counter
Архів Повернутись назад 19 Жовтня 2018
19 Жовтня
Політика США зняли заборону на поставки зброї в Україні США остаточно скасували ембарго на поставки в Україну зброї, яке використовується для допомоги її оборони і тепер наша країна входить в список партнерів, кому зброя поставляється без будь-яких обмежень. Таке повідомив спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер під час виступу перед Атлантичною радою у Вашингтоні. Волкер нагадав, що перші партії зброї вже передані Україні. Також він зауважив, що сприятиме зміцненню обороноздатності України, готові допомагати і інші країни-партнери США. «Рішення адміністрації — сприймати Україну як нормальну державу, як країну, яка має право на самооборону, як країну, яка має стратегію національної безпеки, нехай в ній і є діри. Тим часом друзі та союзники можуть допомогти заповнити їх», - сказав він. Раніше АСН розповідала, що США запропонували Україні фрегати типу Oliver Hazard Perry в рамках програми "Надмірне майно", розповідає Український мілітарний портал з посиланням на власні джерела. Незважаючи на те, що дану інформацію не підтвердили в Міністерстві оборони України, експерти порталу повідомляють, що пропозицію про передачу військових кораблів США вже надіслали через свого аташе на адресу МОУ. Також США вже передали Україні два модернізованих сторожових військових катера.
Події Названа причина раптової смерті соліста «Ненсі» Соліст групи "Ненсі" - 31-річний Сергій Бондаренко, який був сином засновника і другого соліста цього ж колективу - Анатолія Бондаренка, помер від хвороби. Мова не йде про нещасний випадок. Про це ЗМІ повідомив гітарист групи Олексій Циплаков. За його словами, виявлена ​​хвороба стрімко прогресувала і зупинити її не вдалося. Бондаренко молодший помер в московській клініці. Нагадаємо, напередодні про смерть свого сина повідомив в соцмережах його батько, Олексій Бондаренко. Він не уточнив причини передчасного відходу молодої людини з життя. Анатолій Бондаренко заснував групу в 1992 році в місті Костянтинівка Донецької області. Колектив прославився завдяки своєму хіту "Дим сигарет з ментолом". Його син став солістом в групі вже після її переїзду в Москву. На грудень 2018 року в "Ненсі" був запланований концерт в "Палаці спорту" Києва.
Наука і технології У Києві з'явилося таксі, де клієнт сам встановлює ціну У Києві почав працювати сервіс пасажирських перевезень «Тачку!». Він має одну ключову відмінність від інших подібних сервісів. У «Тачку!» не сервіс встановлює вартість поїздки, а сам пасажир вказує, скільки він готовий витратити. Водії в свою чергу, вирішують, чи згодні вони на такі умови, і можуть вибирати найбільш вигідні пропозиції. Хоча поїздку за 10 грн замовити не вийде - при спробі встановити свою ціну сервіс все-таки видає мінімальну суму замовлення, яка не набагато, але все-таки нижче, ніж у конкурентів. Гарантувати, що за свою ціну користувач миттєво отримає машину, в «Тачку!» не можуть. «Клієнт отримає машину, якщо ціна буде влаштовувати водія. Процес ціноутворення прозорий, додаток у нього не втручається», - пояснили розробники. За їхніми даними, в регіонах частка успішних подач за встановленою клієнтом ціною становить 75%, розповідає  itc.ua.
Економіка Найбільш "престижні": двом столичним районам підняли комуналку Жителям Дніпровського і Дарницького районів Києва, підключеним до Дарницької ТЕЦ, підняли тарифи на опалення і гарячу воду. Про це стало відомо на засіданні Нацкомісії вчора, 18 жовтня, передає  "Укрінформ". Централізоване опалення для абонентів житлових будинків із будинковими та квартирними лічильниками теплової енергії подорожчало з 1181, 85 до 1225, 19 гривень за Гкал, що становить 3%. Абонентам же без таких лічильників опалення обійдеться у 32,58 гривні за квадратний метр на місяць, що на 3,69% вище старої ціни. За гарячу воду, за умови підключення сушки для рушників до системам гарячого водопостачання, доведеться заплатити 73,53 гривні за кубометр замість 70,56 гривень. Зростання ціни в цьому випадку становить 4,04%. Якщо сушка не підключена, то вода абонентам обійдеться в 67,93 гривні за кубометр, стара ж ціна становила 65,15 гривень. Так що тариф зросте на 4,09%.
