counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Астролог Павло Глоба перерахував знаки Зодіаку, яких чекає успіх у 2019 році


Переглядів: 10143


Астролог Павло Глоба перерахував знаки Зодіаку, яких чекає успіх у 2019 році

2019 рік - час змін. Багатьох представників зодіакального кола чекає успіх. Астропрогноз на рік від Павла Глоби допоможе вам побачити повну картину.

Павло Глоба - один з найвідоміших астрологів не тільки в нашій країні, а й на теренах СНД. Його прогнози одночасно засновані на астрологічних і астрономічних відомостях, тому вирізняються особливою конкретикою. На сьогоднішній день ви вже можете прочитати астропрогноз по Знаку Зодіаку на 2019 рік Жовтої Земляної Свині. Якщо вірити китайським гороскопам, то майбутній рік буде успішним у плані особистісного зростання, заробітку та здійснення планів. Павло Глоба не тільки описує вплив планет, але і дає цінні рекомендації з досягнення успіху.

Овен
Темперамент Овнів в 2019 році буде підживлювати планета-покровитель Марс. Марс завжди підсилює агресивний настрой Овна, так що представникам цього Знака рекомендовано побоюватися гострих суперечок і провокаційної поведінки. У новому році войовничий настрій доведеться до речі в боротьбі за нові перемоги, але мова йде не про завзятості і тиску, а про розробку стратегії.

Для багатьох Овнів Марс запас зміни в долі: ситуація життя почне змінюватися на краще. Якщо в січні і лютому правильно розставити пріоритети, а в березні, квітні і травні вперто йти до цілей, то покровитель відгукнеться потоком успіху і несподіваною удачі. Причому це торкнеться не тільки фінансовий і любовний сектор, а й самопросування та успіхи в духовному плані.

Телець
Прийдешній 2019 рік для людей, народжених під егідою Тельця, буде переповнений випадковостями і суперечностями. З одного боку, Тельців чекає успіх у багатьох областях, проблеми буквально будуть вирішуватися самі собою. З іншого - можна помітити постійні непорозуміння і нестиковки в справах. Щоб їх уникнути, потрібно залишатися впевненим в собі людиною.

Рік Жовтої Свині може принести в життя Тельців славу, удачу і благополуччя, але лише в разі контролю власних емоцій і дій щодо близьких. Меркурій виступить як управитель 2019 року, в зв'язку з чим для успіху знадобиться банальна працьовитість.

Близнюки
Для представників цього сузір'я саме рік Жовтої Свині може стати періодом кардинальних змін у житті. Дуже важливими планетами будуть Уран і Нептун. До 20 червня ці планети об'єднають сили проти Близнюків. Спостерігаються ризики, що низка невдач розіб'є багато планів і надій. Непереборний тиск планет буде впливати на Близнюків, поки ті не змінять сприйняття. Всі неприємності, що виникають на шляху в цьому році, потрібно приймати як точки росту. Якщо почати аналізувати те, що відбувається, то можна створити для себе неймовірно вдалий рік.

Робота над собою, яка буде проведена правильно, допоможе Близнюкам отримати бажане вже в липні. Далі Нептун піде в ретроград, де залишиться до листопада 2019 року. Це буде період зльоту, інтенсивного особистісного і кар'єрного зростання. Спостерігаються вдалі можливості для духовних пошуків, які допоможуть стати краще. Якщо Близнюкам вдасться відсунути свої амбіції в сторону і подивитися на життя крізь призму розсудливості, вони проведуть залишок року позитивно і майже без проблем.

Рак

У 2019 Юпітер підготував Ракам перевірку на міцність і цілеспрямованість. Астролог повідомляє, що саме від впертого просування до цілей буде залежати фінальний успіх Раків. Є й складності: до 11 серпня Юпітер буде перебувати в ретро-фазі. Неоднозначний вплив покровителя і повернення минулих проблем може сплутати карти і збити Раків із наміченого шляху. Фахівці сайту dailyhoro.ru радять сконцентруватися на головному і слідувати за своїми цілями, незважаючи на проблеми.

