counter
Архів Повернутись назад 12 Березня 2024
12 Березня
Гороскоп Любовний гороскоп на 12 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) День буде сприятливим для прояву пристрастей та ініціатив у стосунках. Намагайтеся приділити увагу своєму партнеру, вислуховуйте його потреби і давайте прояв своєї турботи. Увечері створіть романтичну атмосферу. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні підтримка та стабільність будуть ключовими у відносинах. Обміняйтеся ніжностями та піклуванням до свого партнера. Спілкування на рівні емоцій допоможе зміцнити вашу спілку. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Ваші комунікативні навички сьогодні будуть на висоті. Постарайтеся ясно висловлювати свої почуття та бажання. Це допоможе уникнути непорозуміння у відносинах і створить гармонійнішу взаємодію. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) День буде сприятливим для зміцнення сімейних зв'язків. Спільні заняття або плани на майбутнє допоможуть вам та вашому партнеру почуватися ближче. Не забувайте висловлювати свою любов та вдячність. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Ваша пристрасність та енергія можуть створити особливо яскравий день у стосунках. Постарайтеся зробити щось незвичайне та хвилююче в компанії свого партнера. Розвивайте ваші стосунки, роблячи їх більш насиченими. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) На сьогоднішній день намагайтеся приділити увагу деталям у стосунках. Дрібниці можуть створити особливу атмосферу близькості. Висловлюйте свою турботу в маленьких увагах та жестах. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) День буде сприятливим для обговорення спільних планів та перспектив. Обміняйтесь ідеями з партнером щодо майбутнього, це зміцнить ваше порозуміння. Розгляньте можливість спільного часу. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Прагнення до глибокого розуміння сьогодні буде на передньому плані. Розмови про почуття та емоції допоможуть вам і вашому партнеру почуватися ближче. Не бійтеся бути відкритими. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Активні ідеї та нові пригоди підтримуватимуть ваші стосунки. Постарайтеся разом із партнером спробувати щось нове. Це зміцнить ваш союз і додасть вам обом позитивний заряд енергії. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Стабільність та надійність будуть важливими якостями у відносинах. Сьогодні приділіть увагу питанням довіри та чесності. Будьте відкритими у спілкуванні та готові підтримувати свого партнера. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) День підходить для того, щоб розвивати духовну близькість у стосунках. Обговорення спільних цінностей та ідеалів допоможе вам і вашому партнеру знаходити гармонію у відносинах. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогоднішній день може принести натхнення та романтику у ваше життя. Подаруйте своєму партнеру увагу та тепло, створіть атмосферу взаєморозуміння. Обміняйтеся теплими словами та освідченнями в коханні.
Сонник Сон у ніч з 12 на 13 січня 2024 року: тлумачення за місячним календарем 13 січня о 10:34 розпочнеться третій місячний день. Він завершиться 14 січня о 10.46. Фаза Місяця – зростаюча. У ніч із 12 на 13 січня сни показують, наскільки проявляється ваша творча енергія, пригнічена вона чи перебуває в активному стані. Так, наприклад, якщо вам наснився захоплюючий і яскравий сон, значить, насправді ви повністю реалізовуєте свої можливості. Якщо сновидіння виявилося неприємним чи взагалі не бачили снів, отже, нині у вас бракує ресурсів задля досягнення бажаних цілей. Можливо, ви надто багато сил витрачаєте на другорядне і варто переглянути свої пріоритети. Жінка цієї ночі може побачити свої приховані здібності. Чоловікові може приснитися щось неприємне і абстрактне - те, що погано запам'ятовується і швидко випаровується з пам'яті, залишаючи лише легкий тривожний осад. Сни, що приснилися 13 січня, вважаються пророчими.
Гороскоп Гороскоп на 12 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) День віщує активність та енергію. Задайте високі цілі та слідуйте до них, незважаючи на можливі труднощі. Будьте відкриті до нових ідей та спілкування. Ваша впевненість допоможе вам подолати перепони. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Зосередьтеся на фінансових питаннях та плануванні бюджету. Уважно прислухайтеся до порад професіоналів. Сьогодні підходить для осмислених фінансових рішень. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Зверніть увагу на свої стосунки з оточуючими. Ваша комунікативність та соціальні навички допоможуть створити позитивне враження. Будьте готові до несподіваних обставин та адаптуйтеся до них. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні акцент на вашому внутрішньому світі. Знайдіть час для відпочинку та роздумів. Можливо, вам знадобиться деяка пауза, щоб переоцінити свої цілі та плани. Зосередьтеся на особистому розвитку. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Ваша енергія та харизма сьогодні будуть на піку. Скористайтеся цим, щоб надихнути та мотивувати оточуючих. Розвивайте креативні проекти та не бійтеся виходити за межі звичайної рутини. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Зверніть увагу на спілкування з колегами та партнерами. Сьогодні підходить для обміну ідеями та розробки спільних планів. Будьте готові до спільної роботи та взаємної підтримки. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Особисті відносини можуть стати пріоритетом сьогодні. Постарайтеся виділити час для близьких та обміну почуттями. Будьте відкритими у спілкуванні та готовими вислухати свого партнера. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Прагнення до саморозвитку та навчання буде актуальним. Вивчайте нові теми та розвивайте свої професійні навички. Сьогодні підходить для пошуку натхнення в освіті. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Зосередьтеся на турботі про себе та своє здоров'я. Заняття спортом, правильне харчування та спокій будуть особливо корисними. Енергія, витрачена на турботу про себе, повернеться вам у вигляді бадьорості та життєвої сили. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Фокусуйтеся на сімейних питаннях та домашніх турботах. Можливо, вам варто приділити увагу вирішенню сімейних питань та затишку в будинку. Будьте готові до відкритого спілкування з близькими. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні підходить для обговорення планів на майбутнє та цілей. Ваші ідеї можуть викликати інтерес навколо. Будьте відкриті до обміну думками та співробітництвом. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Ваша інтуїція та чуттєвість сьогодні будуть важливими. Довіртеся своїм внутрішнім відчуттям у прийнятті рішень. Постарайтеся створити гармонію у відносинах та навколишньому середовищі.
Культура Началась Масленичная неделя: традиции и обычаи 11 березня розпочався Масляний тиждень, який триватиме до 17 березня і завершиться Прощеною неділею. У нашій країні це свято користується популярністю серед усіх жителів, від малого до великого. Традиційно Масляну відзначають протягом цілого тижня, включаючи різні обряди та традиції. У цей період готують млинці, зустрічаються з рідними та близькими, веселяться та прибирають у будинку. Важливо зазначити, що цей період також є підготовкою до суворого Великого посту, який цього року розпочнеться з 18 березня. Щодня Масляного тижня, відомого також як Сирний тиждень, має свою назву і свої традиційні звичаї. Перша частина тижня, з понеділка по середу, відома як Вузька Масляна, у цей період приділяється увага прибирання та приведення будинку до ладу. З четверга по неділю настає Широка Масляна, коли веселощі та святкова атмосфера панують у всій своїй повноті. Якого числа починається Масляна? З 11 березня 2024 року розпочався Масляний тиждень, який пройде протягом 7 днів і завершиться Прощеною неділею. Наступного понеділка, згідно з традиціями, відзначить початок Великого посту для віруючих. Які дні є в Масленіці? Перший день - "Зустріч" У цей період починається приготування млинців, а одна з важливих традицій — перший млинець віддається безпритульним, щоб згадати душі померлих. Перший день Масляної також відзначався колективними гуляннями та катанням на гойдалках. Другий день - "Заграші" Молодь веселилася, катаючись з гірок, влаштовуючи снігові бої, змагаючись у спуску з гірок і, звичайно, насолоджуючись млинцями. Хлопці цього дня звертали увагу на наречених, з метою пізнього весілля після Великого посту. Третій день - "Ласунка" У середу теща влаштовувала прийом для зятя та його родини, виявляючи ласку та доброту, демонструючи любов до родичів. Четвертий день - "Розгуляй" З 14 березня розпочинається Широка Масляна. У цей час громадські справи відкладаються, і починаються масові гуляння, кулачні бої, катання на конях, хороводи та інші зимові забави. Головною грою цього дня вважається взяття зимового містечка. П'ятий день - "Тещини вечірки" У п'ятницю мама дружини приходила до відвідування у відповідь до зятя, а дочка пекла млинці. Зять мав виявити привітність та гостинність. Шостий день - "Посиденьки Золовки" Молоді дружини приймали гостей і пригощали їх млинцями, супроводжуючи частування розмовою. Також гостей не залишали без подарунків. Сьомий день - "Прощена неділя" Головна подія цього дня — Проводи зими, які цього року відзначаються 17 березня. Цього дня традиційно вибачаються один у одного, забувають образи за минулий рік, і укладають примирення триразовим поцілунком. Стіл буквально ломиться від млинців та начинок, а веселощі наповнюють кожен будинок. Цього дня також влаштовуються масові гуляння, хороводи, і опудало Масляної спалюється, символізуючи прихід весни.