Події Померлому в Єгипті туристу вирізали серце і нирки Тіло британського туриста, який помер під час відпочинку на курорті, єгипетська влада повернула на батьківщину, але в ньому були відсутні життєво важливі органи. Про це заявили родичі померлого. 62-річний Девід Хамфріс помер у Хургаді від серцевого нападу, коли грав зі своїми онуками в басейні. Після того, як тіло було доставлено до Британії, патологоанатоми виявили, що в Єгипті йому вже провели розтин, більше того - вилучили з тіла нирки і серце. 59-річна дружина загиблого Лінда шокована цим фактом, вона розповіла британській пресі, що їм нічого не говорили в Єгипті про вирізані органи. Вона каже, що під час відпочинку чоловік відчув нездужання, але єгипетські лікарі прописали йому лише антибіотики. Сім'я померлого заявила, що в Єгипті розтин британцеві робили незважаючи на їхні протести, розповідає Daily Mail.
Дозвілля Чому кішки відчувають смерть людини. Кілька версій Сьогодні нікого не здивуєш тим, що домашні тварини, а особливо кішки, можуть передчувати наближення біди. Давно доведено, що перед землетрусом ці тварини проявляють активне занепокоєння. Є 2 версії того, чому коти відчувають наближення смерті. Перша версіяВчені говорять, що в цьому запаху є домішка запаху крові, але люди цього не відчувають. Кішки і деякі інші тварини відчуваючи цей «передсмертний» запах, впадають в буйство: вони починають турбуватися, бігати без перепочинку по оселі тощо. Відомі випадки, коли вихованці починали поводитися неспокійно, наближаючись до господаря, або впадали в депресію. Далі в результаті обстеження у власників виявляли те чи інше захворювання, яке без виявлення і своєчасно наданої допомоги призвело б до сумного результату. Так що можна сказати, що кішки (і собаки) не тільки відчувають смерть, але і можуть попередити господаря про загрозу, тобто врятувати людині життя. Але тут є один цікавий момент: тварини відчувають і неприродну смерть людини - вбивство, смерть у ДТП, суїцид тощо. Які можуть бути запахи у таких людей? Друга версія Вона передбачає, що у цих тварин сильно розвинена інтуїція, так зване котяче шосте чуття. Людей, які мають таке відчуття, називають ясновидицями. Є припущення, що інтуїція підлаштовується під енергетичне поле людини. Кішка мимоволі підтасовується під долю своїх господарів. В даному випадку немає ніякої містики, мова йде про тісний енергетичний зв'язок тварини і людини.
