counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Ти - дерево. Точна кельтська астрологія і її незвичайні знаки


Переглядів: 685


Ти - дерево. Точна кельтська астрологія і її незвичайні знаки

Знаки і символи набувають свого значення відповідно до культури, контексту, періоду часу і громадської думки. Ще вкрай важливо те, що знаки і символи набувають найбільш впливового значення на основі наших особистих поглядів.

Кельти та інші народи світу використовували дерева для обігріву, приготування їжі, будівництва жител і виготовлення зброї. Крім цього, більшість дерев також несли в собі певний священне значення. Такі дерева відрізнялися в залежності від культури і географічного положення, але вважалося, що у всіх них були загальні "священні" риси. Незвичайний розмір, краса, різноманітність матеріалів, унікальні фізичні характеристики або просто особлива сила, яка виходить із нього, могли забезпечити дереву центральне місце в фольклорі і міфології. Навіть ув сучасній культурі певні дерева привертають нашу увагу. Величний дуб або ж загадковий тис є нагадуваннями про вплив дерев на наше життя.

Стародавні кельти, зокрема друїди, були спостерігачами. Кельтська астрологія заснована на переконанні, що час народження людини в значній мірі формує його характер. Згодом їм вдалося помітити, що у дитини, народженої в певний період, виявлялися певні риси характеру. Більш того, друїдам також вдалося вловити певний взаємозв'язок життя людини і місячного циклу, а також часом його народження.

Кельтська астрологія розвивалася на основі зв'язку знань друїдів про природних циклах і їх поклоніння священним деревам. У друїдів була міцна зв'язок з деревами, оскільки вони вірили, що дерева - це судини невичерпної мудрості.

Якщо піти далі, то можна встановити взаємозв'язок і вловити певні подібності між деревами і нашою людською природою. Таким чином ми зможемо розібратися в тому, якими є насправді.

Береза ​​- Переможець
24 грудня - 20 січня
Якщо ви народилися під впливом енергії Берези, значить ви цілеспрямована людина, яка часто мотивує інших. Оточуючим подобаються ваші амбіції і тяга до життя. Ви завжди прагнете до чогось більшого і намагаєтеся відкрити для себе нові горизонти. Друїди вважали, що ви зобов'язані цими якостями даті свого народження. У цей період навколо панує темрява, тому ви постійно прагнете вгору в пошуках світла. Представники цього знака (точно так само, як і саме дерево) стійкі і витривалі. Ви вмієте зберігати холоднокровність і є природженими лідерами. Ви без проблем зможете командувати іншими, якщо цього вимагатимуть обставини. Ваша м'яка сторона дозволяє вам приносити красу в буденність. У вас хороша сумісність з представниками знаків Виноградній лози і Верби.

Горобина - Мислитель
21 січня - 17 лютого
Згідно з кельтською астрологією, люди, народжені під знаком Горобини, схильні до філософських роздумів. Якщо ви до них належите, то, найімовірніше, у вас гострий розум і високі ідеали. Ваші думки завжди оригінальні і креативні, іноді настільки, що між вами і оточуючими з'являються непорозуміння. У деяких випадках ви навіть замикається в собі під час спілкування, оскільки вам здається, що інші все одно вас не зрозуміють. Хоч з боку ви і можете здатися холодними, всередині вас горить пристрасть. Ця пристрасть є вашою внутрішньою мотивацією на життєвому шляху. У вас є вроджена здатність впливати на ситуацію та інших людей самою своєю присутністю. Ви неймовірно впливова людина, але особливо не показуєте цього. Навколишні завжди прислухаються до вашої унікальної точки зору. Вам добре підійдуть представники знаків Плюща і глоду.

Ясен - чарівний
18 лютого - 17 березня
Люди, народжені під знаком Ясена, - вільні мислителі. Ви творча людина, у якої добре розвинені уява і інтуїція і яка чітко бачить навколишній світ. Часом ви можете бути похмурими і замкнутими, але це тільки тому, що ваш внутрішній світ знаходиться в постійному русі. У вас добре налагоджений зв'язок зі своєю музою і вас легко надихає природа. Крім цього, ви також надихаєте собою оточуючих. Вас цікавить мистецтво, письменство (особливо поезія), наука і теологія. Ви можете справляти враження відчуженого людини, але насправді ви всього лише занурені в свій власний фантастичний внутрішній світ. Ви постійно оновлюєтеся і не надаєте особливого значення тому, що думають про вас інші. У партнери вам підійдуть представники знаків Верби і Тростини.

