counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Катерина Одарченко

Як Коронавірус вдарив по Трампу

08:01, 05.11.2020

Як Коронавірус вдарив по Трампу

Боротьба за Білий дім визначила кардинальна відмінність позицій американських виборців, тим самим підкреслюючи вирішені і невирішені питання, мова йде про те, як Трамп зміг впоратися з проблемами за свою каденцію або ж не зміг. І наскільки довіряє виборець Байдену і вірить в його здатність захистити їх інтереси в перспективі. Спочатку світові мас-медіа, включно з українськими, трубили про безкомпромісну перемогу демократа, разом з тим, як бачимо сьогодні, суперники біжать нога, в ногу змінюючи лідерство щогодини. Коронавірус зіграв не на користь чинного президента, так як Дональд Трамп тривалий час намагався ігнорувати проблему. В результаті, пандемія фактично обрушила економіку США, збільшився зовнішній борг і різко впали доходи населення. Останні опитування напередодні виборів давали більше шансів Байдену в оцінці всієї системи охорони здоров'я - 51% проти 43% .

Американські пенсіонери і неосвічені білі, які давали ядро ​​голосів на минулих виборах помітно здулися в результаті кризи викликаного КОВІД 2019. Трамп довгий час недооцінював серйозність пандемії, на відміну від нього, Байден закликав до більш жорстких заходів щодо стримування інфекції. Опитування показали, що понад три чверті респондентів украй схвильовані пандемією і понад 60% вважають дії Трампа неправильними, про це свідчить опитування Рейтер. На їхню думку, Джо Байден зможе впоратися з проблемою більш ефективно.

Що стосується економіки, то в цій сфері частково випереджає головний республіканець, однак економічного дива не сталося, адже тільки 21 відсоток американців в пошуках президента який би вирішив їх економічні проблеми. З іншого боку виборці трьох ключових штатів - Флориди, Пенсильванії і Північної Кароліни звинувачують Трампа в різкому уповільненні економіки і неможливості протистояти пандемії.

Пенсійна група, це люди у віці старше 55 років, які, до речі, були на попередніх виборах прихильниками Трампа і випереджали на 14 пунктів Хіларі Клінтон, зараз  перейшли на бік його суперника і в цьому випадку причина та ж, Ковід.

Як бачимо світова Коронавірусна криза зачепила не тільки економіки провідних країн, а в значній мірі вплинула на електоральні переваги в найвпливовішій країні планети. Це може і в подальшому змінити глобальні процеси, в кожній окремій країні, включно з Україною.

 

 

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 11



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
більше матеріалів




/-0,1906909942627-/ /-pc-/
Top