counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

«Кримська платформа» - чергова бутафорія Зеленського

14:05, 05.04.2021

«Кримська платформа» - чергова бутафорія Зеленського

На телеканалі «Дім» в ефірі програми «Погляд з Банкової» прес-секретар президента Юлія Мендель заявила, що вже більше 10 країн підтримали ініціативу створення «Кримської платформи».

За словами Юлії, Зеленський прикладає багато зусиль, для створення цієї ініціативи. Це важливо! Адже як запевняє Мендель, за колишньої влади питання Криму був забутий і не обговорювалося. Зараз, коли Володимир Зеленський став нашим президентом, ми знову боремося за Крим! Все це чудово. Гучні гасла, красиві слова, гра на почуттях громадян - все те, що люблять в нашій країні.

Тепер у нас з'явився «герой». Герой в особі Зеленського, який запевняє, що зовсім скоро ми повернемо півострів «додому». Насправді, ідея «Кримської платформи», зовсім не нова. Ще Порошенко намагався створити щось подібне. «Женева плюс» - таку назву носила ідея Петра Олексійовича. Але, там теж щось не «зрослося», і про Крим залишилися одні розмови.

Але Зеленський то не просто так говорить! Он уже аж 10 країн готові до нас приєднається. Такі «потужні» союзники як Литва, Чорногорія, Кіпр. Франція, наприклад, висловила певна недовіра до даного проекту. Вони ніби як не проти взяти участь, якщо їм пояснять, які цілі переслідує «Кримська платформа». Таку заяву ще на початку лютого зробив посол Франції в Україні Ет'ен де Понсен. Правда з лютого нічого не змінилося. Наш МЗС не знайшло логічного пояснення і не надав його французькій стороні. Швидше за все це сталося з однієї простої причини. Немає ніякого пояснення. Немає реальних планів і пропозиції з питання Криму. Є лише бажання «поговорити» і поскаржитися на долю нашої нещасної країни. Жодного ефективної дії не було вироблено ні Порошенко, ні Зеленським.

Вже 7 років цей бідний Крим тільки обговорюється. Напевно, легко сидячи в своїх кабінетах на Банковій говорити про те, що ми обов'язково щось зробимо. Ось ще зовсім трохи і все буде! При такому підході нічого не буде. «Кримська платформа» - це чергова бутафорія, яка намагається приховати від народу реальні плани нашого уряду щодо Криму. Реальність така - плювали з високої дзвіниці все в наших правлячих колах на півострів. Нікому він вже не потрібен. Тільки нам, звичайним жителям України, є справа до цього питання. Але кого хвилює нашу думку?

Відповідь очевидна ...

Нікого ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 27



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
більше матеріалів




/-0,26642608642578-/ /-pc-/
Top