counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Для багатьох важкий, для багатьох - доленосний. Гороскоп Павла Глоби на 2019 рік


Переглядів: 2534


Для багатьох важкий, для багатьох - доленосний. Гороскоп Павла Глоби на 2019 рік

Згідно з прогнозами Павла Глоби, в 2019 році багато представників зодіакального кола зможуть стати щасливішими і успішнішими. Дотримуйтесь корисних рекомендацій астролога, щоб уникнути небезпечних ситуацій і неприємностей.

Для багатьох 2019 рік стане доленосним. Прийдешні події можуть змінити ваше життя на краще, але іноді доведеться боротися з труднощами. Однак астролог запевнив, що для деяких Знаків Зодіаку прийдешній рік стане вдалішим, ніж попередній.

Овен
У 2019 році покровитель Марс надасть Овнам свободу, тому багато в чому доведеться розраховувати тільки на свої сили. Імпульсивні представники Знака Овен будуть часто вступати в конфлікти, через що можуть виникнути проблеми на роботі і в особистому житті. Якщо правильно керувати емоціями, то можна уникнути неприємних ситуацій. З 21 березня по 19 квітня союзник Сонце буде посиленим у сузір'ї Овна, і для представників цього сузір'я це найвдаліший період. З'явиться хороший шанс завести корисні ділові знайомства, розширити коло друзів і навіть знайти нову любов, тим більше що гороскоп обіцяє серйозні зміни на особистому фронті.

Телець
Нестабільна енергетика Місяця може відбитися на емоційному здоров'ї і біополі Тельців, тому в 2019 році представникам цього сузір'я слід правильно витрачати свої сили. Для тих, хто вирішить змінити сферу діяльності або місце проживання, ці дванадцять місяців стануть напруженими, але будь-які нові починання не залишаться безрезультатними. У найближчому майбутньому Тельцям необхідно стати відповідальнішими. Також дуже важливо приділяти час не тільки робочим справам, а й сім'ї, і тоді протягом року Тельці зможуть повернути гармонію в особисту сферу життя.

Близнюки
Через ослаблену енергетику Меркурія початок майбутнього року може доставити Близнюкам чимало клопоту. Ймовірно, виникнуть проблеми на роботі, які спричинять і фінансові труднощі. У цей час необхідно витрачати гроші обдумано і по можливості не робити дорогі покупки. З середини року матеріальні складнощі відійдуть на другий план. Однак в цей час Венера перейде в посилену позицію, тому доведеться зайнятися особистою сферою життя. Якщо правильно розподілити час, то можна уникнути сімейних конфліктів і сварок зі своєю другою половинкою, а самотні Близнюки зможуть знайти постійного супутника життя.

Рак
Ракам доведеться пройти перевірку на міцність, бо 2019 рік підготував для представників цього сузір'я відразу цілий ряд випробувань. Варто завжди бути напоготові і не ризикувати, тому що занадто сміливі зміни можуть збити всі орієнтири. Однак деякі зміни допоможуть знайти справжнє призначення. Для цього необхідно взяти штурвал у свої руки й почати управляти власним життям. Якщо раніше доводилося займатися справою або терпіти конфлікти з коханою людиною, тепер можна виправити ситуацію і позбутися від непотрібного вантажу. Пошуки нової роботи можуть бути вдалими, особливо якщо підійти до цієї справи відповідально. Зміни у фінансовій та особистої сферах змінять життя Раків, через що вони зможуть відчути себе впевненіше і щасливіше.

Лев

Для представників Знака Лев початок року стане важким. Виникнуть несподівані зміни, до яких Леви поки що зовсім не готові. Запобігти деяким із них неможливо, тому доведеться діяти за обставинами. Однак уже навесні можна відпочити від проблем і присвятити час самореалізації. Працьовитість і прагнення до успіху допоможуть Левам стати переможцями і досягти своїх цілей. Протягом року доведеться неодноразово вирішувати особисті проблеми, і це стосується як одиноких, так і сімейних Левів: сімейні проблеми і справи виявляться на першому плані.

Діва
Дів очікують серйозні зміни, після яких їхнє життя зміниться на краще. Незважаючи на ослаблену енергетику Меркурія, представники цього сузір'я зможуть знайти правильний шлях до успіху. Впевненість і бажання досягти більшого допоможуть позбутися неперспективної роботи і змінити сферу діяльності. З'явиться можливість розвинути нові таланти і вміння, які допоможуть стати успішнішими і багатшими. Щоб проблеми з грошима не порушили плани, в 2019 році треба не ризикувати з вкладеннями і розраховувати тільки на перевірені джерела заробітку.