Суспільство Вагітна п'ятою дитиною Порошина показала великий живіт Російська актриса Марія Порошина, яка скоро народить п'яту дитину, продемонструвала сильно кругленький живіт на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. На відео 44-річна Марія гуляє по осінньому лісі. Погода чудова і, схоже, відео знімає її кавалер, бо Марія дивиться в кадр із любов'ю. Незважаючи на закритий одяг, на відео у Порошиної значний живіт чітко проглядається. До того ж це дуже помітно по її ході. Раніше в інтерв'ю Порошина зізналася, що дуже хоче вийти заміж, бо їй не вистачає чоловічої підтримки. У той же час поки не відомо - хто батько її п'ятого дитини. Актриса розлучилася на початку року з чоловіком.  "Я чекаю сина від коханої людини! Мій партнер по антрепризі Ярослав Бойко до мого материнського щастя, яке ми поділяємо з батьком нашого майбутнього спадкоємця на дві країни (він живе за межами Росії), ні найменшого відношення не має", - раніше розповіла Порошина.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Мария Порошина (@poroshinamariyamikhaylovna) 18 Окт 2018 в 7:05 PDT
Події оформление ленты  У США розростається скандал навколо кліпу з голою "Меланією Трамп" Модель Мелані Мерді, що знялася в образі голої Меланії Трамп у кліпі відомого репера T.I, заявила, що вона отримує погрози, зокрема і погрози вбивства після виходу скандального проморолика. Раніше в Білому домі цей ролик назвали мерзенним і таким, що ганьбить честь дружини американського президента, закликавши прихильників Дональда Трампа бойкотувати виконавця і актрису. У відео модель і актриса, яка схожа на Меланію Трамп, виконує еротичні танці в оголеному вигляді в кабінеті президента в Білому домі. Підписав свій ролик репер так: "Дорогий 45-тий, я не Каньє", натякаючи на те, як блазнював на останній зустрічі з Трампом і йому присягнув на вірність Каньє Вест. Не забули творці кліпу і скандальну куртку Меланії з написом "мені все одно", в якій вона свого часу необачно полетіла провідати жертв урагану.
Наука і технології Китайці запустять "штучну Місяць" в 2020 році, щоб освітлювати міста Вчені з Китайської аерокосмічної науково-технічної корпорації заявили про плани до 2020 року запустити на орбіту супутник, який буде, як Місяць, відбивати вночі сонячне світло, повідомляє  Daily Mail, пише lifter.com. Технологія може повністю замінити вуличні ліхтарі в Ченду - китайському мегаполісі з населенням 14 мільйонів осіб. Розробники стверджують, що штучний «місяць» буде як мінімум в 8 разів яскравіше свого прототипу. Супутник з відбиваючим покриттям зможе висвітлювати на Землі площа діаметром від 10 до 80 км, а точний діапазон висвітлення можна буде контролювати з точністю до десятків метрів. При цьому світло буде м'яким і розсіяним, тому не потривожить нічних тварин. Тестування супутника почалося ще кілька років тому, і тепер він уже майже готовий до запуску. Розробники не розкривають подробиці технології, але відзначають, що на створення супутника їх надихнула робота французького художника, який зобразив ланцюжок дзеркал, що оточують Землю і відбивають світло. На даний момент адміністрація Ченду і влада Китаю ще не прокоментували цю ідею. Але так як корпорація є головним підрядником у національній космічній програмі, можна припустити, що у проекту вже є урядове схвалення.
Політика оформление ленты  Турчинов дав старт будівництву нової штаб-квартири зовнішньої розвідки В Україні почалося будівництво будівлі нової штаб-квартири державної зовнішньої розвідки. Секретар РНБО Олександр Турчинов сьогодні заклав символічну капсулу у фундамент майбутньої будівлі. Де саме вона розташована, не повідомляється. Під час церемонії Турчинов заявив, що нинішні умови вимагають від України наявності сучасних технологій для захисту державних інтересів. "Служба зовнішньої розвідки впевнено рухається в цьому напрямі, напрацьовується передова технологія космічної розвідки з використанням напрацювань вітчизняних фахівців, серйозні кроки зроблені в кібернетичної та інших складових", - зазначив Турчинов. Він також повідомив, що в держбюджеті значно збільшені кошти на сектор безпеки та оборони. "Не дивлячись на війну, ми реформуємо сектор безпеки і оборони і вводимо стандарти НАТО", - сказав він.
Економіка Прорвало все! Кличко зізнався, що у частини киян тепла не буде до першого снігу Мер Києва Віталій Кличко визнав, що у частини киян опалювання не буде аж до листопада, а може - і довше. За словами Кличка, «на початку опалювального сезону через збільшення тиску в трубах, де є проблемні ділянки, відбуваються прориви, їх оперативно ліквідовують аварійні служби». Він заявив каналу «1+1», що поміняти всі труби коштує дуже дорого, але влада все ж почала цей процес і «через тиждень-два система теплопостачання буде працювати стабільно». Раніше заступник глави адміністрації столиці Петро Пантелеєв заявив, що в столиці зафіксовано понад 300 проривів, по всьому місту працюють 34 відновлювальні бригади. "Отримуємо трубопроводи в такому стані, міняємо", - написав чиновник, приклавши до посту фотографії, що демонструють плачевний стан київської системи водопостачання. Однак він не пояснив, чому труби не були протестовані раніше.
