counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Смерть лікарів. Очікувана реальність чи недбалість держави?

14:00, 27.11.2020

Смерть лікарів. Очікувана реальність чи недбалість держави?

«Пандемія. Коронавірус. Смертельна інфекція »- ці слова в останній рік увійшли в наш побут як щось звичне і повсякденне.

На сьогоднішній день наша медицина вже здатна хоч якось лікувати від цієї інфекції, а значить повинна бути в змозі убезпечити і самих лікарів. І на щастя, вже є спеціальні захисні костюми, які підвищують рівень безпеки при контакті з зараженими. Звичайно, ніхто не говорить про те, що костюм дає 100% захисту. Зараження можливе і в ньому, але відсоток цього зараження стає мізерним, при наявності у лікаря даного засобу захисту.

Нашим медикам такі костюми, звичайно, закупили. Тільки не вважали за потрібне забезпечити ними лікарів ВСІХ регіонів України!

Якщо ми будемо розглядати ситуацію з коронавірусів в Києві, то, безумовно, лікарні тут будуть оснащені краще. Столиця завжди славиться більш розкішними умовами в усіх сферах життєдіяльності. У Києві лікарям видають ці костюми, потім обробляють і видають заново, знезаражені і продезінфікованими. Там цих костюмів багато, їх обробка поставлена ​​на потік. А, наприклад, в лікарнях Хмельницького справи йдуть інакше. Там теж дають костюми. Тільки один на двох або трьох. Їх надягають лікарі по черзі.

Сімейні лікарі, які ходять на будинок до хворих, взагалі в очі не бачили цих костюмів. На них просто не були закуплені дані засоби захисту. Вони йдуть до потенційно хворому коронавірусів пацієнту абсолютно незахищеними. Ах, немає! У них же є «чарівні» маски і рукавички (які, до речі кажучи, теж іноді доводиться купувати за свій рахунок). Тільки який толк від маски, якщо лікар оглядає хворого в безпосередній близькості ?! Слухає його легені, переглядає горло, міряє температуру. І щодня такий лікар відвідує як мінімум 5-7 пацієнтів на дому. Але кому це цікаво? Кого хвилюють питання зараження звичайного лікаря? Купили костюми 20 штук на лікарню - і вистачить. Кому не вистачило, тому не пощастило.

Можна знову повернутися до фраз «Знали куди йшли, коли в медичний надходили», або ж «Ви клятву давали, що будете завжди допомагати хворим». Все це зрозуміло. Давали клятви, обіцяли, виконують. Тільки при такому ставленні до медиків скоро нікому буде нас лікувати. Через недостатнє забезпечення необхідними засобами захисту лікарі просто помруть. Ось тоді і подивимося, кому яке діло буде до клятв і обіцянок ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 10



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів




/-0,37627291679382-/ /-pc-/
Top