counter
Архів Повернутись назад 26 Січня 2016
26 Січня
За кордоном Голова ПАРЄ: Рішення конфлікту в Україні - відповідальність європейців Президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт вважає, що РФ повинна сприяти тому, щоб Україна відновила контроль над своїми територіями, передає «Радіо свобода». Він також зазначив, що європейці мають вирішити конфлікт в Україні. «Ситуація в Україні залишається дуже небезпечною. У регіонах, підконтрольних сепаратистам, повідомляють про серйозні порушення людських прав. Раді Європи повинні надати доступ до цих територій для подальшого розслідування. Конфлікт в Україні, який вже забрав більше дев'яти тисяч життів і зруйнував сотні сімей, повинен припинитися, і це наша відповідальність, як європейців, вирішити його. Європі необхідно справжнє і щире примирення, бо конфронтація суперечить нашим інтересам. Росія відіграє важливу роль у цьому процесі і повинна продемонструвати повагу до цінностей і стандартів, які ми поділяємо», - сказав Аграмунт.
Суспільство В Одесі перекрито канал надходження в Україну наркотиків Служба безпеки України затримала одесита, причетного до контрабанди наркотиків поштою. Як повідомляє прес-служба СБУ, зловмисник замовляв наркотики і психотропи через інтернет. Він використовував спеціальні криптологічні програми шифрування кореспонденції та електронну систему переказу грошей. Також, щоб відвести від себе підозри, наркоділок орендував в одному з поштових відділень абонентський ящик, оформивши його на підставну особу. «Співробітники Управління СБ України в Одеській області задокументували чотири поштових надходження з Європи та Південної Америки на адресу зловмисника. У посилках був амфетамін, МДМА і героїн», - ідеться в повідомленні. Правоохоронці затримали наркоділка під час отримання чергового поштового відправлення. Також співробітники спецслужби вилучили у зловмисника травматичний пістолет, перероблений для стрільби бойовими патронами. Затриманому повідомлено про підозру за ст. 305 (контрабанда наркотиків), ст. 307 (незаконне придбання, зберігання або збут наркотиків) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
Події оформление ленты  У Черкаській області автобус із пасажирами загорівся на ходу (відео) У Черкаській області у Смілі на ходу загорівся рейсовий автобус. Про це повідомили в прес-службі ДСНС в області. Автобус перевозив 40 пасажирів. «Сьогодні, 26 січня, о 07:50 у Смілі загорівся міський автобус «ПАЗ», який виконував рейс за маршрутом № 30 «Станція Шевченко - автостанція Сміла». За словами водія маршрутки, пожежа почалася, коли, взявши пасажирів на зупинці «Стадіон Авангард», він рухався вулицею Богдана Хмельницького. Саме в цей момент із моторного відсіку несподівано з'явився густий дим», - сказано в повідомленні. Водій зупинив автобус і спробував відчинити двері, але система не спрацювала і двері не відчинялися. У салоні опинилися заблокованими 40 пасажирів. «Водій, схопивши вуглекислотний вогнегасник і відкривши моторний відсік, почав гасити вогонь, що охопив двигун. Тим часом один з пасажирів розбив чотири вікна, через які люди зуміли покинути задимлений салон», - повідомляють рятувальники. На щастя, постраждалих немає. Пожежа виникла через замикання електропроводки, її вдалося загасити до приїзду рятувальників.
Політика Лавров: Погроза застосувати проти України ядерну зброю не звучала Голова МЗС Російської федерації Сергій Лавров заявив, що погроза застосувати проти України ядерну зброю не звучала. Про це повідомляє ТАСС. «Будапештський меморандум містить одне-єдине зобов'язання - не застосовувати ядерну зброю проти України. Ніхто цього не робив і жодних погроз застосування ядерної зброї щодо України не звучало», - сказав голова МЗС РФ. Будапештський меморандум - міжнародний договір, укладений 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великобританією про неядерний статус України. Договір містить пункти, які надають гарантії суверенітету та безпеки України. У МЗС України неодноразово заявляли, що Росія ігнорує положення статуту ООН і не виконує свої зобов'язання за Будапештським меморандумом. У МЗС Росії це заперечують.
