counter
Архів Повернутись назад 23 Січня 2022
23 Січня
Гороскоп Сьогодні саме час вирішити питання, що накопичилися, у спілкуванні з близькими. Любовний гороскоп на 23 січня Сьогоднішній день чудово підходить для того, щоб вирішувати внутрішньосімейні конфлікти і обговорювати питання, що накопичилися, один до одного – причому, робити це так, щоб нікому не було прикро. Це стосується не тільки вас і вашого партнера, а й ваших стосунків з батьками, дітьми та взагалі всіма, хто вам близький і дорогий. Крім того, якщо ви мрієте про дитину, сьогодні варто перейти від слів до дії: день пройде під знаком родючості і міцного здоров'я. ♈️ ОвенЦієї неділі ви можете серйозно образити другу половинку. Можливо, зробіть щось непоправне. Зірки закликають вас пам'ятати про відповідальність перед коханою людиною. ♉️ Телець23 січня обранець стане єдиною людиною, з якою ви контактуватимете більш-менш спокійно. Від інших контактів цього дня краще утриматися. ♊️ БлизнюкиСьогодні вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, чого ви від неї хочете. Намагайтеся викладати свої бажання точніше, щоб між вами не було нерозуміння. ♋️ РакЯкщо друга половинка помилиться, не поспішайте докоряти її. Швидше за все, від такого не було застраховано ніхто. Своєю поведінкою ви можете її гірко образити. ♌️ ЛевЯкщо 23 січня обранець наполягатиме на зустрічі зі своїми рідними чи друзями, знайдіть переконливу причину, щоб відмовитись. Зірки кажуть, з вас буде не найкращий співрозмовник цього дня. ♍️ ДіваЯкщо 23 січня друга половинка виявиться надмірно активною і відволікатиме вас від справ, не намагайтеся їй протистояти. Направте її енергію в потрібне вам русло. ♎️ ТерезиЦього дня ви ризикуєте потрапити у вир сварок та скандалів. Причому їх призвідником будете саме ви. Не прагнете цього дня розставити всі крапки над "i", кажуть зірки, - не вдасться. ♏️ Скорпіон23 січня вам треба виявити трохи більше щирості, ніж зазвичай, кажуть зірки. Якщо друга половинка наполягатиме на розмові до душі, погодьтеся з нею. ♐️ СтрілецьПерш ніж щось робити 23 січня, порадьтеся з коханою людиною, кажуть зірки. Якщо у цей день ви самовільничатимете, чекайте скандалів. ♑️ КозерігНе копайтеся на початку поведінки партнера, закликають зірки. Швидше за все, ви не знайдете там нічого цікавого – лише час даремно втратите. ♒️ ВодолійЯкщо друга половинка перебуватиме поряд цієї неділі, ви зможете зробити навіть більше того, що запланували. Достатньо лише попросити її про допомогу. ♓️ РибиЯкщо ви мрієте про романтику та сюрпризи, скажіть про це коханій людині прямо. Можливо, він і не підозрює про ваші бажання.
Сонник Сон у ніч з 22 на 23 січня: тлумачення за місячним календарем Сни, побачені в ніч з 22 на 23 січня, мають продемонструвати, в якому стані знаходиться ваша творча енергія. Якщо сновидіння було приємним, значить, ви розвиваєтесь гармонійно і здатні реалізувати всі свої задуми. Якщо наснився кошмар – щось заважає вам проявити себе. Крім того, тлумачення однакових за змістом снів, що приснилися цієї ночі, буде відрізнятися для жінок і для чоловіків. Так, якщо представниця прекрасної половини людства побачить молоко, це означатиме, що найближчим часом на неї чекає успіх і достаток. Якщо сон із молоком насниться чоловікові, це скаже про те, що його любовним фантазіям не судилося справдитися. Також подібне сновидіння має попередити про якісь втрати. Можливо, ви втратите розташування впливової людини, якщо продовжите гнути свою лінію. Є ще один символ, який тлумачитиметься по-різному для представників різних статей - клітина. Якщо чоловік у сновидінні 21-ї місячної доби побачить клітину зі звіром, це означатиме, що він зможе подолати своїх ворогів. Якщо клітина з пташкою насниться жінці - у житті вона може розраховувати на вдалий шлюб або чиєсь заступництво.
Дозвілля Народні прикмети на 23 січня. Традиції на Григорія-Літовказівника Православні згадують цього дня святителя Григорія. У народі ж 23 січня прозвали Григорієм-Літопокажчиком, оскільки погода у цей день судила про те, яким буде літо. Прикмети та звичаї: господині в цей час метушилися біля печі, радіючи закінченню Різдвяного посту та можливості приготувати з нещодавно забитої худоби смачні м'ясні страви. Цього дня йшли в поля та помічали по сінних стогах та хлібних скиртах, яка буде погода влітку. Якщо на них є іній, то літо буде дощовим.Згідно з повір'ям, у стогах сіна, заготовлених на зиму, мешкають добрі духи – стоговий та стожиха. Вірили, що вони перебувають у спорідненості з дворовим та кікіморою (яка шанувалася як дружина домовика). Зла вони людині ніколи не роблять. Видаються сінні духи в образі крихітних мужичка та баби, з волосся яких стирчить сіно. Вважалося, що народився цього дня відрізняється особливою фортецею і ніколи не впадає у відчай, стійко переносячи всі життєві негаразди. 23 січня в жодному разі не можна лінуватися і хвалитися. І те, й інше, за повір'ями, може призвести до фінансових проблем і втрат того, що вдалося зібрати чи заробити. Проблеми з грошима настануть і у того, хто 23 січня викидатиме їжу зі столу. Якщо після трапези залишилися продукти (навіть крихти), їх треба зібрати та нагодувати ними тварин. Тоді вдасться уникнути голоду, говорили наші пращури. Вони ж вважали, що 23 січня не слід забиратися у чужому будинку. Навіть якщо ви прийшли в гості до своїх батьків або дітей, залиште миття посуду господарям. У народі вірили, що інакше можна "вимити удачу зі своєї долі". З цієї причини 23 січня годі було виносити сміття, особливо золу. Вважається, що разом із нею будинок залишить і удача. А краси можна позбутися в тому випадку, якщо виглядати на себе в каламутне скло: віконне відображення, посуд та інше. Якщо ж у будинку багато дзеркал, перш ніж почати себе розглядати, їх потрібно добре начистити.
Політика Агрессия России. Лондон заявил о планах на России после вторжения в Украину. Росія планує встановити в Україні проросійську владу. Міністр закордонних справ Великої Британії заявила про плани РФ після вторгнення до України. У контексті військової ескалації з боку Росії особливу роль може відігравати план Кремля привести проросійського політика до влади в Україні. Заява на сайті уряду Великобританії названа так: "План Кремля встановити в Україні проросійське керівництво викрито". «У нас є інформація, яка вказує на те, що російська влада прагне привести в Києві проросійського лідера. Як потенційний кандидат розглядається колишній народний депутат України Євген Мураєв», - йдеться в повідомленні британського МЗС. У повідомленні наголошується на наявній інформації про те, що російські спецслужби підтримують контакти з багатьма колишніми українськими політиками. Серед цих політиків: Сергій Арбузов, перший віце-прем'єр України у 2012-2014 роках; Андрій Клюєв, перший віце-прем'єр у 2010-2012 роках, керівник адміністрації екс-президента України Віктора Януковича; Володимир Сівкович, колишній заступник голови Ради національної безпеки та оборони (РНБО), Микола Азаров, який обіймав посаду прем'єр-міністра з 2010 по 2014 рік, наголошується в повідомленні. У британському МЗС вважають, що деякі з цих осіб «мають контакти з офіцерами російської розвідки, яким наразі доручено планування нападу на Україну». У свою чергу МЗС на Росії спростувало звинувачення британського відомства про «план Росії встановити проросійську владу в Україні». "Поширена МЗС Британії дезінформація - ще одне свідчення того, що саме країни НАТО на чолі з англосаксами займаються ескалацією напруженості навколо України", - йдеться в повідомленні російського МЗС, розміщеному в Telegram. МЗС Росії закликало британське відомство «припинити провокаційну діяльність, перестати розповсюджувати нісенітницю і сконцентруватися на вивченні історії татаро-монгольського ярма», маючи на увазі помилку у промові міністра закордонних справ Великобританії, яку та зачитала виступаючи в Інституті Лоуї.
Суспільство Лицо Российского МИД очередной раз блеснула своим этикетом На России в средствах массовой пропаганды продолжают радоваться обнаруженной ошибки в речи министра иностранных дел Великобритании Элизабет Трасс в Институте Лоуи, Австралия, опубликованного на сайте правительства Великобритании 21 января 2022 года. Упомянув про то, что Украина в своей истории сталкивается с оккупантами с древних времен она упомянула монголо-татарское иго как "вторжения от монголов до татар". По всем пропагандистским каналам начали рассказывать с сарказмом про уровень обучения в Оксфорде (который закончила глава МИД Британии). Не преминула очередной раз показать уровень российской дипломатии и лицо российского МИД - Мария Захарова, которая позволяет себе на камеры телеканалов пить водку стаканами и любит потанцевать. В частности, Захарова поинтересовалась, сколько лет прошло между вторжениями монголов и татар.   В своем выступлении глава МИД Великобритании рассказала о том, насколько глобальны угрозы свободе, демократии и верховенству закона, и почему такие страны, как Великобритания и Австралия, должны реагировать сообща. В своей речи она, в частности коснулась вопроса оккупации Россией украинских территорий, а так же эскалацию вооруженного конфликта со стороны России на Украину. В тексте речи была допущена досадная оплошность. Упомянув о том, что Украина - страна с многовековой историей, которая за время своего существования пережила множество вторжений, глава МИД Британии назвала эти вторжения так: They have known invading forces before – from the Mongols to the Tatars. Что в дословном переводе звучит как "Они и раньше знали силы вторжения – от монголов до татар". Судя по всему консультант редактора речи министра был выходцем из постсоветского пространства, ведь это у нас принято называть иго "монголо-татарским". В англоязычных странах его называют турецко-монгольским правлением (Turco-Mongol rule).
