counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Хто допоможе Україні в боротьбі за Крим?

17:58, 06.10.2020

Хто допоможе Україні в боротьбі за Крим?

Віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков відправився з робочим візитом до Хорватії. Запитайте: Навіщо? Відповідь проста. Олексій Юрійович планує провести ряд зустрічей, з метою вивчення досвіду Хорватії в сфері деокупацію і реінтеграції окупованих територій.

«Досвід Хорватії дуже важливий для нас в рамках безпечної реінтеграції. Український і хорватський народ тісно пов'язані, наші країни мають однакові долі »- заявив Резніков. Коли це раптом Україна і Хорватія були «тісно пов'язані» - невідомо, але, раз міністр каже, значить так воно і є.

З одного боку, мета візиту здається цілком благородною і важливою. Перейняти досвід і, можливо, нарешті повернути окупований Крим і Донбас. Але! Є одне велике «АЛЕ». Хто-небудь пам'ятає, як Хорватія повернула собі території? За підтримки НАТО Хорватія змогла деокупувати частина земель сербських сепаратистів. Але якою ціною це дісталося? В ході бойових дій багато міст і села сильно постраждали і були зруйновані. Величезний збиток був нанесений народному господарству, число загиблих перевищило 20 тис. Чоловік.

Напевно, можна порадіти за «братську» Хорватію. Вони повернули те, що було їх. Але яким способом? Резніков говорив про БЕЗПЕЧНОЇ реінтеграції, а в Хорватії були бойові дії. А бойові дії ніколи не бувають безпечними.

Повертати Крим і Донбас потрібно. Але чи не пізно спохватилися наші міністри і іже з ними державні діячі? Якщо за Донбас ми ще хоч якось боремося, то Крим, вже шість років спокійненько собі існує під контролем РФ. Існує і не скаржиться. Кримчани досі не підняли бунт і не вийшли зі складу Росії. Значить їх все влаштовує.

Прикро і прикро за нашу країну. Ми дозволили неосудною влади розграбувати і розікрасти свою Батьківщину. У нашого уряду було достатньо часу, щоб зробити хоч щось. Але на жаль, цим не скористалися.

Є прекрасна прислів'я «після бійки кулаками не махають». Ситуація з Кримом дуже підходить під цей вислів. Потрібно було робити щось тоді, коли ще був шанс змінити ситуацію. Тепер же, швидше за все, території Криму і Донбасу залишаться надовго під окупантом, а ми і далі будемо «вивчати досвід» різних країн і спостерігати, як наша країна розвалюється.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 33



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів




/-0,19363903999329-/ /-pc-/
Top