counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Карина Бобко

Львівський бос-молокосос

17:28, 01.05.2021

Львівський бос-молокосос

Поки вся країна загрузла в злиднях, наші депутати не перестають дивувати. Ні для кого не секрет, що люди, які мають владу, добре живуть, хоча і намагаються це ретельно приховувати. Але деякі не приховують своїх «досягнень». Наприклад депутат львівської облради Григорій Козловський.

49-річний депутат зареєстрував на свого 11-місячного сина приватний медичний центр. Крім цього, малюк також володіє п'ятьма квартирами, будинками із басейном, двома паркувальними місцями і двома приміщеннями гостьових будинків-елінгів. Відповідно до виписки з державного реєстру прав, 9 квітня 2021 року Ярема Григорович Козловський отримав на підставі договору дарування нерухомого майна приблизно на 4,2 тис. Метрів.

Безумовно, кожен батько хоче забезпечити життя своєї дитини. Хто-небудь відмовився б від такого? Навряд чи. Коли зірки шоу-бізнесу, підприємці, мільйонери, роблять такі дарування своїм дітям - це норма. Що тут такого? Заробив (чесно чи нечесно - це ми не знаємо) на своєму бізнесі, розпоряджайся своїми грошима, як завгодно. АЛЕ! Григорій Козловський депутат. Ця людина представляє інтереси народу. Знає, які проблеми є у простих жителів. Просуває їх ідеї уряду. Так повинно бути в ідеалі. А на ділі виходить інша картина.

На ділі все ми прекрасно усвідомлюємо, що навряд чи «чесним і непосильним» працею в якості депутата Григорій Козловський зміг зібрати такий стан. Це не тисяча, чи не сто тисяч і навіть не мільйон гривень. Уявіть, скільки в цілому коштує все майно малолітнього Яреми. Ця сума буде вимірюватися, швидше за все, мільярдами.

Згідно із законом депутат повинен робити все можливе для поліпшення життя простого народу. Навряд чи приватний (відповідно платний для всіх) медичний центр - це інтерес людей. Навряд чи гостьові будинки-елінги просив народ. Навряд чи будинок з басейном був куплений для народу. Але все це було придбано за гроші народу.

Можливо, депутат не знає, що люди живуть зовсім інакше.

Можливо, він не здогадується, що у населення не вистачає грошей, щоб звести кінці з кінцями. Можливо, йому ніхто не повідомив, що з місцевими зарплатами деякі львів'яни не в змозі оплатити навіть послуги ЖКГ.

Все це, звичайно, можливо.

Тільки віриться в це важко ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 20



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
більше матеріалів




/-0,17337918281555-/ /-pc-/
Top