counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

«Розробляти анус морквиною». Швейцарці готують українських підлітків до життя

09:02, 18.03.2021

«Розробляти анус морквиною». Швейцарці готують українських підлітків до життя

Днями київське видавництво «Кніголав» потрапило в гучний скандал через книги про гомосексуальність. Дане «твір мистецтва» було написано в 2018 році шведським письменником, секс-педагогом Інді Чавесом Пересом. Цей твір носить назву «Повага. Хлопцям про кохання, секс і злагоді ».

У книзі є десять глав: про чоловічу сексуальність, статевих органах, порно, одностатевому сексі. Глава про одностатевий секс і спровокувала скандал. Автор рекомендує молодим хлопцям розробляти собі анус морквиною, вміщеній в презерватив. За його досвіду, якщо не брати до уваги спеціальні секс-іграшки, то напівсира морква найкраще підійде для таких цілей. Перес навіть описує рецепт, як підготувати до цієї справи морква, яку краще вибрати, як її почистити.

Юлія Ярмоленко, редактор видавництва, заявила, що книга буде опублікована, але з внесенням змін. Главу про одностатеві зв'язки хотіли прибрати. Але перекладач зі Швеції Анна Топіліна наполягає, що книга повинна бути опублікована в тому вигляді, в якому її випустив Перес.

Крім моркви в презервативі, в книзі є момент, де Перес дає раду молодим людям. Він рекомендує секс-меншин розголошувати свою нетрадиційну орієнтацію носячи на собі символіку ЛГБТ.

Напевно, людині зі Швеції, де абсолютно інші цінності, не зрозуміти, що за символіку ЛГБТ в якомусь українському місті можна і по голові отримати. Йому не зрозуміти, що українці, побачивши такий твір в руках своїх дітей, затягають їх по психіатричним лікарням. Для нього чуже те, що у нас не вважається нормою, якщо двоє чоловіків живуть разом як пара.

Ми прагнемо в Європу, ми кричимо на весь голос, що Україна - це Європа, ми рівняємося на Європу. Але, давайте будемо чесні. Наше суспільство не готове приймати людей нетрадиційної орієнтації на рівних. У нашій свідомості, рекомендації для підлітків розробляти анус за допомогою моркви - це збочення. Це дико для нашої країни. Можливо, нам потрібен час, щоб мати європейське мислення. Але скільки часу? Це не рік, і не два. Повинно пройти кілька десятиліть, щоб Україна вважала представників сексуальних меншин звичайними, нормальними людьми. Але чи потрібна нам така «норма»? Чи потрібні нам такі цінності?

Після галасу навколо редактора і перекладача заяву зробила і співзасновниця «Кніголава» Світлана Павелецька. Вона повідомила, що, незважаючи на всі розбіжності і обговорення, книга вийде в тираж вже в травні. «Дорогі активісти. Ми - приватний бізнес, ми намагаємося видавати потрібну літературу. За свої зароблені гроші. Чи не отримані від кого-то, а зароблені. Заробіть самі грошей і вкладіть їх у просування своєї ідеології. Вкладіть їх в ламання стереотипів. А якщо грошей у вас немає, то може варто інакше ставитися до тих, хто на свої кошти просуває важливі теми, а не шукати ворогів там, де їх немає »- так відреагувала Павелецька на скандал навколо книги Переса.

Що ж! В її словах є частка правди. Видавництво - це приватники, і працюють вони на себе. АЛЕ! Вони випускають «це» для всього населення країни. «Це» буде знаходитися у всіх книжкових магазинах. Стояти на полицях поруч із Шевченком і Лесею Українкою. «Це» читатимуть наші діти. «Це» буде змінювати світогляд і без того не зміцнілих умів.

Цей твір, якщо його можна таким назвати, пропаганда одностатевої любові. У нас в країні демографічна криза і ми повинні відроджувати націю. Замість цього ми продаємо нашим дітям книги, де говорять про те, як хлопцеві підготувати свою п'яту точку до сексу з хлопцем. Ми втрачаємо наші національні цінності, пріоритетом яких завжди було дбайливе ставлення до сім'ї, дітям, батькам.

Ми опускаємося на саме дно.

Дно, з якого вже не вибратися ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 289



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпізнати людину з поганою енергетикою
Як розпізнати людину з поганою енергетикою
Уміння розпізнавати людину з негативною енергетикою — це безперечний плюс для всіх, хто хоче захистити себе ві....
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Фен-шуй є найдавнішим вченням про гармонію та щастя, причому не тільки душі, а й тіла Які талісмани допоможуть....
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів




/-0,63821983337402-/ /-pc-/
Top