Кримінал Мінсоцполітики закликало "стукати" на сусідів, які незаконно отримують субсидії Міністерство соціальної політики запустило "гарячу телефонну лінію" для скарг про незаконне отримання субсидій іншими громадянами на оплату житлово-комунальних послуг, або іншої державної допомоги. "Сюди можна поскаржитися, на яку можна надати інформацію про неправомірне отримання соціальної підтримки", - повідомив генеральний директор директорату сім'ї та соціальної підтримки Мінсоцполітики Віталій Музиченко. "Будь-якому громадянину, який має інформацію, що хтось незаконно отримує державну соціальну допомогу, будь-яку, або що до нього застосовувалися заходи з боку органів соціального захисту населення, органів соціальної підтримки, які не відповідають нормам чинного законодавства, є можливість донести цю інформацію", - уточнив він. Номер "гарячої лінії" - 0800502757. Також є реєстр одержувачів субсидії - subsidii.ioc.gov.ua, на якому можна перевірити, чи отримують дійсно ці люди субсидії. Однак на сайті немає прізвищ одержувачів.
Події оформление ленты  Підмінені і розлучені в пологовому будинку близнюки отримають по мільйону компенсації Через підміну в пологовому будинку сестри-близнюки дізналися про існування один одного лише через 33 роки після народження. Поки російська дівчинка Уляна росла в оточенні люблячих батьків і сестер, Ксенія боролася за життя спочатку в дитбудинку, а потім на вулиці в Пермі. Місцевий суд постановив компенсувати моральну шкоду близнюкам, їхнім біологічним батькам, а також Яні Шиловій, яка виявилася в чужій сім'ї. Сама потерпіла сестричка-близнюк - Ксенія, отримає мільйон двісті тисяч рублів, решта - по мільйону. Чиста випадковість допомогла виявити підміну, розповідають "РИА Новости". Матері близнят в пологовому будинку сказали, що у неї не близнюки, а двійнята. Другу дівчинку відразу після пологів відправили в лікарню, бо вона народилася недоношеною. Матері не показували дівчинку, бо в лікарні бушувала епідемія грипу. Жінка згадує, що з лікарні їм віддали нібито їхню дитину дуже недоглянутою: волосся сплутане і в пір'ї, на тілі пролежні. А на бірочка їхнє прізвище. Дівчата виросли, відучилися, влаштувалися на роботу, завели сім'ї, народили дітей - нічого не віщувало біди. Але одного разу одній з близнят зателефонувала подруга, яка розповіла дивну історію про те, що покликала її на вулиці, а та покрутила пальцем біля скроні і навіть не зупинилася. Подруга проте була з наполегливих - запідозривши, що зустріла двійника або близнюка Уляни, вирішила її сфотографувати і попросила телефон. Незабаром Уляна і Ксенія - так звали незнайомку - зустрілися. "Дивилася на неї, ніби в своє відбиття. Моя точна копія. Ми обнялися, сіли випити кави і довго розмовляли. Зіставивши всі факти, сумнівів майже не залишилося: я і Ксенія - сестри-близнюки, все життя прожили порізно, хоч і в одному місті. Про існування один одного ми і не підозрювали", - зізнається Уляна. Її відлучена від сім'ї сестра прожила важкі 33 роки. У неї не було батька, маму позбавили батьківських прав, вона потрапила в дитбудинок. Після дитбудинку дівчина півроку жила на вулиці і харчувалася милостинею. Потім їй вдалося вступити в пермське училище на швачку і оселитися в гуртожитку і вижити. Потім дівчата познайомилися з шокованими батьками, порадилися і подали колективний позов до суду. Найбільш постраждалою себе в цій ситуації вважає "зайва" сестра. Дівчина заявила, що їй завдали страшного морального удару, бо вона ніколи не побачить своїх батьків.
