counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

ЛГБТ проти Булгакова?

12:15, 02.02.2021

ЛГБТ проти Булгакова?

Днями Державний комітет телебачення і радіомовлення України заборонив книгу Булгакова «Майстер і Маргарита», а також детективні романи письменника Бориса Акуніна. Начальник управління дозвільної процедури та контролю за розповсюдженням видавничої продукції Держтелерадіо Сергій Олійник заявив, що абсолютно кожна російська книга в більшій чи меншій мірі є носієм ідеології «русского мира». Також Сергій додав, що майже у всіх імпортованих книгах превалюють твори, що містять пропаганду на користь держави-агресора. Цікаво, чи знав Булгаков на початку 20 століття, що в своєму романі про любов, містику, релігію і історію він пропагує ідею «русского мира», яка з'явилася після 2014 року? Чи знає Акунін, що він, хоч і є опозиційно налаштованим до своєї влади, все одно пропагує «русскій мір»?

Крім цього, до заборонених творів віднесли дитячу книгу «Скарбничка безцінних знань: винаходи, факти, відкриття», «Все, що мені відомо про бізнес, я дізнався, граючи в« Монополію »», «Люди Півночі. Історія вікінгів 793-1241 »,« Нерозказана історія США ». Чим не догодили ці книги нашому держкомітету - не зрозуміло. Вони навіть не російським авторам належать, і, звичайно, щоб вплести ідеї «русского міра» в ці твори, потрібен неабиякий талант.

Зате минулого тижня Національна бібліотека України закупила за рахунок бюджету Мінкульту 1 240 примірників коміксів про одностатевого кохання між двома дівчатами різних рас. Книга орієнтована на дошкільнят і школярів молодшого віку. Називається це «чудесне» твір «Принцеса + Принцеса: довго і щасливо». За сюжетом принцеса Аміра рятує іншу принцесу - Сейді - з ув'язнення в башті, і вони разом відправляються в подорож, щоб перемогти злу чаклунку. Історія закінчується весіллям і поцілунком двох принцес.

Так, наша країна стає більш толерантна до «не таким, як усі». Так, у нас навіть проводяться гей-паради. Але пропагувати одностатеве кохання серед дітей - це вже перебір. Навіщо морочити голову незміцнілим умам? Нехай діти підростуть і самі зроблять свій життєвий вибір. Ніхто їх не засудить, якщо, будучи повнолітніми, вони вирішать змінити орієнтацію. Але ж їм немає навіть 8 років.

Наш президент заявляв, що необхідно піднімати демографію в країні. Говорив, що найголовніша цінність - це сім'я. У всіх була надія, що ми нарешті підемо від практики звинувачення у всьому свого войовничого сусіда.

Але, судячи з того, що відбувається, у нас прагнуть піднімати демографію пропагандою одностатевого кохання. А ще ми бачимо загрозу в Ганнусі, розлила олію і в Ераста Фандоріна, який, судячи з усього, дуже розумний для російського.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 62



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
Місячний день сьогодні 24 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 24 квітня 2024 року
Місячна енергетика впливає на кожного з нас, тому важливо враховувати її настрій Астрологи допоможуть зорієнту....
більше матеріалів




/-0,37644481658936-/ /-pc-/
Top