counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Коронавірус йде парадом по Україні

15:45, 14.10.2021

Коронавірус йде парадом по Україні

Поки всі святкують "День захисника і захисниць України", в нашій країні розгорається нова хвиля коронавируса. Безумовно, дана тема вже набила оскому всім і кожному. Але кількість хворих і померлих щодня зростає в геометричній прогресії, і впорається з цією бідою, на жаль, ми не в силі.

За останню добу виявлено 18 881 хворий. За добу! Всього лише один єдиний день. І якщо раніше запевняли, що діти не схильні до цього вірусу, то за сьогодні 1 748 хворих - це саме діти. Коронавірус не вибирає, він не щадить нікого. Будь то дорослі, люди похилого або діти. Йому абсолютно все одно, кого вбивати.

На сьогоднішній день більша частина медичних установ заявили, що не в змозі більше приймати хворих коронавірусів. Лікарні переповнені, реанімації не справляються, виїзні бригади швидкої допомоги не встигають їздити за адресами. Лікарів катастрофічно не вистачає. Всіх закликали до вакцинації, кожен зробив вибір сам. За запевненням лікаря-інфекціоніста Чернівецької обласної лікарні Ольги Кобевко, ті, хто встиг зробити щеплення, набагато легше переносять хворобу. Вони, хоча б, не потрапляють в реанімацію. Але навіть якщо потрапити в ренімацію, допомога тобі не зроблять. Чи не тому, що не хочуть, зовсім не з цієї причини. Просто реанімаційні відділення заповнені на 100%. Ліжка з киснем просто відсутні. Багато лікарень вже перепрофілювали під ковідние госпіталю. Але і цих місць не вистачає.
Швидка допомога вже не знає, куди вести хворого. Інфекційні відділення останні кілька тижнів не приймають нових пацієнтів. Люди лежать в коридорах. В палатах поставлені додаткові ліжка. Наприклад, якщо раніше палата була розрахована на чотири людини, то на сьогоднішній день в ній знаходиться 6-7 пацієнтів.

Всі ми пам'ятаємо сумні відеосюжети з Італії, гдеК людей пачками вивозили. На жаль, вивозили вже мертвими. Ми дивилися і думали: "Ну це ж там, в Італії, далеко". Але, як показує нинішня ситуація, це не далеко, це не десь там. Це тут. Поруч з нами. У кожному українському місті. І що з цим робити, ніхто не знає ...

Сьогодні ми святкуємо важливий і необхідний для нашої країни свято. Сьогодні в Києві пройшов грандіозний парад, в якому взяли участь тисячі людей. Тисячі людей йшли рука об руку, тримаючи в руках плакати. Йшли без масок, в абсолютно некерованою натовпі.

Так, парад - це потрібно! Так це важливо. Це необхідно для підняття бойового духу серед наших військових. Але давайте задумаємося, скільки буде нових хворих після сегодняшего заходи? Чому на це наш уряд знаходить кошти, а на вмираючих немає? Скільки ще людей повинно померти, щоб якось вирішити цю проблему?

Питання риторичне, відповіді на нього не буде ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 155



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів




/-0,27435088157654-/ /-pc-/
Top