counter
Архів Повернутись назад 06 Жовтня 2018
6 Жовтня
Політика Путіну з США відправили листа з отрутою Ветеран Військово-морських сил США Вільям Клайд Аллен, який раніше надсилав листи з отрутою рицин в Пентагон і Білий дім, розповів, що такий же лист він відправив російському президенту Володимиру Путіну. Про це повідомляє видання Deseret News Utah з посиланням на записи допиту моряка в суді. В ході допиту було встановлено, що крім Володимира Путіна, Вільям Клайд Аллен направив листи з рицином генеральному прокурору США Джефу Сешнсу і королеві Британії Єлизаветі. Однак поки не повідомляється, чи дійшли ці листи адресатам. Раніше Міноборони США повідомило, що в Пентагоні 2 жовтня було введено карантин після того, як у відомстві були знайдені кілька конвертів, в яких містилася сильнодіюча токсична речовина рицин. Такого ж листа з отрутою було перехоплено секретною службою США, він був направлений президенту США Дональду Трампу.
Культура Церква Болгарії відкинула пропозицію РПЦ про проведення Всеправославного собору Болгарська православна церква провела Синод, в ході якого відкинула пропозиції Російської православної церкви з проведення Всеправославного собору в зв'язку з ініціативою Константинополя надати автокефалію Україні. Про це повідомляє блогер Ілля Бей, який опублікував рішення Синоду Болгарської православної церкви. У направленому патріархом Кирилом в Болгарію листі йшлося про стурбованість російськими церковниками подіями, пов'язаними з церковним життям УПЦ московського патріархату. «У зв'язку з цим листом Синод заслухав пропозицію Ловчанського митрополита Гавриїла: «З питання надання автокефалії Українській православній церкві Синод БПЦ ПЦ вважає, що слід скликати Всеправославний собор, який вирішить це питання». За таке рішення проголосували лише три члени засідання, проти висловилися вісім. Особливу думку висловили два учасники Синоду. Синод прийняв пропозицію митрополита Гавриїла», - написав блогер.
Політика Клімкін: Закривати консульства РФ в Україні МЗС не буде Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Київ не буде закривати в українських містах консульства РФ, так як в разі закриття цих консульств, країна-агресор закриє українські та наші дипломати не зможуть в Росії допомагати українцям, в тому числі і політв'язням. За словами Павла Клімкіна, навіть незважаючи на війну, що йде в Росії постійно знаходиться близько трьох мільйонів громадян України. При цьому міністр зазначив, що зараз дипломати РФ займаються в Україні діяльністю, яка більше характерна для діяльності спецслужб. Нагадаємо, в кінці березня цього року російське міністерство закордонних справ прийняло рішення вислати 13 українських дипломатів у відповідь на видворення з України 13 дипломатів РФ. За даними на квітень 2018 року, в Росії продовжують працювати 37 дипломатів України.
Події Суд відпустив главу Держрезерву під особисте зобов'язання Голосіївський райсуд Києва обрав голові Державного агентства резерву Вадиму Мосійчуку, підозрюваному у службовій недбалості, запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання і зобов'язав його здати закордонний паспорт. Суд відхилив клопотання прокуратури застосувати до Вадима Мосійчука запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета. Про це повідомила речник столичної прокуратури Надія Максимець. «В ухвалі суду вказано - задовольнити клопотання прокуратури Києва частково. Суд врахував всі обов'язки, які прокурор просив застосувати. Не зобов'язав тільки носити Вадиму Мосійчуку електронний браслет. Суд поклав на Вадима Мосійчука обов'язки на вимогу прибувати до слідчого, повідомляти про зміну місця проживання, здати закордонний паспорт і уникати контакту зі свідками у справі», - розповіла Надія Максимець. Також відзначимо, що під час засідання суду вісім народних депутатів України заявили, що готові взяти Вадима Мосійчука на поруки.
Політика Times: Російські тролі ведуть пропаганду серед британських підлітків Російські інтернет-тролі в соціальних мережах ведуть активну пропагандистську кампанію з дезінформації підлітків з Великої Британії. У зоні ризику знаходяться незміцнілі уми юних користувачів Twitter, Instagram, Facebook і Youtube. Про це 6 жовтня повідомляє газета The Times. «Підлітки з Британії стали метою Кремля, який проводить таємну кампанію, мета якої - посіяти розбрат серед молодих жителів країн Заходу. Справжній масштаб пропагандистського розгулу російських інтернет-тролів був розкритий після аналізу понад три мільйони повідомлень в соціальній мережі Twitter. Позиціонуючи себе фанатами Гаррі Поттера або Емми Уотсон тролі намагаються посіяти розбрат між підлітками. З їх акаунтів запускається помилкова інформація про «справу Скрипаль», референдум про незалежність Шотландії і Brexit. За допомогою підконтрольних Кремлю облікових записів, тролі намагаються переконати молодих людей у ​​шкоді щеплень і ГМО, а також закликають виходити на політичні акції протесту», - пише Times. Співрозмовники видання The Times повідомили, що всі ці атаки йдуть з боку Агентства інтернет-досліджень з Петербурга, яке пов'язують з наближеним до Путіна бізнесменом Євгеном Пригожиним. Також це агентство називають «фабрикою тролів».