Серпень підведе риску під минулим життям представників цього сузір'я. Почнеться нове життя. З 11 серпня по 1 грудня Юпітер щільно закріпиться в Знаку Стрільця, що дозволить Ракам легко приймати серйозні рішення, правильно оцінювати те, що відбувається, безпроблемно рухатися до цілей. Прямий рух покровителя позитивно відіб'ється на амбіціях, посилить інтуїцію і підніме життєвий тонус. У грудні 2019 року настане час переходу Юпітера з Стрільця в Козерога. Знизити ризики потрапляння в неприємні ситуації допоможе лише впевненість в собі і підтримка близьких.

Лев
У рік Жовтої Земляної Свині в сутичці за успіх Львів зіткнуться  Сонце і антагоніст Сатурн, в зв'язку з чим Левам доведеться непросто. Астролог дає всього 3 рекомендації: будьте міцні в ідеях, працелюбні в роботі і реалізації планів, стримані у спілкуванні з людьми. Важливо запам'ятати наступне: наступаючий рік - не найкращий час, щоб розповідати про свої плани, ділитися перемогами і обговорювати ідеї навіть з близькими людьми. 2019 рік пов'язаний з активізацією заздрісників і недоброзичливців, які можуть привласнити ідеї Львів собі.

Період ретроградації Сатурна з 30 березня по 18 вересня допоможе перепочити від різких змін і неприємностей. В цей час астролог не радить вирішуватися на занадто сміливі кроки, пам'ятаючи про те, що рік багатий не тільки на удачу і успіхи, а й на достаток недобросовісних осіб.

Діва
Меркурій і Юпітер - дві планети, які регулюватимуть події в житті Дів. Завдяки їхньому впливу Дівам доведеться пережити наплив змін і енергії поряд з можливостями для самореалізації. На початку і середині року вдасться впровадити креативні ідеї в життя, використовуючи підприємливість і послідовність. Необхідно вчасно включитися в процес, направивши енергію на реалізацію своїх бажань, а не на вирішення чужих проблем.

У 2019 особисті інтереси важливо поставити на щабель вище інших, в тому числі родичів. Запам'ятати варто наступне: Юпітер може сіяти ілюзії весь рік поспіль, тому багато можливостей слід піддавати скепсису і не братися за те, в чому немає стовідсоткової впевненості. Найбільш вдалий період, який в новому році чекає Дів, пов'язаний з перебуванням покровителя в їхньому власному Знаку. З 28 серпня по 13 вересня багато мрії і плани стануть цілком реальні.

Терези

У новому році Терезів чекає успіх, якщо ті знайдуть завзятість та цілеспрямованість. Прийдешній рік Свині дасть можливість переграти багато ситуацій, виконати роботу над помилками, перевиховати себе, навчитися зріло реагувати на проблеми, підкидання Всесвіту. Має бути розставити правильно пріоритети і зробити висновки. Якщо підійти до цього з усією серйозністю, то до середини року неприємні подарунки зміняться позитивними змінами.

Життєві зміни можуть проявитися в періоди з 7 січня по 2 лютого (Венера в Стрільці), з 26 березня по 19 квітня (Венера в Рибах), з 15 травня по 8 червня (Венера в Тельці), з 14 вересня по 7 жовтня (Венера в Терезах), з 2 листопада по 25 листопада (Венера знову в Стрільці). Астролог відзначає позитивні астрологічні тенденції, коли життя представників цього Знака кардинально зміниться. У ці періоди буде висока ймовірність змінити долю на краще, головне - уважно вибирати шлях.

Скорпіон
Уран і Юпітер приготували для Скорпіонів рік змін. Успіх дістанеться тим, хто готовий прощати і забувати образи як собі, так і оточуючим. У березні Уран змінить полярність при вході в Знак Тельця, що трохи приземлить амбіції. З цього місяця Скорпіонам бажано запастися терпінням і працьовитістю, адже доведеться йти проти течії, ставити собі посильні цілі і досягати їх. Надихати буде Юпітер.

Правда, з реалізацією цілей можна потягнути до літа, чекаючи моральної готовності. Якщо Скорпіони не будуть готові покинути зону комфорту, то все відкладені зміни, страхи і побоювання єдиним потоком увірвуться в життя, що може породити період хаосу і метушні мало не до кінця року. Незважаючи на кардинальну перебудову, життя принесе успіх і перемоги.

