counter
Архів Повернутись назад 30 Січня 2023
30 Січня
Дозвілля 30 січня: Антонов день. Народні прикмети, що не можна робити цього дня Православні цього дня згадують преподобного Антонія Чорнозерського. У народі 30 січня називають Антоновим днем, або Антоном-Перезимником, або Антоніною-Половиною. Наші пращури говорили, що до цього часу зима вже переступила через екватор і наближається до весни. Але саме в цей час погода може бути оманливою. Тому 30 січня в жодному разі не можна одягатися легко, особливо ігнорувати головні убори. Інакше можна втратити розум, вважали предки, звинувачуючи у всьому лихоманку-трясавіцу. Так і в слов'янській міфології персоніфікували в образі жінки хвороба, що вселяється в людину і викликає то озноб, то жар. множинність (7, 9, 12, 77 жінок, сестер, мух, струменів повітря) та мінливість образу. У змовах лихоманки могли називатися «Дочорами Іродовими». Предки вірили, що на Антона все має бути в міру: і праця, і відпочинок, і вживання їжі, і спілкування. Якщо у цей день переборщити із чимось (наприклад, об'їсться або перезайматися спортом), можна підірвати здоров'я. За повір'ями, цього дня не слід різати хліб, а також є горох, сочевицю та інші круглі бобові. Наші предки вважали, що це віддалить прихід весни. 30 січня не рекомендується здійснювати необдумані покупки, особливо великі, викликані спонтанним бажанням. В іншому випадку скоро доведеться дуже ретельно стежити за своїми ресурсами і буквально "копійки рахувати". Народні прикмети на Антонів день. Якщо на Антона встановлювалася тепла погода, то говорили про те, що наступного дня вдарять сильні морози. Якщо весь день була відлига – чекай ранньої весни і хорошого улову риби Якщо сонце здалося тільки опівдні, слід очікувати ранньої весни. Іде сніг – прикмета до того, що буде пізня весна Якщо білки 30 січня збираються зграйками в одному дуплі, то морози будуть довгими та сильними Лисиця лягла на сніг – будуть холоди. Гучний щебет синиць вранці також віщує похолодання Якщо місяць лише зрідка виглядає з хмар – можна сподіватися на хороший урожай зернових культур У місяця роги круті – погода буде сонячною та морозною Ясно небо та місячна ніч – буде мало врожаю Відлига на Антона – опадів навесні практично не буде За прикметою 30 січня ясний і безвітряний день – чекай на похолодання
Суспільство Погода на 30 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, що наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Однак, якщо на Антона-Перезимника (30 січня) опівдні яскраво світить сонце, то весна буде ранньою. Якщо у цей день помітили, якщо у цей день буде сонце - весна буде холодною. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 30 січня лисиця лягла на сніг - чекай на похолодання, якщо кінь - відлиги. Чим ближче до кінця січня сонцю хочеться все більше, проте атмосферні фронти вирішили принесуть нам не потепління, а сніг. Адже з іншого боку – лютий ще не розпочався. Сьогодні, 30 січня, атмосферний фронт із північного заходу Європи зумовить сніг та мокрий сніг у західних областях, ближче до вечора опади підійдуть до Житомирщини, Київщини, Чернігівщини. Також мокрий сніг чи дощ очікуються сьогодні у Криму, Запоріжжі, Донбасі та Луганщині.На решті території України буде сухо.У понеділок на заході та півночі України передбачається сильніший вітер, часом пориви до 15-20 метрів за секунду.Температура повітря в більшості областей України поки що особливо не змінюється - вночі невеликий, максимум помірний, мороз, вдень від 2 морозу до 2 тепла. У Києві 30 січня більшу частину доби без істотних опадів, але вже ввечері підійде атмосферний фронт зі снігом.Найближчої ночі -3-5 градусів, удень 0, +1 градус. З 4-го лютого, ближче до наступних вихідних, нам атмосфера обіцяє класичну зиму - сніг та сильніший мороз.
Сонник Сонник: які сни попереджають про небезпеку Доведено, що наші сновидіння мають прямий зв'язок із підсвідомістю. Знаючи, які сни попереджають про небезпеку, ви зможете вчасно вжити заходів та уникнути багатьох проблем. З давніх-давен люди звертали увагу на нічні сновидіння. Безліч розповідей про нічні бачення, що застерігають про загрозу, мають реальне підтвердження. Наприклад, за кілька днів до бомбардування Хіросіми та Нагасакі деякі жителі цих міст бачили кошмарні сни, в яких міста перетворювалися на попіл. Уві сні наша підсвідомість та інтуїтивне бачення не пригнічуються свідомістю, тому інформація, що знаходиться на тонкому плані, може бути сприйнята. Саме тому вкрай важливо не ігнорувати образи, які прямо вказують на небезпечне становище. Випадають зуби. Зуби енергетично символізують захист людини та її соціальний статус. Співрозмовник із гнилими зубами викликає підсвідоме бажання триматися подалі. Тому сон, у якому ви втрачаєте зуби, може вказувати на неприємні зміни, хвороби та втрату поваги оточуючих. Втрата зубів із кров'ю або під час бійки — хвороба родича або сварка з близькою людиною, яка, швидше за все, закінчиться розривом. Смерч чи ураган. Образ сильного вітру завжди пов'язаний з кардинальними змінами та гнівом природи. Смерч, що приснився, що несе руйнування, завжди попереджає про події, які ви не в силах змінити. Якщо вітер не зруйнував ваш будинок і не завдав вам втрат, ви, швидше за все, опинитеся в небезпечній життєвій ситуації, але зможете уникнути небезпеки. Вода на підлозі. Водний потік — символ стабільної сильної енергетики. Навіть бурхлива гірська річка не є попередженням про небезпеку. А ось розлита вода на підлозі в приміщенні або будинок, що наповнюється водою, сниться до великих сліз. Хижі дикі тварини. Хижаки символізують велику та некеровану силу, що залежить від емоцій та непідвладну логіці. Напад хижих тварин уві сні — пряме попередження про фізичну загрозу вашому здоров'ю. Пом'якшити наслідки такого сну допоможуть захисні техніки. Полум'я або пожежа. Вогонь — найнепередбачуваніша і найяскравіша стихія. Енергетика вогню зачаровує, але в цьому захопленні завжди є розумна обережність. Якщо вам сниться некерована стихія вогню, пожежа або вибухи, це говорить про небезпеку матеріальних втрат. Мертві дерева та зів'ялі квіти. Здоров'я, довге життя та стійкість зазвичай асоціюються з рослинами. Мертві дерева з гнилим корінням, зів'ялі або висохлі квіти найчастіше сняться до хвороб, невдач і втрат.