Вільха - Першовідкривач
18 березня - 14 квітня

Якщо ви народилися під знаком Вільхи, тоді ви - природжений першопроходець. Ви любите перебувати в русі і за допомогою своєї вогненної пристрасті прокладаєте нові шляхи, при цьому часто отримуючи вірних послідовників. Ви чарівні, товариські і можете порозумітися абсолютно з різними людьми. Всім подобається проводити з вами час. Можливо це тому, що представники цього знака впевнені в собі і ця впевненість стає заразлива для оточуючих. Такі люди високо цінують свій час і не виносять, коли його витрачають даремно. Їх мотивують дію і результати. Представникам цього знака добре підійдуть представники знаків Глоду, Дуба і Берези.

Верба- Спостерігач
15 квітня - 12 травня
Якщо ви народилися під знаком Верби, вами керує енергія місяця, і відповідно ви таїте в собі багато аспектів місячного царства. Це означає, що ви неймовірно творча і розумна людина, з високорозвиненою інтуїцією (багато ясновидці народжені під знаком Верби). Ви чітко розумієте цикли і знаєте, що в кожній ситуації буває відповідний і невідповідний час. Це дозволяє вам реалістично дивитися на речі і бути більш терплячими, ніж представники більшості інших знаків. Також вам добре вдається зберігати отримані знання, чим ви часто і вражаєте своїх друзів і знайомих. У представників цього знака великий потенціал, але вони часто стримують себе, оскільки бояться здатися занадто неординарними. Ваші сили сприйняття дозволяють вашої істинної натурі сяяти і ведуть вас до успіху по життю. Ви добре поладите з представниками знаків Берези і Плюща.

Глід - Ілюзіоніст
13 травня - 9 червня
Представники цього знака насправді не такі, якими можуть здатися на перший погляд. Зовні вони одні, а ось всередині зовсім інші. Це прекрасний приклад того, що не варто судити книгу по обкладинці. Вони живуть досить звичайним життям, а ось всередині них горить невгасаюче полум'я пристрасті. Люди, народжені під знаком Глоду, досить гнучкі і можуть легко підлаштуватися практично під будь-яку життєву ситуацію, при цьому зберігаючи спокій і заспокоюючи інших. Ви від природи цікаві і вас цікавлять найрізноманітніші теми. Ви вмієте слухати, і навколишні часто звертаються до вас за підтримкою і діляться своїми проблемами. Також у вас гарне почуття гумору і ви прекрасно відчуваєте іронію. Ви досить проникливі і вважаєте за краще дивитися на загальну картину, але часто применшують власні заслуги. Вам у партнери підійдуть представники знаків Ясена і Горобини.

Дуб - Стабілізатор
10 червня - 7 липня
Люди, народжені під знаком Дуба, наділені даром сили. Вони люблять захищати інших і часто стають на бік тих, хто не може постояти за себе. Іншими словами, представники цього знака говорять за тих, хто позбувся свого голосу. Ви дбайливі, щедрі і люб'язні. Від вас виходить впевненість в собі і ви звикли вважати, що все завжди добре закінчується. Також ви поважаєте свою історію і походження. Представники цього знака часто стають вчителями. Вам подобається передавати іншим свої пізнання про минуле. Вам потрібна структура і ви готові на багато що, щоб отримати контроль над своїм життям. Представники цього знака живуть довгим і щасливим життям. Їм подобається проводити час як в колі сім'ї, так і в великих компаніях. Вам в пару підійдуть представники знаків Ясеня і Тростини. Також досить гармонійні відносини у вас складаються з представниками знака Плюща.

Гостролист - Правитель
8 липня - 4 серпня
Представники цього знаку володіють королівським статусом. Вони благородні, горді і можуть запросто взяти на себе роль лідера. Якщо ви народилися під знаком гостролистий, значить ви не боїтеся труднощів і вміло справляєтеся з перешкодами на своєму шляху. Для цього ви всього лише подвоюєте свої зусилля і йдете далі до своїх цілей. Вас дуже рідко можна перемогти. Саме тому навколишні беруть з вас приклад і слідують за вами як за своїм лідером. Ви амбітні і любите суперництво, навіть у повсякденному житті. З боку ви можете здатися зарозумілими, але насправді ви просто повністю впевнені в своїх можливостях. Якщо оточуючі дізнаються вас ближче, то зрозуміють, що ви дуже щедрий, добрий і доброзичливий чоловік. Також ви досить розумні і з легкістю запам'ятовуєте те, що іншим дається важко. Оскільки вам все дається дуже легко, ви звикли відпочивати на лаврах. Іншими словами, якщо ви не будете активні, то ризикуєте почати вести ледачий і нездоровий спосіб життя. Гармонійними ваші відносини будуть з представниками знаків Ясена і Бузини.

