Журналістка Еллі Крайгер на сторінках американського видання The Washington Post опублікувала рецепт найпопулярнішої української страви - борщу. Вона зазначила, що ця страва може так смачно перетворити овочі на розкішну їжу в тарілці.
«Нещодавно я купила сумку овочів: морква, буряк, селеру, цибулю, капусту... Дорогою додому я уявляла різні страви, які могла з них приготувати. Але жодна страва не може змішати ці інгредієнти так гармонійно, перетворюючи овочі на розкішну їжу, як борщ - те, що я зробила того вечора», - наголошується в статті.
Журналістка розповіла, як варила кубики яловичини до готовності, потім варила овочі, і в кінці додала сметану для «свіжого і прохолодного контрасту». «Це здорова варена їжа, яка задовольнить вас будь-якого зимового дня», - підкреслила Крайгер.