Культура Народні прикмети на 12 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні 12 березня за новим церковним календарем (25 березня за старим) православні згадують преподобного Феофана Сповідника та святителя Григорія Двоєслова. У народному календарі - Феофанів день. Він народився в Константинополі в знатній родині, його батько був префектором Егейських островів. У ранньому віці залишився без батьків, тому його навчанням займався імператор Костянтин V Копронім. Феофан став ченцем відразу після одруження, а тому з дружиною жив у "чистому" шлюбі. Заснував монастир неподалік Кізікуса, але за своє життя збудував ще три монастирі. 787-го взяв участь у Нікейському Соборі, де виступав за поклоніння іконам. Помер у 815 році на острові Самофракія, куди його заслали, бо він відмовився бути однодумцем правителя. Свято 12 березня за старим стилем - день пам'яті постника і молитвенника преподобного Прокопія Декаполіта. Що не можна робити 12 березня Заборонено злитися і лаятись будете нещасливими. Не можна виходити з дому ввечері, виносити сміття. Не слід пити алкогольні напої. Також цього дня не можна довго спати - весь рік буде невдалим.  За народними прикметами не слід позичати гроші - є ризик залишитися без фінансів, а також приймати подарунки - за будь-яку річ потрібно дати замість хоча б монетку. Народні прикмети та традиції на 12 березня Серед наших предків було чимало цікавих прикмет на цей день: дивилися, який день: туман піднімається до дощу, опускається — буде сонячна погода; у цей день встановилася справжня весняна погода — до ненасного літа; кінь у хліві голосно ірже — буде щастя; дерева покрив інею — чекайте на дощовий червень. Наші пращури починали з цього дня сіяти редис. А ще помітили, що сніговий покрив вже повністю сходить, а ґрунт підтає. Тож у народі день називали Феофан Бреші Наст.  
Сонник Сон у ніч з 11 на 12 лютого 2024 року: тлумачення за місячним календарем 12 февраля в 9:09 начнется четвертый лунный день. Он завершится 13 февраля в 9:16. Фаза Луны - растущая.В ночь с 11 на 12 февраля сны показывают, ходим мы по кругу, наступаем на одни и те же грабли или все-таки усвоили жизненный урок. Трактовать их довольно просто: достаточно подключить к процессу интуицию и память.Если приснился умерший родственник, то вспомните, в каком он был расположении духа. Если он был весел и добр к вам, то это хороший знак. Если же расстроен, рассержен или опечален, то будьте готовы к тому, что на вашем пути возникнут преграды. Женщина в ночь с 11 на 12 марта может увидеть картины, связанные с ее вероятным будущим. После пробуждения нужно записать приснившееся и проанализировать жизненную ситуацию. Возможно, пора вносить в неё коррективы.   
Культура Народні прикмети на 13 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні Сьогодні, 13 березня, за новим церковним календарем православні (26 березня за старим) вшановують пам'ять перенесення мощів святителя Никифора, патріарха Константинопольського. У народному календарі - Никифорів день. Про те, що відзначають у церкві 13 березня за старим стилем – розповідаємо у матеріалі. Свято 13 березня за старим стилем - день пам'яті святого ченця-сповідника Василя. Никифор жив у Константинополі, де з дитинства був вихований у благочестя та богобоязливості. Після досягнення зрілості він став царським радником при імператорі Леві IV, а потім продовжив свою службу за імператора Костянтина VI. Важливою подією в його житті став виступ на Нікейському Вселенському соборі, де він відстоював шанування ікон. Після цього Никифор виїхав із міста і заснував монастир на березі моря, прагнучи усамітнення. У 806 році, після смерті патріарха Тарасія, Никифор прийняв постриг і став новим патріархом. Однак за правління іконоборчого імператора Лева V Вірменина, святий відмовився вести діалог з єретиками, за що був відкинутий і позбавлений посади. Його відправили у вигнання до монастиря до Хрисополя, а потім на острів Проконніс у Мармуровому морі. Там, у вигнанні, Никифор Сповідник прожив 13 років, перш ніж померти. Його мощі було перенесено до собору Святої Софії через 19 років після його смерті. Прикмети на сьогодні 13 березня 2024 року У народному календарі 13 березня відзначається Никифорів день. Відповідно до прикмет, пов'язаних із цим днем, робляться припущення про погоду надалі: Якщо гуси вже прилетіли, то літо буде теплим та врожайним. Якщо у цей день буде дощ, то літо буде сильним. Якщо гуси купаються, це віщування теплої погоди в найближчому майбутньому, а також багатого врожаю хліба. Сильний вітер у Никифорів день може віщувати аномальну спеку влітку. Виходячи з народних прикмет і пов'язаних з цим звичаїв, ось що можна і не варто робити 13 березня: Можна робити: 1. Звернутися до святого Никифора з молитвою про одужання для себе чи близьких, а також просити підтримки у всіх починаннях. 2. Приймати ванну або попаритися в лазні, оскільки вода вважається цього дня найкращими ліками. 3. Вимити підлогу в будинку, щоб захистити сім'ю від хвороб на рік. 4. Провести час із близькими, підтримуючи гармонію та душевну рівновагу в сім'ї. Не варто робити: 1. Сваритися, особливо між подружжям, та бажати зла іншим людям. Важливо зберігати мир та гармонію у відносинах. 2. Рубати дрова, дерева або використовувати сокиру та пилку, щоб уникнути залучення лиха. 3. Ходити в ліс, бо це час, коли ведмідь виходить із барлоги, і пов'язаний із певними небезпеками. Слід пам'ятати, що народні прикмети та звичаї мають властивість традиційно передаватися з покоління до покоління, але не завжди мають наукове обґрунтування. Тим не менш, дотримання цих звичаїв може принести задоволення та зміцнити зв'язок із народною культурою.
Суспільство Головне до цієї години. Починається 748-й день війни Документальна стрічка "20 днів у Маріуполі" українського режисера Мстислава Чернова здобула перший "Оскар" в історії України. "Для мене це велика честь. Але напевно я буду першим режисером на цій сцені, який скаже: "Краще я б ніколи не знімав цей фільм". – сказав Чернов у промові. Наприкінці 2022 року США почали ретельно готуватися до потенційного ядерного удару Росії по Україні. Про це пише CNN з посиланням на двох посадовців з американської адміністрації. Президент України заявив, що нині ситуація на фронті є значно кращою, ніж була зимою. "Наступ Росії зупинено", – заявив Зеленський в інтерв’ю BFMTV. Україна повернула з окупованої росіянами території ще п'ятьох дітей. "Найменшому з малюків – 2 роки", – зазначив голова Херсонської ОВА. На росії бавовна: в Орлі горить нафтобаза, в Білкгородській області блекаути, голосно в Курській області.
