counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

10 слів, які корисно говорити перед дзеркалом, щоб привернути кохання і удачу


Переглядів: 757


10 слів, які корисно говорити перед дзеркалом, щоб привернути кохання і удачу

З давніх часів дзеркалам приписувалися особливі властивості. Кожен день ми підходимо до дзеркала з різним настроєм. Щоб привернути любов і удачу, важливо знати, які слова слід говорити перед дзеркалом.

Починаючи з давніх часів люди приписували дзеркалу і відображенню в ньому незрозумілі властивості. З дзеркалом пов'язано багато стародавніх легенд. Воно ж фігурує в багатьох народних повір'ях. Зрештою, цей енергетично сильний предмет знаходиться у кожного в будинку і взаємодіє з людиною щодня.

Існують слова, які ні в якому разі не можна говорити перед дзеркалом. Адже слова і фрази, вимовлені вами при погляді на своє відображення, повинні нести в собі позитив і віру в краще. Всі приклади слів, які експерти зібрали в цій статті, є свого роду основами, складовими щастя. Повіривши в це, ви здивуєтеся від того, наскільки зміниться ваше життя.

10 слів, які змусять вас полюбити себе

Звичайно ж, найголовніше правило - ніколи не треба лаяти себе у відображенні і не вживати перед дзеркалом слова, що несуть у собі негатив. Навіть якщо вас не влаштовує щось у собі або у вашому житті, забудьте про це, подивіться на своє відображення і впевнено і голосно вимовляєте фрази, в яких обов'язково повинні бути присутніми такі слова: краса; здоров'я; щастя; кохання; радість; розум; багатство; життєрадісність; сила; досягнення.

Як можна використовувати ці слова, дивлячись на своє відображення в дзеркалі? Слова слід вимовляти, дивлячись на себе. Ці афірмації є свого роду творчою візуалізацією, за допомогою якої можна залучити в життя все, що ви хочете.

Краса. Кожна людина мріє бути красивою і щасливою. Але найчастіше, дивлячись на себе в дзеркало, мимоволі починаєш бачити недоліки - навіть ті, яким оточуючі не надають значення. Щоб полюбити себе, не обов'язково експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом - досить прийняти свою природну красу. Спробуйте сказати: «Я найкрасивіша» або «Я прекрасна і чудова». Повірте, навіть такі короткі фрази, сказані голосно і впевнено, зможуть матеріалізуватися. І вже через деякий час ви дійсно відчуєте себе красивою. А дрібні недоліки в зовнішності стануть вашою відмінною рисою, що надає вам шарм.

Здоров'я. Міцне здоров'я необхідно кожній людині. І бажання бути здоровим властиво кожному. Повторюйте перед дзеркалом: «Я себе відмінно відчуваю». Незабаром ви помітите, що дрібні недуги перестали вас турбувати, а візити до лікаря стануть рідкістю.

Щастя. Звичайно, саме поняття «щастя» для кожної людини індивідуально. Для когось щастя - це любов, для когось - багатство, а для когось - здійснення заповітного бажання. Встаньте перед дзеркалом і перерахуйте все те, що вам необхідно для щастя. А головне - знайте: наскільки сильно ваше бажання, настільки ближче ви до його виконання.

Кохання. Безумовно, кохання є необхідним елементом щастя, будь то любов до рідних, друзів або любов до вашого обранця. Хтось страждає від нерозділеного кохання, інші знаходяться в пошуку своєї людини. Дивлячись на своє відображення, скажіть: «Я хочу кохати і бути коханою». Будьте впевнені: через якийсь час ви знайдете своє взаємне кохання.

Радість. Як би це не звучало, але багатьом у житті не вистачає саме радості. Поганий настрій, апатія, невдачі на роботі і в особистому житті вбивають настрій, а разом з ним - радість. «Я радію кожному моменту в своєму житті».
Згодом вас перестане мучити постійна боротьба з настроєм, а радісних моментів у житті стане набагато більше.

Розум. Якщо ви вважаєте, що не володієте достатніми знаннями щодо ваших колег і друзів, або якщо ви одного разу не змогли підтримати бесіду, не варто записувати себе в список дурних людей. Скажіть своєму відображенню: «Мої розумові здібності краще, ніж у інших».
Щодня переконуйте себе в цьому, але і не забувайте розвиватися.

Багатство. Бажання жити заможно і ні в чому собі не відмовляти вже ні для кого не є ганебним. Часом людині властиво хотіти те, чого він не може собі дозволити. Саме в цей момент він замислюється про своє матеріальне становище і про його поліпшення. Для цього, все так же стоячи перед дзеркалом, повторюйте: «Я хочу заробити багато грошей», або інший варіант: «Я хочу добре заробляти».
Повторення цієї думки і докладені зусилля допоможуть вам досягти матеріальної стабільності.

Життєрадісність. Напевно мало хто з нас вранці встає зі словами «Я люблю своє життя і мене все влаштовує». Але якщо ви щодня будете вимовляти цю просту фразу перед дзеркалом, скоро ви самі відчуєте любов і інше ставлення до свого життя.

Сила. Дуже часто людина відчуває себе безсилим по відношенню до зовнішніх проблем і внутрішніх переживань. Скажіть собі: «Я нічого не боюся». Ви відчуєте прилив сил і зможете перебороти свої страхи. А недоброзичливці зможуть отримати від вас відсіч.

Досягнення. Поставлені цілі повинні бути досягнуті. Але іноді немає особливого уявлення про те, як це зробити. Не варто засмучуватися і опускати руки. Скажіть перед дзеркалом: «Я досягну всіх своїх цілей. Мені не страшні ніякі перешкоди». Сконцентруйтеся на поставленій меті і вже незабаром вона втілиться в життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,32188701629639-/ /-pc-/
Top