counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Які вони в сексі. Найточніший гороскоп по знакам Зодіаку


Переглядів: 2423


Які вони в сексі. Найточніший гороскоп по знакам Зодіаку

Погодьтеся - відмінна знахідка - сексуальний гороскоп. Для того, щоб дізнатися про те, як поводиться ваш новий друг в інтимному житті, не обов'язково відразу стрибати до нього в обійми. Ви можете для початку ознайомитися з кумедним, але від цього не менш точним гороскопом, який розповість докладно про те, які знаки Зодіаку в сексі - окремо про чоловіків (ч.), Окремо - про жінок (ж.)

ОВЕН.

Чоловік. Іде на пролом заради щастя. Присутній комплекс жертви. Так часто йому доводиться жертвувати чимось дорогим заради блага коханої. Не любить ходити на ліво. Займається сексом з трагічною гримасою на обличчі, ймовірно думаючи, що це в останній раз. Клінічний випадок в любові. Вона повинна бути одна і на все життя. Ніколи тебе не відпустить, принаймні поки дихає. Авантюрист. Але розумний.

Жінка. Самовпевнений вулкан - щось на зразок цього. Моторошно вперта, вважає свою власну думку істиною в першій інстанції і нав'язує її іншим людям, особливо амігос. Якщо думає, що ти - кретин, відразу ж прямо тобі про це скаже. Щоб завоювати її, треба показати, який ти владний, сильний і впевнений в собі мучачос. Запам'ятай: вона не переносить слабаків, скигліїв і всіх, хто має відміну від неї думку з будь-яких питань. Хоча, насправді, зазвичай її завойовувати не доводиться, вона звикла домінувати і в обов'язковому порядку запропонує тобі з'явитися завтра о 18:30 в парк імені Мартіна Лютера Кінга для участі в недитячій оргії. Дуже любить постільні гри, використовує такі дикі перекрутити, яким позаздрив би будь-який серійний вбивця. Зазвичай овни - гетеросексуальні.

ТЕЛЕЦЬ.

Ч. Добрий і впевнений в собі мужик. На 100% впевнений, що він - єдина опора слабкої жінки. Без нього нікуди, навіть в туалет ... А раптом тебе там засмокче? Треба рятувати! Частенько у нього виникають батьківські почуття до жінки. Наліво ходить тільки в нетверезому стані. Після чого страшно мучиться і лає себе. У сексі віддає перевагу стандарту. Не чекай від нього сюрпризів. Вічний і непохитний як скеля.

Ж. Виключно земна тітка. Обожнює розважатися причому бажано в компанії амігос. Тут не підійдуть всілякі запевнення у вічній любові і чуттєві трюки як з раком. Простіше треба бути, дорогі друзі. Просто зроби так, щоб їй з тобою було цікаво, подаруй парочку якихось жіночих дрібничок, трошки стандартного романтизму - і вона твоя. Головне - не треба її посилено домагатися, вона дуже вперта. Якщо раптом вирішить, що ти гвалтуєш її психіку - буде буквально битися. Так що тут слід скористатися перевіреною часом стратегією "краще годину потерпіти, ніж три умовляти". Виглядає зазвичай дуже жіночно і стильно, досить розумна, проте занадто приземлена і зациклена на розвагах і наявності у тебе космокредів. У ліжку стандартна, перекрути з нею краще не затівати. Однак серед тельців частенько зустрічаються лесбіянки.

БЛИЗНЮКИ.

Ч. Непростий тип. В його долі завжди має бути двоє. Або його друга половина ти, або - його друга натура. В останньому випадку я тобі не заздрю. Така людина сповнена неприємних сюрпризів. У сексі не егоїст .... часто парадоксально. Любить доставляти тобі задоволення, якщо цього не сталося - впадає в депресію. Господарський ... Вміє мити посуд. Вважає в стосунках найголовнішим духовну близькість. Завалюється легко, так як по натурі хтивий, хоча й прикидається скромним сорочкою - хлопцем.