Сонник Сон в ночь с 29 на 30 января 2023 года: толкование по лунному календарю 9-е лунные сутки. Начались они 29 января в 11:05, а завершатся 30 января в 11:17. Сны, увиденные в ночь 9-х лунных суток, показывают внутренний конфликт, сокрытый в нашем подсознании. Поэтому сновидения, приснившиеся в ночь с 29 на 30 января, могут быть неприятными и даже пугающими. Если они не отпускают, от них нужно избавиться, произнеся "куда ночь - туда и сон".  При желании можно извлечь из сновидений этой ночи пользу. Правда, для этого понадобится взглянуть в глаза своим страхам. Если сопоставить их с увиденным во сне, можно сделать ценные выводы для своих будущих решений. Правда, этот метод подходит только для "продвинутых пользователей". Иными словами работать со сновидениями этой ночи рекомендуется только людям с устойчивой психикой. Если женщина в ночь с воскресенья на понедельник увидит нечто пассивное (картины из ее быта, например), это скажет о том, что в ближайшее время ей стоит сделать решительный шаг, иначе наступит регресс - в профессиональном или личном плане.  Мужчине в ночь с 29 на 30 января может привидеться давно забытый друг или учитель. Такой сон скажет о том, что в настоящее время представитель сильного пола нуждается в поддержке или совете. Если рядом есть те, кто готов оказать помощь, не стоит их игнорировать в угоду своему эго. 
ISW: затримки поставок західних озброєнь не дозволяють Україні вести масштабний контрнаступ Затримки у наданні Україні західних систем залпового вогню, ППО та танків обмежили здатність України проводити більш масштабний контрнаступ на тлі невдач російських військових, пишуть експерти американського Інституту вивчення війни (ISW). Західні дискусії про передбачувані труднощі або неможливість повернення Україною значної частини території, захопленої росією у 2022 році, недостатньо враховують те, як затримки Заходу у наданні необхідного військового обладнання погіршили ці проблеми. Повільне надання та прибуття допомоги – не єдині фактори, що обмежують здатність України розпочати великомасштабні наступальні операції. Цьому сприяли також особливості ухвалення політичних рішень в Україні - при цьому бездоганного ухвалення військових рішень не було в жодній війні, зазначає ISW. Як пишуть експерти, російські війська володіли ініціативою та вели наступ з 24 лютого по 3 липня 2022 року, після чого їхні атаки досягли кульмінації. Українці перехопили ініціативу та розпочали широкомасштабний контрнаступ у серпні, звільнивши західну частину Херсонської області 11 листопада. З того часу Україна не змогла розпочати новий великий контрнаступ, що дозволило конфлікту перерости у позиційну війну та надало росіянам можливість повернути ініціативу та підвищити планку для майбутніх українських контрнаступів. Схема надання західної допомоги значною мірою визначила характер цього конфлікту, наголошують аналітики.
Гороскоп Любовний гороскоп на 30 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Вам доведеться цього дня думати і за себе, і за другу половинку. Зірки попереджають: якщо залишите її наодинці з проблемами, виправляти ситуацію доведеться вам. Але це буде складніше. ТЕЛЬЦІ Не залучайте кохану людину до своїх завдань, радять зірки. По-перше, поряд з вами є компетентніші особи, а по-друге, робочий контакт в цей день може вас посварити. БЛИЗНЮКИ Якщо обранець зруйнує ваші плани, знайте: він, швидше за все, тут ні до чого. Зірки і так планували зміни у вашому житті. Тому не лайте його, а краще разом подумайте над новими обставинами. РАКИ Вам потрібно діяти мудро та обережно, особливо при спілкуванні з рідними партнера. Зірки попереджають: якщо дозволите собі необережні висловлювання, тиждень може видатись неспокійним. ЛЬВИ Ваша сварка з обранцем цього понеділка може стати останньою. А все через вашу впертість, кажуть зірки. І закликають вас виявити мудрість та терплячість 30 січня. ДІВИ Якщо на вас чекає неприємна розмова з другою половинкою, не відкладайте її - проведіть цього понеділка. Зірки кажуть, 30 січня ви зможете обійтись малою кров'ю. ТЕРЕЗИЦього дня кохана людина слухатиме кожного вашого слова. Так що постарайтеся 30 січня викладати думки точно і ясно, щоб не було пересудів. СКОРПІОНИ Цього дня ви маєте продемонструвати свою силу. Але не фізичну, а розумову. Зірки радять вам взятися за якесь завдання обранця. Його подяки не буде межі. СТРІЛЬЦІ Прислухайтеся до порад другої половинки 30 січня. Можливо, не всі з них будуть робітниками, але якісь варто врахувати при прийнятті рішень, кажуть зірки. КОЗЕРІГИ Якщо обранець лізтиме до вас зі своїми нав'язливими ідеями, не поспішайте відмовляти йому. Зірки кажуть, 30 січня ви повинні діяти тонше та використовувати його енергію у своїх цілях. ВОДОЛІЇ Якщо ваш керівник - представник протилежної статі, то докладіть усіх зусиль, щоб не зустрічатися цього дня. Або ж поводьтеся тихіше. Інакше чекайте зниження по службі. РИБИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 30 січня потрібно буде діяти по-новому. Тільки тоді вдасться просунутися у цьому питанні, кажуть зірки.
