counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Доведеться стримувати емоції: Жіночий гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня


Переглядів: 501


Доведеться стримувати емоції: Жіночий гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня

В кінці листопада багатьом представницям зодіакального кола належить підбити підсумки місяця, що минає. Астрологи запевняють, що життя деяких Знаків Зодіаку зміниться тільки наприкінці 2018 року.

Жінка-Овен

На цьому тижні жінки-Овни зможуть стати впевненішими, що допоможе їм успішно реалізувати намічені плани. 26 листопада і 27 листопада покровитель Сонце буде в аспектах з іншими планетами. У цей період у представниць Знака Овна можуть виникнути геніальні ідеї, які захочеться негайно втілити в реальність. Однак не варто квапити події, оскільки ризики в ці дні можуть обернутися неприємними наслідками. Протягом тижня астрологи рекомендують жінкам-Овнам присвячувати час не тільки роботі, а й особистому житті, інакше відсутність уваги до коханого може спричинити конфлікти.

Жінка-Телець
До 30 листопада в життя жінок-Тельців не відбудеться серйозних змін. У цей час можна спокійно займатися роботою, домашніми справами, а також присвячувати час відпочинку і близьким людям. 30 листопада та 1 грудня Венера буде перебувати в аспектах із Нептуном і Ураном, а вплив планет може відбитися на жіночій енергетиці. Ці дні сприятливі для неквапливої ​​роботи, тому братися за справи, які потребують негайного вирішення, не варто. 2 грудня Венера перейде в сузір'я Скорпіона, а її аспект з Меркурієм може вплине на емоційний стан Тельців. У цей період астрологи управляти своїми емоціями, інакше конфліктів з оточуючими не уникнути.

Жінка-Близнюки
Прийдешня тиждень стане напруженою для жінок-Близнюків. Покровитель Меркурій залишиться в ослабленій позиції до 29 листопада, а його перебування в сузір'ї Стрільця може відбитися на роботі і фінансове становище Дев. Найнебезпечніший день - 27 листопада. Через аспекту Меркурія з Ураном, Сонцем і Плутоном може статися низка неприємних моментів на роботі. Щоб уникнути серйозних проблем, в цей час не рекомендується ділитися з іншими людьми своїми намірами, а також приймати поспішні рішення.

Жінка-Рак
Ракам доведеться пережити як злети, так і падіння, а станеться це через нестабільну енергетику Місяця. 26 листопада вплив нічного світила найбільш сприятливо для нових починань та завершення старих справ. За цей час жінки-Раки зможуть успішно підбити підсумки минулого місяця та проаналізувати помилки. До 2 грудня Венера залишиться посиленою в сузір'ї Терезів. Це вдалий час для того, щоб налагодити гармонію в особистому житті і вирішити спірні питання з будь-якою людиною. Не варто провокувати конфлікти на порожньому місці і намагатися довести партнеру свою правоту. Не потрібно упускати можливість поліпшити відносини з коханим: такий шанс може випасти ще дуже нескоро.

Жінка-Лев
Через позитивного впливу Сонця Леви відчують приплив сил. У цей період важливо не втрачати час дарма і направити енергію в правильне русло. 26 і 27 листопада найбільш сприятливі для того, щоб проявити впевненість і реалізувати свої ідеї. У разі успіху представниці Знака Лева зможуть заслужити підвищення зарплати або досягти кар'єрного росту вже до кінця 2018 року. Однак в особистому житті все буде не так гладко. Венера посилена до кінця тижня, а 30 листопада та 1 грудня негативний вплив антагоніста стане сильнішим через аспекти з іншими планетами. В цей час Левиця слід обережніше поводитися з грошима, щоб уникнути великих грошових втрат. Витрачати фінанси і здійснювати покупки краще тільки в разі потреби.

Жінка-Діва

На цьому тижні жінкам-Дівам необхідно спрямувати всі свої сили на поліпшення матеріального становища. З 26 по 28 листопада астрологи радять бути напоготові, тому що в цей час негативні аспекти Меркурія з іншими планетами можуть привести до непередбачених витрат і навіть втрати грошових коштів. В цей час не рекомендується заводити нові знайомства, щоб уникнути зустрічі з шахраями. Варто побоюватися впливу посиленою Венери, яка може негативно відбитися на особистому житті Дів. Безпричинні ревнощі можуть стати причиною конфліктів з коханою людиною. Перш ніж звинувачувати коханого в зраді, варто знайти підтвердження цьому. В іншому випадку звинувачення можуть обернутися великим скандалом або остаточним розлученням.