Ж. Дуже дивна тітка. У сенсі на вигляд-то вона звичайна, але насправді дуже дивна.  Її характер змінюється постійно. То вона обожнює тебе і одним помахом твоїх пальців біжить робити мінет, а то раптом викидає за двері твою зубну щітку слідом за тобою ж. Точно також і в сексі: її фантазії можуть затьмарити славу Найбільшого Збоченця і в той же час на наступний день вона скаже, що спати з людьми - все одно що їсти м'ясо мертвих тварин. Так що тут я тобі допомогти не можу: треба орієнтуватися вже на місцевості. У ліжку досить різноманітна. Бувають лесбіянками, зоофілками, космонавтами і взагалі ким завгодно.

РАК.

Ч. Парадокс. За життя до непристойності господарський і на вигляд дуже сімейна людина. Але якщо його не задовольняє сексуальне життя з подружкою або дружиною йде на ліво. Страждає від любові до двох жінок. У сексі забуває про себе, намагаючись зробити приємність тобі, при цьому, не цікавлячись, що заводить тебе найбільше. Любить робити гарні подарунки у вигляді квітів, парфумів і т. д.

Ж.Занудна, недовірлива, мрійлива дівчинка. Досить простий для завоювання об'єкт - досить лише постійно твердити їй, що вона прекрасна, розумна, чарівна, єдина і неповторна, найкраща з найкращих та інше. Говори, що не можеш жити без неї, що вона для тебе - ковток свіжого повітря, коротше жени без докорів сумління. Справа в тому, що у неї повно комплексів щодо власної персони і вона швидко до тебе причепиться. Однак і набриднеш ти їй теж дуже швидко, тому як вона сама не знає, чого хоче. Але якщо ти її кинеш - її будуть мучити такі депресії, що навіть мені страшно стає. Вона не відчепиться від тебе ще кілька років: буде дзвонити, діставати директив, ментально, астрально, анально і ще купою збочених способів. І постійно буде нити, що її ніхто не любить, і що ти, мерзенний виродок, посміявся над нею і кинув, невинну дівчинку. Коротше разважалівка - не ходи купатися. У ліжку проявляє чудеса акробатичного мистецтва, оскільки там не перший раз ... і навіть не другий. Зазвичай гетеросексуальна.

ЛЕВ.

Ч. Унікальна людина. Тут манія величі перевершує всі можливі межі. Якщо ти не захоплюєшся ним, не слухаєш його геніальну музику/вірші і т. д. - морально знищить тебе розтопче і не скривиться. Він вважає себе єдиним чоловіком на землі, який знає, в чому полягає щастя всього жіночого населення ... в ньому. Він - пастир, а баби - вівці. Він один краще знає, що їм потрібно. Адже він - Тутанхамон, Геракл, Цезар і дідусь Ленін в одній особі. Він завойовує і панує. У сексі .... Хм ... навіть слово сказати ... Ти повинна розуміти своїми овечими мізками, що, зайнявшись з тобою сексом, він надав тобі вселенську послугу. І спробуй не написати після цієї ночі хвалебну пісню йому або (на худий кінець) оду ...

Ж. Діагноз: манія величі. Постійно офігіває від почуття власної офігенності. Так що грати треба тільки на цьому. Все, що ти можеш зробити: це дарувати їй смарагдові сережки, кругосвітні круїзи, тричі в день відважувати їй земний уклін, кричати, яка вона чудова, а також витатуювати її ім'я у себе на грудях. Однак, не забудь, що у її ніг повзає туєва хуча і ще два шанувальника, так що ти - всього лише аргумент на користь її офігенно. Проте, ти не маєш ніякого права змінювати - це її привілей, безсмертної богині і цариці світу. Так що, щоб домогтися її, тобі потрібно нехило космокредів, купа вільного часу і добре підвішений язик. Ти, до речі, не знаєш, хто я такий? Ах, ну так, ти ж і є я. Це ти подумав або я вирішив? І хто з нас став все це знати? Так, важко вирішити, хто в даний момент все це думає. Ти думаєш, що ти, і я думаю, що ти, а насправді сонячне світло підстрибом з самим собою і зворотним ходом променя. Так, стоп, не звертати уваги - це мене знову збоїть. Отже, в ліжку левиці дуже навіть нічого собі, але навіть тут проявляється їх свідомість власної крутизни. Зазвичай гетеросексуальні.