Суспільство Зеленський: «ситуація на фронті набагато краща, ніж за останні три місяці» Президент Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю французькій телекомпанії BFM, що українським військовим вдалося зупинити настання російської армії на сході країни. "Ситуація на фронті набагато краща, ніж за останні три місяці", - сказав Зеленський. Він додав, що українські військові зазнавали труднощів «через брак артилерійських снарядів, блокування неба, російської далекобійної зброї та високу щільність дронів Російської Федерації». Однак при цьому, за словами Зеленського, ситуація може змінитися через «місяць чи тиждень», якщо ЗСУ не отримають достатньої підтримки (цитата з видання «Українська правда»). Протягом останніх тижнів російські війська на сході України продовжують наступ після взяття міста Авдіївка на Донеччині. За даними західних ЗМІ, Україна при цьому відчуває гостру нестачу боєприпасів на тлі небажання Конгресу США швидко схвалити новий пакет військової допомоги Києву та нездатність країн Європейського союзу виконати свої обіцянки щодо постачання ЗСУ великої кількості снарядів.
Політика МЗС України викликало представника папи римського в Києві через слова понтифіка про переговори та білий прапор Міністерство закордонних справ України 11 березня викликало апостольського нунція в Україні Вісвальдаса Кульбокаса через заяви папи римського Франциска про те, що Україні слід розпочати переговори з Росією. В українському МЗС Кульбокасу заявили, що в Україні розчаровані словами тата про «білий прапор» та необхідність «проявити хоробрість і вести переговори» з Росією, пише «Українська правда». Такі заклики «легалізують право сильного та заохочують його до подальшої зневаги до норм міжнародного права», підкреслили в МЗС, заявивши, що від глави Святого Престолу в Києві очікують «сигналів у бік світової спільноти про необхідність негайного об'єднання сил для забезпечення перемоги добра над злом, а також апеляції до нападника, а не до жертви».
Політика Шольц озвучив причину не передавати Україні ракети Taurus Канцлер Германии Олаф Шольц заявил, что не хочет создавать "бесполезных ожиданий" относительно передачи Украине дальнобойных ракет Taurus. Он сказал, что это вооружение "нельзя использовать бесконтрольно". Во время пресс-конференции в Берлине 11 марта Шольц подчеркнул, что "четко и конкретно" подтверждает свое несогласие с возможностью передачи Украине этого вида вооружения. Слова немецкого канцлера процитировало агентство "Укринформ". Он объяснил, что передача такого оружия исключена, поскольку требует участия немецких военнослужащих, что является "не оправданным". "Что касается одной системы вооружений, учитывая эффективность и способ применения, считаю, что ее нельзя использовать бесконтрольно, но участие немецких военных не оправдано, даже из-за пределов Украины", – заявил глава правительства ФРГ. Шоль добавил, что его задача "выражаться четко и не создавать никаких обманчивых ожиданий". Издание обратило внимание на то, что канцлер ФРГ очень редко упоминает название ракеты – Taurus. На этот раз он снова ни разу не произнес это слово. Также он никак не прокомментировал предложение Британии по обмену немецких ракет Taurus на британские Storm Shadow, чтобы предоставить Украине дальнобойное вооружение. Как известно, в Британии ранее сообщили, что рассматривают возможность передачи Украине дополнительных ракет Storm Shadow в обмен на ракеты Taurus от ФРГ. Лондон не разделяет опасения немецкого канцлера Олафа Шольца, что поставки Taurus могут способствовать эскалации войны, потому как вариант предлагает "кольцевой обмен" ракетами. Ранее Украина заявила, что готова согласиться на условие не поражать цели на территории России ракетами Taurus, если Берлин их передаст. То, что такие обязательства Украина четко выполняет, могут подтвердить страны, уже передавшие украинской армии оружие с подобными ограничительными условиями.
Легіон «Свобода Росії» повідомив про прорив кордону в Курській та Білгородській областях з боку України Поширюється відеозапис, на якому, згідно з заявою, війська просуваються на російську територію. Легіон «Свобода Росії» — це бойовий підрозділ, який підкоряється українським збройним силам, він складається з росіян, що воюють на боці України. У цій операції, за попередніми даними, також беруть участь озброєні формування «Російський добровольчий корпус» та «Сибірський батальйон». Зважаючи на все, центром бойових дій став російський прикордонний населений пункт Тьоткіно. На відео місцевих мешканців чути стрілянину. Легіон також опублікував відео з безпілотника, на якому видно атаку на російський БТР. Губернатор Курської області Роман Старовойт підтвердив, що в районі Тьоткіна був стрілецький бій, але підкреслив, що «жодного прориву [кордону] не було».
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 748-го дня війни 12 березня 2024 року Оперативна інформація станом на 06.00 12 березня 2024 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася сімсот сорок восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 72 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 8 ракетних та 114 авіаційних ударів, здійснив 107 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Прогрес Чернігівської області; Обухівка, Амбарне, Куп’янськ, Петропавлівка Харківської області; Кривошиївка та Білогорівка Луганської області; Дружба, Торецьк, Терни, Ямполівка, Федорівка, Часів Яр, Новокалинове, Новобахмутівка, Завітне, Олександропіль, Новопокровське, Новоселівка Перша, Новомихайлівка, Водяне, Старомайорське Донецької області; Новоандріївка, Новоданилівка та Роботине Запорізької області; Нікополь Дніпропетровської області. Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 22 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 17 ударних БпЛА було знищено. Під артилерійським вогнем були понад 145 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” Куп'янський напрямок ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Лиманський напрямок нашими воїнами відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Григорівка та Терни Донецької області. Бахмутський напрямок Силами оборони відбито 6 атак противника в районах населених пунктів Кліщіївка, Андріївка, Ступочки та східніше Часового Яру Донецької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія”, Авдіївський напрямок нашими захисниками відбито 16 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське Донецької області. Новопавлівський напрямок Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 21 раз намагався прорвати оборону наших військ. Оріхівський напрямок ворог 7 разів атакував позиції наших захисників в районах Роботиного, Старомайорського та північно-західніше Вербового Запорізької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса”, Херсонський напрямок ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби, здійснено 1 спробу штурму позицій наших військ. Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 пункту управління противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, зенітному ракетному комплексу Бук-М1 та радіолокаційному комплексу контрбатарейної боротьби 1Л219 “Зоопарк”. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Суспільство Різновиди ювелірних браслетів та правила їх вибору Доповнити будь-який стильний образ допоможе красива прикраса. Найкращим акцентом  стане ювелірний браслет TOUS на зап'ясті, який, безперечно, прикує погляди оточуючих та вигідно підкреслить свого власника. У нашій статті ми розберемося, якою варто браслет купити, щоб він точно підходив вам.  Види браслетів Сучасні магазини пропонують широкий вибір ювелірних прикрас, які одягаються на зап'ястя. Найякіснішими та найпопулярнішими є браслети із золота та срібла. Саме такі прикраси можна знайти у спеціалізованому магазині TOUS. Всі браслети поділяються на 2 групи: жорсткі (не конструкція, що гнуться), м'які (конструкція, що гнеться). До жорстких браслетів належать: Обідки. Мають вигляд нероз'ємного кільця. Змійки. Складаються із щільних ланок у великій кількості. Напівободки. Є розрізаним кільцем. До м'яких браслетів належать: Ланцюжки. Ланки різних розмірів та форм. Ланцюжки з декором. Як декор: підвіски, дорогоцінні камені і т.д. Глітери. Ланки з'єднуються за допомогою шарнірів або пружин. Слейви. Одягаються на зап'ястя з пальцями. Вибираємо ідеальний браслет У кожної дівчини свої уявлення про ідеальність. Але загальні моменти вибору ідеалу все ж таки можна виділити: Проба. Оптимальний варіант щодо співвідношення ціна-якість – вироби із 585 проби золота. Найкращим варіантом вважається 999 проба. Розмір. Правильно вибраний розмір виробу дозволяє йому гарно перебувати на руці, а не бовтатися. З такою прикрасою так само можна легко займатися повсякденними справами. Стиль одягу. Вибір ювелірного виробу безпосередньо залежить від того, під який одяг ви його носитимете. До класики чудово підійдуть тонкі плоскі ланцюжки з оригінальним плетінням. Вечірні вбрання краще поєднувати із виробами зі вставками. Стиль одягу бохо переважно носити із шармами або без декору. Масивні кафи та бангли одягаються поверх одягу. Підібравши свій ідеальний ювелірний виріб, слід пам'ятати, що поєднувати кілька браслетів на одній руці можна, але необхідно стежити за тим, щоб вони перетиналися за дизайном та формою. Вибір браслета типу фігури При покупці ювелірного виробу на руку слід враховувати також і тип фігури майбутнього власника браслета: Витонченим людям підійдуть ажурні моделі з підвісками, багатошарові браслети-ланцюжки, незвичайні плетіння. Це допоможе приховати зайву худорлявість рук. Власники пишних форм можуть доповнювати свій образ широкими або вузькими моделями.  Повненьким дівчатам необхідно вибирати шарнірні прикраси, роз'ємні або замкнуті моделі. Якщо ви не знаєте як виглядає та чи інша модель браслета, пропонуємо детальніше ознайомитися з нею на сайті TOUS. Визначаємо розмір Головним правилом перед покупкою прикраси на руку є точне визначення розміру. Пам'ятайте, що виріб повинен бути більше зап'ястя всього на 3,5-5 мм. Визначити потрібний розмір можна завдяки сантиметру. Сантиметром необхідно обернути зап'ястя, до отриманого результату додати 2 см. це буде потрібний розмір. Якщо у вас під рукою не виявилося сантиметра, можна скористатися звичайною ниткою та лінійкою. Для цього способу необхідно обернути навколо зап'ястя нитку, відзначити місце з'єднання нитки, виміряти отриманий відрізок лінійкою, до отриманого результату додати 2 см.    
Нові дані щодо атакованого НПЗ Лукойлу в Нижегородській області Сообщается, что после атаки БПЛА остановлена работа крупнейшей первичной установки по переработке нефти. Об этом российскому "Коммерсанту" сообщил источник на предприятии. В свою очередь Reuters уточняет, что речь идет об установке АВТ-6, которая обеспечивает около 53% от переработки всего НПЗ. В 2023 году НПЗ «ЛУКОЙЛ-Нижегороднефтеоргсинтез» переработал 15,8 млн тонн нефти, произвел 4,9 млн тонн бензина, 5,6 млн тонн дизельного топлива, а также 2,3 млн тонн мазута и 0,8 млн тонн авиакеросина. Иначе говоря, атакующие очень хорошо понимали, что именно они атакуют. Повреждение установки первичной переработки снижает производительность завода кратно - без нее остальные участки будут простаивать. Всего, насколько известно, на заводе две такие установки, и выход из строя одной уменьшает производительность завода сразу вдвое. А впереди посевная кампания, и кстовский завод поставлял на внутренний рынок страны порядка 10 процентов всех видов топлива от его общей ёмкости. Также до сих пор горит нефтебаза в Орле 
Дозвілля Як створити місце сили у своїй квартирі Будинок може не тільки захищати нас від зовнішніх факторів, але й надавати сили. Такий куточок можна створити у кожному приміщенні, якщо знати, як це робити. За відомим висловом, удома навіть стіни лікують, і це насправді так. Ще наші пращури відводили в житло спеціальне місце для молитов та ікон. Однак, не обов'язково потрібно бути віруючим, щоб створити такий куточок. Що дає місце сили у квартирі Якщо ви правильно визначите таку зону, її можна буде використати для свого блага надалі. Наприклад, коли після роботи ви почуваєтеся як вичавлений лимон, і сил на домашні справи вже не вистачає, досить просто посидіти в цьому місці, і ваша енергетика швидко відновиться. Такі куточки також допомагають отримати бажане набагато швидше. Якщо ваша мрія ніяк не справджується, просто усамітніться в енергетично зарядженій зоні і проговоріть про себе заповітну мету. Енергетика будинку допоможе вам прискорити процес і зробити мету досяжною. Як створити місце сили Знайти сприятливу для вас зону дуже просто. Достатньо розслабитися і згадати, яке місце вам найбільше подобається. Можливо, ви обожнюєте ваше затишне крісло, де часто проводите час за читанням книги або просто в роздумах. А може, ви розслаблюєтеся у процесі роботи за комп'ютером. Або вам подобається знаходитися поряд з шафою і перебирати одяг. Якщо ваша чутливість ще не така висока, і визначити майбутнє місце сили інтуїтивно не виходить, можна використовувати маятник. Досить подумки його запитати, яка зона найбільш сприятлива для вас у цьому приміщенні, і пройти туди, де його обертання посилюватиметься. Домашні тварини також є чудовими помічниками у пошуку майбутнього місця сили. Спостерігайте за тим, де вони найчастіше проводять час або сплять. Після цього спонукайте тут і прислухайтеся до своїх відчуттів. Якщо вам приємно тут перебувати, це саме те, що ви шукали. Отже, найголовніше вже зроблено. Залишилося лише підлаштувати це місце під себе. Якщо ви звикли проводити час за читанням книги або переглядом серіалу, то в цю зону чудово впишеться ваша улюблена кушетка. Це найоптимальніший варіант, який допоможе вам відновлювати сили. Поліпшуйте місце сили талісманами. Можна використовувати покупні, але краще підібрати індивідуальні. Наприклад, якщо ви погано засинаєте, повісьте поруч ловець снів, а якщо ніяк не знайдете бажаний достаток, посиліть енергетику жабою з монетою, традиційним китайським талісманом на багатство.