Політика Агресія Росії. Як може виглядати "незначне" російське вторгнення в Україну, - FP Джек Детш , репортер @foreignpolicy з питань зовнішньої політики та національної безпеки опублікував на сайті FP матеріал зі звітом про те, як можуть розвиватися події у разі вторгнення окупаційних військ РФ на територію України. Основний акцент робиться на тому, що російські сухопутні війська не намагатимуться утримати територію. Російська армія влаштована як наступальна машина, йдеться у повідомленні. Більшість її сил броньована або механізована, що може зробити вразливою тактику протистояння, яку Україна готується використати. І хоча президент США Джо Байден на цьому тижні заявив, що реакція США може бути іншою, якщо Росія влаштує лише "незначне вторгнення", експерти вважають, що Кремль, який не проводить великомасштабні тренування для утримання позицій, може не мати великого бажання йти "прямо в зуби" обороні, щоб захопити та утримувати територію на великій ділянці України. "Я не думаю, що російська армія піде через Україну у бік Києва. Це призвело б до дуже великої кількості жертв і не дало б жодних гарантій успіху", - сказав Бен Ходжес, колишній командувач силами США в Європі. Цього тижня і Білий дім, і Київ дали зрозуміти, що Росія може вторгнутися в Україну будь-якої миті. Модернізовані танки та бронетехніка Москви можуть застосуватись для серії ударів через кордони України з метою дестабілізації президента України Володимира Зеленського, його антикремлівського уряду та підірвати довіру Європи до НАТО.
Політика Головком ВМС Німеччини пішов у відставку після своєї заяви про Крим Глава Міноборони ФРН Крістіна Ламбрехт ухвалила прохання про відставку командувача ВМС віце-адмірала Кая-Ахім Шенбаха, який раніше заявив, що Крим ніколи не повернеться до складу України. "Безглузді коментарі, які я зробив в Індії з питань безпеки та військової політики, все більше лягають на мій офіс. Щоб запобігти подальшим збиткам від ВМС Німеччини, Бундесверу, але насамперед від Федеративної Республіки Німеччини, я вважаю цей крок необхідним.", — йдеться в його заяві тепер уже колишнього головного комітету ВМС ФРН Шенбаха в коментарі до свого прохання про відставку, яке наводиться на порталі PressePortal. Посол України в Німеччині Андрій Мельник привітав відставку командувача ВМС ФРН, після заяви якого Україна зажадала від Німеччини оцінити його слова. "Ми вітаємо, що Шенбах подав у відставку", - сказав Мельник німецькій газеті Welt, підкресливши при цьому, що "серйозно ставить під питання міжнародний авторитет і надійність Німеччини - не тільки з української точки зору". За словами Мельника, слова Шенбаха "привели всю українську громадськість у глибокий шок". "Німецька зарозумілість і манія величі. Хоча Україна вітає своєчасну відставку голови ВМС Німеччини Кая-Ахіма Шенбаха, цього кроку недостатньо для відновлення повної довіри до німецької політики. Уряд Німеччини має змінити свій курс щодо Києва", - заявив він. Раніше, виступаючи в Індії, віце-адмірал та командувач ВМФ Німеччини Кай-Ахім Шенбах заявив, що Крим ніколи не повернеться до складу України: "Кримський півострів пішов, він не повернеться". Щодо звинувачень із боку Заходу на адресу Росії, що Москва нібито може планувати дестабілізацію України, віце-адмірал сказав, що це "нонсенс". Індія та ФРН потребують Росії для протистояння КНР, зазначив Шенбах, вказавши, що президент Росії Володимир Путін хоче від Заходу "поваги на рівних", і "легко надати йому (Путину – ред.) повагу, яку він вимагає - і якої він, мабуть, заслуговує". Пізніше Шенбах повідомив у соцмережі Twitter, що його заяви були "явною помилкою" та "необдуманими, невірно оціненими в цій ситуації".
Події Фахівець-рятівник назвала фатальну помилку потонулої в ополонці жінки Трагедія, якою закінчилося купання місцевої мешканки в Ленінградській області на Водохреще, викликала шок у користувачів мережі, адже все це було знято на камеру телефону. Нагадаємо, раніше АСН-Україна публікувала відео трагедії, на якому видно як 40-річна жінка з головою пірнула в необладнану купіль і на поверхні більше не з'явилася. Це сталося на очах її сім'ї, у тому числі дітей. Загибла проживала у Санкт-Петербурзі та працювала юристом у будівельній компанії. Будьте обережні, не варто його дивитися вразливим. У Гатчинському районі продовжуються пошуки жінки, яка потонула під час хрещенських купань на річці Оредіж. Про це пише видання 47news з посиланням на ГУ МНС РФ у Ленінградській області. Зазначається, що у пошукових роботах беруть участь водолази пошуково-рятувального загону міста Шліссельбург. Станом на вечір 22 січня обстежено три з половиною кілометри дна, всього водолази зробили 13 занурень. Пошуки буде продовжено, додали у відомстві. Рятівник, інструктор із першої допомоги Любов Кулакова, прокоментувала місцевим ЗМІ цю ситуацію. По відео видно, як вона пірнала в купіль по діагоналі. Через це її миттєво забрало течією, нічого зробити вже не можна було. "На обладнаних купелях є сходи, там чергують рятувальники, я сама свого часу чергувала на купелях. І в них так, як ця жінка нещасна, ніхто не стрибає. Туди спускаються дерев'яними сходами, а якщо що - рятувальники готові будь-якої миті підхопити". , витягнути. Якщо не обладнані, краще в них взагалі не занурюватися, але якщо вже зовсім закортіло, то купіль має бути на дрібному місці, там, де немає течії. новинам". За її словами, найкраще пірнаючого обв'язати мотузкою, або дві людини повинні тримати його за руки, щоб її можна було витягнути будь-якої миті, адже поведінка кожної людини при контакті з крижаною водою непередбачувана, а від різкого перепаду температури у непідготовленої людини може моментально виникнути як проблеми з серцем та диханням, так і його може просто звести судомою. Однак у необладнаних місцях від купання краще взагалі відмовитися, тому що життя таки дорожче, підкреслила Кулакова. Також вона нагадала, як правильно діяти, якщо людина провалилася під лід."Якщо ми гуляємо по льоду і розуміємо, що провалюємося, то треба "слухати лід". Тобто йти повільно, як на ковзанах, такими приставними кроками. Якщо лід починає тріщати і прогинатися, відразу ж відходимо назад своїми ж слідами або сідаємо, а ще краще лягаємо на лід, щоб площа була максимальна, і відповзаємо туди, звідки прийшли», - порадила інструктор  
Дозвілля 8 ознак того, що ваші стосунки з коханим правильні і здорові Особисті відносини бувають дуже різними, але, пильно до них придивившись, можна виділити певні основи, про які хотілося б з вами поговорити. «Любов - це щось більше, ніж просто почуття. Любов - це ще й добровільно взяті на себе зобов'язання завжди ставитися до коханої людини добре, чесно і гідно», - Джим Рон. 1. Любов.Звичайно, цей пункт насамперед залежить від того, як ви визначаєте любов. Більшість людей вважає, що любов - це почуття, але мені б хотілося з цим посперечатися. Насправді наші почуття куди більше належать до того, хто нам подобається, а не до того, кого ми любимо. І коли ви говорите, що ви любите когось, ви зовсім не обов'язково говорите про те, які почуття переживаєте щодо цієї людини. Так, ми відчуваємо почуття, які називаємо «любов» до близьких людей, наших других половинок, але я вважаю, що для всіх нас прийшов час уважно придивитися до цих почуттів, і вирішити для себе, що ми під ними на увазі. Ми повинні розширити наше визначення любові, включивши в нього аспект зобов'язань. Якщо ми хочемо, щоб наші відносини з іншими людьми були здоровими, ми повинні любити їх усіх. Залежно від того, що це за люди і які почуття ми відчуваємо до них, вони можуть нам навіть не подобатися, але любов означає щось інше - вона визначає, як ми повинні до них ставитися. Вона визначає, що ми повинні ставитися до них добре, чесно і гідно. Це основа основ будь-яких здорових особистих відносин. 2. Серце, готове допомагати.Мій добрий друг Зіг Зіглер часто говорить, що «ви можете отримати все, чого коли-небудь хотіли від свого життя, якщо тільки будете завжди допомагати іншим людям отримувати від життя те, що потрібно їм». Щоб полегшити наш шлях до щастя і виконання наших бажань, ми повинні душею і тілом прагнути до того, щоб допомагати іншим людям. Так-так, коли ми проживаємо життя, будучи завжди готовими послужити іншим людям, вона, як це не дивно, стає лише краще. Це не означає, що ми повинні, абсолютно забуваючи про себе, допомагати і служити всім підряд, включаючи наших родичів, колег, друзів і випадково зустрів. Ми можемо допомагати тим, хто заслуговує нашої допомоги, а не всім, кому б вона стала в пригоді, і тоді життя віддасть по заслугах і нам. 3. Чесне і відкрите спілкування.Будь-які хороші відносини засновані на відкритому і чесному спілкуванні. Спілкування так важливо тому, що саме воно дозволяє нам втілити в певну форму те, що знаходиться в глибинах нашої душі. Воно допомагає встановити зв'язок з іншими людьми. Спілкування - чудова річ, чи не так? Коли якась людина відчуває певні почуття, і вона буде спілкуватися з іншими людьми, ті теж зможуть зрозуміти і відчути це. Приголомшливо. І це є однією з дуже важливих цілей хороших відносин - особливо хороших відносин романтичного плану - навчитися спілкуватися один з одним і розповідати те, що ми думаємо і відчуваємо. Це дозволяє нам встановлювати зв'язок з новими людьми і робити міцнішими наявні. Часом ми говоримо, а часом лише слухаємо. Потрібно навчитися робити і те, і інше - надто багато людей чудово вміють говорити, але зовсім не вміють слухати. Як би там не було, основне призначення спілкування - це створення і зміцнення відносин. І ось що саме чудове: навіть якщо ми просто будемо спілкуватися з іншими людьми, у нас все буде добре. Але якщо ми будемо спілкуватися вміло - о, тоді ми зможемо творити дива! 4. Дружність.