ДІВА.

Ч. Природно, егоїст. У своєму роді унікум. Людина, яка комплексує через назву власного знака зодіаку і на цьому тлі відчайдушно намагається виглядати набагато мужніше. Яким він є насправді. Іноді впадає в крайнощі. Намагається зачаровувати і доводити свою перевагу над іншими представниками собі подібних. Любить говорити компліменти, а особливо стежити за реакцією на них. Якщо бачить, що комплімент спрацював, його починає нести ... Доходить до зізнань вічної любові і єдності його і вашої мантри на тлі гармонії міжгалактичної свідомості любові. Вірити не можна категорично. У ліжку зазвичай не представляє нічого переконливого. Замість бурхливого і пристрасного сексу може почитати книжку або подивитися телевізор (або того гірше - комп'ютер ...), аргументуючи це тим, що його мантра втомилася. Завалити в ліжко можна сльозами, романтичними клятвами, палкими зізнаннями і всякою романтичною нісенітницею. Не схильний до експериментів.

Ж. Фригідна ідеалістка. Чекає свого принца на блакитному або якомусь там коні і до цього моменту не ляже ні з ким. Хоча я сильно сумніваюся, що вона і з принцом ляже. Всіх людей крім себе тримає за тотальну мерзоту і виродків, проте приховує це і дуже добре шифрується в милу й чарівну тітку. Обожнює загравати і фліртувати з дядьками, проте завжди кидає їх в самий останній момент. Може роками не трахатись і не відчувати жодних незручностей. Її сексуальні алгоритми повністю контролюються розумом, а тому тиснути на чуттєву сторону і зітхання під місяцем - дохлий номер. Єдиний реальний спосіб переспати з нею - в першу шлюбну ніч. Але для того щоб одружитися, доведеться з десяток років мило і романтично до неї залицятися. У ліжку веде себе дещо пасивно, проте її дуже легко розкрутити на будь-який дикий перекрут. Зазвичай діви - лесбіянки.

ТЕРЕЗИ.

Ч. Пай - хлопчик. Уважний, ввічливий. Не вимагає підвищеної уваги до своєї персони. Скромний і цим завойовує. Але іноді ця скромність призводить до появи у тебе едипового комплексу. Хочеться взяти малюка на руки і дати йому цицю, аби не дивився все життя на тебе синіми бризками. У ліжку ніжний. Часто від зайвої емоційності і душевності виходить не секс, а слізні обійми. Не любить секс. Може обходитися і без нього, задовольняючись домашнім борщем, теплим ліжечком і зручною квартирою. До старості стає нестерпний. Так як впадає в дитинство і починає всерйоз вимагати цицю.

Ж. Домашня дівчинка. Не мислить свого життя без другої половини і зазвичай дуже рано виходить заміж. Так що всіляко показуй, ​​що у тебе серйозні наміри і ти не один з цих "гидотний вітряних самців". Дуже капризна, їй подобається постійно ображатися. Однак, якщо вона любить тебе - ображатися перестає і, більш того, намагається згладити всі гострі кути в ваших стосунках. Як і тілець обожнює усілякий стандартний романтизм і жіночі дрібнички. Іноді раптом починає показувати з себе ту, якою не є, причому досить бездарно - тут слід їй підіграти, щоб не налаштовувати проти себе. Секс їй зазвичай швидко набридає і вона займається ним, лише щоб не уславитися фригідною, оскільки дуже залежна від чужої думки. У ліжку часто одноманітна. Зазвичай терези гетеросексуальні.

СКОРПІОН.

