counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

«Нічна ганьба» Зеленського

15:56, 03.02.2021

«Нічна ганьба» Зеленського

Поки вся країна обговорювала неадекватне інтерв'ю Зеленського програмі Axios, стежила за долею Олександра Дубинського і була в шоці від санкцій відносно Китаю, гарант встиг здивувати країну новим «приколом».

В ніч з 2 на 3 лютого Володимир Олександрович своїм «вольовим рішенням» ввів санкції проти роботи трьох головних опозиційних каналів в Україні. Йдеться про канали «112 Україна», «NewsOne» і «ZIK», які належать народному депутату, власнику медіахолдингу «Новини» Тарасу Козаку. Ні для кого не секрет, що Козак - це людина Медведчука, а Медведчук, в свою чергу, - рука Кремля. Вступив чи президент правильно? І так і ні. Давайте розбиратися поетапно.

По-перше, санкції ввели під ніч, спеціально щоб не дати часу для інформаційного маневру. Хто виконує закон вночі? Хіба що тільки ті, хто боїться якоїсь реакції. Опозиційні журналісти країни з ранку заявили, що готові вийти на масові акції на підтримку телеканалів. Бракує у нас в країні мітингів? Так ми ще від антитарифних і фоповскіх не встигли відійти, тепер готуємося до нових. На мітинги готова вийти не лише опозиція і її прихильники: нацкорпус і інші патріоти теж візьмуть участь у цій «двіжуха». Як підсумок, ми будемо мати непотрібні заворушення на вулицях міста, поранених, і хоч би обійшлося без убитих. Браво, Володимир Олександрович.

По-друге, президент вводить санкції відносно окремо взятої особи, що має громадянство цієї країни. Це не зовсім законно, і такого без суду, слідства і розглядів бути не може. Наміри, звичайно, благі, але наслідки непередбачувані. Так, сьогодні ввели санкції відносно прокремлівського Медведчука, що слід було зробити давно. Але де гарантія, що цей же прецедент не буде застосовано завтра проти будь-якого жителя нашої країни? І якщо у Медведчука є захист, то у простого громадянина України таких покровителів в Москві немає.

По-третє, повернемося трохи в минуле. Буквально у вересні 2019 року президент Зеленський в своєму інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна» заявив: «Я дуже поважаю кожен канал, і канал NewsOne. Я особисто за свободу слова, і ви це прекрасно знаєте. Я ніколи в своєму житті не буду закривати будь-які канали, не маю права, не маю повноважень ». Минуло всього лише півтора року, і плани президента круто змінилися. Зеленський, мабуть, «злегка» забув. Ну або просто «збрехав». У будь-якому випадку, довіри до нього немає.

По-четверте, радник Єрмака Михайло Подоляк в своєму полум'яному посланні в Фейсбук заявив: «Телеканали Медведчука - не журналістика і не є тиском на свободу слова. Це пропаганда, яка працює в інтересах РФ ». А після додав, що саме через ці каналів деоккупація Криму тихо перестала обговорюватися на глобальних майданчиках, а Мінські угоди поставили Україну в тяжкі переговорні позиції. Тобто провиною не бездіяльність суб'єктів владних повноважень, а опозиційні канали? Якби не було цих медведчуківською каналів, то і в країні все було б добре. А чого ж раніше-то до цього не дійшли? Зараз би вже давно все в країні нормалізувався і Крим б повернули, і в НАТО б вступили, як Зеленський і хотів.

Одне рішення сколихнуло всю Україну. Як реагувати на те, що відбувається, багато хто не знає. Можливо, люди б зраділи в повній мірі того, що кремлівської пропаганди стане менше. Можливо, це навіть підняло б рейтинг Зеленського. Але, на жаль, своїми непослідовними діями, в яких заплутався навіть Порошенко (який вирішив підтримати гаранта так, щоб не підтримувати його), Зеленський лише підірвав свій авторитет. Адже коли президент говорить одне, а робить інше - довіри до нього більше немає ...

P.S. СБУ викриває і намагається закрити телеграм-канали, які критикують дії уряду. Президент вводить санкції відносно опозиційних телевізійних каналів. Це все зрозуміло. Критика влади ніколи не подобалася самої влади. АЛЕ! Володимир Олександрович, а хіба не завдяки критиці уряду з вашого боку більше року тому ви стали президентом? Або «Це інше, тут розуміти треба» ?!

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 18



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
більше матеріалів




/-0,28243517875671-/ /-pc-/
Top