Політика Рада прийняла закон про посилення відповідальності при закупівлі оборонної продукції Парламент прийняв закон № 1793 «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо відповідальності за порушення законодавства у сфері підтвердження відповідності, виготовлення, виробництва, реалізації, придбання продукції, робіт і послуг, що призвело до створення реальної чи потенційної загрози національній безпеці України у військовій сфері».Як повідомляється на сайті Ради, закон прийнято з урахуванням пропозицій президента України. За відповідне рішення проголосувало 227 нардепів при 226 мінімально необхідних.Законом встановлено кримінальну відповідальність за придбання продукції, робіт і послуг оборонного призначення, які не відповідають встановленим стандартам і вимогам технічних регламентів, якщо такі дії загрожують обороноздатності держави, якщо вони вчинені організованою групою або спричинили тяжкі наслідки.Зокрема, порушення посадовою особою законодавства у сфері підтвердження відповідності, виготовлення, виробництва, реалізації, придбання продукції, робіт або послуг оборонного призначення, всупереч встановленим законодавством правилам, стандартам або технічним регламентам у військовій сфері карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.При цьому такі діяння, вчинені за попередньою змовою групою осіб або службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або якщо вони призвели до заподіяння матеріальної шкоди, яка у 250 і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, зриву виконання військовим підрозділом оперативного (бойового) завдання або тяжких тілесних ушкоджень, загибелі людей, караються позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Суспільство У Вінницькій області слідчий вимагав тисячу доларів хабара Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками поліції і прокуратури затримали на хабарі слідчого одного з районних відділень поліції у Вінницькій області. Як повідомляє прес-служба СБУ, старший лейтенант вимагав одну тисячу доларів від місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжки. «Передання грошей, на вимогу здирника, відбулося в придорожньому кафе біля одного з райцентрів. Зловмисник, який добре знайомий з усіма тонкощами слідчих дій, намагався уникнути можливого контакту з міченими купюрами. Він взяв гроші в медичних рукавичках», - ідеться в повідомленні. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.
За кордоном Військова прокуратура РФ відмовилася перевіряти обставини загибелі 159 військових Головна військова прокуратура не знайшла підстав для проведення повторної перевірки обставин загибелі 159 російських військовослужбовців у період з 1 січня 2014 року по 30 липня 2015 року. Про це, як пише Медуза з посиланням на РБК, йдеться у відповіді, що надійшла з прокуратури голові комісії з військово-цивільних відносин Ради з прав людини при президенті (РПЛ) Сергію Кривенку. Наглядове відомство не виявило випадків порушення прав та недотримання соціальних гарантій щодо сімей військовослужбовців, загиблих при виконанні службових обов'язків. Кривенко, надсилаючи запити до ГВП, звернув увагу на аномально високе число смертей військовослужбовців у другій половині 2014 року. Тоді за шість місяців російська армія втратила щонайменше 108 осіб. У переважній більшості випадків (80%), зазначив він, відсутня ясна інформація про обставини смерті та перевірку слідчими або органами військової прокуратури фактів загибелі. Читайте також: Голова МЗС РФ висловився про долю Криму Саме на кінець літа і початок осені 2014 року припав пік повідомлень про загибель російських військовослужбовців у конфлікті на Донбасі. Аналогічний запит представник РПЛ надіслав і до Слідчого комітету РФ. Відповідь на нього поки не отримана.
Економіка Уряд включив концерн «Антонов» до складу «Укроборонпрому» Кабінет Міністрів України прийняв постанову про ліквідацію Державного авіаконцерну «Антонов», оскільки три підприємства, що складають концерн, протягом березня і червня 2015 вийшли з його складу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Це рішення уряду привело ситуацію де-юре у відповідність із Господарським та Цивільним кодексами України і Законом «Про управління об'єктами державної власності». У березні та червні 2015 року уряд передав державне підприємство «Антонов», Харківське державне орденів Жовтневої революції та Трудового Червоного прапора авіаційне виробниче підприємство та державне підприємство «Завод 410 ЦА» зі складу концерну «Антонов» до Державного концерну «Укроборонпром». Кабінет Міністрів також доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі України створити ліквідаційну комісію та організувати ліквідацію концерну.
