого життя.

Сприятливі дні: 1, 6, 13, 15, 19, 20, 26, 29. Найбільш плідні для роботи дні важливо провести продуктивно. У цей час можна з легкістю подолати будь-які перешкоди на шляху до мети, а значить, не варто відкладати справи в довгий ящик. В іншому випадку в кінці року багато хто буде картати себе за безцільно витрачений час.

Несприятливий день: 18. У четвер багато планет будуть в аспектах, що цілком може призвести до занепаду сил і неконтрольованих емоційних сплесків. У цей день краще виключити важливі справи і зайнятися відновленням внутрішньої гармонії, подбати про здоров'я.

Серпень

В останній місяць літа енергетика людей потроху йде на спад, однак теплий серпень буде прекрасним часом для здійснення мрій і досягнення поставлених цілей.

Сприятливі дні: 3, 12, 15, 22. Чотири дні в цьому місяці будуть позитивними з енергетики, і в цей час можна спокійно займатися необхідними справами, не боячись допустити помилок. Важливо лише зосередитися і не відволікатися на дрібниці.

Несприятливі дні: 14, 21. Всього два дні потрібно перечекати, поки Всесвіт посилає негативну енергетику. В цей час запорукою успіху буде обережність.

Вересень
У вересні можна сміливо займатися ремонтними роботами, будівництвом, планувати переїзд.

Сприятливий день: 15. На неділю краще запланувати найвідповідальніші справи, адже цей день буде позитивним з енергетики, а значить, ніщо не завадить виконати задумане.

Несприятливі дні: 14, 29. Ці два дні будуть найневдалішими для вирішення фінансових питань. Уникнути проблем можна, якщо не шукати пригод і відмовитися від авантюр.

Жовтень

Щоб підтримати організм в тонусі і уникнути осінньої хандри, важливо провести жовтня активно. Фізичні навантаження і оздоровчі процедури допоможуть уникнути сезонних захворювань і залишатися енергійними.

Сприятливі дні: 18, 22, 24, 30. Чотири дні в цьому місяці будуть максимально позитивними, і у кожного з'явиться можливість втілити в життя свої ідеї.

Несприятливий день: 10. У четвер енергетика простору буде негативною. Планети несприятливо вплинуть на людей, тому день буде небезпечним і для здоров'я. Найкраще подбати про самопочуття, відмовитися від шкідливої ​​їжі і добре виспатися, щоб відновити сили.

Листопад
У листопаді надмірна активність може загрожувати перевтомою, тому останній осінній місяць найкраще присвятити розміреного праці, не вимагає колосальних енерговитрат.

Сприятливі дні: 4, 16, 21, 23, 27. Удача буде супроводжувати тих, хто точно знає, чого хоче від життя. У цей час будь-яка робота виконується легше, тому сидіти склавши руки не слід.

Несприятливі дні: 14, 24, 28. Протягом трьох днів в цьому місяці будуть небезпечними, тому на них краще не планувати відповідальні заходи. Краще провести час у колі близьких людей, здатних підтримати і допомогти в непростих життєвих ситуаціях.

Грудень

Останній місяць року часто буває найскладнішим, адже потрібно завершити масу справ і почати підготовку до свят. Залучити в життя удачу і впоратися з усіма труднощами можна буде у найбільш цікаві дні цього місяця.

Сприятливі дні: 4, 6, 18, 28, 29. Це час прекрасно підходить для активної роботи. За п'ять днів можна встигнути багато, якщо зосередитися і не відволікатися на дрібниці.

Несприятливі дні: 3, 11. Ці два дня найкраще провести на самоті, щоб сплеск емоцій, пов'язаний з агресивною енергетикою планет, не став причиною конфліктів і помилок.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-1,1170001029968-/ /-pc-/
Top