Події В Іваново над Північним аеродромом спалахнув літак Іл-76 Повідомляється, що після атаки БПЛА зупинено роботу найбільшої первинної установки з переробки нафти. Про це російському "Комерсанту" повідомило джерело на підприємстві. У свою чергу Reuters уточнює, що йдеться про встановлення АВТ-6, яке забезпечує близько 53% від переробки всього НПЗ. У 2023 році НПЗ «ЛУКОЙЛ-Нижегороднафтооргсинтез» переробив 15,8 млн. тонн нафти, виробив 4,9 млн. тонн бензину, 5,6 млн. тонн дизельного палива, а також 2,3 млн. тонн мазуту і 0,8 млн. тонн авіагасу. Інакше висловлюючись, атакуючі дуже добре розуміли, що саме вони атакують. Пошкодження установки первинної переробки знижує продуктивність заводу кратно - без неї інші ділянки простоюватимуть. Усього, наскільки відомо, на заводі дві такі установки, і вихід із ладу однієї зменшує продуктивність заводу одразу вдвічі.А попереду посівна кампанія та кстовський завод постачав на внутрішній ринок країни близько 10 відсотків усіх видів палива від його загальної ємності. Також досі горить нафтобаза в Орлі
Дозвілля Обереги з дерева своїми руками: захист від неприємностей та хвороб Дерева з давніх-давен використовували для захисту і заступництва, роблячи з них сильні обереги і талісмани. Захиститися від будь-яких негараздів і хвороб вийде, якщо змайструвати дерев'яний амулет своїми руками. Змайструвати талісман з дерева не складе праці, і навіть без попередньої підготовки можна зробити сильний талісман. Він може бути різної форми і розміру mdash; важливо лише вірити в те, що він захистить від неприємностей і недуг. Експерти рекомендують вибирати для цього дерево-покровитель, щоб отримати сильний захист. Як вибрати дерево для виготовлення талісману Кожне дерево має особливі сили, тому так важливо заздалегідь вивчити їх властивості, щоб оберіг відповідав усім вимогам. Дуб вважається символом мудрості і має сильні цілющі властивості. Його використовують для створення чоловічих оберегів, щоб убезпечитися від недуг та хвороб. Береза вважається жіночим деревом, і її використовують для виготовлення оберегів від неприємностей та будь-якого зла. Ліщина — універсальне дерево, обереги з якого підійдуть і чоловікам, і жінкам. Дерево виступає символом родючості та багатства, а також чудово захищає від будь-яких негараздів і необдуманих кроків. Осіна захищає від злих людей та оберігає від неприємностей, допомагаючи обходити стороною перешкоди на шляху до щасливого життя. Горобина ефективно бореться з недугами, повертає красу та молодість. Її енергетика дозволяє швидко зцілятися від хвороб і отримувати міцний імунітет. Вибравши відповідне дерево, важливо звернутися до проханням, взяти живу гілку і залишити у коренів дари, а також пов'язати яскраву стрічку на одну з гілок. Як зробити оберіг з дерева Амулет може бути різної форми, але для захисту від неприємностей і хвороб найчастіше вибирають квадрат як уособлення спокою і вміння виходити з важких ситуацій переможцем або ж коло mdash; символ добробуту та відмінного здоров'я. Визначившись з формою, від гілочки відрізають заготівлю і обточують її для отримання круглого або квадратного оберегу. В ньому проробляють отвір, щоб пропустити шнурок, а потім наносять необхідні рунічні символи або стави. Вибрати відповідний став можна тут. Оберіг роблять, дотримуючись певних правил: уважно вивчають сакральні символи, щоб не помилитися з вибором; вибирають час, коли Місяць знаходиться в фазі зростання; залишаються в самоті і тиші; обирають день для створення оберегу: понеділок, вівторок та четвер Четвер— для створення чоловічого; середу, п'ятницю, суботу & mdash; для створення жіночого; важливо в день створення оберегу перебувати в хорошому настрої і самопочутті. Після того, як оберіг виконано, його підносять до полум'я свічки і читають змову: «Оберіг сильний в руках тримаю, від зла огороджуюсь, захист ставлю. Поки оберіг зі мною, зла мені не бачити, хвороб і прикростей не знати. Після цього оберіг вішають на шию і нікому не показують. Створити сильний захист можна не тільки завдяки оберегам, але й за допомогою сильних змов. Вони допоможуть знайти щастя, обійти стороною неприємності і посилити біополе, щоб уникати хвороб.
Дозвілля Перестановка меблів у будинку: позбавляємося хвороб та налагоджуємо гармонію Чи знаєте ви, що перестановка меблів допоможе налагодити гармонію в будинку та зберегти здоров'я та гарний настрій усіх домочадців? Відповідно до фен-шуй, у світі існує п'ять природних першоелементів, які відповідають за гармонію у всьому світі. Це Вогонь, Вода, Земля, Метал та Дерево. Потоваришуючи між собою ці елементи у своєму будинку, ви зможете гармонізувати простір і залучити до будинку добробут. Стародавні китайці, мабуть, були першими, хто почав лікувати не хвороби, а їхню причину — дисбаланс енергій в організмі та будинку людини. Отже, що ж потрібно зробити, щоб у гармонію і порядок своє життя? ВогоньЯкі проблеми допоможе вирішити: серце, кишечник, порушення мови, імпульсивність та зайва збудливість, безсоння, розсіяність та забудькуватість. Як гармонізувати елемент Вогню у своєму житті: почніть доводити будь-яку справу до кінця і намагайтеся бути організованішим. Як гармонізувати елемент Вогню в будинку: знайдіть місце, де поруч стоять кілька побутових приладів — телевізор, комп'ютер, музичний центр тощо. Зосередження техніки в одному місці посилюють енергію Вогню, що не є добре для вашого здоров'я та емоційного стану. Або розставте техніку по-іншому, або пом'якшіть це місце чимось спокійнішим - квітами чи картиною. ЗемляЯкі проблеми допоможе вирішити: шлунок, травлення, селезінка, імунітет, лімфатична система, анемія, геморой, проблеми ваги та хребет. Як гармонувати елемент Землі у своєму житті: відчуйте, що ви вільна людина і нікому нічого не зобов'язані. Вмійте говорити ні. А коли вам хтось надає послугу, приймайте її з вдячністю, але не відчувайте себе у неоплатному боргу. На користь підуть спорт, йога та єдиноборства. Як гармонізувати елемент Землі в квартирі: позбавтеся старих і непотрібних речей, частіше проводьте генеральне прибирання і викидайте те, що лежить без діла. МеталЯкі проблеми допоможе вирішити: легені, алергія, товстий кишечник, захворювання шкіри. Як гармонізувати елемент Металу у своєму житті: не намагайтеся все контролювати та жити за розкладом. Дозволяйте собі частіше те, що вимагає ваша душа. Не бійтеся дуріти, відпочивати та розважатися. Намагайтеся більше радіти життю. Як гармонізувати елемент Металу у квартирі: зверніть увагу на свій робочий простір – робочий стіл, крісло, полиці. Чи не нудний інтер'єр у цій частині будинку? Попрацюйте над тим, щоб робоче місце стало комфортнішим не тільки для тіла, але і для вашого сприйняття. ВодаЯкі проблеми допоможе вирішити: нирки, сечовий міхур, репродуктивні органи, радикуліт, набряки, розлади нервової системи. Як гармонізувати елемент Води у своєму житті: займіться творчістю. Ще варто засвоїти одне правило - іноді піддайтеся потоку, який вас несе та перестаньте боротися з ним. Як гармонувати елемент Води у квартирі: тримайте завжди в чистоті та порядку туалет та ванну кімнату, місця, де найбільше води. ДеревоЯкі проблеми може вирішити: печінка, жовчний міхур, координація рухів, менструальний цикл у жінок, зір, сухожилля, суглоби, судоми. Як гармонізувати елемент Дерева у житті: відпускайте образи та не тримайте негативних емоцій у собі. Відвідуйте масаж і бігайте. Як гармонізувати елемент Дерева в квартирі: позбавтеся старовинних речей та антикваріату, старих бабусиних сервантів і всього, що вам залишилося у спадок з меблів. Будьте здорові
Дозвілля Энергетика старых вещей: избавляемся от них правильно Багато людей сходяться в думках про те, що старі речі не є в собі негативну енергетику, від якої необхідно збавлятися. Фахівці в області біоенергетики радять робити це правильно, щоб не обрювати себе на неудачу. Энергетика старых вещей — мнение экстрасенсовЕкстрасенси, маги і провидці вважають, що старі, ненужні речі — це джерело поганої темної енергії. Но енергетика старих речей не завжди різко негативна. Іноді вони можуть бути використані для створення талісманів — це, наприклад, кольца та монети. Фахівці в області езотерики вважають, що енергетику старої речі формує наше до її ставлення. Найболее негативною енергією володіють те старі речі, які заброшени і позабыті. Вони притягують злых духов і приносять несчастье. Старые вещи — мнение мастеров фэн-шуйЧто стосується мнения китайских мудрецов і последователей учения фэн-шуй, то воно багатогранно. Є четкое опис негативної енергетики старих речей — вони притягують її, причем дуже сильно. Ця енергетика програмує життя того, хто зберігає ненужні речі, на бідність. Философия учения фэн-шуй має одно відомое правило: все новое — эта замена старому. Старі речі мішають оновлення не тільки матеріальним: негативна енергетика викликає також погане стан здоров'я та недуги. Відсутність енергії Ци або її застій не дає досягати успіху в справах і на роботі, забираючи удачу. Правильне избавление от старых вещейУчення фэн-шуй та езотерична практика настоятельно рекомендують не тільки не зберігати старі безполезні речі будинку, але ще й вибирати від деяких із них правильним чином. Сломанні речі — разбитые стекла, посуду — необхідно менять як можна швидше, щоб відгородити себе від негативної енергії. Утворення фен-шуй концентрує своє увагу і на вийшли зі будови електроприборів, які, як вампіри, містять енергію, не залишаючи ні каплі позитиву. Старайтесь збавлятися швидше і від них. Сама страшна негативна енергетика — у старій мебели, про яку вам нічого не відомо. Ці предмети можна спробувати очистити благовоніями, а також простою реставрацією. Вдохните в нее новую жизнь. Особо слід опасатися старой мебели, яка принадлежала вам — вона може таити в собі сили набагато більш страшні, чим просто обична негативна енергія. Экстрасенсы же пропонують сжигати старі речі, а те, які не горять — ломать на маленькі кусочки. Разбиту посуду і стекла можна вибрасывать цілими. Дорогие і правильні, но ненужні речі можна віддати, що принесе удачу у ваш будинок. Якщо ви не хочете віддавати річ, її краще очистити заговорами на удачу. Екстрасенси радять ставлять позитивну програму на мебель або одяг, яка не принадлежала вам. Це допоможе уникнути сглазу чи проклятия, які, можливо, були на попередньому власнику. Все старое має право на життя, але має бути як можна більш аккуратними у використанні речей, які не мають у собі своєї історії. Не втратити удачу і вивести себе від негативної енергетики можна правильною утилізацією ненужних предметів інтер'єру, побутових приладів чи одягу.