Політика Метою удару по військовому заводу в Ірані могли бути гіперзвукові ракети. У публікації ізраїльського сайту Ynet (автор: Рон Бен Ішай) сказано, що, можливо, метою удару по військовому заводу в Ісфахані було заподіяння збитків спробам Ірану розробити гіперзвукові ракети. Ynet, окрім іншого, цитує американське видання Wall Street Journal, яке заявило, що атака на військові об'єкти в Ірані була здійснена Ізраїлем. Видання при цьому посилається на якісь "офіційні особи, знайомі з подробицями проведеної операції". Зазначимо, що раніше саудівський телеканал "Аль-Арабія" передав, що за атакою на об'єкти в Ірані стоїть Ізраїль, який підтримали США. У свою чергу саудівський телеканал "Аль-Хадат" заявляв, що Ізраїль до цих атак непричетний. Версія про спробу перешкодити іранським розробкам гіперзвукових ракет не має підстав. Хоча немає жодних фактичних даних, які б її підтверджували. У листопаді 2022 року командувач повітряно-космічними силами Корпусу вартових Ісламської революції Амір-Алі Хаджізаде оголосив, що в Ірані розроблено першу гіперзвукову ракету. Вважається, що подібні ракети стоять на озброєнні лише двох армій у світі – російської армії вбивць та армії Китаю; причому армія фашистської росії кілька разів застосовувала гіперзвукові ракети "Кинжал" для терористичних атак з цивільної інфраструктури в Україні. Останнім часом військово-технічна співпраця фашистської Росії та Ірану стала особливо тісною. Іран постачає для армії російських убивць, ґвалтівників і мародерів безпілотники. Але поки що незрозуміло, що Тегеран отримує натомість. Незабаром після виступу Хаджізаде консервативне провладне іранське видання "Джам-і Джам" вийшло з головним матеріалом під заголовком "7 хвилин до Тель-Авіва" трьома мовами - фарсі, англійською та івритом. У публікації розповідалося про розробку "Корпусом вартових ісламської революції" гіперзвукової ракети, яка нібито здатна не лише долетіти до Ізраїлю, але також обійти всі системи ПРО та ППО, точно вразивши намічену мету. Саудівський телеканал "Аль-Арабія" заявляв, що в Ісфахані атакували склад з балістичними ракетами. У свою чергу джерела в іранській опозиції говорили, що атакований був завод з виробництва БПЛА, який знаходиться в центрі житлового кварталу на вулиці Імама Хомейні в Ісфахані. У повідомленні "Аль-Арабії" завдання ударів по військовим об'єктом в Ірані пов'язувалося з візитом до Ізраїлю глави ЦРУ США Вільяма Бернса, який минулого тижня зустрічався з головою ізраїльської зовнішньої розвідки "Мосад" Давидом Барнеа. В арабських ЗМІ також згадувалося про те, що завдання цих ударів може бути пов'язане з поставками Іраном безпілотників і планами з постачання ракет для потреб російської армії, яка вже близько року веде війну проти України. Повідомлялося, що влада Ірану відключила інтернет по всій країні, побоюючись витоку інформації про атаки на військові об'єкти. Неофіційні джерела повідомляли, що після вибуху на військовому заводі в Ісфахані (у центрі Ірану) було чути вибухи на об'єктах КВІР та міністерства оборони Ірану в інших регіонах країни. Офіційно поки що підтверджено лише атаку міні-дронів на військовий завод в Ісфахані. Надходили повідомлення про вибух та сильну пожежу в промисловій зоні Тебрізу (провінція Східний Азербайджан, північ Ірану). Спрацювала повітряна тривога на авіабазі "Фатех", де розташовуються літаки, вертольоти та ракетні склади "Корпуса вартових ісламської революції", у місті Карадж (20 км на захід від Тегерана). Після цього було чути вибухи. Повідомлялося про вибухи у небі над містом Решт, на північному заході Ірану. Ймовірно, працює ППО. Перед цим було чути сигнали повітряної тривоги. Вночі над Тегераном було помічено винищувачів іранських ВПС, чути стрілянину з зенітних гармат. За неофіційними даними, була атака на склади боєприпасів у районі Таркаман (гірський район на схід від Тегерану). Однак іранська агенція IRNA з посиланням на державні структури заявляє, що повідомлення про атаки в інших регіонах Ірану (крім Ісфахана, де справді була атака дронів), є фейком, який поширює Ізраїль. Пізно ввечері 28 січня на одному з оборонних підприємств в іранському місті Ісфахан пролунав потужний вибух, повідомляє агентство IRNA. У першому повідомленні було сказано, що вибухнув склад із боєприпасами, що розташовувався на півночі Ісфахана. Пізніше те саме агентство заявило, що склад з боєприпасами міністерства оборони Ірану зазнав атаки безпілотників. "Ввечері в суботу було проведено атаку із застосуванням міні-дронів на один із військових об'єктів міністерства оборони. На щастя, завдяки заходам захисту, один із дронів був збитий комплексом ППО і два інші апарати були перехоплені військовими та підірвані", - йшлося в повідомленні. За іншими даними, два БПЛА застрягли у металевих сітках, натягнутих над дахом військового об'єкта для захисту від подібних атак. IRNA стверджує, що в результаті атаки і вибуху, що послідував за нею, ніхто не постраждав, пошкодження на військовому об'єкті незначні. Неофіційні іранські джерела, пов'язані з "Корпусом вартових ісламської революції", стверджують, що безпілотники запустили члени опозиційної організації "Моджахеди іранського народу" ("Моджахедін Халк"), які діяли за завданням "сіоністського ворога". Зазначимо, що в Ісфахані розташовуються не лише військові заводи, які виробляють ракети та безпілотні літаки, а й ядерні об'єкти.