Спорт "Бідні" футболісти: фіскали не знайшли порушень у зарплатах гравців "Динамо" Державна фіскальна служба провела перевірку офіційних зарплат футболістів і тренерів київського "Динамо" і не виявила порушень у частині нарахування заробітної плати та сплати з неї податків. Про це йдеться у відповіді ДФС на запит "Української правди". "За результатами перевірки порушень у частині нарахування, утримання та сплати податків і зборів з заробітної плати, виплаченої на користь фізичних осіб, не встановлено", - заявляють в ДФС. Раніше УП писала, що у гравців "Динамо" вкрай низька офіційна заробітна плата, яка становить від 13 до 20000 гривень на місяць. Минулого тижня столичний клуб оприлюднив суми сплати податків за 2017 рік. Всього сума сплачених податків "Динамо" становить 85 млн гривень. Причому податок на доходи фізичних осіб (ПДФО - прим УП) тільки 10 млн. Єдиного соціального внеску (ЄСВ - Прим УП) в "Динамо" було виплачено 12 млн гривень за минулий рік. Військового збору в "Динамо" сплачено 830 тис. гривень. Для порівняння, в офіційній звітності "Шахтаря" за 2017/2018 рік ПДФО становить суму в 357 млн ​​гривень, а ЄСВ 473 млн. Гривень. Військового збору "Шахтар" заплатив майже на 30 млн гривень.
Кримінал оформление ленты  Жахи глибинки. Маленькі діти гуляли по рейках, поки їхня п'яна мати спала на узбіччі У селі Покровське, Дніпропетровської області, поліції повідомили, що біля залізничних колій гуляють без нагляду двоє маленьких дітей. Сигнал надійшов від працівника залізниці. На виклик виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції разом з інспекторами ювенальної превенції, і на власні очі побачили, як маленький хлопчик бігав по залізничних коліях. В цей час у лісосмузі спала п'яна жінка, а поруч сиділа маленька дівчинка. Поліцейські розбудили жінку, однак та перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння і не змогла відповісти на жодне запитання. Правоохоронцям лише вдалося з'ясувати, що це мати обох дітей, які були брудними, голодними і сильно замерзли. Співробітники поліції нагодували малюків, відвезли їх у місцеву лікарню і мають намір домагатися позбавлення безвідповідальною жінки батьківських прав. Мати була доставлена ​​в наркологічний диспансер для обстеження, звідки відразу ж після огляду попрямувала додому, не поцікавившись долею маленьких сина і дочки, розповідає  місцевий телеканал. У поліції повідомляють, що ця сім'я, в якій виховується шестеро дітей, перебуває на обліку в соціальних службах Покровська як така, що опинилася в складних життєвих обставинах. Відносно матері інспектори ювенальної превенції неодноразово складали адміністративні протоколи за статтею 184 КоАП України - «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей». Раніше жінка отримувала попередження про позбавлення її батьківських прав. Зараз алкоголічка перебуває в цивільному шлюбі з чоловіком, також схильним до алкоголю і асоціальної поведінки. На найближчому засіданні комісії із захисту прав дітей буде розглянуто питання про неповернення дітей в сім'ю і зверненні до суду для позбавлення матері батьківських прав.
Економіка Кабмін підняв вартість газу для населення на 23,5% Кабінет міністрів сьогодні на екстреному засіданні, яке анонсувалося раніше, підняв вартість газу для населення і ТКЕ відразу на 23,5%. Нова ціна на газ буде застосовуватися з 1 листопада 2018 року. "Ми знайшли компромісний підхід. Ціна на газ 1 листопада зросте лише на 23,5%. Цього нам вдалося досягти під час переговорів", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман. При цьому він сказав, що нібито розуміє, як далі важко доведеться "кожній українській сім'ї". Прем'єр спробував підсолодити пілюлю інформацією про те, що з самого початку підняття планувалося на куди більший розмір. "Ми починали переговори з того, щоб вирівняти ціни на 60%. Але в результаті наших переговорів і компромісу знайшли інший підхід", - заявив Гройсман, додавши, що "знижку" вдалося отримати шляхом неймовірних зусиль переговірників. Нагадаємо, зараз вартість газу для населення становить 4942 гривні за тисячу кубометрів, а з урахуванням податку на додану вартість і зборів, що включають транспортування, - 6958 гривень за тисячу кубометрів.