Попросту кажучи, будь-які відносини з оточуючими людьми працюють краще, якщо ми налаштовані до них більш дружньо і доброзичливо. Дружність допомагає нам встановити амортизатори на колеса автомобіля відносин, що летить вдалину по вибоїстій дорозі життя. Ну а доброзичливість лише сприяє довговічності наших відносин, особливо з супутниками життя. Чому? А вам би хотілося прожити все життя поруч із похмурою і непривітною людиною, що дивиться на всіх вовком? Істина в тому, що чим ви більш дружні, тим простіше вам буде знайти людей, які прагнуть встановити з вами довготривалі і взаємовигідні особисті відносини. Так що підбадьоріться, посміхніться, знайдіть щодо оточуючих вас людей добрі слова, постарайтеся спочатку бачити в них друзів, а не ворогів. Незабаром ви побачите, що люди навколо вас платять вам тим же. 5. Терпіння.Ми не ангели і не казкові ельфи. Всі ми люди, і тому даємо один одному безліч можливостей попрактикуватися в терпінні. Кожен день. Іноді інші люди підводять нас, часом ми підводимо їх - це неприємно, але це цілком нормально. І тому, коли ми намагаємося знайти в собі достатньо терпіння щодо інших людей, нам не варто забувати про те, що ми теж потребуємо їхнього терпіння. Вважаю, що часто особисті відносини розпадаються лише тому, що люди просто-напросто здаються і втомлюються терпіти. Я говорю про різні відносини - дружні, сімейні, професійні, ділові... Результати недавніх досліджень показують, що сімейні відносини, яким довелося пройти через хаос і неприємності, але вони все-таки вистояли, після цього стають лише міцніші. Все тому, що в цих випадках терпіння перемогло. Ті, хто опускають руки, відмовляючись від відносин лише тому, що втомилися терпіти їх недосконалість, часто забувають про те, що їхній наступний друг, дружина або діловий партнер теж не будуть досконалими, що досконалості в цьому світі просто не існує! Саме тому нам потрібно ретельно вирощувати в собі боязкі паростки терпіння, адже це вміння може стати нам у пригоді, як ніяке інше. 6. Вірність.Вірність - це слово, дане іншій людині, це прагнення не порушувати її довіри, що б не трапилося. Але, на жаль, в сучасному світі дуже багатьом відносинам явно не вистачає вірності. Ми забули, що це таке - бути по-справжньому вірними іншим людям. Почасти в цьому винен наш споживчий погляд на світ. Не можна ж насправді бути вірним якому продукту, чи не так? Їм можна користуватися, поки це вигідно, і поки ціна відповідає якості, але після ми цілком можемо відмовитися від нього на користь якогось нового. І, як це не прикро, це працює в обидві сторони - багато компаній зовсім не вважають себе зобов'язаними зберігати вірність своїм покупцям або клієнтам, прагнучи їх десь, так обдурити. На жаль, подібних підхід перейшов і на наші відносини. Але одна справа змінити марку миючого засобу тому, що нове дешевше і краще отчищает, а зовсім інша - змінити друзів тому, що старі не підходять до вашої нової роботи, квартирі або колі спілкування. Часом ми повинні забути про те, щоб поводитися, як розпещений покупець у магазині, згадати про вірність і дозволити відносинам рухатися вперед. Нам потрібно знову навчитися триматися один за одного, не відкидаючи в сторону заради сьогочасної вигоди! Повірте, люди це оцінять, і це дійсно здатне вивести ваші відносини на абсолютно новий рівень. Тільки уявіть, наскільки вас може зробити сильніше знання про те, що ви перебуваєте в дружніх або романтичних стосунках з людиною, який вірний вам, а ви - йому. Що ніхто з вас не підібгає хвіст і не втече, навіть коли в житті настане чорна смуга ... Потужна штука! 7. Загальні цілі.Одна з основ здорових відносин в тому, щоб знайти спільні цілі, до яких можна рухатися разом. Найчастіше при первинному знайомстві на цей аспект відносин не звертають особливої ​​уваги, але, повірте, якщо ви хочете, щоб ці відносини стали по-справжньому довготривалими і міцними, він дуже важливий. Подумайте про те, скількох друзів ви зустріли, працюючи над спільною метою. Це могли бути люди, з якими ви познайомилися в спортзалі, займалися волонтерством, ходили в одну церкву, в один офіс ... Загалом, займалися чим завгодно, під час чого ви разом працювали над чимось одним. Працюючи над спільною метою, ви встановили між собою нерозривний зв'язок, яка звела вас і утримує донині. Працювати разом, щось створювати разом, здобувати перемоги і терпіти поразки разом, коли десь там попереду видніється загальна мета - це здатне закласти по-справжньому міцний фундамент під ваші відносини. Фундамент, на якому можна вибудувати міцний і довговічний будинок. Знайдіть людей, з якими вас вже пов'язують спільні цілі, посійте насіння особистих відносин в благодатний ґрунт, а після пожнемо плоди вашої праці. Плоди, які будуть вельми рясними. 8. Веселощі.Всі хороші відносини пов'язує дещо ще: вони ніколи не бувають нудними. Це зовсім не означає, що ви просто зобов'язані веселитися цілими днями, хоча для деяких відносин це цілком собі норма. Але навіть ділові відносини не повинні бути безпросвітно серйозними. Якщо ви хочете вступити в довгострокові ділові відносини з ким би то не було, в них має бути місце усмішці. Хоча б зрідка. Веселощі привносять у відносини радість і задоволення, і це дуже важливо. Мені здається, що в наших сімейних стосунках ми занадто часто забуваємо про це ключовому факторі (або не надаємо йому особливого значення). Ті забавні і веселі речі, які ми робили один для одного, коли тільки познайомилися, згодом відходять на другий план, і наше життя стає набагато серее. Нудніше. Безрадісні. Так що намагайтеся при першій можливості наповнювати ваші відносини сміхом, радістю і веселощами, бо це - той клей, який утримує разом наші спогади, і робить навіть самі темні смуги життя трохи світлішим. Є безліч складових, які допомагають нам створити відмінні і довговічні відносини, але практично всі вони зводяться до восьми ключових аспектів. Кожен з цих факторів привносить унікальну динаміку і позитив у відносини. Так давайте ж почнемо працювати над цими аспектами відносин - і незабаром ми побачимо, що це наповнить життя самими настоящ
Суспільство Чоловіки перерахували 6 найпривабливіших жіночих рис Колись я закохався в свою однокласницю. Вона була високою, красивою, у неї було розпущено світле волосся. Так, в школі вона була зіркою. Одного разу я набрався сміливості і вирішив запитати її, чи подобається їй книга, яку ми обидва читали на уроці літератури. Коли я підійшов, то побачив, що вона глумиться з іншої моєї однокласниці, відгукуючись про неї матом. Її нігті були брудними, і вона пахла як попільничка... Заклинання було знято, і я втратив до неї всякий інтерес. Справа в тому, що коли чоловік закохується в жінку, він починає помічати в ній набагато більше, ніж просто її зовнішню привабливість.   ДобротаПерше, що мене вразило, це її грубість щодо іншої людини. Мене відразу ж відштовхнула думка, що така жорстокість може зриватися з вуст зовні гарної людини. Доброта має велике значення. СамоповагаЧи висока самооцінка тієї людини, яка відчуває потребу принижувати інших людей? Думаю, що не дуже. Людина, яка поважає себе, звичайно, завжди піклується про свої інтереси - але не за рахунок приниження інших. Цікавий співрозмовник Навряд чи ви зважитеся познайомити зі своєю мамою або зводити в хороший ресторан дівчину, яка звикла спілкуватися на підвищених тонах і з рясним використанням нецензурних слів. Люди намагаються уникати гучних і лайливих  персонажів. Така поведінка свідчить про те, що подібним особистостям не вистачає яскравості, яку вони намагаються компенсувати ось таким чином. На їхньому фоні виграшно виглядають жінки, які виражають свої думки ясно і спокійно. Така жінка у відносинах зазвичай займає активну, самодостатню позицію. ЗагадкаЄ причина, з якої нас тягне до невідомого. Таємничість, яка криється в жінці, стимулює природну цікавість і збуджує почуття. Жінка, яку можна вивчати грань за гранню, активізує нашу уяву. Тому постарайтеся утриматися, якщо це можливо, і не поставати відразу ж відкритою книгою. Залиште місце для загадки, діліться своїми таємницями поступово. Елегантність«Елегантність» здається словом з минулого. Я запитав маму, як вона визначає це поняття. Вона відповіла, що елегантна жінка піклується про свою зовнішність, гігієну і манерах, але не одержима ними. Вона прагне, щоб люди відчували себе бажаними гостями, щоб їм було комфортно поряд з нею, тому що вона ніжна, ввічлива і турботлива. Почуття гуморуЖиття - це виклик, але наявність почуття гумору означає, що ви здатні побачити щось хороше навіть у найбільш непрості часи. Блиск волосся і злагодженість фігури можуть привернути увагу чоловіка видали, але найбільш привабливими рисами при зближенні залишаються ті, що мають мало спільного з зовнішніми даними.