Гороскоп Гороскоп на 30 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овнів чекає спекотний понеділок, кажуть зірки. І радять вам 30 січня бути напоготові. Можливо, поруч із вами виявляться провокатори. ТЕЛЬЦІ Тільцям потрібно буде цього дня звернутися за допомогою до професіоналів. Зірки кажуть, 30 січня просто добра і добра людина буде поганим напарником. БЛИЗНЮКИ 30 січня Близнюкам доведеться скасувати свої плани. Зірки кажуть, цього понеділка вам потрібно буде діяти за обставинами, щоб виправити якусь ситуацію. РАКИ Ракам цього понеділка потрібно прислухатися до порад старших чи досвідченіших товаришів. Для цього доведеться поборотися зі своїми его. Але ви впораєтеся, кажуть зірки. ЛЬВИ Якщо у цей день Леви припустяться помилки (а така ймовірність є), їм потрібно буде визнати її відразу. Зірки кажуть, якщо не зробите цього, потім виправляти ситуацію буде складніше. ДІВИ Діви мають завершити якусь неприємну справу, кажуть зірки. І попереджають: якщо 30 січня знову вирішите залишити все на останній момент, то він може не наступити. ТЕРЕЗИ30 січня у Терезів очікується максимально відповідальний день. Кожне ваше слово матиме вагу для оточуючих. Тож слідкуйте за своєю мовою, радять зірки. СКОРПІОНИ Скорпіонам не варто цього понеділка зайве напружуватися, кажуть зірки. Щоправда, йдеться про фізичну працю. Добре розкинути мізками не лише можна, а й потрібно. СТРІЛЬЦІ 30 січня Стрільцям потрібно буде оцінити безліч точок зору, перш ніж зробити висновок. Зірки попереджають: якщо покладетеся на свої відчуття, ризикуєте помилитись. КОЗЕРІГИ 30 січня Козерогам потрібно буде покластися на інтуїцію. Зірки радять вам цього дня не слухати нікого, окрім свого шостого почуття. ВОДОЛІЇ Водолії мають цього понеділка триматися подалі від начальства. 30 січня ви будете, м'яко кажучи, не у формі спілкування з керівництвом. РИБИ 30 січня Риби повинні будуть ґрунтовно напружитися, якщо, звичайно, хочуть отримати блискучий результат. Якщо вас влаштує середній, можете діяти по-старому, кажуть зірки.
Політика Ердоган: Туреччина може дати шокуючу Швецію відповідь щодо членства Фінляндії в НАТО Туреччина вимагає від Фінляндії видачу людей, яких ховаються в північній країні, яких в Анкарі вважають терористами. "Ми представили список терористів до Швеції. Якщо вони не здадуть їх, не звинувачуйте нас". Як передає турецькі ЗМІ, про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган. Глава держави зазначив, що Туреччина підготувала список зі 120 терористів і зажадала їх передачі Анкарі: "Ми пояснили прем'єр-міністру Швеції, що робити. Сказали, що для їхнього вступу до НАТО треба видати нам терористів". Ердоган визнав, що якщо Фінляндія не повторить тих самих помилок, що й Швеція, яка спалила Коран, його країна може інакше підійти до заявки цієї країни на членство в НАТО: "Швеція буде шокована, коли це відбудеться". За словами президента, Туреччина може дати різні відповіді на заявки вступу Фінляндії та Швеції до НАТО.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 341-го дня війни 30 січня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 30.01.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста сорок перша доба російського широкомасштабного вторгнення. Противник, протягом минулої доби, завдав авіаційного та 3 ракетних удари, один з яких - по Харкову. Здійснив 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по населених пунктах. Є поранені та загиблі серед мирного населення. Високою залишається загроза російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На інших напрямках - обороняється. Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка Донецької області. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. З мінометів та артилерії ворог обстріляв райони населених пунктів Хрінівка та Красний Хутір Чернігівської області; Волфине, Писарівка і Запсілля - Сумської та Одноробівка, Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Зелене, Нескучне, Тернова, Стариця, Верхня Писарівка, Огірцеве, Вовчанськ, Бударки і Новомлинськ Харківської області. Куп’янський напрямок обстріляно райони населених пунктів Дворічна, Вільшана, Синьківка, Петропавлівка, Піщане, Крохмальне, Берестове, Зелений Гай, Вишневе на Харківщині та Новоселівське, Стельмахівка і Андріївка Луганської області. Лиманський напрямок вогневого ураження зазнали Макіївка, Невське, Червонопопівка, Кремінна і Діброва Луганської області та Терни і Ямполівка на Донеччині. Бахмутський напрямок від вогневого впливу постраждали Спірне, Берестове, Білогорівка, Роздолівка, Бахмут, Диліївка, Дружба та Нью-Йорк Донецької області. Авдіївський напрямок під ворожий артилерійський вогонь потрапили Сєверне, Водяне, Первомайське Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка і Новомихайлівка. Новопавлівський напрямок обстріляні Богоявленка, Вугледар, Нескучне і Велика Новосілка Донецької області. Запорізький напрямок від вогню артилерії противника постраждали райони більш як 15 населених пунктів, зокрема, Времівка і Новопіль Донецької області; Полтавка, Малинівка, Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка Запорізької області та Нікополь - Дніпропетровської. Херсонський напрямок російські окупанти обстріляли передмістя та місто Херсон. Є постраждалі серед мирних мешканців. Противник і далі зазнає втрат. До одного із місцевих моргів Горлівки Донецької області, лише 28 січня, привезли близько 