counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Карина Бобко

Почему Анатолий Гриценко продвигает идеи «русского мира»?

07:02, 18.11.2020

Почему Анатолий Гриценко продвигает идеи «русского мира»?

Днями президент України Володимир Зеленський звернувся до жителів окупованого Донбасу: «Україна відкрита для вас. У всіх сенсах цього слова. Ви знаєте, хто блокує КПВВ з іншого боку. Хто поділяє нас. У всіх сенсах цього слова. Упевнений, ви не тільки це бачите і знаєте, але і зробите, найголовніше, свої висновки. У всіх сенсах цього слова ». Також президент розповів про новий сервісному центрі, відкритому в н.п. Щастя, де люди тепер можуть отримувати пенсії і соцвиплати. У новому центрі є: відділення банку, пошта, аптека, кімната матері і дитини. Все зручно, комфортно, безпечно. Зеленський прям молодець, мовив як Боженька. І все відразу «зраділи» і пишатися країною почали.

А кількома днями пізніше екс-міністр оборони, а нині представник українського центру економічних і політичних досліджень Анатолій Гриценко розповів в своєму Facebook  про те, як він побачив послання Президента.

Перше, що обурило колишнього міністра, це те, що послання було цілком і повністю російською мовою. Гриценко побачив підтекст того, що нинішній президент не цінує і не намагається зберегти рідну мову. Простіше кажучи: заохочує мову окупанта. З одного боку, Гриценко, можливо, має рацію. Необхідно підтримувати і розвивати саме українську мову. За ним майбутнє. Це наше, рідне, близьке. З іншого боку, населення саме цієї частини нашої країни майже завжди говорило російською - так уже склалося. Що ви тепер пропонуєте? Змусити 60-річних бабусь перейти на мову? Якось не комільфо.

Друге, на що зробив акцент Гриценко, це те, що даремно Зеленський відкрив всі пункти пропуску на кордоні з вільною Україною. На його думку, це виглядає приблизно так: «Заходьте без обмежень і перешкод буквально все, в першу чергу ті, які ненавидять Україну, моляться на Путіна і мріють об'єднатися з Росією». Виходить, екс-міністр віщає про те, що жителі нашої країни, які знаходяться під тимчасовою окупацією, самі винні у всіх своїх бідах? Недобре так висловлюватися, шановний Анатолію Степановичу.

Третє, і, мабуть, найприкріше заяву Гриценка на адресу жителів Донбасу: «За що їм (населенню ОРДЛО) такий пакет солодощів? За те, що зі зброєю в руках пішли проти нас з вами? За те, що дружно пішли на «референдум» про приєднання до Росії? За те, що швидко встали в черзі за російськими паспортами? За службу в ворожої армії або підтримку ворожої армії своїми податками? За люту ненависть до України і всього українського »?

Мда, полум'яна промова, нічого не скажеш. Виходячи з логіки Гриценко, Донбас вже втрачено. Він заявляє, що це не тимчасово окупована територія, а частина Росії. Він говорить про те, що люди, що потрапили під окупацію - вороги, що вибрали з власної волі іншу країну. І ворогові допомагати ми не будемо.

Шановний Анатолію Степановичу мабуть не знає історію своєї країни. Або, можливо, він не в курсі, що нас незаконно окупувала Росія. Або, може бути, це ми щось не знаємо? Може дійсно Донбас уже в складі РФ, але про це повідомили лише Гриценко?

Питань багато. Питання різні. Але найбільше хвилює інше. Доки управляти справами нашої держави будуть подібні чиновники, які вже «поховали» ОРДЛО як частина України?

Прекрасна приказка «риба гниє з голови». Поки керувати нами будуть ось такі Гриценко, Зеленський, Степанови, Тарани - буде хаос і бардак.

Мабуть, нам потрібен новий Майдан, щоб «скинути» всіх цих дармоїдів з шиї України!

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 87



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
більше матеріалів




/-0,1834499835968-/ /-pc-/
Top