counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Як російська пропаганда змушує нас вбивати себе

13:12, 23.09.2021

Як російська пропаганда змушує нас вбивати себе

Ні для кого не секрет, що протягом досить тривалого часу Росія веде війну проти України не тільки на Донбасі, але і в нформаціонном просторі. Багато років ми бачимо провокації щодо нашої країни. Багато років ми відчуваємо психологічний натиск від наших ворогів. Ми знаємо те, що Росія не зупиниться ні перед чим. Це доведено. Доведено мільйони разів. Доведено усіма провокаціями. Доведено тисячами життів наших бійців. Доведено віджатим Кримом. Хіба у них є щось святе? Безумовно ні. І ми намагаємося не вестися на ці провокації. Намагаємося робити вигляд, що не помічаємо і не віримо всім цим інформаційне вкидання. Але коли керівництво нашої країни йде на поводу у агресора, віра в краще пропадає.

Згідно з останніми опитуваннями 56,5 відсотків населення України відмовляється вакцинуватися. Це один з найвищих показників у всьому міре.Одно з основних напрямків російських інформаційних операцій - підтримка проти щеплень руху. Провокатори твердять про те, що в Україні немає відповідної вакцини, а ті, що є, неефективні. І цей лозунг в різних інтерпретаціях можна прочитати в багатьох російських ЗМІ.
Проблема ясна. І з нею необхідно боротися. У нормальних цивілізованих країнах вже б давно зробили дії, які допомогли б уникнути цього натиску. Але у нас пішли іншим шляхом. Вирішили просто спустити все на гальмах.

Кожна людина сама вирішує, чи варто йому працювати собі не перевірені часом речовини. Хтось боїться. Хтось, навпаки, бачить вихід з ситуації, що складною епідеміологічною обстановки саме в щепленні. Але, коли щодня, вже на протязі року, ЗМІ сурмлять про небезпеку вакцинації - виникають сумніви навіть у тих, хто спочатку був за.

З боку керівництва нашої країни було б правильно зібрати фахівців (НЕ диванних вірусологів, що не блогерів інстаграмма, а реальних лікарів, вчених) і провести конференцію. Нехай знають люди пояснять громадянам наслідки, можливі реакції. Розкажуть про протипоказання. Так, подібні форуми вже проводилися. Але проводилися вони лише для того, щоб влаштувати шоу. Одні запрошені гості кричать: "вакцина нас зомбує", інші, перебиваючи, запевняють: "тільки вакцина врятує нас". А потім, для переконливості, обов'язково показують який-небудь сюжет, де людина померла після вакцинації. На наступний день новий сюжет. Там вже померли через те, що не поставили щеплення. Що повинно бути в головах людей? Повний сумбур.А тут ще підключаються російські боти, змушуючи відмовлятися від всіх вакцин крім свого "Супутника".

Безумовно, у президента багато справ. Цілком логічно припустити, що він не може контролювати все, що показують по телевізору або пишуть в інтернеті. На це є інші відомчі органи. Це їх завдання - створювати інформаційну безпеку для нас, громадян. Але на жаль ... Їм всім не до цього ... Так і будемо жити під гнітом російських фейків, прикладають всіх зусиль, щоб обдурити нас ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 25



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів




/-0,20127201080322-/ /-pc-/
Top