20 тіл загиблих окупантів з районів Новобахмутівки та Майорська. Наша авіація протягом доби завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника та 2 удари по районах зосередження окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 радіолокаційних станції, склад боєприпасів та один інший важливий об’єкт противника. Вірте в Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Гороскоп оформление ленты  Таро-прогноз на тиждень з 30 січня до 5 лютого 2023 року Впоратися із запланованими справами і не зайти в глухий кут Знакам Зодіаку допоможуть поради карт Таро. Своєчасні підказки стануть чудовою підмогою для тих, хто хоче змінити життя на краще і не упустити нічого важливого. Старші Аркани, представлені в розкладі, допоможуть представникам Зодіакальних сузір'їв визначитися з планами на тиждень, оминути неприємності і знайти відповіді на хвилюючі питання. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують прислухатися до інтуїції і порівняти підказки карт з тим, що відбувається в реальному житті. Така тактика допоможе швидко досягти успіху і не допустити прикрих промахів. Овен Цей тиждень буде відповідальним, і Овнам важливо покладатися на голос розуму. Аркан «Помірність» закликає не поспішати з введеннями та аналізувати події, щоб обійтися без промахів та не втратити репутацію. По карті «Ієрофант» Овнам важливо розставити пріоритети, щоб займатися вирішенням першочергових справ і не витрачати дорогоцінного часу марно. Також Аркан обіцяє допомогу з боку впливової людини. Аркан «Правосуддя» закликає представників Знака бути зібраними та відповідальними. Зараз настає час для того, щоб закласти фундамент, і помилитись не можна. Телець Тільцям цього тижня доведеться попрацювати над собою. Аркан «Сила» закликає не сумніватися в собі і активно працювати, щоб залучити до життя потрібні зміни і не зупинятися на досягнутому. Аркан «Смерть» обіцяє тільцям довгоочікувані зміни, яким немає сенсу чинити опір. На початку лютого з життя йтиме минуле, звільняючи місце для нових перемог та приємних сюрпризів. Карта «Повішений» говорить про те, що Тельцям не можна діяти без огляду. Тому Аркану варто на якийсь час відкласти основну роботу. Якщо вона не клеїться і переключити увагу на відкладені справи. Близнюки Аркан «Правосуддя» для Близнюків — карти відновлення справедливості. Представникам Знаку важливо пам'ятати про чесність, щоб не зайти в глухий кут і не дати шансу конкурентам заподіяти незручності. Карта «Зірка» вказує на те, що Близнюки рухаються у правильному напрямку. За цією карткою будь-які мрії здійсняться , якщо не нервувати і обмірковувати кожен крок. Завершує тиждень карта «Колесо фортуни», за якою події розвиватимуться стрімко. Порада Аркана — не поспішати з висновками і перечекати бурю, щоб знову взяти кермо влади в свої руки. Рак Цього тижня Раки зможуть дійти мети, якщо не поспішають. Аркан «Верховна жриця» закликає довіритися інтуїції та підмічати знаки долі, щоб уникнути неприємностей та промахів. Карта «Помірність» говорить про необхідність досягти гармонії між почуттями та розумом, щоб приймати вірні рішення та не залежати від перепадів настрою. Завершує тиждень Аркан «Смерть», яким Ракам належить залишити минуле і відкрити двері в щасливе майбутнє. Карта не обіцяє неприємностей, якщо не чіплятися за віджило. Настав час здобути цінні уроки і закрити черговий розділ. Лев На початку тижня за картою «Місяць» Львів чекають на несподівані відкриття. Отриманими знаннями важливо розпорядитися правильно, щоб унеможливити помилки. Левам важливо зосередитися на поставленій меті, щоб не заблукати в сутінках припущень. Аркан «Смерть» завершує черговий життєвий етап, а значить, Леви зможуть розпочати новий розділ, звільнившись від обставин, що сковують. Настав час слідувати до нових цілей і не жити минулим. «Маг» у розкладі — мапа нових можливостей. Нею Леви зможуть керувати своєю долею, рішуче рухатися до нових цілей і отримувати не тільки задоволення від роботи, а й гарний прибуток. Діва Карта «Верховна жриця» закликає Дів зосередитись на роботі. Не упустити нічого важливого допоможе просте фокусування< /a>, а довіра інтуїції вбереже від прикрого промаху. Аркан «Дурень» говорить про нові можливості, проте Дівам не можна діяти необдумано. Карта говорить про те, що спонтанні рішення віддаляться від мети, а отже, не можна ризикувати марно. Карта «Сила» обіцяє представникам Знаку нові можливості. Тому Аркану Девам важливо вірити у свої сили і не відступати від задуманого. активність. Уважність та вміння прораховувати кроки приведуть до успіху. Терези Карта «Світ» відкриває тиждень, обіцяючи Терезам відмінні можливості. Тому Аркану немає причин для занепокоєння — можна сміливо займатися наміченими справами та йти обраним шляхом. Аркан «Імператор» говорить про те, що Терези зможуть досягти нових вершин успіху. Допомога прийде вчасно, а представникам Знаку залишиться лише прийняти вірні рішення і не боятися відповідальності. Карта «Дурень» символізує волю випадку, завдяки якому Терези зможуть набути небувалого успіху. Порада Аркана — не діяти необдумано, щоб унеможливити прикрі промахи. Скорпіон На початку тижня за картою «Самітник» Скорпіонам не варто кидатися у бій. Аркан обіцяє успіх, якщо скласти план дій і відмовитися від застарілих цілей — на них немає сенсу витрачати сили та час. По карті «Помірність» Скорпіонам важливо пам'ятати про стриманість. Суєта