Дозвілля Як відновити сили та енергію після неприємного спілкування Знаходячи в оточенні негативних людей, ми відчуваємо себе незатишно. Після спілкування з ними наш енергетичний запас може повністю вичерпатися. На щастя, існує кілька простих способів відновити сили та енергію після неприємної взаємодії. Спілкування дозволяє людині відчути себе повноцінним членом суспільства. Щодня ми змушені спілкуватися з людьми вдома, на роботі, на вулиці та в магазинах. Виникає питання, чи може комунікація завдати шкоди нашому здоров'ю та внутрішньому стану. Все залежить від того, з ким ви спілкуєтеся, від характеру, життя та якостей людини. Під час знайомства всередині нас відразу ж виникає сигнал про симпатію чи неприязнь до певної людини, часом без явних на те причин. У другому випадку сама енергетика вашого співрозмовника відкриває перед вами його темні сторони. Можливо, на перший погляд ця людина здається всім більш ніж позитивною, але її внутрішній світ говорить про інше. Мета спілкування полягає в отриманні нової інформації та емоцій, а контакти з негативними людьми можуть позначитися не лише на вашому настрої, а й на енергетиці. З цієї статті ви зможете дізнатися, як відновити енергетичний запас після неприємного спілкування. Способи відновити енергію Після неприємної розмови ви можете відчути втому, апатію і навіть депресію. Причиною цього є ослаблене біополе. Під час контактів з іншими ми витрачаємо багато енергії, але якщо спілкування несе позитивні емоції, то ви ще довгий час перебуватимете в хорошому настрої. Інакше потрібно відновити сили самостійно. Прогулянка. На природі можна відпочити, а також відновити життєві сили. Після неприємного спілкування найкраще вирушити на прогулянку та провести час на самоті. Послухайте шум листя, огляньтеся навколо себе і насолоджуйтеся навколишньою красою. Навіть звичайна пробіжка по парку допоможе вам розслабитись і звільнити свої думки від негативу і поганих спогадів. Спілкування з вихованцями. Навіть простий дотик до чотирилапого друга допомагає нам позбутися стресу, що накопичився. Якщо вам довелося зіткнутися з енергетичним вампіром чи спілкування з певною людиною залишило у вашій душі неприємний слід, просто погладьте свого вихованця. У цьому випадку особливо пощастило власникам котів. Коли ці тварини відчувають, що господар напружений або чимось засмучений, вони одразу ж починають ласкати до нього і показують своє розташування. Музика. Улюблені мелодії не тільки приносять нам задоволення, а й допомагають позбутися негативної енергії. Психологи вже не перший рік використовують такий метод лікування, як музична терапія. Результат такого впливу на організм людини в більшості випадків позитивний. Послухавши улюблену музику, ви зможете позбутися негативних емоцій після неприємного спілкування. Контрастний душ. Прохолодний душ наприкінці важкого дня — кращий спосіб розслабитися і привести себе у почуття. Виявляється цей метод допомагає ще й заповнити енергетичний запас. Вода має сильні лікувальні властивості, що позитивно позначається не тільки на нашому енергетичному тлі, але і на здоров'я в цілому. Прийшовши додому, встаньте під душ і постарайтеся позбутися зайвих думок. У цей момент ви повинні налаштуватись на позитивний лад і залишити в минулому спогади про неприємне спілкування, і тоді ви зможете відчути додатковий приплив сил. Деякі люди від народження є енергетичними вампірами. Під час спілкування вони живляться енергією свого співрозмовника, позбавляючи його життєвих сил. Щоб убезпечити себе, дізнайтеся, хто з вашого оточення може бути енергетичним вампіром. Нехай вас оточують тільки позитивні люди,
Гороскоп Стихії Знаків Зодіаку: сильні та слабкі сторони Усі Знаки Зодіаку поділяються на чотири стихії: вода, вогонь, повітря та земля. Стихія Знака Зодіаку — це його світ, джерело сили. Стихія дає енергію, наділяє здібностями та характером. Що ж дає вам ваше стихія, у чому ви сильні, і які ваші слабкі сторони? Стихія Вогонь Знаки Зодіаку — Овен, Стрілець та Лев. Представники цієї стихії дуже активні, енергійні. Відрізняються норовливим і запальним характером. Вони дуже чітко простежується характер вогню: якщо вони горять, то спалюю все своєму шляху. Можуть перегоріти, можуть охолонути, а можуть знову спалахнути. Сильні сторони: рішучі, комунікабельні, товариські, енергійні, хоробри, впевнені в собі, привабливі та оптимістичні. Слабкі сторони: непослідовні, нетерплячі, владні, поверхові, суперечливі, уперті, імпульсивні та самовпевнені. Стихія Повітря Знаки Зодіаку — Близнюки, Терези та Водолій. У представників цієї стихії дуже багато позитивних якостей. Їхня особливість полягає в тому, що вони мають неординарний погляд на життя. Сильні сторони: об'єктивні, комунікабельні, спокійні, розважливі, незалежні та вільні від забобонів, доброзичливі, з розвиненою уявою та почуттям гумору. Слабкі сторони: двоособистість, байдужість, розважливість, свавілля, самовпевненість та впертість. Стихія Вода Знаки Зодіаку — Рак, Риби та Скорпіон. Головна особливість цих Знаків Зодіаку у тому, що вони живуть з волі свого серця, довіряються своїм почуттям та інтуїції. Сильні сторони: творча натура, чутливість, товариськість, прагнення до досконалості, співчутливість. Слабкі сторони: непостійність, інфантильність, непрактичність, безхарактерність, внутрішня суперечливість. Стихія Земля Знаки Зодіаку — Козеріг, Діва та Телець. Особливість представників стихії Землі у тому, що це реалісти та практики. Вони реально дивляться на життя і не витають у хмарах. Сильні сторони: надійність, практичність, раціональність, працьовитість, старанність, терплячість, послідовність, розважливість. Слабкі сторони: педантичність, занудство, скупість, песимістичний погляд на світ, грубість, упертість.
