counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Чумовая вечеринка Коли Тищенко

15:05, 26.04.2021

Чумовая вечеринка Коли Тищенко

У той час як вся країна загрузла в пандемії, деякі наші громадяни не перестають дивитися на життя позитивно і знаходити у всьому плюси. Йдеться про народного депутата України, заступника фракції «Слуга народу» Миколу Тищенка.

18 квітня біля Алли Баранівської (дружини Тищенко) був день народження, і Микола, як справжній і люблячий чоловік, вирішив порадувати свою жінку. Він закотив грандіозну вечірку в ресторані київського готелю Fairmont. Величезна кількість людей відвідали це розкішний захід. Звичайно ж ні на кому не була надіта маска, ніхто не дотримувався соціальну дистанцію. Людям було весело, люди веселилися. Відзначили з розмахом, ще й в кінці салют забабахати! Ну красиво ж ?! Красиво! Приємно ?! Приємно. Аллочка була щаслива, Микола теж стрибав від радості на балконі фешенебельного готелю, гості залишилися в захваті.

Все б нічого, але «слуга народу» мабуть призабув, що у нас в країні пандемія. Забув і те, що останні дні ми б'ємо всі мислимі і немислимі рекорди за кількістю хворих у всій Європі. Українські медики щодня ризикують своїми життями, рятуючи тих, хто зіткнувся з COVIDом. Замість того, щоб спробувати мінімізувати скупчення людей, людина, будучи представником влади, збирає безліч людей в одному місці. Де гарантія, що хтось із гостей не заражений? У них же ніхто при вході в готель довідку про відсутність COVID-19 не питав.

Рік тому Микола вже був замішаний в подібній же історії. Коли в країні був жорсткий локдаун, ресторан в центрі Києва, що належить Тищенко, не припиняв свою роботу. Тоді нардеп пояснив цей факт тим, що «в ресторані проходять особисті зустрічі. Це такий штаб ». Справа швидко зам'яли і швидко про все забули.

Слідчі поліції Києва відкрили кримінальне провадження за фактом порушення карантинних вимог. Зараз буде вестися розслідування і Тищенко повинні будуть покарати. Але, пам'ятаючи, що «наш суд - найгуманніший суд», відбудеться Микола штрафом і продовжить далі жити собі на втіху.

Ось так і буває. Хтось за копійки чужі життя рятує, а хтось в складний для країни період вечірки закочує. Перших, на жаль, скоро зовсім не залишиться, а другі будуть жити і процвітати.

Справедливість?

Тільки не в нашій країні ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 33



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
більше матеріалів




/-0,23433113098145-/ /-pc-/
Top