Ч. Ходячий секс. Але без мізків. Думає однією єдиною звивиною, яка дислокується в трусах. Терплячий. Готовий слухати твої сльози сповіді про важку жіночу долю. Робитиме співчутливе обличчя, може навіть пустити з тобою сльозу. Але все це лише скорпіонівська тактика - увійти в довіру і завалити. На ранок забуде запитати твій телефон. Не терпить закидів в питаннях сексу. Він дуже не перевершений майстер! Якщо ти не скінчила після першого його дотику - буде мучити тебе до появи взаємних орально - генітальних мозолів. Рідко хто може задовольнити його буйну сексуальну фантазію. Якщо таке і трапляється, то така дівчина терміново помічається червоним маркером в його зошиті з перемогами і стратегіями на полі секс - битв.

Ж. Вона любить трахатись. Вона вміє трахатись. Вона хоче трахатись. Так буквально мета всього її життя - трахатись. Таку тітку зазвичай завойовувати не потрібно, вона просто підходить до тебе і каже: "Я вас хочу!". В її присутності стоїть у всіх, навіть у Папи Римського і Далай Лами 14-го. Дуже любить розмовляти на тему сексу і своїх попередніх пригод - ревнувати не слід. Доля ваших подальших відносин зазвичай цілком і повністю залежить від першої ночі - якщо ти її не відповіси, то я тобі не заздрю. Хоча, насправді, якщо і відповіси, я тобі теж не заздрю, оскільки не кожен мучачос зможе витримати п'ять-шість годин нон-стоп. У ліжку вона ееее, як би це краще висловитися, коротше тобі вистачить і залишиться ще на кілька Хиросим. Зазвичай скорпіони гетеросексуальні.

СТРІЛЕЦЬ.

Ч. Такий собі морячок Папай. Бадьорий і тілом і духом. Причому завжди. Що, загалом, може викликати здорове роздратування. Намагається забезпечити будинок, сім'ю. Для цього лізе в будь-який прибутковий (і не дуже) бізнес. Не скнара. Його позиція - все найкраще мені і моїй родині сексом займається по-піонерському - швидко і завзято. Все ж бізнес у нього на першому місці. Хоче дітей і побільше. Щоб було чим пишатися перед начальниками-підлеглими. А якщо ти народила йому загін стрілчат - зірви - голова, обсипле тебе золотом, шубами і курортами вже ніколи не піде від тебе на ліво, хоча б з почуття обов'язку перед родиною. Радість сексу розуміє ближче до старості, коли (як то кажуть) верхи хочуть а низи не можуть

Ж. Романтична прямолінійна стерва - щось на зразок цього опису їй підходить найбільше. Не вміє брехати, коли справа стосується інших людей: відкрито скаже, що про тебе думає і як краще тобі пройти у відомому інтимному напрямку. Обожнює всіляку дешеву романтичну пургу, на зразок читання скомуниздених плаксивих віршів, зустрічей місячної ночі біля фонтанів, падання на коліна при зізнанні в любові. На перший день подаруй їй букет троянд і прогуляйся. На другий подаруй букет троянд, прогуляйся і поцілунок. Ну а на третій просто і сердито переспи. Частенько вона провалюється в досить затяжні депресії, коли до неї краще не потикатися. Якщо зауважує, що ти їй зраджуєш - провалюється в депресію ще частіше. Однак неуважна, так що її дуже легко кидати. У ліжку часом відчуває досить дивні комплекси, але в цілому дуже навіть нічого. Гетеросексуальна.

КОЗЕРІГ.

Ч. Манія величі біжить за ним з мегафоном і транспарантами. Зневажає жінок як розумних істот. Вважає, що жінці місце на кухні, і право голосу вона має тільки на 8 Березня. У випадки твого зальоту піде без зайвих пояснень, пославшись на те, що ти своїми кухонними мізками все одно не зрозумієш його Великої мети в житті. У ліжку іноді вдається до садомазохізму (природно з собою коханим в ролі Пана). Не думає про те, щоб зробити приємність тобі. Може взагалі думати про стороннє, наприклад, про те, який він офігенний мужик. Можна прив'язати до себе тільки захопленням і нескінченними оригінальними компліментами. Але у випадку повторення хоча б одного з них піде, знову ж без пояснення причин.