Дозвілля Змови на примирення Якщо у вашому житті сталася випадкова сварка і ви не можете знайти спокою, спробуйте подумки відпустити весь негатив. Образа перегороджує шлях до гармонійного існування. Інколи сторони, що посварилися, не хочуть йти на контакт. Щоб прискорити примирення та забути всі суперечки, можна вимовити кілька дієвих магічних слів. Щоб вирішити конфліктну ситуацію, багато хто вдається до сильних змов. Запобігти розпаду сім'ї можна, звернувшись за допомогою до різним стихіям. Обряди необхідно проводити з позитивними емоціями і перед цим все вибачити кривдникові. Змова примирення з чоловіком на яєчню Цей рецепт дозволить налагодити сімейне життя та повернути гармонію. Приготуйте яєчню особливим чином. Два сирі яйця покладіть на ліву долоню і прочитайте молитву "Отче Наш". Заздалегідь визначте, яке яйце дістанеться вам, а яке — обранцю. Розбийте яйця на сковороду і посоліть те, що призначене коханій людині. В цей час читайте: «Сіль у яйці, а я раба Божа (ваше ім'я) у серці Раба Божого (ім'я обранця). Амінь». З'їжте яєчню до того моменту, як вона охолоне. Щоб коханий не подумав, що ви займаєтеся магією, приготуйте на вечерю ще якісь страви. Обряд примирення з коханою людиною Щоб обряд діяв, чітко дотримуйтесь інструкцій перед його виконанням. У цьому ритуалі велику роль відіграє колір скатертини. Вам необхідно знайти полотно темно-зеленого кольору та постелити на стіл. В праву руку візьміть свічку і запаліть гніт. Перед собою помістіть фотографію коханого, з ким ви у сварці. Здійснюйте кругові рухи вздовж фотографії, і подумки уявляйте собі, що ви разом. При цьому напівпошепки вимовляйте змову: «Нехай освітить радість твоє обличчя (ім'я обранця), нехай очистить вона душу твою світлу (ім'я обранця), нехай просвітить твій розум гострий. Нехай усі сварки непотрібні на світ перетворяться., зле лихо та образи дурні. Освітить твоє життя моя воля, дружбу дарую тобі вірну, безперервну. Хай буде так». Слова змови потрібно вимовити дев'ять разів і зробити три повні кола над фотографією. Після прочитання необхідно загорнути фотографію в пакунок і покласти в затишне місце, де ніхто його не зможе знайти. Як правильно вибрати час для обряду Щоб ритуал ефективно спрацював, найкраще звільнитися від негативних думок. Будь-яку змову на примирення необхідно читати в період Місяця, що росте. Вплив нічного світила допоможе підсилити вплив. Якщо обряд проводить жінка, їй підійдуть середа, п'ятниця та субота, якщо чоловік — понеділок, вівторок та четвер. Неділя абсолютно не підходить для будь-яких магічних маніпуляцій. Це правило діє і щодо християнських свят. Слова змови читаються зазвичай пошепки, таким чином ви вкладаєте особливий зміст у свої дії. Змова на примирення з колегою по роботі Для нього вам знадобиться три чисті аркуші паперу. На першому напишіть своє ім'я, на другому вкажіть ім'я людини, з ким хочете змиритися. На третьому листку важливо додати слова «образа», «ворожнеча», «злість». Покладіть останній папірець між іменами та вимовте такі слова: «Зла відьма між нами пройшла, чорна кішка пробігла, зло нас один проти одного повернуло, дружбу ворожнечею обернуло та заважає нам одне одного зрозуміти, не дає один одного обійняти. Нині я зло розриваю, ту ворожнечу знищую, ту образу навіки забуваю. Знову до нас мир і дружба повернуться, очі наші один до одного повернуться. Після цього розірвіть папірець, на якому були написані конфліктні слова, йдіть на безлюдну вулицю і розвійте клаптики за вітром. А листки з іменами сховайте в затишне місце подалі від сторонніх очей. Змови та обряди на примирення вносять гармонію у відносини між людьми. Вони здатні пом'якшити злі серця. Для того, щоб змова подіяла, необхідно пробудити в собі добрі почуття. Якщо ви не бажаєте витрачати енергію марно, проводьте змови у відповідні дні.  
У Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію: врятували 9 життів, троє людей загинули Около 18:30 Кривой Рог подвергся ракетной атаке. Сайт "Первый Криворожский" написал, что сообщения о взрывах поступали из нескольких районов города. Сообщается о прямом попадании ракеты в девятиэтажное здание. Затем стало известно, что другой ракетой поврежден еще один многоэтажный дом. Погибли не менее трех человек, почти 40 были ранены, пятеро в тяжелом состоянии. Спасатели обследовали все квартиры поврежденных домов, спасены девять местных жителей. "Атака унесла жизни трех человек. Мои искренние соболезнования родным погибших.Число пострадавших еще уточняется", - рассказал глава Днепропетровской ОВА Сергей Лысак. С людьми, ставшими свидетелями вражеской атаки, работают психологи. За помощью к ним уже обратилось более 30 горожан.  В результате атаки российских нацистов погибли 2 женщины и 1 мужчина. Еще около 40 человек получили ранения, из них 10 детей В больницах города находится 17 раненых взрослых (из них 4 тяжелых и 1 женщина в крайне тяжелом состоянии), а также 9 детей, один из них в тяжелом состоянии
Політика Білий дім оголосив про передачу Україні нового пакету військової допомоги на $300 млн. З ранку однією з основних новин була інформація про передачу Білим домом, що очікується, вже у вівторок, 12 березня, нового пакету військової допомоги для України на суму 300 мільйонів доларів. На питання про ракети ATACMS, про постачання яких напередодні писала деякі ЗМІ, Салліван відповів, що заяв на цей рахунок поки що немає. Нагадаємо, деякі джерела заявляють, що серед цієї допомоги є кілька ракет ATACMS. Зокрема, про це пише Politico з посиланням на одного з американських чиновників. За словами джерела, у пакет увійдуть "кілька" ракет APAM, це старіша версія ATACMS з дальністю близько 160 км і касетною боєголовкою. Також повідомляється, що в пакеті будуть додаткові снаряди для 155-мм гаубиць та керованої ракетної системи залпового вогню (РСЗВ) GMLRS до HIMARS. У Пентагоні повідомили, що до нового пакету допомоги увійдуть ПЗРК Stinger, протитанкові засоби, боєприпаси для ППО, а також снаряди калібру 155 мм.