і поспіх не наблизять до мети, а лише розфокусують увагу, що може стати причиною прикрих промахів та прорахунків. Завершує тиждень Аркан «Повішений», за яким представники Знаку можуть переключити увагу на другорядні завдання. Пильність та вміння вчасно відступити на крок назад допоможуть впоратися з будь-якими труднощами. Стрілець На початку тижня за картою «Смерть» Стрільці мають бути готовими до того, щоб попрощатися з минулим. Аркан обіцяє зміни у житті, і якщо не відмовлятися від них, то вдасться досягти нових вершин успіху. По карті «Зірка» Стрільців чекає позитивний час, не затьмарений неприємностями. Аркан обіцяє виконання заповітних бажань, здобуття свого місця під сонцем і довгоочікувані зміни. По карті «Сила» настає час рішучих дій. Аркан закликає представників Знака не зволікати і братися до роботи. Сил та навичок вистачить, щоб зійти на новий щабель успіху. Козеріг На початку тижня за картою «Суд» Козероги зможуть завершити складні справи та поставити в них крапку. Аркан символізує активну роботу, засновану на чесності. Завдяки цьому представники Знаку зможуть залишити за спиною конкурентів і не заплямувати свою репутацію. У середині тижня за картою «Помірність» від Козерогів потрібно буде чесність і вміння бути обережними. Порада Аркана — не поспішати з висновками і не діяти щодо емоцій. Аркан «Верховна жриця» говорить про те, що Козерога не повинна забувати про деталі. За цією картою в неоднозначній ситуації важливо дослухатися інтуїції, щоб вчасно вступити в гру і отримати потрібний результат. Водолій На початку тижня за картою «Дурень» Водоліям варто бути обачними. Аркан обіцяє нові можливості. Однак для цього не можна діяти необдумано і йти на повідомлення миттєвих забаганок. Карта «Помірність» обіцяє успіхи і вторить першому Аркану розкладу. Представникам Знака не можна поспішати. Порада картки — діяти за планом та не відхилятися від мети. Завершує тиждень Аркан «Смерть», і по ньому Водоліям належить закрити двері минулого. Доля прихильна, а отже, можна сміливо дивитися у майбутнє, але при цьому не забувати отриманих раніше уроків. Риби На початку тижня за картою «Смерть» Риби мають закрити двері минулого. Порада картки — не чинити опір тому, щоб не упустити нових можливостей. Аркан «Правосуддя» закликає Риб до граничної чесності. За цією карет будь-який вчинок позначиться на майбутньому, і щоб у ньому не було проблем важливо усвідомлювати. Завершує тиждень Аркан «Вежа», яким Риб чекають нові потрясіння. Це не означає, що будуть проблеми: карта обіцяє звільнення від сковуючих обставин, які можуть бути болючими лише спочатку.
Суспільство Джонсон у фільмі Бі-бі-сі розповів про погрози з боку Путіна Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон у документальному фільмі Бі-Бі-Сі розповів, що російський президент Володимир Путін погрожував йому ракетним ударом під час телефонної розмови напередодні вторгнення Росії до України. Фільм, у якому розповідається про взаємодію Путіна зі світовими лідерами перед початком війни, вийде в ефір у понеділок увечері. "У якийсь момент він ніби пригрозив мені і сказав: "Борис, я не хочу завдавати тобі болю, але з ракетою це займе всього хвилину", або щось у цьому дусі", - процитував Джонсон слова Путіна. Довга телефонна розмова відбулася у лютому минулого року, а коментар Путіна пролунав після попередження Джонсона про те, що війна в Україні матиме катастрофічні наслідки. "Я думаю, що, судячи з його [Путіна] дуже спокійного тону, за тією відстороненістю, яка в нього була, він просто підіграв моїм спробам схилити його до переговорів", - сказав екс-прем'єр. Джонсон також намагався донести до російського президента, що Україна найближчим часом не вступить до НАТО, і попередив його, що будь-яке вторгнення означатиме "більше за НАТО, а не менше за НАТО" біля кордонів Росії. "Він сказав: "Борис, ви кажете, що Україна не збирається вступати до НАТО найближчим часом. Що означає найближчим часом?" І я сказав: "Ну, вона не збирається вступати до НАТО в найближчому майбутньому. Ви це чудово знаєте”. Невідомо, наскільки серйозними були загрози з боку Путіна, але з огляду на попередні напади Росії на Велику Британію, зокрема отруєння Скрипалів у Солсбері, будь-яка загроза з боку російського лідера, ймовірно, сприймалася Джонсоном серйозно, зазначають кореспонденти Бі-бі-сі. Документальний фільм "Путін проти Заходу" вийде в ефір у понеділок о 21:00 Лондоном на телеканалі BBC 2 і буде доступний на платформі iPlayer у Великій Британії. Джерело  
На россии не исключают второго раунда мобилизации Британська розвідка у своєму щоденному треді повідомила, що російська влада не виключає другого раунду мобілізації За інформацією англійців у своєму ранковому зведенні в 341 день війни кремлівська влада, ймовірно, не виключає можливості проведення ще одного раунду закликів у рамках "часткової мобілізації". Влада фашистської Росії продовжує шукати способи збільшити особовий склад армії, необхідний для майбутнього великого наступу в Україні та при цьому звести до мінімуму "внутрішнє інакомислення" в країні, вважає розвідка. Цей висновок підтримується тим, що в Кремлі неодноразово заявляли, що указ Путіна про часткову мобілізацію не було скасовано, а також новинами про те, що в січні російські прикордонники почали перешкоджати виїзду з Росії трудових мігрантів з Киргизії з подвійним паспортом під приводом мобілізаційних списків.