Дозвілля Ти - дерево. Точна кельтська астрологія і її незвичайні знаки Знаки і символи набувають свого значення відповідно до культури, контексту, періоду часу і громадської думки. Ще вкрай важливо те, що знаки і символи набувають найбільш впливового значення на основі наших особистих поглядів. Кельти та інші народи світу використовували дерева для обігріву, приготування їжі, будівництва жител і виготовлення зброї. Крім цього, більшість дерев також несли в собі певний священне значення. Такі дерева відрізнялися в залежності від культури і географічного положення, але вважалося, що у всіх них були загальні "священні" риси. Незвичайний розмір, краса, різноманітність матеріалів, унікальні фізичні характеристики або просто особлива сила, яка виходить із нього, могли забезпечити дереву центральне місце в фольклорі і міфології. Навіть ув сучасній культурі певні дерева привертають нашу увагу. Величний дуб або ж загадковий тис є нагадуваннями про вплив дерев на наше життя. Стародавні кельти, зокрема друїди, були спостерігачами. Кельтська астрологія заснована на переконанні, що час народження людини в значній мірі формує його характер. Згодом їм вдалося помітити, що у дитини, народженої в певний період, виявлялися певні риси характеру. Більш того, друїдам також вдалося вловити певний взаємозв'язок життя людини і місячного циклу, а також часом його народження. Кельтська астрологія розвивалася на основі зв'язку знань друїдів про природних циклах і їх поклоніння священним деревам. У друїдів була міцна зв'язок з деревами, оскільки вони вірили, що дерева - це судини невичерпної мудрості. Якщо піти далі, то можна встановити взаємозв'язок і вловити певні подібності між деревами і нашою людською природою. Таким чином ми зможемо розібратися в тому, якими є насправді. Береза ​​- Переможець24 грудня - 20 січняЯкщо ви народилися під впливом енергії Берези, значить ви цілеспрямована людина, яка часто мотивує інших. Оточуючим подобаються ваші амбіції і тяга до життя. Ви завжди прагнете до чогось більшого і намагаєтеся відкрити для себе нові горизонти. Друїди вважали, що ви зобов'язані цими якостями даті свого народження. У цей період навколо панує темрява, тому ви постійно прагнете вгору в пошуках світла. Представники цього знака (точно так само, як і саме дерево) стійкі і витривалі. Ви вмієте зберігати холоднокровність і є природженими лідерами. Ви без проблем зможете командувати іншими, якщо цього вимагатимуть обставини. Ваша м'яка сторона дозволяє вам приносити красу в буденність. У вас хороша сумісність з представниками знаків Виноградній лози і Верби. Горобина - Мислитель21 січня - 17 лютогоЗгідно з кельтською астрологією, люди, народжені під знаком Горобини, схильні до філософських роздумів. Якщо ви до них належите, то, найімовірніше, у вас гострий розум і високі ідеали. Ваші думки завжди оригінальні і креативні, іноді настільки, що між вами і оточуючими з'являються непорозуміння. У деяких випадках ви навіть замикається в собі під час спілкування, оскільки вам здається, що інші все одно вас не зрозуміють. Хоч з боку ви і можете здатися холодними, всередині вас горить пристрасть. Ця пристрасть є вашою внутрішньою мотивацією на життєвому шляху. У вас є вроджена здатність впливати на ситуацію та інших людей самою своєю присутністю. Ви неймовірно впливова людина, але особливо не показуєте цього. Навколишні завжди прислухаються до вашої унікальної точки зору. Вам добре підійдуть представники знаків Плюща і глоду. Ясен - чарівний18 лютого - 17 березняЛюди, народжені під знаком Ясена, - вільні мислителі. Ви творча людина, у якої добре розвинені уява і інтуїція і яка чітко бачить навколишній світ. Часом ви можете бути похмурими і замкнутими, але це тільки тому, що ваш внутрішній світ знаходиться в постійному русі. У вас добре налагоджений зв'язок зі своєю музою і вас легко надихає природа. Крім цього, ви також надихаєте собою оточуючих. Вас цікавить мистецтво, письменство (особливо поезія), наука і теологія. Ви можете справляти враження відчуженого людини, але насправді ви всього лише занурені в свій власний фантастичний внутрішній світ. Ви постійно оновлюєтеся і не надаєте особливого значення тому, що думають про вас інші. У партнери вам підійдуть представники знаків Верби і Тростини. Вільха - Першовідкривач18 березня - 14 квітня Якщо ви народилися під знаком Вільхи, тоді ви - природжений першопроходець. Ви любите перебувати в русі і за допомогою своєї вогненної пристрасті прокладаєте нові шляхи, при цьому часто отримуючи вірних послідовників. Ви чарівні, товариські і можете порозумітися абсолютно з різними людьми. Всім подобається проводити з вами час. Можливо це тому, що представники цього знака впевнені в собі і ця впевненість стає заразлива для оточуючих. Такі люди високо цінують свій час і не виносять, коли його витрачають даремно. Їх мотивують дію і результати. Представникам цього знака добре підійдуть представники знаків Глоду, Дуба і Берези. Верба- Спостерігач15 квітня - 12 травняЯкщо ви народилися під знаком Верби, вами керує енергія місяця, і відповідно ви таїте в собі багато аспектів місячного царства. Це означає, що ви неймовірно творча і розумна людина, з високорозвиненою інтуїцією (багато ясновидці народжені під знаком Верби). Ви чітко розумієте цикли і знаєте, що в кожній ситуації буває відповідний і невідповідний час. Це дозволяє вам реалістично дивитися на речі і бути більш терплячими, ніж представники більшості інших знаків. Також вам добре вдається зберігати отримані знання, чим ви часто і вражаєте своїх друзів і знайомих. У представників цього знака великий потенціал, але вони часто стримують себе, оскільки бояться здатися занадто неординарними. Ваші сили сприйняття дозволяють вашої істинної натурі сяяти і ведуть вас до успіху по життю. Ви добре поладите з представниками знаків Берези і Плюща. Глід - Ілюзіоніст13 травня - 9 червняПредставники цього знака насправді не такі, якими можуть здатися на перший погляд. Зовні вони одні, а ось всередині зовсім інші. Це прекрасний приклад того, що не варто судити книгу по обкладинці. Вони живуть досить звичайним життям, а ось всередині них горить невгасаюче полум'я пристрасті. Люди, народжені під знаком Глоду, досить гнучкі і можуть легко підлаштуватися практично під будь-яку життєву ситуацію, при цьому зберігаючи спокій і заспокоюючи інших. Ви від природи цікаві і вас цікавлять найрізноманітніші теми. Ви вмієте слухати, і навколишні часто звертаються до вас за підтримкою і діляться своїми проблемами. Також у вас гарне почуття гумору і ви прекрасно відчуваєте іронію. Ви досить проникливі і вважаєте за краще дивитися на загальну картину, але часто применшують власні заслуги. Вам у партнери підійдуть представники знаків Ясена і Горобини. Дуб - Стабілізатор10 червня - 7 липняЛюди, народжені під знаком Дуба, наділені даром сили. Вони люблять захищати інших і часто стають на бік тих, хто не може постояти за себе. Іншими словами, представники цього знака говорять за тих, хто позбувся свого голосу. Ви дбайливі, щедрі і люб'язні. Від вас виходить впевненість в собі і ви звикли вважати, що все завжди добре закінчується. Також ви поважаєте свою історію і походження. Представники цього знака часто стають вчителями. Вам подобається передавати іншим свої пізнання про минуле. Вам потрібна структура і ви готові на багато що, щоб отримати контроль над своїм життям. Представники цього знака живуть довгим і щасливим життям. Їм подобається проводити час як в колі сім'ї, так і в великих компаніях. Вам в пару підійдуть представники знаків Ясеня і Тростини. Також досить гармонійні відносини у вас складаються з представниками знака Плюща. Гостролист - Правитель8 липня - 4 серпняПредставники цього знаку володіють королівським статусом. Вони благородні, горді і можуть запросто взяти на себе роль лідера. Якщо ви народилися під знаком гостролистий, значить ви не боїтеся труднощів і вміло справляєтеся з перешкодами на своєму шляху. Для цього ви всього лише подвоюєте свої зусилля і йдете далі до своїх цілей. Вас дуже