counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Багатьом доведеться долати труднощі. Гороскоп Глоби на грудень 2018 року


Переглядів: 1949


Багатьом доведеться долати труднощі. Гороскоп Глоби на грудень 2018 року

Останній місяць року потрібно провести з користю, адже у багатьох Знаків Зодіаку з'явиться можливість змінити своє життя на краще. Гороскоп на грудень обіцяє багатьом представникам зодіакального кола позитивні зміни, але комусь треба буде боротися з труднощами. Можна скористатися рекомендаціями астролога Павла Глоби, які допоможуть досягти поставлених цілей та уникнути неприємностей.

Овен
Представників Знака Овна очікує досить насичений місяць. До 22 грудня Сонце буде посилено в сузір'ї Стрільця, через що Овнів може потягнути на авантюрні пригоди. 6 грудня - вдалий день для того, щоб наполегливо попрацювати і завершити свої старі справи. Аспект покровителя з планетами допоможе впоратися з будь-якими проблемами, тому вже в цей день можна сміливо приступити до нових починань.

Не варто забувати, що і Сатурн як і раніше залишається активним. З цієї причини у Овнів можуть виникати конфлікти з іншими людьми. Щоб уникнути неприємностей, необхідно управляти своїми емоціями і по можливості не брати участі в суперечках і дискусіях.

Телець
Емоційна нестабільність може вибити Тельців з колії, а причиною цьому послужить мінливий настрій Місяця. З 1 до 13 грудня покровитель буде дуже слабким, тому в цей період не рекомендується приймати важливих рішень, від яких залежить майбутнє.

Зате в другій половині місяця Тельців чекають позитивні зміни. На думку астролога, це найбільш вдалий час для того, щоб змінити своє життя. Можна розірвати непотрібні контакти, знайти нову роботу або ж на якийсь час забути про всі проблеми і відправитися у відпустку. Тельцям слід враховувати не тільки інтереси оточуючих, але і свої бажання, і тоді майбутній місяць пройде незабутньо.

Близнюки
За гороскопом, грудень стане для Близнюків справжнім випробуванням. Звичайно, не обійдеться і без позитивних моментів, але вся увага повинна бути сконцентрована на вирішенні проблем. Ослаблена Венера порушить гармонію в сім'ї, тому Близнюкам може бути складно знайти спільну мову з близькими людьми. Це послужить приводом для сімейних конфліктів.

З 13 грудня Меркурій ослабне в сузір'ї Стрільця, тому Близнюкам варто акуратніше поводитися з грошима. Підготовка до свята зажадає великих витрат, але головне - вчасно зупинитися. Перш ніж вирушити в магазин, треба скласти список покупок. У цьому випадку шопінг пройде вдало, і Близнюки не пошкодують про витрачені гроші.

Рак
У грудні зміни можуть торкнутися особистої сфери життя, а все через те, що Венера буде ослаблена в сузір'ї Скорпіона. Буденність може сильно набриднути, через що захочеться нових відчуттів і, можливо, нового кохання. Це стане причиною конфліктів із другою половинкою, за якими може послідувати і розлучення. Зберегти поточні відносини можливо, але для цього Ракам потрібно розібратися в собі і зрозуміти, наскільки вони щасливі в союзі з коханою людиною.

З 13 грудня і до кінця місяця можливі фінансові труднощі, але запобігти цьому можна вже зараз. Для цього необхідно роздати всі борги і сплатити рахунки вже до 31 грудня, інакше проблеми з грошима будуть переслідувати Раків і в новому році.

Лев
До 21 грудня Леви можуть розраховувати на підтримку Сонця. У цей час будь-яка робота буде виконуватися на подив швидко і легко, а проблеми вирішаться ніби самі собою. Але не варто розслаблятися, адже наближається період свят, а значить, і клопоту може додатися. Щоб завершити всі справи до 31 грудня, Левам треба більше працювати. Завзятість і зусилля не залишаться без нагороди і можуть стати приводом для підвищення зарплати.

Друга половина місяця вдала для покупок. Антагоніст Меркурій, який створює проблеми у фінансовій сфері Львів, в цей час ослабне, тому всі важливі і дорогі придбання краще відкласти на період після 12 грудня.

Діва

Перша половина місяця не принесе Дівам зайвих проблем і переживань. В цей час Меркурій стане головним помічником у вирішенні робочих питань, тому Діви зможуть завершити вже розпочаті справи до середини грудня. Найголовніше - сконцентруватися на важливому, бо думки про майбутні свята можуть сильно відволікати, через що в другій половині місяця труднощів додасться.

Меркурій послабшає 13 грудня, тому решта днів місяця можуть бути наповнені фінансовими і робочими проблемами. В цей час не рекомендується укладати важливі договори, підписувати папери, а також проводити фінансові операції, бо подібні ризики можуть спричинити за собою неприємності. Також гороскоп радить Дівам відмовитися від дорогих покупок у кінці місяця: всі великі витрати варто планувати на період до 13 грудня.