Спорт оформление ленты  Слот Royal Coins 2 для шанувальників ігор на фруктову тематику Фруктова тематика активно використовується провайдерами. Це одна з найчисленніших тематичних категорій у каталозі казино Parimatch. Лідирує за популярністю апарат Royal Coins 2: Hold and Win. Він продуманий до найдрібніших деталей – це виражається як у символіці, і у бонусному наповненні. Запустити гру Royal Coins 2 можна в демо або у форматі гри на гроші. При цьому задоволення від ігрового процесу гарантовано. Символи та геймплей слота Royal Coins 2 Апарат присвячений фруктам, тому на ігровому полі можна побачити зображення яблука, банана, вишні, апельсина. Вражає і класичний геймплей – призові комбінації формуються на 5 фіксованих лініях та 3 барабанах. Щоб зібрати комбінацію, в одну лінію має випасти від трьох однакових зображень. Лаконічний інтерфейс є додатковою перевагою. Це дозволяє розібратися з керуванням навіть новачкам. Середній рівень RTP 95,64% доповнений середньою волатильністю. Окремо варто відзначити широкий діапазон ставок — на лінію можна поставити від 0,1 до 100 монет. Максимальний виграш становить 100 000 монет, що є дуже високим. Бонуси ігрового автомата Шанси на виграш збільшуються не тільки за рахунок встановленого рівня RTP. Сприяє цьому та різноманітність бонусів. Насамперед, це спеціальні символи. Вони представлені у двох різновидах: Wild. Захований за зображенням трьох сімок. Він замінює кожне зображення, що робить випадання призових комбінацій вірогіднішим. Scatter. Приховується за однойменним написом. Оплачується без прив'язки до місця випадання на поле. В апараті можна активувати безкоштовні обертання. Це ще одна бонусна опція, яка заслуговує на увагу з боку гравців. Вона автоматично приводиться в дію, як тільки на поле випадає від 3 скатерів. Провайдер реалізував у слоті головні атрибути фруктової тематики. Це проявляється як у символіці, так і у бонусах. Оцінити їх можна, якщо запустити слот в одному з форматів: демо чи гроші. Кожен із форматів доступний у казино Parimatch.
Дозвілля Значення випадкових подій: про що нас попереджає Всесвіт Випадковості не випадкові. Світобудова безперервно дає нам підказки. Найчастіше суть знаків не зрозуміла. Відкрити завісу таємниці і зрозуміти сенс попереджень — отже, зробити на своє щастя. Всесвіт завчасно попереджає нас про великі зміни та різкі повороти долі. Сенс подібних підказок, синхронностей, знаків який завжди зрозумілий. В основному подібні події звалюються на голову і застають нас зненацька, тоді як саме вони сигналізують про щось дійсне важливе, здатне змінити життя. У момент, коли вас оточують попередження, успіх чи поразка залежить лише від одного вашого кроку. Важливо навчитися відрізняти підказки від простих подій. Таємний зміст символів Всесвіту Часто Всесвіт вчасно повідомляє нам про майбутні події позитивного чи негативного характеру. Події, що змінюють одна одну, є не що інше, як провісники чогось масштабного, сакрального та незвіданого. Це свого роду попередні сигнали, що дозволяють емоційно підготуватися до прийняття неминучого. Часом збіги — наша підтримка та опора, особливо коли справа стосується відчайдушного становища. У хвилини розгубленості вони вказують на вихід із скрутного становища та вселяють надію на щасливий результат подій. Іноді випадковості попереджають нас про неправильний вибір. Коли ми відхиляємось від свого призначення, Всесвіт намагається повернути нас на колишній шлях, що веде до успіху і щастя. Зміст символів завжди різний, але їхня мета єдина: всі передвістя закликають до того, щоб ви стали уважнішими до підказок долі, до самого себе, до свого світосприйняття, почуттів та життя в цілому . Вміння розрізняти попередження вищих сил — відправна точка до успіху та щасливого майбутнього. Значення випадкових подій Попередження Всесвіту — явища з нальотом містицизму До всього у світі додається чітке керівництво, крім підказок Понад. Вони не піддаються чітким розрахункам, рамкам, бажанням та волі людини. Їхня загадковість і таємничість то пригнічує, то надихає. Навколишні предмети та явища здатні загравати з підсвідомістю, привертаючи до себе нашу увагу. Саме у владі підказок лежать нові можливості, які ми за своєю неуважністю не беремо до уваги, втрачаємо або взагалі ігноруємо. Коли одна й та сама подія повторюється кілька разів, ми мимоволі звертаємо на неї увагу. Воно буквально з'являється перед очима лише для того, щоб показати свідомості щось важливе, те, на що необхідно відволіктися, відчути і прожити. Дивно, але саме те, що найбільше хвилює нас, можна вирішити за допомогою знаків та підказок Всесвіту. Наш душевний та емоційний стан притягує в життя те чи інше явище, яке, подібно до маяка, вказує на вирішення внутрішніх протиріч. Таким чином Вищі сили намагаються достукатися до нас, щоб ми, зрештою, навчилися керувати своїм життям, а отже, вносити до нього гармонію, рівновагу та цілісність. Увага, загострена на збігах, допомагає відчути свої емоції, переживання та позбудеться страхів, комплексів та сумнівів. Наші почуття — тонка енергетична субстанція, розгадавши яку ми здатні творити справжні чудеса і особисто вносити корективи у своє життя. Іншими словами, підказки дозволяють змінювати життя на краще. У момент, коли з нами відбуваються випадкові події, у цьому бере участь все, що існує. Вчені в галузі біоенергетики та психології створили концепцію поведінки «значних збігів». Відповідно до цієї теорії, наша підсвідомість, намагаючись знайти шляхи вирішення складних життєвих ситуацій, відправляє енергетичний імпульс у Всесвіт, який згодом сигналізує нам, вказуючи на вихід із ситуації. Синхронність на якийсь момент загострює нашу увагу на глибинах несвідомого, на поверхню виходять почуття. Цієї миті їх важливо запам'ятати і пережити не тільки емоційно, а й тілесно. Просте переживання власних почуттів змінює реальність, а отже розгортає життя в іншому напрямку.