Ж. В цілому дуже схожа на діву, однак моторошно сексуально-стурбована і страждає приголомшливою манією величі. Людей вважає лайном. Якщо навіть ти суміш Енштейна зі Шварцем і Байроном - у тебе все одно немає ніяких шансів її отримати. Хоча трахатись вона хоче постійно. Постійно в сенсі вона кожну секунду хоче трахатись. А тому єдиний вихід для неї - безперервна мастурбація, до якої вона і вдається. Причому кількість її оргазмів на день частенько перевалює за 40. Ці дані цілком достовірні, бо отримані за допомогою прихованої камери, встановленої в спальні досліджуваних об'єктів. Запам'ятай, її не можна завоювати, скільки б ти не малювався і не доглядав за нею. Вона сама методично вибирає собі ідеального партнера. Причому практично завжди помиляється. Але, тим не менш, зазвичай ніколи йому не зраджує. Частенько повністю присвячують себе який-небудь тотальної області, на кшталт релігії, роботи або мистецтва і грунтовно забувають, що вони - живі тітки. У ліжку поводяться агресивно і повністю беруть контроль в свої руки: будеш робити те, що вона захоче. У більшості випадків бісексуальні.

ВОДОЛІЙ.

Ч. Егоїст-естет. Але не без шарму. Як правило, інтелігентний і при відповідній освіті може вразити інтелектом. Може заливати про все на світі нескінченно. Любить бути в центрі уваги. Часто закохується, але швидко втрачає інтерес, якщо чергова пасія не доганяє (що говорити про те, щоб перегнати!) його мізками. У сексі винахідливий. Цінує свободу, як духовну, так і тілесну. Буде ходити наліво доки дозволятиме здоров'я.

Ж. Типова хіпі. Має гігабайти друзів чоловічої статі і тут же тебе кине, якщо ти почнеш забороняти їй з ними спілкуватися. Їй наплювати на гроші і твій імідж, так що можеш не особливо малюватися. А ось iq непогано б мати вище рівня повного кретина. Обожнює свободу і тому не хоче прив'язуватися до якоїсь однієї людини дуже сильно. Секс її цікавить слабо, так що з цього боку теж не під'їхати. Іноді у неї трапляються конкретні заскоки, під час яких вона може витворяти абсолютно дикі фішки. Під час цих збоїв її якраз найкраще і чіпляти. У ліжку веде себе гідно, але рідко отримує справжнє задоволення від сексу. Зазвичай гетеросексуальна.

РИБИ.

Ч. Фізичне уособлення риби. Спритний і невловимий. Якщо піде наліво, ти про це ніколи не дізнаєшся. Ретельно конспірується. Але вдома і в сім'ї виглядає абсолютно щирим. Частенько впадає в депресняк через нездійсненні плани і надії. У сексі постійно шукає чогось нове, експериментатор. Навіть може одружитися і народити дітей, але це все одно його не втримає. Буде ходити наліво і конспіруватися. Конспіруватися і ходити наліво.

Ж. Просто знахідка. Якщо сильно захочеш - переспиш. Вона абсолютно не може контролювати свої почуття і емоції розумом, чим тобі і слід брудно скористатися. Тут проскочить будь-яка чуттєва фігня: таємні записки, несподівані квіти в квартирі, ніжні дотики, параноїдальний шепіт на вушко. Однак запам'ятай: її інтуїція перевершує твою настільки ж, наскільки Ейфелева Вежа по висоті перевершує твою ереговану радість. Тому навіть не намагайся їй брехати, в ту фігню, що ти їй говориш, ти повинен вірити сам. Собі ж вона бреше постійно і в неймовірних дозах. Так що її уявлення про тебе будуть сильно спотворені її ж емоціями і швидше за все в кращу сторону. Я живу в чужій свідомості. Це і є та причина і наслідок і синій екран з повідомленням про кінець світу і написом ОК, на мові, якою я як видно пишу. Перезавантаження. Зазвичай рибок торкають всякі окультні і релігійні фішки, так що їх без проблем можна розкрутити на тантричний або ще якийсь містичний секс. У ліжку поводяться дуже приємно, проте часом дещо скуто. Практично всі риби - бісексуальні.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів
/-2,2487759590149-/ /-pc-/
Top