рідко можна перемогти. Саме тому навколишні беруть з вас приклад і слідують за вами як за своїм лідером. Ви амбітні і любите суперництво, навіть у повсякденному житті. З боку ви можете здатися зарозумілими, але насправді ви просто повністю впевнені в своїх можливостях. Якщо оточуючі дізнаються вас ближче, то зрозуміють, що ви дуже щедрий, добрий і доброзичливий чоловік. Також ви досить розумні і з легкістю запам'ятовуєте те, що іншим дається важко. Оскільки вам все дається дуже легко, ви звикли відпочивати на лаврах. Іншими словами, якщо ви не будете активні, то ризикуєте почати вести ледачий і нездоровий спосіб життя. Гармонійними ваші відносини будуть з представниками знаків Ясена і Бузини. Ліщина - Знавець5 серпня - 1 вересня Якщо ви були народжені під впливом енергії ліщини, значить ви дуже розумний, організований і раціональний людина. Так само, як і людей, народжених під знаком Гостролиста, вас чекають успіхи в навчанні. Також у вас дуже хороша пам'ять і ви з легкістю можете згадати будь-яку інформацію з дивовижною точністю. Часом ви можете справляти враження всезнайки, але ви нічого не можете з собою вдіяти. Ви дуже розумна людина і завжди знаєте, в якому напрямку потрібно рухатися. Також ви завжди звертаєте увагу на деталі. У деяких випадках ваша потреба в контролі і порядку може призвести до нав'язливим вчинків. Вам добре дається робота з цифрами, наука і в принципі все те, де знадобляться ваші аналітичні здібності. Вам подобаються правила, хоч ви частіше їх створюєте, ніж прямуєте ім. Вам в партнери підійдуть представники знаків Глоду і Горобини. Виноградна лоза - Зрівнювач2 вересня - 29 вересняПредставники цього знака були народжені в період осіннього рівнодення, що робить їх непостійними і непередбачуваними. Ви сповнені суперечностей і часто нерішучі. Так відбувається тому, що ви бачите обидві сторони медалі. Вам складно вибрати якусь одну сторону, оскільки ви в усьому бачите гарне. Проте, у вашому житті все-таки є аспекти, в яких ви впевнені. До них відносяться такі життєві задоволення як їжа, вино, музика і мистецтво. У вас дуже витончений смак. Вам підходить розкіш і при хороших умовах ви, немов Мідас, своїм дотиком можете перетворювати звичайні речі в золото. Ви чарівні й елегантні, ніж та подобаєтеся багатьом. Ви любите перебувати в людних місцях, в яких оточуючі можуть захоплюватися вашим стилем. У партнери вам підійдуть представники знаків Верби і ліщини. Плющ - той, хто вижив30 вересня - 27 жовтняСеред усіх інших видатних якостей, найбільш цінним є ваша здатність долати перешкоди. У вас гострий розум, але крім цього ви також дуже вірна людина, що вміє співпереживати. Ви завжди готові простягнути руку допомоги. Ви були народжені в період спадної сонця, і через це ваше життя буває деколи дуже непростою. У деяких випадках вам може здатися несправедливим, що перешкоди з'являються на вашому шляху навіть тоді, коли ви цьому не сприяєте. Незважаючи на це, ви справляєтеся з ними з терпінням і грацією. Представники цього знака зазвичай дуже духовні, з укорінений вірою. Ви вкрадливо, але разом з цим дотепні. Також ви чарівні, харизматичні, і можете постояти за себе в більшості ситуацій. Вас залучають представники знаків Дуба і Ясена. Очерет - Дослідник28 жовтня - 24 листопадаЛюди, народжені під знаком Очерета - хранителі секретів. Ви любите докопуватися до істини і знаходити правду під шаром брехні. Якщо потрібно зрозуміти суть справи, представники цього знака неодмінно впораються з цим завданням. Вам подобаються історії і вас легко затягують плітки, скандали і легенди. З вас вийде хороший історик, журналіст, детектив або ж археолог. Ви любите людей, оскільки вони надають вам масу способів по-різному їх тлумачити. Вам з легкістю вдається змусити навколишніх з вами поговорити, і часом ви можете навіть ними маніпулювати. Проте, у вас є загострене почуття честі і гідності, і тому практично всі ваші маніпуляція нешкідливі. Ви добре ладите з представниками свого знака, а також з представниками знаків Ясена і Дуба. Бузина - Шукач25 листопада - 23 грудняВи любите свободу, і для деяких представників інших знаків зодіаку можете бути надто дикими. Можливо в молодості ви звикли жити в шаленому темпі і любили гострі відчуття. Вас часто неправильно розуміють, оскільки ви часто буваєте віддаленими, незважаючи на те, що ви екстраверт. Насправді, ви схильні до довгих філософських міркувань. Також ви дуже уважна людина і завжди намагаєтеся допомогти оточуючим. Проте, цього іноді може суперечити ваша брутальна чесність. Ви зможете порозумітися з представниками знаків гостролистий і представниками свого знака.
Дозвілля У кого зі знаків Зодіаку найчорніша душа? Якщо ви чесні з собою, відповідь на це, здавалося б, неможливе запитання займе у вас цілу вічність. По-перше, вам доведеться згадати всі хороші і погані речі, які ви коли-небудь робили в своєму житті. Потім вам доведеться незалежно оцінити ситуацію в цілому. Ми спробуємо допомогти і розповімо вам, наскільки темна ваша душа, ґрунтуючись на вашому знаку Зодіаку. Це дасть вам більш чесну і неупереджену відповідь. Овен (21 березня - 19 квітня) Ви - протилежність темної душі. Якщо у вас в житті і були негативні ситуації, то це була зовсім не чорна, жахлива темрява, яка поглинає все, що потрапляє в неї. Телець (20 квітня - 20 травня) У вас чорна душа. Справа в тому, що ніхто насправді не знає цього, тому що ви схильні відганяти будь-якого, хто підходить досить близько, щоб побачити це. Ваша темна душа проявляється з точки зору власництва, яке ви показуєте на тих, кому ви відкриваєтесь і про кого дбаєте. Але в той же час всі ці ревнощі і контроль виявляються занадто важкими для інших, і в кінцевому підсумку вони залишають вас. Близнюки (21 травня - 20 червня) Ваша душа темно-сіра. Це в основному означає, що ви можете ходити по лінії між добром і злом, позитивним і негативним; ви вмієте орієнтуватися в життєвих злети й падіння. Ви можете пристосуватися до будь-якого виміру або кольору душі, який підходить ситуації і вашим потребам найбільше! Рак (21 червня - 22 липня) Ваша душа - темний відтінок синього індиго. Ви емоційний знак, і будучи чутливим і невпевненим, ваша темрява найкраще відбивається синім настільки глибоко, що виглядає майже чорною. Лев (23 липня - 22 серпня) Ваша душа зовсім не темна. В такому милому і ніжному знаку, як Лев, просто немає місця для темряви. Що добре, тому що ви природжений лідер і навколишні люди завжди йдуть за вами. Діва (23 серпня - 22 вересня) У вашій душі немає ні часу, ні місця для темряви. Ви - позитивний енерджайзер, у вас немає енергії для темряви. Терези (23 вересня - 22 жовтня) Ваша душа чорно-біла. В одну хвилину ви можете бути нещасні і загрузнути в повній чорноти, а в наступну секунду ви посміхаєтеся, відчуваєте себе добре і випромінюєте чистий білий світ! Все залежить від моменту і вашого поточного настрою. Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Ваша душа абсолютно чорна. Світло не може прорватися крізь темряву, яка є вашою душею. Хоча ви можете здатися безневинним, навіть сірим зовні, але це лише фасад. Під всім цим - чиста, непідробна чорнота. Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Ваша душа зовсім не темна. Ви постійно пробуєте новітні тенденції, тому, якщо темрява - одна з них, ви можете спробувати щось заборонене! Крім цього, темрява вам не йде. Козеріг (22 грудня - 19 січня) Ваша душа темна, але в хорошому сенсі! Ви віддаєте темні, страшні вібрації, які залучають до вас інших людей. Насправді, ваша темрява розважає. Хто б знав, що це може бути так здорово?! Водолій (20 січня - 18 лютого) Ваша душа не чорна. Ваші химерні, незвичайні способи самовираження допомагають ще більше відбивати темряву від вас і тримати вас у світлі. Риби (19 лютого - 20 березня) Ваша душа - це суміш темряви і світла. Все залежить від вашого настрою. Ви можете відчувати абсолютну темряву, а на наступному тижні ви - повна протилежність. Найменші зміни можуть надати найбільший вплив на рівень темряви вашої душі. Джерело: cluber.com.ua.