Гороскоп Гороскоп на 13 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку Тамара Глоба у своєму прогнозі на 13 березня розповіла про те, що принесе цей день усім знакам зодіаку. За словами астролога, багато знаків відчують його сприятливий вплив, бажання можуть здійснитися.   Зміст Овен (21 березня — 19 квітня) Телець (20 квітня — 20 травня) Близнюки (22 травня — 21 червня) Рак (22 червня — 22 липня) Лев (23 липня — 22 серпня) Діва (23 серпня — 22 вересня) Ваги (23 вересня — 22 жовтня) Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Козеріг (22 грудня — 19 січня) Водолій (20 січня — 18 лютого) Риби (19 лютого — 20 березня) Яким буде 13 березня для Овнів, Тельців та Близнюків Овен (21 березня — 19 квітня) 13 березня покликаний стати часом відпочинку. Овни, які мають можливість взяти вихідний, рекомендується скористатися цим шансом. Провести час, займаючись улюбленим заняттям, буде чудовим рішенням. Зануритися в читання книги, подивитися цікавий фільм і провести час на самоті – все це буде сприятливим. Астролог радить захистити себе від негативного впливу тих, хто може спричинити погані емоції. Відвідування косметологів, перукарів та майстрів манікюру не рекомендується, оскільки вони не зможуть втілити ваші мрії у реальність. Телець (20 квітня — 20 травня) Тельцям важливо пам'ятати, що стосунки вимагають зусиль. Необхідно знаходити компроміси та не наполягати на своїй думці щоразу. Час почати піклуватися про своє тіло, адже літо вже близько. Заняття будь-яким видом спорту додадуть енергії та гарний настрій. Головне, щоб заняття приносили задоволення. Тоді Тельці будуть раді відвідувати тренування. Близнюки (22 травня — 21 червня) Цього дня Близнюкам не варто багато активувати, як би їм не хотілося. Краще сховатись теплою ковдрою і відпочити, щоб набратися сил перед майбутніми робочими днями. Важливо помріяти, оскільки мрії, загадані Близнюками, можуть здійснитись. Радиться віртуальне спілкування з партнером, скасувавши побачення. Що відчують 13 березня Раки, Леви та Діви Рак (22 червня — 22 липня) Деякі Раки можуть відчути втому та вирішити вирушити за місто, щоб відновити сили на свіжому повітрі. Спілкування з новими цікавими людьми цього дня може виявитися приємним та навіть допомогти Ракам у кар'єрному зростанні. Важливо уникати конфліктних ситуацій. Лев (23 липня — 22 серпня) Левам не рекомендується вживати шкідливу та жирну їжу в цей день, оскільки це може позначитися на їхньому організмі та самопочутті. Можлива поява апатії та роздратування через невиконання обов'язків іншими. У любовних стосунках варто бути уважними до своїх бажань, щоб не викликати негативної реакції у партнера. Діва (23 серпня — 22 вересня) Дівля Дів у цей день відкриється новий потік енергії, який змусить їх бути активними. Важливо скласти чіткий план дій та послідовно його виконувати. Це допоможе їм взятися за нові справи та довести їх до кінця. Не варто турбуватися про те, що це вихідний день, у Дів буде час і для творчості, і для відпочинку. Що рекомендує Тамара Глоба Терезам, Скорпіонам та Стрільцям Терези (23 вересня — 22 жовтня) У другій половині дня Терезам може уготований приємний сюрприз, який викличе сплеск емоцій. Важливо не соромитися виявляти свої почуття, тому що партнеру буде приємно бачити таку щиру реакцію. Це підтвердить, що всі зусилля не пройшли даремно. Рекомендується приділити особливу увагу своїй спині та уникати зайвих навантажень. При виникненні навіть незначного болю слід звернутися до лікаря. Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Сьогодні Скорпіонам важливо слухати себе, оскільки саме внутрішній голос допоможе знайти відповіді на хвилюючі питання. Не слід переоцінювати свої можливості, щоб уникнути розчарування. Якщо день робочий, варто знайти цікаве заняття, щоб уникнути негативних емоцій. Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Стрільці можуть відчути, що їхнє життя йде не за планом. Для зміни ситуації необхідно переглянути свої цінності з огляду на їх прагнення до свободи. Будь-які обмеження викликають негативну реакцію. На роботі вони вражають начальство та колег своїми прогресивними поглядами на рутинні завдання. Гороскоп для Козерогів, Водоліїв та Риб Козеріг (22 грудня — 19 січня) Незважаючи на вихідний день, Козерогам варто продовжувати працювати над діловими питаннями. Це сприятливий час щодо переговорів. У неформальній обстановці вони зможуть переконати партнерів та отримати необхідну підтримку. Такий хитрий підхід може принести похвалу від начальства і навіть можливу премію. Водолій (20 січня — 18 лютого) У цей день Водоліям рекомендується контролювати свою промову, щоб уникнути зайвої емоційності. Фінансова сфера буде сприятливою, можливі несподівані надходження. Також варто обговорити плани на майбутнє із близькими людьми. Риби (19 лютого — 20 березня) Рибам слід використовувати як розум, так і інтуїцію при ухваленні важливих рішень. Їхній внутрішній голос може дати відповіді на хвилюючі питання. Стан шкіри може вказувати на можливі проблеми із організмом. Вечір краще провести в компанії другої половини або вирушити на пошуки своєї половинки.
Гороскоп Гороскоп на 13 березня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків зодіаку Согласно прогнозу Павла Глобы, 13 марта важно иметь ясное мышление и умение критически оценивать себя и окружающих. Необходимо избегать поспешных решений и действий, тщательно обдумывать все шаги. Рекомендуется отложить важные вопросы на другой день. Содержание Овен (21 марта — 19 апреля) Телец (20 апреля — 20 мая) Близнецы (22 мая — 21 июня) Рак (22 июня — 22 июля) Лев (23 июля — 22 августа) Дева (23 августа — 22 сентября) Весы (23 сентября — 22 октября) Скорпион (23 октября — 21 ноября) Стрелец (22 ноября — 21 декабря) Козерог (22 декабря — 19 января) Водолей (20 января — 18 февраля) Рыбы (19 февраля — 20 марта) Овен (21 марта — 19 апреля) Овны сегодня будут в философском настроении, хотя не всем окружающим понравится их рассуждения. Не следует обращать внимание на возможные раздражения, так как Овен не станет действовать необдуманно в таком состоянии. Телец (20 апреля — 20 мая) Тельцы сегодня не будут мучить себя переживаниями, особенно по поводу заработка, который у них будет успешным. Это приятно удивит представителей этого знака. Близнецы (22 мая — 21 июня) Для Близнецов наступило время пересмотра планов, так как некоторые из них могут быть нереализуемыми или требовать дополнительных усилий. Важно скорректировать планы так, чтобы их можно было успешно осуществить. Рак (22 июня — 22 июля) Для Раков этот день может стать запоминающимся на долгие годы, так как существует вероятность серьезной ошибки. Рекомендуется отнестись к ситуации как к уроку и не отчаиваться, возможно, это важный этап в жизни Рака. Лев (23 июля — 22 августа) Львам предстоит серьезное испытание с принятием важного решения. Важно не спешить, а внимательно оценить ситуацию перед принятием решения. Дева (23 августа — 22 сентября) Деве, уставшей от последних событий, сегодня важно отдохнуть или работать в умеренном ритме, избегая спешки. В противном случае она может допустить серьезные ошибки. Весы (23 сентября — 22 октября) Весам сегодня случайно раскроется тайна другого человека. Астролог советует забыть об этом как можно скорее и не делиться этой информацией ни с кем, чтобы не нарушить доверие. Скорпион (23 октября — 21 ноября) Сегодня Скорпион почувствует внезапный прилив энергии и может задуматься о совершении чего-то значительного, хотя это может оказаться за пределами его возможностей. Астролог рекомендует не браться за невыполнимые задачи и ставить перед собой реалистичные цели. Стрелец (22 ноября — 21 декабря) Для Стрельцов наступил момент для генеральной уборки. Это не только поможет найти давно утерянные вещи, которые были важными, но и поможет упорядочить свои мысли. Козерог (22 декабря — 19 января) У Козерогов могут возникнуть трудности на работе. Астролог советует не винить себя полностью за проблемы, так как и другие могут быть виноваты. Важно повысить самооценку. Водолей (20 января — 18 февраля) Для Водолеев день будет благоприятным. Они четко понимают свои цели и не тратят время зря, учась на ошибках других. Некоторым из них могут вернуть долг, а других ждет финансовый прирост. Рыбы (19 февраля — 20 марта) Рыбы ожидают яркие и приятные события сегодня, хотя это не обязательно означает огромный успех, просто день будет радостным в целом.

Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
більше матеріалів




/-0,60848999023438-/ /-pc-/
Top