Жінка-Терези
На майбутньому тижні Венера стане головною помічницею жінок-Терезів в особистій сфері життя. Самотні представниці цього сузір'я зможуть зав'язати знайомство, яке здатне перерости в серйозні стосунки. Ті, хто вже знайшов свою любов, зможуть перейти на новий рівень відносин з коханим. 27 листопада жінок-Терезів чекає неприємний сюрприз. Через аспекту антагоніста-Сатурна з Марсом енергетика може ослабнути, тому виконувати звичні справи і займатися роботою стане складніше.

Жінка-Скорпіон
Протягом тижня негативний вплив Сатурна і Венери може позначатися на здоров'я і емоційному стані жінок-Скорпіонів. 30 листопада та 1 грудня Венера стане особливо активної через аспекту з Нептуном і Ураном, тому в цей час необхідно контролювати свої емоції, щоб уникнути нападів гніву і погіршення самопочуття. Головним помічником у вирішенні фінансових і робочих питань стане Юпітер. Упродовж тижня покровитель залишиться посиленим в сузір'ї Стрільця. Сильна енергетика цього Знака додасть жінкам-Скорпіонам впевненості і сил, які можна направити на самореалізацію. Можливо, настав час поговорити з начальником про підвищення або попросити захоплення щомісячного окладу.

Жінка-Стрілець
Нептун допоможе жінкам-Стрільцям розібратися з робочими питаннями і завершити справи. Зробивши це, представниці Знака Стрільця зможуть приступити до нових починань вже на початку грудня. На цьому тижні астрологи рекомендують позбутися вантажу, який не дозволяє рухатися далі: роздати борги, сплатити кредити і комунальні рахунки, виконати відкладені на потім завдання. Позбувшись від проблем, що накопичилися, можна сміливо зайнятися іншими важливими справами. Посилений вплив Сатурна завадить жінкам-Стрільцям розкрити свій потенціал, через що завоювати увагу керівництва стане складніше. Щоб домогтися успіху, на цьому тижні потрібно йти напролом. Упевнені дії дозволять жінкам-Стрільцям реалізувати плани і, можливо, навіть просунутися по кар'єрних сходах.

Жінка-Козеріг
Вплив Місяця в Раку 26 листопада може відбитися на енергетичному тлі жінок-Козерогів. Це призведе до нестачі життєвих сил і поганого настрою, що може стати причиною конфліктів з колегами і неможливості якісно виконувати свою роботу. Тому в понеділок астрологи рекомендують присвятити бiльше часу відповідальним справам, а спокійному відпочинку. Підняти настрій допоможе спілкування з рідними, друзями і коханою людиною. Вплив Венери буде як і раніше сильним, тому покровитель посприяє зміцненню відносин з коханим і допоможе подолати проблеми, які раніше турбували жінку-Козерога і її партнера. Цей тиждень вдалий для романтичних побачень, освідчення в коханні і нових знайомств.

Жінка-Водолій
Через вплив посиленого Сатурна жінок-Водоліїв чекає вельми насичений тиждень. Не варто витрачати час на відпочинок і справи, які не вимагають поспішного рішення - краще сконцентрувати увагу на роботі. Вплив покровителя посилить енергетику представниць цього сузір'я, але необхідно поставити мету, інакше сили будуть витрачені даремно. Неприємні події здатні збити з пантелику, а через вплив Сонця вони можуть виникнути в будь-який момент. Щоб уникнути їх, слід звертати увагу на знаки Всесвіту. Труднощі, які виникнуть в житті жінок-Водоліїв, стануть свого роду перевіркою на міцність. І якщо Водолії зможуть гідно пройти її, то успіх стане головною нагородою за витрачені сили і нерви.

Жінка-Риби
27, 28 і 29 листопада - найважчий період. З 27 листопада покровитель Місяць ослабне в сузір'ї Лева, а це може позначитися на емоційному стані. Ймовірно, деяким жінкам-Рибам захочеться кардинально змінити своє життя, але так як можливостей для цього буде мало, реалізувати задумане навряд чи вдасться. Через аспектів Меркурія з іншими планетами до середини тижня доведеться зануритися у вирішення нагальних проблем, щоб підготувати грунт для подальших змін. Протягом тижня можуть постійно виникати конфлікти з оточуючими і нерозуміння з коханою людиною. Причиною цьому послужить поганий настрій.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
/-1,1434080600739-/ /-pc-/
Top