Суспільство Майор поліції працював на ФСБ Співробітники контррозвідки Служби безпеки України викрили старшого інспектора одного з підрозділів Головного управління Національної поліції України в Луганській області, який працював на російську спецслужбу. Як повідомляє прес-служба СБУ, міліціонер у 2014 році в особистих справах і без відома керівництва виїжджав на тимчасово окуповані терористами території. У Луганську майора поліції завербували представники російського ФСБ. «Російська спецслужба почала активно використовувати старшого інспектора восени 2015 року. За завданням кураторів він зібрав і передав ФСБ інформацію про співробітників підрозділів поліції, транспортні засоби, розміщені блокпости в зоні проведення антитерористичної операції, і низку службових документів, у тому числі з грифом «таємно». Старший інспектор пересилав відомості електронною поштою зі службового і домашнього комп'ютерів. Під час обшуків, які тривають спільно з прокуратурою, співробітники спецслужби вилучили докази роботи майора на ФСБ», - ідеться в повідомленні. Відкрито кримінальне провадження за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Вирішується питання про обрання поліцейському запобіжного заходу.
Політика Кучма: Бойовики не відповідають на наші пропозиції Бойовики не надають відповідей з питань співпраці з українською стороною в межах Тристоронньої контактної групи. Про це заявив представник України в групі Леонід Кучма, повідомляє його прес-секретар Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook. За її словами, в Києві пройшла зустріч Кучми з координатором гуманітарної підгрупи від ОБСЄ Тоні Фрішем. «З багатьох питань наша співпраця з представниками окремих районів Донецької та Луганської областей є дорогою з одностороннім рухом. У нас немає відповідей на наші пропозиції. Вважаю, що ситуація має бути виправлена​​», - сказав Кучма. Читайте також: Кучма: Бойовики ігнорують рекомендації Тристоронньої групи Крім того, під час зустрічі сторони погодилися з необхідністю закликати бойовиків активізувати процес обміну заручниками, допустити фахівців міжнародної організації «Лікарі без кордонів» та експертів Міжнародного Комітету Червоного Хреста як до місць утримання українських заручників, так і до ув'язнених, які перебувають у місцях позбавлення волі на непідконтрольній Україні частині Донбасу; а також вжити заходів для відкриття переходу через лінію зіткнення в Луганській області.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Володимир Цибулько Треба готувати більш сучасну модель податкової системи на наступний рік Основна проблема прийнятого на 2016 рік бюджету - брак грошей. Зовсім сумна ситуація з професійно-технічною освітою, установи якої «перекинули» на місцеві бюджети, а у місцевих рад коштів, звісно, ​​немає. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт Аналітичного центру «Політика» Володимир Цибулько. «Цьому бюджету не вистачає коштів: на інфраструктуру, на капіталовкладення. Є зовсім складні ситуації, як, наприклад, з професійно-технічною освітою. ПТУ передано на баланс місцевим радам, а у місцевої влади маленькі бюджети і траншей не передбачається. Тому треба знайти формулу фінансування профтехосвіти, інакше до кінця року від профтехучилищ нічого не залишиться», - вважає експерт. Прокоментував економіст і зміни податкової системи. Він переконаний, що зараз змінити модель системи податків навряд чи можна. «Але, принаймні, треба готувати більш сучасну модель на наступний рік. Тут важко сказати, що можна зробити зі змінами до бюджету. За результатами 1-го кварталу стане зрозуміло, які з галузей отримали шанс розвиватися, а про розвиток яких ще слід подбати. Тому мені здається, що цей бюджет хоч якогось серйозного розвитку економіки не забезпечує. Але, принаймні, він не підриває цю гарантовану або мінімально забезпечену купівельну спроможність населення. Звичайно, поки що єдиний механізм росту економіки, який закладено (крім спрощення окремих податків), - це все ж спроба нарощування зарплат і пенсій, яка вводиться в цьому році. Це повинно трохи стимулювати купівельну спроможність, а через неї - трохи зрушити зростання економіки», - підсумував Цибулько.
