counter
Стрічка новин
Вибрати все
Всі новини...

Карина Бобко

МОЗ ставить експерименти на ... людей

14:44, 12.02.2021

МОЗ ставить експерименти на ... людей

Днями головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що за рахунок бюджетних грошей наша країна закупила вакцину AstraZeneca у Польщі. Ура! Тепер і ми будемо робити щеплення від COVID-19. Тільки є одне невелике обставина, що заважає радіти в повній мірі такій новині.

Справа в тому, що Польща не по доброті душевній вирішила допомогти нам і поставляти вакцину AstraZeneca за меншою ціною ніж, наприклад, Pfizer. Просто AstraZeneca виявилася менш ефективною, ніж всі інші розроблені до цього моменту. Польща з упевненістю заявила, що людям похилого віку ні при яких обставинах не будуть ставити AstraZeneca, тому що саме для цієї категорії громадян ефективність даної вакцини не підтверджена. Людям у віці від 18 до 50 років польський МОЗ дозволив робити щеплення, тому що для них загрози немає, а ті, хто старше, повинні бути вакциновані чимось більш перевіреним. Що ж! Рішення правильне. У багатьох літніх людей імунітет і так ослаблений, вони мають хронічні захворювання, і, звичайно, складніше перенесуть можливі наслідки, аж до летального результату.

Що стосується нас - тут все просто! Ми знайшли де дешевше, і готові закупити. Всі прекрасно розуміють, що в країні криза. Всі ми не в вакуумі живемо, і усвідомлюємо, в якому жалюгідному становищі зараз знаходимося. Але це ж питання здоров'я! Питання життя наших громадян! Так, молодь, швидше за все, безпроблемно перенесе вакцинацію. А як же люди похилого віку? Їм не пропонують вибір. Їх також будуть прищеплювати AstraZeneca. Тобто ми готові поставити експеримент над своїми старими?

Дешево - не завжди погано. Дійсно, вміння економити - запорука успіху. Але сфера охорони здоров'я - це не та сфера, на якій можна економити. Можна, наприклад, менше грошей витрачати на дороги. Також ще не обов'язково депутатам платити такі високі зарплати і 150% премії. А ще можна менше намагатися витрачати держбюджет на незрозумілі, придумані зустрічі і переговори, що не несуть в собі ніякого сенсу і не мають результату. Ось на чому потрібно економити, але ніяк не на громадянах.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 54



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів




/-0,20653891563416-/ /-pc-/
Top