Стрілець
Гороскоп на новий рік для Стрільців можна назвати неоднозначним. Якщо 2018 рік пройшов даремно, без реалізації цілей, Стрільцям загрожує втрата орієнтирів, цілей і впевненості. Якщо ж це не так, і в 2019 році Стрільці продовжать розпочатий шлях, то рік можна буде назвати успішним, особливо в діловій і особистій сферах. Даний прогноз обумовлений впливом Юпітера і Сонця. Обидва покровителя несуть виключно позитивний посил, але проблема в тому, що їх вплив здатне роздути вітрила тільки раніше розпочатих справ.

Уникати слід прострації, особливо в період різкої зміни полярності Юпітера, яка в перші за рік відбудеться на початку грудня. 2 грудня Юпітер зробить перехід з Стрільця в Козерога, чим змістить пріоритети. Астролог радить спланувати на цей час відпочинок або відпустку, щоб скоротити ризики невдач. Ухвалення вірних рішень буде тимчасово заморожено, а ймовірність невдачі в житті зросте майже максимально.

Козеріг
Особливо важливі планети на найближчий рік - протегує волі і наполегливості Марс і підсилює удачу Венера. Активні планети подарують Козерогам то, чого їм не вистачає для повного щастя. Астролог радить помічати підказки Всесвіту з 1 січня, коли Марс зміцніє в Овні. Зміна енергетики покровителя на початку року стане чимось на зразок смуги для розгону. Важливо усвідомити помилки і постаратися їх виправити. Марс сприятиме тим, хто готовий спрямувати погляд у майбутнє, довіряючи своїм інстинктам і інтуїції. Саме вона в силах наповнити життя Козерогів яскравими змінами і успіхами.

Прагнення бути краще стане відправною точкою в нове життя, але для повного успіху потрібно активна робота. Завдяки впливу Венери, Козерогів чекає безліч успіхів у прийдешньому році. Але їм слід пам'ятати, що ніхто за них не досягне успіху. Протягом року, особливо в квітні і травні, люди цього сузір'я не раз зіткнуться з невластивими коливаннями і побоюваннями. Козерогам слід взяти всю волю в кулак і прийняти рішення, адже багато буде поставлено на карту.

Водолій
Щодо Водоліїв планети будуть цілком поблажливі, але лише в деяких випадках. Вплив Сонця (антагоніста Знака Водолій) буде провокувати кинути почате, зайнятися чимось новим і незвичайним, через що багато Водолії можуть потрапити в пастку, приготовану зірками. Лише наполегливість і працьовитість допоможуть отримати бажане. Тим, хто зацікавлений в благополуччі і процвітанні, в 2019 році варто знайти заняття до душі і відповідально виконувати його, не намагаючись щось довести оточуючим, зокрема керівництву. Лише стабільна робота допоможе зміцнити авторитет і отримати довгоочікуване підвищення.

Підтримка прийде від Нептуна, який весь рік буде стабільний і активний. З його енергетикою можна буде структурувати ідеї і обмірковувати дії, щоб ті були більш вдалими. Життя в 2019 році може здаватися неоднозначною, наповненою проблемами і негараздами. Водолії будуть перебувати в постійній війні зі своїм внутрішнім Я, і лише робота над собою допоможе виправити ситуацію.

Риби
На початку 2019 року Рибам варто звернути увагу на фінансовий сектор. Юпітер, а також Венера пророкують їм зміни, здатні збити з пантелику, але необхідні для досягнення успіху. Вірогідні зміна роботи, зміна діяльності, відкриття власної справи або прорив по кар'єрних сходах. Завзятість і позитивний настрій дозволять Рибам вже на початку лютого домогтися успіху і присвятити решту місяців адаптації та особистісного розвитку.

Зміни в особистому житті прийдуть пізніше, приблизно в березні 2019 року. Риб трохи розбурхає вплив Венери, яке виявиться причиною конфліктів і непорозумінь в сім'ї. Однак подолання цієї кризи стане, мабуть, основним завданням на рік. Ймовірно, наступний рік принесе багатьом Рибам велика кількість почуттів, яскраві романи, бурхливу любов, яка покладе початок серйозних відносин.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,98189496994019-/ /-pc-/
Top