Дозвілля Сфери, в якій кожен знак Зодіаку може заробити найбільше Стати успішним і багатим можна і без особливих зусиль і важкої праці. Найголовніше — бути на своєму місці. За гороскопом Василини Володіної, кожен зможе домогтися успіху, якщо буде займатися тією діяльністю, яка визначена йому зірками. ОвенОвнам успіх принесе керівна посада. У цьому випадку вони розкриють свій управлінський потенціал. Крім цього, прибутковими сферами для представників даного сузір'я можуть стати: політика, педагогіка, юриспруденція і спорт. Гроші приходять до Овнам через публічність, управління людьми та через фізичну працю. ТелецьТельцям зодіаку кар'єри удачу принесе діяльність, пов'язана з фінансами. З них виходять успішні банкіри, бухгалтери, економісти. Також грошовий успіх до Тельцям може прийти через діяльність, пов'язану з розкішшю. Представники цього Знака Зодіаку можуть збагатитися працюючи в ювелірній справі, в нерухомості і торгівлі елітними товарами. БлизнюкиБлизнюки зможуть домогтися фінансового благополуччя в сферах, де необхідно виступати на публіці і говорити. Близнюки, як відомо, чудові оратори, так що їм підходять такі професії як актор, викладач, психолог, священик, журналіст, політик, письменник, консультант. РакРакам гороскоп від Василини Володіної радить працювати в соціальній сфері та сфері послуг. Представники цього сузір'я зможуть реалізувати себе в роботі лікарем, вченим, учителем, дизайнером, перукарем. ЛевЛевам для досягнення фінансового благополуччя необхідно займатися публічною діяльністю. Як правило, гроші до них приходять через славу і популярність. Левам рекомендується працювати в шоу-бізнесі, політиці і мистецтві. Крім того, вони зможуть реалізувати себе і в управлінні персоналом. ДіваДівам в роботі важливо дотримуватися чіткого розпорядку і правилами. Їм підходить робота, яка потребує систематизації та організації. Грошовий успіх представникам цього сузір'я принесе робота в слідчих органах, в сфері фінансів, науки і аналітики. ТерезиТерезам необхідно працювати з людьми. За гороскопом Василини Володіної, вони зможуть збагатитися, працюючи ведучими, акторами, адвокатами, дипломатами, продавцями, письменниками і журналістами. СкорпіонСкорпіонам успіх принесе діяльність, в якій би вони могли аналізувати і шукати суть проблеми. З них виходять відмінні психологи, слідчі, журналісти, науковці, хірурги. СтрілецьСтрільці мають безліч різних талантів. Люди цього Знака Зодіаку можуть працювати скрізь. Однак їм важливо постійний розвиток і рух. Їм підходять такі професії як спортсмен, перекладач, ветеринар, журналіст, працівник сфери туризму, бібліотекар. КозерігКозерогам важливий статус і престижність роботи. Саме тому вони прагнуть працювати в таких сферах, які з роками дають їм можливість рости і розвиватися. Прибуткові сфери для Козерогів: політика, наука, банківська справа, медицина, ювелірна справа, підприємництво. ВодолійВодоліям фінансовий успіх принесе діяльність, в якій вони зможуть постійно розвиватися. Самі підходящі для них професії для них — винахідник, науковець, психолог, дизайнер, конструктор. РибиРибам успіх принесе творча діяльність. Грошовий успіх прийде до них через самовираження в мистецтві. Незважаючи на свою мрійливу натуру багато Риб мають схильність до фінансової сфери. Вони можуть знайти себе в банківській справі і бухгалтерії.