За кордоном Саміт Україна - ЄС заплановано на травень Голова підрозділу з питань «Східного партнерства» Зовнішньої служби Європейського Союзу Дірк Шубель анонсував проведення саміту Україна - ЄС у травні цього року. Як пише УНІАН, про це Шубель заявив сьогодні в Брюсселі в Європейському парламенті під час засідання Комітету Асоціації Україна - ЄС. «Наступний великий захід - це саміт Україна - ЄС, який попередньо заплановано на травень», - сказав він. Говорячи про порядок денний відносин Україна - ЄС, європейський дипломат зазначив, що пріоритетним є питання виконання поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. «Це був дуже важливий крок з відкриття ринків, який включає також всеосяжні програми для проведення реформ, пов'язаних з економікою і торгівлею. Якщо вони будуть виконані, а це буде, без сумніву, важкою роботою, це дасть більше безпеки і стабільності для інвесторів», - підкреслив Шубель.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Борис Кушнірук Змінами в бюджеті виправити нічого вже не можна Є багато речей, які були помилково закладені на початку реформування податкової системи. Саме тому бюджет-2016 збалансований неправильно, він не вирішує реальних проблем сприяння розвитку економіки з точки зору бізнесу. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив економічний експерт Борис Кушнірук. «Питання щодо бюджету складніше. Це синтетичний документ, що відображає речі, які вже були зроблені. Наприклад, з одного боку, корисність цього бюджету полягає в декількох речах. По-перше, скоротили реальний дефіцит за статтями, які раніше потребували багато коштів. Це стосується НАК «Нафтогаз». Отже мова йде про важливий позитивний фактор цього бюджету. Далі: ми продовжили фінансову децентралізацію, і обсяг коштів, які залишаються в місцевих бюджетах, - це теж позитив. Але є речі, які вже закладені в саму помилкову систему, коли почали а-ля реформу податкової і скоротили ЄСВ до 22%. Але насправді це все не вирішує жодних проблем. Нарахування ЄСВ плюс податки на доходи фізичної особи великі, тому вони не вийдуть із тіні. Ми фактично створили величезну діру в бюджеті, точніше - у Пенсійному фонді, яку треба було закривати з бюджету. І, умовно кажучи, ви не можете виправити цю діру тому, що вона вже діє. Це самий негатив бюджету, він із цього боку неправильно збалансований, не вирішує реальних питань сприяння розвитку економіки з точки зору бізнесу, і виправити, просто щось змінивши в бюджеті, нічого вже не можна», - переконаний економіст. Кушнірук вважає, що потрібно відступити на кілька кроків назад у проведенні реформи і робити абсолютно по-іншому. «Ще один важливий недолік пов'язаний з тим, що в бюджеті, з одного боку, виділяються дуже значні кошти на комунальні субсидії, але при цьому немає коштів, щоб завершити установку приладів обліку. Вони потрібні, щоб люди платили за реальне споживання, а це б істотно скоротило витрати на субсидії. Цієї зими ми вже нічого змінити не зможемо, але у нас є наступний осінньо-зимовий період. Потрібно було б закладати вже зараз окремим рядком кошти, спрямовані на встановлення у всіх багатоквартирних будинках обов'язкових приладів обліку теплової енергії, а там, де є можливість, встановити ще й квартирні», - розповів Кушнірук. Економіст виокремлює ще один недолік цього бюджету, який також пов'язаний з енергоефективністю. «Якщо ви подивитеся на бюджет, побачите, що такій собі конторі «Роги й копита» - Агентству з енергозбереження - виділяється мільярд гривень на функціонування. Причому сама філософія її не може вирішити тих