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 23 січня 2022 року За допомогою нумерологічних розрахунків можна дізнатися про те, як пройде день, і експерти в цій галузі із задоволенням поділяться з нами своїми знаннями. Їхні рекомендації допоможуть залучити удачу цієї неділі. Сьогодні успіх та удача залежатимуть від вашої уважності. Це один із найнебезпечніших днів січня, в який треба покладатися тільки на доводи розуму. Вони допоможуть знайти шлях до щастя оминути перешкоди. Обережність сьогодні має вийти на перший план. Число-покровитель 23 січня 2022 рокуРозрахувати число, яке буде заступником цього дня, допоможе простий математичний розрахунок. Для цього складаються всі цифри дати, наприкінці до них додається порядковий номер дня тижня. Неділя — сьомий день тижня, а значить, розрахунок виглядатиме так: 2+3+0+1+2+0+2+2+7=19. 1+9=10. 1+0=1. Цією неділею правитиме Одиниця. Енергетика цієї кількості пробуджує бажання спілкуватися. Це означає, що негативний аспект Сонця та Меркурія буде не таким небезпечним, яким міг би бути. Це число подарує нам сміливість, але не стане перетворювати її на нерозсудливість. Найголовніше зараз – це чесність, відкритість, доброта. так. Люди можуть бути сьогодні дуже неприємними, але це не означає, що потрібно відповідати їм тією самою монетою. Головний символ дня – метелик. Будьте схожі на неї - залишайтеся легкими і не нав'язуйте нікому свою думку. Події 23 січня з минулого23 січня 1556 року в Китаї стався найбільш смертоносний землетрус в історії людства. Загинуло за різними оцінками понад вісім сотень тисяч людей. Враховуючи настрій планет і зірок, це цілком можливо, проте, енергетику Одиниці теж варто враховувати. Це число намагатиметься не допустити повторення гіркого досвіду 1556 року. 23 січня 1849 року вперше в історії США жінці вручили диплом лікаря. Також цього дня, але вже у 1895 році вперше в історії на берег Антарктиди зійшли люди. Сьогодні може щось відбуватися вперше, адже біля керма Одиниця, яка любить новизну та справедливість. 23 січня 1960 року вчені Жак Пікар і Дон Уолш на батискафі «Трієст» опустилися на дно Маріанської западини, досягнувши рекордної глибини 10 916 метрів. Подібна сміливість сьогодні може бути не зовсім доречною. Поради нумерологів цієї неділіБудьте обережнішими, бо сьогодні можуть відкритися любовні трикутники. Не потрібно фліртувати з іншими людьми, якщо ви у відносинах. Спокуса буде великою, а наслідки катастрофічні. Сьогодні дуже важливо позбутися ілюзій. Потрібно дивитися на світ об'єктивно та без упередженості, страху, сумнівів. Це допоможе обминути неприємності в будь-якій із сфер. У спілкуванні з людьми постарайтеся бути тактовними. Не критикуйте нікого та не агресуйте. В іншому випадку ви можете натрапити на того, хто намагатиметься відповісти вам тією ж монетою. Одиниця зробить так, що надмірний самоаналіз призведе до втрати впевненості та оптимізму. Не рийтеся у минулому, а відпускайте його сьогодні. Це дуже важливо. Також нумерологи рекомендують цієї неділі не впадати в крайнощі. Можна відпочивати, можна займатися справами, а ще краще комбінувати відпочинок із турботами. Талісмани удачі на 23 січняБілий кварц, аквамарин, аметист. Ці мінерали допоможуть заспокоїтись у складній ситуації. Спокій буде головною умовою збереження удачі, тому важливо використовувати ці саме мінерали. У поєднанні зі срібними або мельхіоровими прикрасами їхня сила буде ще вищою. Руна Хагалаз. Сьогодні відзначиться втручанням у наше життя непідвладних сил. Використання руни Халагаз убереже вас від недоброзичливців, допоможе оминути негаразди стороною. Ось як вона виглядає: Цей неділя буде наповнений важкою енергетикою, яка може сприяти появі страхів і зневіри. Сьогодні експерти радять залишатися позитивними в будь-якій ситуації, щоб не викликати лиха на себе та своїх близьких.
Суспільство Агресія Росії. Lufthansa змінила графік кількох своїх нічних авіарейсів до Києва Німецька авіакомпанія Lufthansa змінила графік кількох своїх нічних авіарейсів до Києва на тлі побоювань нападу Російської Федерації на Україну. Про це повідомляє "Європейська правда". Зокрема, авіакомпанія перенесла виліт рейсу з Мюнхена, який мав відправитися з німецького аеропорту у суботу 22 січня о 22:00. Час вильоту змістили на шість годин неділі, розповіла у Facebook екс-нардеп Вікторія Войцицька. За її словами, причину перенесення рейсу пояснили "політичною ситуацією", через яку екіпаж Lufthansa не може залишатися в Україні проти ночі. "Як нам у літаку ще раз повторили, "ми не можемо залишатися на ніч в Україні через політичну напругу". І це не паніка, а констатація нових реалій. До речі, авіалінія відмовилася компенсувати будь-які витрати саме через "політичну нестабільності", хоча пасажири були змушені чекати понад 8 годин на літак", - додала Войцицька у соцмережі. Любов Цибульська, екс-керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, яка теж летіла цим рейсом, підтвердила в коментарі "Європейській правді", що представники авіакомпанії називали причиною перенесення рейсу саме політичну ситуацію. За її словами, таке пояснення надано на стійці під час реєстрації, а потім озвучено і в салоні літака. "Не дозволяємо своїм екіпажам залишатися на ніч через політичну ситуацію в Україні", - процитувала Цибульське пояснення працівників авіакомпанії. Водночас, за словами Цибульської, ночівлю у готелі компанія сплатила. Крім того, згідно з графіком польотів франкфуртського аеропорту, авіакомпанія перенесла на ранок наступного дня два рейси з Франкфурта до Києва, заплановані на 22 та 23 січня о 17:10. Водночас "Австрійські авіалінії", що входять до групи Lufthansa, поки що не пішли на такий крок для свого вечірнього рейсу з Відня - його розклад залишається незмінним.
Дозвілля Місячний день сьогодні 23 січня 2022 року Рекомендації астрологів на кожен день допоможуть устежити за мінливою енергетикою Місяця. Фінал цього тижня буде несприятливим, але справа не лише у Місяці. Цей день входить до числа найнебезпечніших у січні, бо сьогодні Сонце та Меркурій входять у поєднання один з одним. Це дуже напружений аспект, який принесе багато проблем. Лише добре — що сьогодні неділя. Ті, кому не треба йти на роботу, будуть у безпеці. Іншим варто дивитися в обоє. Фаза місяця: починається 21 місячний день. Він пройде під егідою Терезів та стихії Повітря. Місяць не кращим чином поєднується з цією стихією, тому нічне світило не зможе нам допомогти повною мірою позбутися негативу Меркурій і Сонця. Проте Місяць допоможе не фокусуватися на поганому і як слід відпочити. Магнітні бурі 23 січня: застережень про магнітні бурі та спалахи на Сонці сьогодні немає. Що принесе успіх сьогодніусамітнення;спокій;доброта;медитації.Що відлякає успіх у цей деньшопінг;робота;спорт;знайомства;спілкування.Домашні справи за місячним календаремМісяць у Терезах зовсім не підходить для справ по дому. Не потрібно клопотати по дому, особливо якщо вам не хочеться цього робити. Спробуйте замість цього добре розслабитися. Якщо справи все ж таки з'являться, то краще не відмовлятися від допомоги близьких — але якщо вони самі пропонують її. Ще одна проблемна сфера — інтелектуальна та творча. У такий день учням буде складно вбирати новий матеріал, навіть удома, у сприятливій і спокійній атмосфері. Креативним людям буде складніше шукати нові джерела натхнення. Одяг та талісмани на цю неділюЦього дня приноситимуть удачу натуральні тканини, народні та етнічні мотиви, а також все, що пов'язує нас із природою. З прикрас краще вибирати вироби із кераміки або дерева. Вони стануть відмінними оберегами від неприємностей, допоможуть добре відпочити. Кольори теж краще вибирати "природні": зелений, пісочний. З каменів краще віддавати перевагу оберегам: білому кварцу, алмазу, обсидіану, опалу, оніксу. Особливо важливо це для тих, хто сьогодні працюватиме. Фінанси та робота у 21 місячний деньЦя неділя зовсім не підходить для активної роботи. Навіть тим, хто має неспішні справи, краще бути обережнішим. Просуватися швидко та без помилок не зможуть навіть налагоджені справи. Всі поточні питання краще врегулювати потім, якщо така можливість є. Якщо ні, то краще не поспішати. Новаторство та креатив будуть марними, особливо у складній та монотонній роботі. Торгові угоди будуть невдалими як продавця, так покупця. Шопінг сьогодні не найкраща ідея, як і прагнення переробити усі справи. Намагайтеся заощаджувати кошти. Кохання та спілкування 23 січняСьогодні в жодному разі не можна лаятися з партнером. Це дуже негативно позначиться на стосунках. Тактовність, навпаки, зробить будь-якої людини приємним співрозмовником, що буде корисно під час спілкування. Астрологи радять сьогодні бути на самоті. Так ймовірність проблем упаде до мінімуму. Меркурій і Сонце вивільнять наших внутрішніх демонів, тому гарне перше враження справити на когось навряд чи вдасться. Намагайтеся не планувати на цей день побачення та знайомства. Відкладіть це до найкращих часів. Сьогодні не варто шукати пригод. Настрій та здоров'я за місячним календаремЕмоційна чутливість у людей під впливом Місяця у Терезах зростає, тому вміння обходити гострі кути буде сьогодні найважливішим. Вразливим людям не варто дивитися фільми чи читати книги, де немає щасливого фіналу: можна зіпсувати собі настрій. Позитивний ефект матиме медитація, афірмація. Експерти радять якнайбільше відпочивати цього дня — як духовно, так і фізично. Не читайте новини, не перегортайте стрічку в соціальних мережах. Влаштуйте собі інформаційний детокс. Такого дня не варто збивати режим сну. Фізичні навантаження теж краще зменшити. Сьогодні можна підбити підсумки тижня, зробити розклад справ на найближчі дні. Намагайтеся залишатися всередині своєї зони комфорту, щоб не перенапружуватися, не втомлюватись і не впадати в негатив. Успішного вам завершення тижня.