Кримінал Загубили в утробі. На Харківщині поліція відкрила кримінальну справу проти лікарів Поліція відкрила кримінальну справу за фактом загибелі ненародженої дитини 11 жовтня в пологовому відділенні Барвінківської лікарні. 33-річній породіллі довелося робити кесарів, щоб витягти загиблого малюка. Жінка вважає, що місцеві медики незаконно провели оперативне втручання під час планової операції. Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу, а слідчими відкрито кримінальні справи за статтями "умисне вбивство" і "неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником" КК України. Раніше АСН розповідала, що під Харковом вагітна три дні лежала з переймами в пологовому будинку, куди її привезла "Швидка допомога", і не отримувала ніякої допомоги, через що її дитина померла в утробі. Родичі заявили, що лікарі відмовлялися стимулювати пологи, вимагаючи за допоміжні процедури 8,5 тисячі гривень. Рідня стверджує, що малюк в утробі був абсолютно здоровий, ніяких проблем, з'являтися на світ почав вчасно.
Економіка Кабмін змінив правила отримання субсидій. Що важливо знати Кабмін в черговий раз змінив правила отримання комунальних субсидій. Зокрема в Кабміні заявили, що зміни стали результатом аналізу недоліків і проблем, які виникли при наданні держдопомоги. Так з 1 жовтня в субсидії не будуть враховуватися аліменти і дотація на вирощування телят. Допомогу стануть платити тим, чий роботодавець не сплатив єдиний соціальний внесок. Також уряд уточнив, що при розрахунку субсидій буде враховуватися не вся площа житла, а площа його опалювальної частини - 120 кв. м для квартири і 200 кв. м для будинку. Плюс 30% до норми тепер мають ті, хто отримує пенсію по втраті годувальника, пенсію за вислугою років, є людиною з інвалідністю. Особливо важливі зміни: якщо член домогосподарства не працює через хворобу, або там прописані п'яниці або наркомани, які не працюють, то при наявності довідки від лікаря одержувачу субсидії призначає допомогу спеціальна комісія. Також без обов'язкової сплати ЄСВ субсидію отримають безробітні в сільській місцевості за умови перебування на обліку в центрі зайнятості і українці, які працюють за кордоном і сплачують там ЄСВ. Якщо субсидія на 2018-2019 рік українцям вже призначена, то в жовтні вона буде розрахована автоматично. Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів підняв вартість газу для населення на 25,5%.
Наука і технології Гіперіон: Відкрито найдавніший і найбільший об'єкт в Космосі Команда астрономів з Італії та США виявила величезний протокластер, з якого розвинулися галактики сучасного типу. Утворення, назване Гіперіоном, існувало всього через два мільярди років після Великого Вибуху. Протокластери — це дуже великі скупчення матерії, з яких в ході подальшого розширення Всесвіту сформувалися галактики сучасного вигляду. Гіперіон — найбільша і найпотужніша відома на сьогоднішній день структура, що існувала на ранній стадії формування Всесвіту. Маса Гіперіона перевищує масу Сонця в квадрильйон раз — 10 в 15-го ступеня. Об'єкт має складну структуру і включає в себе сім щільних областей, пов'язаних нитками з галактик. Гіперіон відрізняється від інших зверхскупчень тим, що не має яскраво вираженого центру, в якому сконцентровано речовину. Команда виявила, що Hyperion має дуже складну структуру, яка містить принаймні сім областей з високою щільністю, а його розмір можна порівняти з суперкластерами, розташованими ближче до Землі, хоча він зовсім не схожий на них за будовою — в ньому речовина розподіляється набагато більш рівномірно. Про протокластери відомо, що швидкість зореутворення в них значно перевищувала сьогоднішню. Об'єкт розташований в екваторіальному сузір'ї Секстанта. Для його спостереження потрібна мега сильна техніка.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
більше матеріалів




/-0,69933009147644-/ /-pc-/
Top