проблем, які є. У країні величезна кількість державних установ, що фінансуються з бюджету, в яких потрібно проводити тепломодернізацію. Насправді цим бюджетом заходи з енергозбереження не передбачені. Зараз плануються кошти від приватизації - 17 млрд гривень (на мою думку, треба йти на ще велику приватизацію), але ці кошти передбачені на фінансування дефіциту бюджету без розшифровки мети. А я б спрямував їх саме на проведення заходів з енергозбереження. Або, наприклад, ми приватизуємо Одеський припортовий завод. Я б запропонував, щоб половина коштів від цього пішла на багатостраждальну дорогу Одеса - Рені, адже її дійсно треба добудувати. Тоді населення в Одеській області виявило б бажання, щоб ця приватизація відбулася», - переконаний експерт. Крім того, звернув увагу економіст і на отримання соціальних виплат, власне, на сам механізм перевірки їх отримання. Кушнірук впевнений, що Мінфін не впорається з проведенням такої перевірки. «Інструментарій, який є у Мінфіну, дуже обмежений, у них немає первинної бази, яка є у Мінсоцполітики. І виходить така ситуація: у нас міністр соцполітики свідомо заблокував створення єдиного реєстру отримання соціальних пільг. Можливості та база інформаційна у них є, але вони не створюють реєстр, що відкриває можливості для корупції та зловживань. Тепер перевірку вестиме Мінфін, в якого немає ні персоналу, ні можливостей. Максимум, що він робитиме, - це перевірятиме, чи існують ці люди фізично. Але це абсурд. Якщо міністр соцполітики цього не робить, то потрібно міняти такого міністра, а не передавати Мінфіну функції, які не належать до його компетенції. Корупційна система якою була, такою й залишається. Можуть бути певні зміни в бюджеті, але бюджет - це квінтесенція української економічної політики уряду», - резюмував Кушнірук.
Політика Жителі Кривого Рогу перекрили виїзди з Адміністрації Президента Жителі Кривого Рогу перекрили виїзди з Адміністрації Президента з обох сторін і готові її пікетувати. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Семен Семенченко. За його словами, не дочекавшись підписання закону про вибори міського голови Кривого Рогу Президентом України, криворіжці спробували донести свої побоювання в приймальні АП. «Вони пояснили, що якщо закон не буде підписаний сьогодні, то завтра буде зірваний строк у 60 днів для оголошення виборів. Намагалися достукатися, показували закон про вибори. Їх не почули і проігнорували, сказали «будемо розглядати». Інформації ніякої, хоча на утримання апарату АП Рада виділила дуже великі кошти з кишені українських платників податків. Не маючи інших можливостей впливу, криворіжці перекрили виїзди з АП з обох сторін і почали її пікетування», - написав Семенченко.
Політика МЗС анулювало дипломатичні паспорти 230 осіб Міністерство закордонних справ анулювало дипломатичні паспорти 230 українців. Про це повідомляє прес-служба МЗС. «У зв'язку зі зверненнями ЗМІ повідомляємо, що на підставі положень пунктів 16 і 18 Положення про дипломатичний паспорт України, а також пунктів 15 і 17 Положення про службовий паспорт України, затверджених Указом Президента України від 12.05.2015 №264/2015, протягом 2014-2105 років Міністерством закордонних справ було проінформовано Адміністрацію Державної прикордонної служби України та Українське бюро Інтерполу щодо недійсності дипломатичних та службових паспортів України зазначених нижче громадян України», - ідеться в повідомленні. Серед тих, чиї паспорти було анульовано, Нестор Шуфрич, Сергій Арбузов, Віктор та Іван Балога, Раїса Богатирьова, Андрій Клюєв, Зорян Шкіряк та інші.