Ліщина - Знавець
5 серпня - 1 вересня

Якщо ви були народжені під впливом енергії ліщини, значить ви дуже розумний, організований і раціональний людина. Так само, як і людей, народжених під знаком Гостролиста, вас чекають успіхи в навчанні. Також у вас дуже хороша пам'ять і ви з легкістю можете згадати будь-яку інформацію з дивовижною точністю. Часом ви можете справляти враження всезнайки, але ви нічого не можете з собою вдіяти. Ви дуже розумна людина і завжди знаєте, в якому напрямку потрібно рухатися. Також ви завжди звертаєте увагу на деталі. У деяких випадках ваша потреба в контролі і порядку може призвести до нав'язливим вчинків. Вам добре дається робота з цифрами, наука і в принципі все те, де знадобляться ваші аналітичні здібності. Вам подобаються правила, хоч ви частіше їх створюєте, ніж прямуєте ім. Вам в партнери підійдуть представники знаків Глоду і Горобини.

Виноградна лоза - Зрівнювач
2 вересня - 29 вересня
Представники цього знака були народжені в період осіннього рівнодення, що робить їх непостійними і непередбачуваними. Ви сповнені суперечностей і часто нерішучі. Так відбувається тому, що ви бачите обидві сторони медалі. Вам складно вибрати якусь одну сторону, оскільки ви в усьому бачите гарне. Проте, у вашому житті все-таки є аспекти, в яких ви впевнені. До них відносяться такі життєві задоволення як їжа, вино, музика і мистецтво. У вас дуже витончений смак. Вам підходить розкіш і при хороших умовах ви, немов Мідас, своїм дотиком можете перетворювати звичайні речі в золото. Ви чарівні й елегантні, ніж та подобаєтеся багатьом. Ви любите перебувати в людних місцях, в яких оточуючі можуть захоплюватися вашим стилем. У партнери вам підійдуть представники знаків Верби і ліщини.

Плющ - той, хто вижив
30 вересня - 27 жовтня
Серед усіх інших видатних якостей, найбільш цінним є ваша здатність долати перешкоди. У вас гострий розум, але крім цього ви також дуже вірна людина, що вміє співпереживати. Ви завжди готові простягнути руку допомоги. Ви були народжені в період спадної сонця, і через це ваше життя буває деколи дуже непростою. У деяких випадках вам може здатися несправедливим, що перешкоди з'являються на вашому шляху навіть тоді, коли ви цьому не сприяєте. Незважаючи на це, ви справляєтеся з ними з терпінням і грацією. Представники цього знака зазвичай дуже духовні, з укорінений вірою. Ви вкрадливо, але разом з цим дотепні. Також ви чарівні, харизматичні, і можете постояти за себе в більшості ситуацій. Вас залучають представники знаків Дуба і Ясена.

Очерет - Дослідник
28 жовтня - 24 листопада
Люди, народжені під знаком Очерета - хранителі секретів. Ви любите докопуватися до істини і знаходити правду під шаром брехні. Якщо потрібно зрозуміти суть справи, представники цього знака неодмінно впораються з цим завданням. Вам подобаються історії і вас легко затягують плітки, скандали і легенди. З вас вийде хороший історик, журналіст, детектив або ж археолог. Ви любите людей, оскільки вони надають вам масу способів по-різному їх тлумачити. Вам з легкістю вдається змусити навколишніх з вами поговорити, і часом ви можете навіть ними маніпулювати. Проте, у вас є загострене почуття честі і гідності, і тому практично всі ваші маніпуляція нешкідливі. Ви добре ладите з представниками свого знака, а також з представниками знаків Ясена і Дуба.

Бузина - Шукач
25 листопада - 23 грудня
Ви любите свободу, і для деяких представників інших знаків зодіаку можете бути надто дикими. Можливо в молодості ви звикли жити в шаленому темпі і любили гострі відчуття. Вас часто неправильно розуміють, оскільки ви часто буваєте віддаленими, незважаючи на те, що ви екстраверт. Насправді, ви схильні до довгих філософських міркувань. Також ви дуже уважна людина і завжди намагаєтеся допомогти оточуючим. Проте, цього іноді може суперечити ваша брутальна чесність. Ви зможете порозумітися з представниками знаків гостролистий і представниками свого знака.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-1,2643539905548-/ /-pc-/
Top