Культура Покаяні молитви про прощення гріхів Кожен православний віруючий прагне прожити своє життя у праведності, без грішних вчинків. Але навіть найблагочестивіші люди вчиняють гріхи, і важливо повністю покаятися і помолитися про прощення. Через молитви православні люди звертаються до Господа і всіх святих, просячи підтримки та допомоги. Молебні допомагають християнам зблизитися з Богом, наповнити своє життя радістю та вилікувати душу від грішних вчинків. Існує кілька сильних молитов, які допоможуть православним людям очистити свій внутрішній світ від злості, гріхів та скверни. Молитва Сину Господа Ісуса Христа Дуже дієвою молитвою є та, що звернена безпосередньо до Сина Божого. Вона не тільки допомагає зцілити грішну душу, отримавши прощення Христа, але й зміцнити віру, продовжуючи свій земний шлях із чистою совістю та добрим серцем. «О, Господи наш Ісус Христос! До Тебе звертаю свою молитву і благаю про відпущення гріхів своїх. Прости мене грішного за діяння недостойні та думки. Зціли душу мою від корисливості та заздрощів і не покидай, не залиши на самоті. Подаруй мені благословення та радість. Очисти мої душу й серце, щоб зміцни віру мою, щоб я ніс далі свій хрест шляхом праведного життя. Хай я прославлю Тебе, Боже, на віки. Хай дякую Тобі, Ісусе, сину Господньому. Хай буде на все воля Твоя. Амінь». Ця молитва є дуже сильною. Читати її слід рано-вранці і пізно ввечері перед сном протягом усього тижня, щоб її дія була найбільш ефективною. Протягом усіх цих днів ваші серце і душа будуть наповнюватися все більшою любов'ю і вірою в Господа, що надасть молитві найбільш сильну дію і допоможе позбавитися гріха і заручитися підтримкою вищих сил. Молитва до Господа Звичайно, однією з найефективніших і найсильніших молитов є та, що звернена до самого Господа. Він завжди підтримає і відпустить гріхи, якщо піднести до Нього молитви від самого серця і з найчистіших спонукань. Молитва покаяння до Бога: «О милосердний Батьку! Отче наш! До Тебе підношу благання про прощення за грішні вчинки мої! Благаю Тебе, дозволь покаятися в помилках і вчинках неправедних. Подаруй мені Своє прощення, дозволь очистити душу свою від гріхів і наповнити серце лише любов'ю до Тебе та щирою вірою. Молю, прости мене, раба Твого, бо каюся я. Хай я вихваляю Тебе до небес, Господи мій. В ім'я небес та всіх святих. Амінь». Ці слова молитви підійдуть до прочитання у тяжкі хвилини, коли підтримка Господа особливо потрібна. Коли диявол спокушає вашу душу, коли необхідно покаятися за гріхи в тяжкі моменти, отримавши боже благословення і допомогу. Молитви Божої Матері Богородиця є заступницею всіх православних віруючих, яка не лише приходить на допомогу у найважчі хвилини життя, а й відпускає гріхи тим, хто щиро кається у скоєному. Діві Марії можна піднести молитви, щоб отримати її підтримку і налагодити своє життя, відігнавши всі проблеми, і знайти свій істинний шлях до віри. «О Мати Божа! Заступниця всіх віруючих! Перед Тобою на колінах стою і благаю, подаруй мені прощення та покаяння за вчинки гріховні та наміри нечисті. Благаю, подаруй Своє благословення, бо каюся я. Прости мене, раба Господа, за всі думки гріховні та діяння злі. Направ мене на шлях праведний, зміцни віру мою в Христа і не залиши на шляху горя й гріха на самоті. Проведи мене до істинної віри і помолися за мене перед Господом нашим на небесах. Хай я прославлю Тебе, непорочна Діво, і навіки буду дякувати Тобі. Відтепер і на віки віків. Амінь». Цю молитву необхідно читати щонайменше один раз протягом двох тижнів. Молитва до Богородиці має неймовірну силу, яка здатна змінити ваше життя на краще і допомогти у спокутуванні гріхів. Є ще одна молитва до Діви Марії, здатна зцілити грішну душу і допомогти у важких життєвих ситуаціях: «О Пресвята Діва Марія! Молю Тебе, непорочна, про прощення гріхів моїх! Не відвертайся від мене в тяжкі моменти, не залишай мою душу грішну! Допоможи та очисти душу, зміцни мою віру. Дозволь мені увійти в Царство Небесне чистим і непорочним, без грішних діянь. Помолися за мене перед Христом та Господом нашим. Хай молитися перед Тобою, чиста Діво, ніколи не перестану. Хай я прославлю Ім'я Твоє, Богородице! На віки вічні. Амінь. Амінь. Амінь».

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,49470806121826-/ /-pc-/
Top