Події Пошуки потонулої в ополонці жінки не увінчалися успіхом. Пошуки продовжать із понеділка Як раніше писала АСН-Україна, трагедією закінчилося купання в саморобній купелі закінчилося трагедією на річці Оредеж, неподалік села Вири Гатчинського району в Ленобласті на Росії. Місцева мешканка, нехтуючи технікою безпеки, стрибнула в ополонку в необладнаному для цього місці і її моментально забрала сильну в тих місцях протягом - до 3 метрів за секунду. У цей момент поряд були її діти. Незабаром на місце прибули рятувальники, які організували пошуки потонулої, проте поки що всі спроби фахівців марні. Журналісти місцевих ЗМІ зв'язалися з прес-службою Всеросійського товариства порятунку на водах Санкт-Петербурга та Ленобласті та з'ясували подальший план дій щодо пошуків тіла жінки. Там уточнили, що заходи продовжать у понеділок. «У понеділок продовжимо пошуки за допомогою телекерованого підводного апарату ROVBUILDER. Він дозволяє отримати точну візуальну інформацію про стан, нині, об'єктів у водній товщі з можливістю відеозапису для подальших обстежень», - розповіли у прес-службі.    
Дозвілля Як вийти з депресії? Методи для кожного знака Зодіаку Астрологія - дуже складна наука, яка, безумовно, може виявити дуже глибокі візерунки психіки. Аналізуючи кожен з 12 знаків Зодіаку, можна пролити світло на деякі аспекти. Овен Овни рідко впадають в депресію. Вони жадають активності і пригод. Ліки для цього знака полягає в тому, щоб стати більш активними і зануритися в нові пригоди, де представники цього знаку зможуть отримати велику дозу адреналіну. Телець Цей знак зазвичай володіє рівним темпераментом, який коливається трохи вище рівня депресії. Цих людей складно схвилювати. Якщо вони впадають в депресію, то є кілька способів вийти з неї: смачна їжа, ванна, що-небудь приємне-тактильне. Близнюки Цей легкий повітряний знак рідко можна придушити. Нудьга - їхнє прокляття. У них так багато нових відкриттів, що їм досить посумувати пару хвилин і депресія пройде. Близнюкам важко увійти в контакт з більш глибокими почуттями - це просто не їх природа. Вони одержимі тим, як працює розум, і зазвичай можуть зрозуміти, що їх турбує. Головне, що вони повинні зробити - це не тікати від своїх образ і не ухилятися від них. Їм варто зупинитися, зітхнути і звернутися за допомогою до музики. Рак Це самий примхливий з усіх знаків. Рак дуже схильний до депресії. В основному це відбувається тому, що вони часто відчувають, що «їх ніхто не любить». Часто Раки просто не відчувають, що можуть впоратися з труднощами життя в поодинці. Вони повинні зрозуміти, що можуть впоратися з труднощами, інакше депресія може тривати довго. Звичайно, найкращі ліки - оточити себе сім'єю і підтримкою. Головне, чого Рак повинен уникати, - це нудьга і очікування того, що інші прочитають їх думки. Лев Лев - це знак, який майже ніколи не впадає в депресію, але не дозволяйте цього обдурити вас. Перебуваючи під владою вогняного Сонця, вони зазвичай досить оптимістичні. Проте, вони вміють приховувати свій біль; особливо від самих себе. Пам'ятайте, всередині кожного Льва є попередник - Рак. Лев намагається залишатися в піднесеному настрої і вести себе так, як ніби все в порядку. Але це не завжди так - тому Леви можуть заподіяти собі багато страждань, просто тому, що не хочуть, щоб хтось знав, що вони можуть зіткнутися з негативними емоціями. Їхні проблеми приходять, коли вони на самоті. Діва Діва дуже рідко впадає в депресію. Депресія сприймається як слабкість, яку можна виправити, тільки піднявшись з ніг і повернувшись до роботи. Бути продуктивним - рішення всіх проблем! Терези Дивно, але цей сильний повітряний знак рідко буває пригнічений. Спілкування з друзями або участь в громадських заходах є для них путівкою з депресії. В цілому, Терези не йдуть «глибоко в себе», тому вони рідше страждають від депресії. Повітряні знаки живуть в думках. Покупки і оточення красою і гармонією можуть забезпечити тимчасове поліпшення настрою. Ключем до того, щоб позбутися від смутку є саморозвиток у всіх напрямках. Скорпіон Скорпіон може бути одним з найбільш пригнічених знаків зодіаку. Занадто часто вони відчувають смуток просто тому, що їхні відносини втратили свій блиск. Скорпіон і Терези приділяють занадто багато уваги своїх відчуттів, але в цьому їхня сутність. Пам'ятайте, що вони належать до водних знаків, а це значить, що їх робота - справлятися з емоціями. Рано чи пізно вони можуть викликати силу волі для подолання депресії, якщо вони дійсно цього хочуть. Стрілець Без сумніву, це найоптимістичніший знак зодіаку. Звичайно, вони можуть впасти в депресію, як і всі інші, але в цілому мінлива вогненна природа змушує їх забути про смуток. Їх робота полягає в тому, щоб бути оптимістичними і підбадьорювати всіх оточуючих. Їх веселий настрій - одна з причин, по якій люди люблять бути поруч з ними. Вони змушують всіх інших світитися! Козеріг Давайте розберемося з самим пригніченим знаком зодіаку. Керований серйозним Сатурном, Козеріг зазвичай не надто далеко йде від депресивного стану. Вони часто не бачать виходу з нав'язаною темряви. Козеріг бажає і може взяти на себе відповідальність за інших; і зазвичай це відбувається через те, що він не довіряє іншим робити те, що вони повинні. Відпустіть ситуацію, дозвольте речам статися і довіртеся оточуючим. Водолій Рідко можна застати Водолія в стані депресії. Знову ж таки, ми бачимо природу нерухомого повітря, що підтримує їх в піднесеному настрої і зацікавленого практично у всьому і всіх. Їм майже ніколи не буває нудно. Це дуже просунутий і розвинений знак. Депресія іноді приходить до них, оскільки вони зазвичай відчувають себе неправильно понятими. Дивно, але вони можуть відчувати себе інопланетянами на своїй планеті. Риби Мало які знаки можуть страждати в тиші так, як Риби. Тим не менш, вони дійсно не хочуть влаштовувати сцени, не бажаючи, щоб хтось ще відчував себе погано.  Риби просто не можуть цього винести, коли інші відчувають себе погано, тому що вони, по суті, дуже жертвують собою. Зазвичай їх депресія викликана тим, що вони не будуть боротися за свої власні права, оскільки вони відчувають вроджене потяг до мучеництва або жертви. Вони повинні боротися з почуттям жертви. Ключем до того, щоб залишатися щасливими - не намагатися врятувати світ. Вони тут, щоб виконувати волю Бога, а не всіх інших. Джерело: cluber.com.ua.