Терези

На початку 2019 року рекомендовано проаналізувати старі помилки, щоб уникнути їх у майбутньому. Труднощі в робочій сфері і критика з боку оточуючих можуть підірвати впевненість, тому потрібно виробити стійкість і не приймати думку оточуючих близько до серця. Однак, на відміну від інших Знаків, для Терезів прийдешній рік стане продуктивним. Так як енергетика Сатурна залишиться сильною до кінця року, проблеми з роботою і фінансами зважаться на подив легко. Нестабільність в особистому житті може стати причиною для переживань, але серйозних змін у цій сфері не очікується. Навіть якщо поточним відносинам настане кінець, Терезам не доведеться дуже довго перебувати на самоті, так як пошуки нового кохання не займуть багато часу.

Скорпіон

Вже на початку року Скорпіони виявляться в центрі подій, що відіб'ється на всіх сферах. На початку року посилена Венера стане причиною труднощів в особистому житті, тому в цей час варто контролювати свої емоції і частіше нагадувати партнеру про почуття, інакше розлучення не уникнути. Складнощі з фінансами можуть змусити Скорпіонів задуматися про зміну професійної діяльності, але пошуки нової роботи затягнуться надовго. Уже зараз представникам цього сузір'я необхідно поставити для себе цілі і приступити до їх реалізації, інакше прийдешній рік принесе суєту замість кроків до успіху.

Стрілець

Гороскоп обіцяє Стрільцям вдалий рік, наповнений яскравими і несподіваними моментами. Сонце стане основним помічником у досягненні успіху, але поставити перед собою основні цілі потрібно вже зараз. Заздрісники і недоброзичливці спробують перешкодити Стрільцям, тому не варто прислухатися до чужих порад, а краще покладатися на інтуїцію. Стрільці, яким ще не довелося знайти любов, нарешті зможуть знайти особисте щастя. Гороскоп каже про швидкоплинні романи, тому закоханим Стрільцям варто бути обережніше: спокуси можуть поставити під загрозу нинішній стан відносин.

Козеріг
У 2019 Козерогам доведеться більше працювати, щоб домогтися успіху і поліпшити фінансове становище. Розраховувати на підтримку планет-покровителів не доведеться, тому що більшість з них ослабнуть вже на початку року. Крім того, має бути неодноразово приймати важливі рішення, і будь-яка помилка може спричинити за собою більш серйозні проблеми. У важких ситуаціях можна сміливо розраховувати на допомогу близьких людей, адже в прийдешньому році Козерогам вдасться завести нові знайомства, які можуть перерости в міцні дружні стосунки. Цей рік стане вдалим для змін в особистому житті, і в першу чергу це стосується тих, хто вже давно перебуває в пошуках другої половинки.

Водолій
Представники цього сузір'я зможуть знайти нові можливості для самореалізації і досягнення заповітних цілей. Нептун допоможе знайти рішення старих проблем, тому вже на початку року можна сміливо приступати до нових починань. З'являться нові ідеї, які посприяють досягненню успіху. Для багатьох Водоліїв майбутній рік стане насиченим в плані личиною життя. Швидкоплинні романи і побачення змусять поринути в романтику і дозволять абстрагуватися від робочих і побутових проблем. Є ймовірність, що деякі Водолії зустрінуть свою любов і зв'яжуть себе узами шлюбу з коханою людиною.

Риби
Представників Знака Риби очікує нестабільний рік. Звертайте більше уваги на здоров'я, і вирушіть у відпустку вже в першій половині року. У плані роботи особливих змін не передбачається, але найактивніші Риби зможуть просунутися по кар'єрних сходах. Необхідно повірити в свої сили, щоб досягти поставлених цілей, і тоді 2019 рік наповнять виключно позитивні зміни. Сімейних представників цього сузір'я очікують невеликі сварки з коханою людиною, але ці неприємні моменти відбудуться лише на початку 2019 року. В середині року самотні Риби заведуть бурхливий роман, який навіть може завершитися весіллям. Однак це станеться лише з тими, хто готовий до такого повороту подій.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
/-1,0203769207001-/ /-pc-/
Top