оформление ленты  Блог: 
Політика Насіб Рагімов Узаконивши політичну корупцію, ми віддалимося від Європи Робиться спроба узаконити політичну фальсифікацію і стимулювати партійну корупцію. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління громадської організації «Всеукраїнське об'єднання «Захист нації» Насіб Рагімов, коментуючи намір ввести в законодавство виключення кандидатів у народні депутати з партійного виборчого списку шляхом внесення змін до Закону «Про вибори народних депутатів України». «Такі зміни насправді неприпустимі. І нічого спільного з демократією ці імперативні норми не мають. До того ж прийняття цього законопроекту остаточно позбавить депутатів навіть тієї невеликої самостійності, яка в них є зараз. А також узаконить для партійних бонз можливість займатися підміною списків після виборів - фальсифікацією», - заявив він. Експерт зазначив, що, дозволивши виключати кандидатів у народні депутати України з партійного виборчого списку після виборів, парламент узаконить політичну корупцію: «Уявіть собі, ось взяла партія гроші у великого бізнесмена, який не пройшов за списками, а потім пропонує йому за невелику доплату стати вже 100% депутатом. Приймають рішення на партійній конференції вивести когось зі списків (привід при цьому буде вже суто технічним) і заводять кого треба. І голосувати на місцях будуть так, як треба центральному апарату партії чи особисто лідеру». Рагімов також додав, що світова спільнота не похвалить Україну за такі нововведення. «Вже є реакція ЄС, в якій чітко зазначено, що цей закон у такому вигляді не відповідає нормам європейських стандартів. Механізм відкликання депутатів, безумовно, потрібен, але це повинні ініціювати громадяни України, та й то після ретельно вироблених позицій. А в тому вигляді, в якому закон є зараз, його прийняттям ми віддалимо себе від Європи», - підсумував голова ВО «Захист нації».
Суспільство В Одеській області на облік у військкомати вже поставили майже дві тисячі людей В Одеській області протягом січня-березня припису до призовних дільниць регіону підлягає більше 8,8 тисячі юнаків 1999 року народження. Зараз на військовий облік вже взято близько 1700 чоловік. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони. «З урахуванням стану здоров'я, рівня освіти та особистих морально-ділових якостей юнаків відповідні комісії приймають рішення про можливість проходження ними військової служби», - зазначив головний спеціаліст відділу комплектування та призову Одеського обласного військового комісаріату підполковник запасу Володимир Шульженко. За його словами, протягом серпня-грудня 2015 року колективи військкоматів налагодили плідну взаємодію з представниками місцевих органів виконавчої влади, навчальних закладів, підприємств, медичних установ і правоохоронних органів.
Суспільство Жителів Києва попередили про чергове погіршення погоди Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов і закликає водіїв бути обережними на шляхах столиці. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. Так, за прогнозом гідрометцентру, у середу, 27 січня 2016 року, у столиці очікується туман, видимість 200-500 м, на дорогах ожеледиця, невеликий сніг, вдень з дощем. Вітер західний, 7-12 м/с, температура вночі 4-6 ° морозу, вдень 2-4 ° тепла. 28-29 січня хмарно з проясненнями, очікується невеликий мокрий сніг та дощ, туман, вночі та вранці місцями ожеледь, лише вдень 29 січня без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 2-4 ° тепла. Крім того, 30 січня вночі без істотних опадів, вдень невеликі опади. Температура вночі 2-4 ° морозу, вдень 1-3 ° тепла. 31 січня очікується дощ і мокрий сніг. Температура вночі близько 0 °, вдень 1-3 ° тепла.
Політика Матіос заявив про швидке завершення розслідування розстрілу мобільної групи під Щастям До розстрілу мобільної групи в районі міста Щастя Луганської області не причетна розвідувально-диверсійна група, яка могла зайти з непідконтрольної Україні території. Про це заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє Громадьске ТБ. «Злочин скоєно особами, які перебували і перебувають зараз на території, підконтрольній Україні», - підкреслив він. Читайте також: Біля Щастя обстріляли зведену мобільну групу, є загиблі За його словами, слідством відпрацьовано 6 з 7 основних версій, і всі вони не знайшли підтвердження. Читайте також: Тимчук розповів, хто організував розстріл зведеної мобільної групи біля Щастя Матіос додав, що справа дуже важка, оскільки при вчиненні злочину було знищено значну кількість доказів. «Але ми на фінішній прямій», - зазначив він.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-1,2974212169647-/ /-pc-/
Top