Терези
У прийдешньому місяці Терезам слід зробити акцент на особисті проблеми, так як через ослаблений впливу Венери можуть виникнути труднощі в спілкуванні в близькими людьми. 2, 14, 16 і 31 грудня покровитель буде активний в аспектах з іншими планетами, тому сварки з рідними і коханою людиною можуть виникнути в будь-який момент.  Ймовірно, Терезам варто приділити більше часу своїй родині, адже причина конфліктів може полягати у відсутності уваги. Це найбільш вдалий час для того, щоб порадувати свою сім'ю теплими словами та несподіваними подарунками.

Сатурн допоможе Терезам стати впевненішими, тому настав час розповісти начальнику про свої досягнення, наміри, і, можливо, він зробить приємний новорічний подарунок у вигляді підвищення. У цьому випадку Терези зможуть стати багатшими й успішнішими вже в 2019 році.

Скорпіон
У грудні Скорпіонам треба сконцентрувати увагу на своєму здоров'ї, бо через посилену Венеру деякі захворювання можуть виникнути раптово. У цей час дуже важливо зберігати позитивний настрій і підтримувати енергетичний баланс, щоб розпрощатися зі шкідливими звичками і закінчити розпочаті справи. Якщо Скорпіони будуть нехтувати своїм здоров'ям, то погіршення самопочуття неминуче. Неможливість займатися роботою і справами призведе до того, що Скорпіонам доведеться вирішувати старі проблеми вже в новому році.

Завдяки підтримці Юпітера Скорпіони зможуть наблизитися до своїх цілей і стати успішнішими, але для цього буде потрібно чимало сил. Знайти джерела енергії краще вже зараз.

Стрілець

Позитивний вплив Сонця підвищить енергетику Стрільців, тому вже на початку місяця необхідно працювати на повну потужність. Однак не варто забувати і про особисте життя. У прийдешньому місяці Венера ослабне, тому у самотніх Стрільців з'явиться шанс знайти другу половинку. Сімейним представникам цього сузір'я потрібно нагадати про свої почуття коханій людині, щоб зміцнити відносини.

Сатурн створить зайві проблеми на робочому місці, але якщо Стрільці проявлять уважність, то вплив антагоніста ніяк не відіб'ється на продуктивності і якості виконуваної роботи. Приймаючи важливі рішення, важливо покладатися не тільки на свої сили і допомогу більш досвідчених людей, а й на підказки внутрішнього голосу.

Козеріг
Астролог прогнозує проблеми в особистій сфері Козерогів. Венера завжди допомагає Козерогам знаходити рішення особистих проблем, але в прийдешньому місяці розраховувати на підтримку ослабленого покровителя немає сенсу. У цей період представникам Знака Козерога доведеться приймати важливі рішення, від яких залежить майбутнє їхніх відносин, і будь-яка помилка може призвести до краху любовного союзу. Пошуки любові навряд чи принесуть позитивний результат, але спробувати удачу все ж варто. Можна завести нові знайомства або ж спробувати відновити стосунки з колишнім партнером.

Сатурн посприяє кар'єрному зростанню, але чи зможуть Козероги домогтися успіху, залежить тільки від них. У грудні необхідно спрямувати всі сили на виконання робочих обов'язків, щоб вже в кінці місяця старання були щедро винагороджені.

Водолій
Вплив Сонця може негативно позначитися на енергетиці Водоліїв, через що майбутній місяць стане непродуктивним, а можливо, і принесе несподівані фінансові труднощі. Представники цього сузір'я ризикують зіткнутися з критикою, яка може сильно позначитися на їхній самооцінці. Не варто надавати великого значення думці оточуючих: деякі їхні висловлювання можуть виходити через заздрощі до особистих досягнень Водоліїв.

Сатурн допоможе Водоліям домогтися успіхів на роботі, але треба правильно розподілити свій час, щоб впоратися з усіма справами до кінця місяця. Не варто забувати і про домашні обов'язки, оскільки з наближенням свят можуть з'явитися побутові проблеми. Необхідно вже зараз скласти план своїх дій на майбутній місяць, і тоді домашні і робочі обов'язки не завдадуть Водоліям зайвого клопоту.

Риби
Проблеми в особистому житті можуть зіпсувати враження про прийдешній місяць. Венера втратить свої сили, що може відбитися на поточних відносинах Риб. Вірогідні безпідставні підозри і конфлікти. Гороскоп радить Рибам відкритися своєму партнеру і поділитися переживаннями. Можливо, у другої половинки могли виникнути сумніви щодо почуттів і довіри, і тепер настала пора все виправити.

14, 15, 19 і 20 грудня - найвдаліші дні цього місяця. В цей час енергетика покровителя-Місяця посилиться, а значить, Риби зможуть відпочити від робочих і особистих проблем і зайнятися улюбленою справою. Підвищення творчого потенціалу дозволить Рибам проявити себе, тому цей час сприятливий для самореалізації та розвитку талантів.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-1,5703699588776-/ /-pc-/
Top