Гороскоп Гороскоп на 24 січня 2022 року. Овни, ще раз зважте всі за і проти. Риби, готуйтеся швидко реагувати 24 січня 2022 понеділок. 22, 23 місячний день. Зменшений Місяць у ваги ♎ . Сприятливий день за місячним календарем. День хороший для осмислення життєвого досвіду та будівництва на цій основі раціональних планів на майбутнє. Спілкування з партнерами та товаришами по службі пройде в позитивному руслі. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 24 січня пише, що в цей день неймовірна енергія і ентузіазм можуть змусити вас зважитися на навіжені і необдумані вчинки, про які ризикуєте згодом пошкодувати. Дійте осмислено. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 24 січня каже, що сьогодні незважаючі на ті, Що Внутрішнє ви вімагаєте змін, все ж не поспішайте перевертаті звичних ритм з ніг на голову. Будь-які нововведення не забувай обговорюватись з коханою ЛЮДИНОЮ, інакше Ваші дороги могут просто розійтіся в Різні боки. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 24 січня говорить, що поточний день підійде для виконання повсякденного поточної роботи, завершення розпочатих справ. Не варто планувати на сьогодні занадто щільний графік, тому що періоди активності повинні змінюватися відпочинком. ♋️ Рак Зодіак для Раків на 24 січня кажуть, що сьогодні друга половинка буде вас підтримувати у всьому, але і ви повинні відповідати взаємністю. В роботі намагайтеся відповідати за свої слова, якщо щось обіцяєте - виконуйте. Пора задуматися про прийдешньому дні народження, якщо збираєтеся святкувати, то деталі продумуйте вже сьогодні. ♌️ Лев зірки для Львів на 24 січня пророкують, що доведеться приймати несподівані рішення. Якщо щось не виходить, перебудовувати і пробуйте новий варіант. Увечері залишіться в теплому сімейному колі, можна подивитися разом цікавий фільм. ♍️ Діва Зодіак для Дев на 24 січня говорить, що цей перiод обіцяє успіхів в кар'єрі, але добитися позитивних результатів ви зможете. Робота зажадає величезної напруги і надмірної концентрації уваги навіть в дрібницях. Спортивні навантаження краще зробити менш активними. ♎️ Терези Гороскоп для Терезів на 24 січня стверджує, що сьогодні для врегулювання деяких питань потрібно гнучкість і поступливість. Творчий підхід до справи обіцяє якщо не повний успіх, то, по крайней мере, гідний результат. Хороший день для садівництва і дачних робіт. ♏️ Скорпіон Гороскоп для Скорпіонів на 24 січня стверджує, що сьогодні нарешті завершите те, що давно почали. Це стосується приватного життя. Не потрібно вимагати про себе неможливого, дивіться тверезо на речі. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 24 січня вважає, що сьогодні потрібно бути акуратними в фінансових питаннях і не поспішати з прийняттям рішень. Якщо будете старанними, то не пропустіть своє місце під сонцем. Є висока ймовірність зустріти свого однодумця. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 24 січня пише, що в цей день сил і енергії для досягнення намічених цілей цілком вистачить. Якщо бачите, що хтось потребує підтримки, то подаруйте людині свій оптимізм і віру в світле майбутнє. Будьте уважні в магазинах, є ймовірність крадіжок та втрат. ♒️ Водолій Астрологи для Водоліїв на 24 січня радять краще контролювати свої емоції, інакше можете незаслужено образити тих, хто знаходиться поруч. Щоб позбутися від неприємних відчуттів, позбудьтеся від непотрібних речей, які тільки дратують і не приносять задоволення. Не переїдайте, можуть виникнуть проблеми з травленням. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 24 січня каже, що сьогодні доведеться дотримуватися правил золотої середини. Готуйтеся миттєво реагувати, приймати рішення по ходу справи і міняти свої плани. Навіть незначні відхилення від норми можуть спричинити за собою неприємні наслідки.
Здоров`я Вчені назвали хвороби, від яких рятує секс Представники науки з Ірландії з'ясували, від яких хвороб лікує секс. На думку експертів, регулярні заняття сексом зменшують ймовірність появи проблем з серцем і судинами, особливо у чоловіків зрілого віку. Під час занять сексом серце працює активніше, а кровообіг покращується. Також дослідники відзначили, що заняття сексом сприяють нормалізації інсуліну, що особливо важливо для людей, хворих на діабет. Крім того, інтим сприяє зняттю м'язової напруги, покращує пам'ять і емоційне самопочуття. Під час інтимних ласк в слині зростає кількість антимікробних речовин, які вбивають бактерії в ротовій порожнині. Тому секс - ще й профілактика карієсу. Також дослідники виявили, що під час інтиму підвищується кількість гормону радості (ендорфіну). Крім позитивних емоцій гормон дає легкий знеболюючий ефект. Настає бажаний результат, якщо сексом займатися регулярно. Крім того, потрібно пам'ятати про контрацепцію. Тоді радість і вищеперелічена користь для здоров'я не затьмарять позаплановим зачаттям і ЗПСШ. Джерело: menslife.com.
Дозвілля Місячний календар: коли загадати бажання, щоб воно збулося Використовуючи енергетику нічного світила, ви можете залучити щастя, удачу і навіть реалізувати свої мрії. Для цього потрібно правильно налаштуватися і загадати бажання в найбільш вдалий для цього день. Астрологи стверджують, що Місяць впливає на всі сфери нашого життя. З її допомогою ми можемо отримати удачу та любов, а також виконати наші заповітні бажання. Іноді протягом багатьох років ми не знаємо, як реалізувати свою мрію реальність, а всі наші старання та надії не приносять очікуваного результату. У такі моменти ми перестаємо вірити в диво і опускаємо руки. Однак якщо правильно використати енергетику Місяця, то вже скоро ви зможете наблизитись до своєї мрії. Експерти пропонують до вашої уваги місячний календар удачі, завдяки якому ви дізнаєтеся, в які дні найкраще загадувати бажання. Коли загадувати бажання за місячним календарем Вже доведено, що у певний час енергетика Місяця буває особливо сильним, саме в цей період найкраще загадувати бажання. Такі дні випадають кілька разів на місяць, а ваше завдання не прогаяти, підготуватися до них заздалегідь і правильно сформулювати своє бажання. Перша місячна доба. У цей час нічне світило закладає програму, яка управлятиме всім живим протягом місяця. У перші місячні стуки все довкола нас наповнене енергією, яку ви можете використати з користю для себе. Цього дня ви повинні максимально сконцентруватися на своїй мрії, та позбутися негативних думок. Щоб мрія збулася, необхідно, щоб ви перебували в хорошому настрої, а головне, вірили у її виконання. Не забувайте, що недостатньо просто наїдуться на те, що ваше бажання справдиться, для цього необхідно докласти хоча б трохи власних зусиль. Об'єднавши думки і події, ви можете отримати бажане набагато швидше. Наприклад, якщо ви мрієте знайти багатство, не потрібно сидіти і чекати, коли мільйони просто впадуть на вас із неба. Натомість ви можете придбати новий гаманець і, за його допомогою, провести ефективний обряд на здобуття грошей.. Сьома місячна доба. У цей час будь-які слова та думки можуть бути матеріальними. Цього дня астрологи рекомендують утриматися від негативних слів та побажань, бо будь-яке з них може втілитись у реальність. Перш ніж загадати бажання в сьомі місячні стуки, обов'язково зважте всі за і проти. Постарайтеся правильно розставити пріоритети і подумайте, чи дійсно ви хочете, щоб саме ця мрія здійснилася або є те, що ви хочете набагато більше. Наприклад, якщо ви бажаєте розбагатіти, але у вас немає коханої людини, визначтеся, що для вас важливіше: любов чи гроші. Відправляючи сигнал у Всесвіт, ви повинні знати, що дороги назад не буде. Тому не пропустіть шанс і загадайте лише найзаповітніше бажання. Одинадцята місячна доба. У нумерології одиниця - найсильніша кількість. Астрологи дотримуються такої ж думки, і стверджують, що будь-яке бажання, загадане в одинадцяту місячну добу обов'язково здійсниться. У цей час найкраще записувати свої мрії на папері, описуючи їх у найдрібніших подробицях. Наприклад, якщо ви хочете знайти любов, опишіть, яким повинен бути ваш ідеальний партнер: зовнішність, характер, рід діяльності. Не бійтеся, якщо, на перший погляд, ваше бажання буде абсурдним, безглуздим і навіть нереалістичним. Інформація, яку ви відправляєте у Всесвіт, має бути вичерпною, і тоді ви отримаєте відповідь вже скоро. Чому бажання можуть не виконуватися Ви визначилися зі своїм бажанням, підібрали правильні місячні стуки, загадали бажання, але згодом дійшли висновку, що воно не справдилося. Чому ж це могло статися? Насамперед, проблема може полягати у формулюванні бажання. Наприклад, якщо ви мрієте покращити своє фінансове становище, не потрібно формулювати бажання так: «Я хочу розбагатіти». В цьому випадку ваш посил у Всесвіт буде не точним. Натомість озвучте конкретну суму. Постарайтеся покладатися не тільки на відповідну місячну добу, але і на правильні фази Місяця. Якщо ваша мрія спрямована на поліпшення життєвих показників або на здобуття чогось, найкраще загадувати його в період Місяця, що росте. Якщо ж ви мрієте позбавитися недоброзичливців, проблем чи недуг, найкраще загадувати бажання під час фази спадання. Проте астрологи дотримуються єдиної думки, що бажання виконаються набагато швидше, якщо загадати їх під час Повного Місяця. У такий день Місяць досягає піку свого зростання, а отже вся його енергетика може бути спрямована на виконання вашої мрії. Іноді образа і злість можуть підштовхнути нас на найжахливіші речі, аж бажання нашкодити своїм ворогам та кривдникам. В цьому випадку Всесвіт відкине ваше прохання. Також ваше бажання може не справдитися з найбанальнішої причини – ви просто не вірите у його виконання. Вибрати відповідну місячну добу і правильно сформулювати бажання дуже важливо, але якщо ви не вірите в силу Всесвіту, то й відповіді ви не отримаєте. Тому найголовніше – віра. Багато хто з вас не здогадується про справжню ціну кожної хвилини. За цей короткий час ви зможете змінити своє життя, здобути щастя та виконати будь-яке бажання. Адже не дарма ця хвилина називається «золотою». Нехай ваші бажання здійсняться

Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів




/-0,4532630443573-/ /-pc-/
Top