Події оформление ленты  У метро Лондона зіштовхнули на рейки 91-річного екс-главу Євротунелю Транспортна поліція Лондона опублікувала відеозапис із камер спостереження в метро, ​​на якій 46-річний Пол Кросслі зіштовхує з платформи станції на рейки 91-річного сера Роберта Мальпасо, екс-главу Євротунелю. На опублікованих поліцією кадрах видно, як зловмисник на платформі станції метро підбігає до Роберту Мальпасо і штовхає його на шляху. Літнього чоловіка від неминучої загибелі врятував очевидець події Ріяд Ель Хуссані. Чоловік стрибнув з платформи всього за одну хвилину до прибуття поїзда метро. В результаті події Мальпасо отримав перелом тазу і сильно травмував голову. Пола Кросслі затримала поліція. Стало відомо, що ще в 17 років медики діагностували у нього параноїдну шизофренію. У квітні поточного року він вже намагався зіштовхнути з платформи під потяг молоду людину. Суд визнав Пола Кросслі винним у замаху на вбивство двох осіб.
Економіка Москва відмовилася дати Севастополю три мільярди В окупованому Севастополі буде заморожено будівництво ряду важливих об'єктів через відсутність фінансування. Це багатостраждальна Лікарня швидкої допомоги, інфекційна лікарня, кілька причалів. А по інших міських об'єктах фінансування буде зменшено. У переліку благоустрій території біля монастиря на Фіоленті, реконструкція і будівництво теплотрас і кільцевого газопроводу. Про це в ході засідання сесії законодавчих зборів Севастополя повідомила так звана «глава» Контрольно-рахункової палати Юлія Кокарєва. За її словами, на початку вересня між «владою» Севастополя і Мінекономрозвитку Росії було укладено низку додаткових угод про скорочення фінансування федеральної цільової програми. Місто в цьому році недоотримає 3 мільярди рублів. З плану виконання ФЦП повністю виключено будівництво берегозахисних дамб на річці Чорній, реконструкція пасажирських пірсів і причалів, будівництво лікарні швидкої допомоги і інфекційної лікарні. Також зменшено фінансування на кільцевій газопровід ГРС-1, будівництво захисних дамб на річках Бельбек і Кача, перевантажувального комплексу в Малому Інкермані, поромного пірсу №11, благоустрій території біля монастиря Святого Георгія на Фіоленті, проектування і будівництво КОС «Південні», реконструкція теплових мереж і котелень в Камишовій бухті, будівництво і реконструкцію доріг в Камишовій бухті.
Економіка Українські пенсіонери зможуть отримувати пенсії за померлого чоловіка або дружину Всі українці пенсійного віку можуть перейти на пенсію померлого чоловіка або дружини, якщо розмір пенсії померлого був вищим. У відділенні ПФУ підкажуть, як це зробити. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики України. Як повідомляється, перейти на більш вигідну пенсію чоловіка можна не тільки в тому випадку, якщо він був уже пенсіонером на момент смерті, а й у тому випадку, якщо чоловік або дружина померли до виходу на пенсію. Також у Пенсійному фонді України нагадали, що Україна не відмовляється від спецпенсій. Вони призначаються вони за спеціальними законами і не завжди їх розмір вище звичайних трудових пенсій. Пенсіонер може прийти до відділення ПФУ, де йому перерахують пенсію згідно із законом про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування. Якщо в результаті цього перерахунку трудова пенсія виявиться вище, то людина має право перейти на цю пенсію, відмовившись від спеціальної.
Культура Картина Бенксі за £1 млн самознищилася відразу після продажу Картина вуличного художника Бенксі «Дівчинка з повітряною кулею» самознищилася відразу після того, як була продана на аукціоні Sotheby's за один мільйон 42 тисячі фунтів стерлінгів. Співробітники Sothebys безуспішно намагалися зупинити механізм, але шедевр був подрібнений на очах у публіки. Про це повідомив художник в «Інстаграм». Як стало відомо, відразу після продажу картини був приведений в дію шредер, вбудований в раму автором картини. Співробітники Sothebys безуспішно намагалися зупинити механізм, але картина була швидко подрібнена на очах здивованої публіки. Коментуючи подію, представники аукціонного будинку сказали, що знищення картини «Дівчинка з повітряною кулею» після її продажу є свого роду ще одним витвором художника Бенксі. Нібито інцидент був покликаний стати ілюстрацією швидкоплинності людських емоцій. Immediately after the gavel drops this Banksy is sold for ~$1 million, a remotely activated shredder concealed inside the frame shreds it.There is a huge lesson for life in there. @Sothebys considering refund but value may have increased of shredded art. pic.twitter.com/pT8hiuCujZ — #Thinker
Політика Екс-радник Путіна сказав, що стало ударом нижче пояса для президента РФ Для російського президента Володимира Путіна надання Томосу про автокефалію української церкви буде ударом нижче пояса. Про це розповів російський економіст і колишній радник президента Путіна Андрій Ілларіонов. «Прямо скажемо, для Володимира Путіна надання Томосу про автокефалію української церкви - це удар нижче пояса. І так як це питання конфесійне, формально він не може реагувати на нього. Звичайно, я впевнений, що він відреагує, однак поки в хід пущені слабкі сили - авангард в особі патріарха Кирила Гундяєва. Тому Російська православна церква Московського патріархату випускає такі істеричні заяви з приводу ще навіть не Томосу, а призначення представників патріарха Варфоломія в Україні», - заявив Андрій Ілларіонов. Також він додав, що незалежність Української православної церкви - це «жахливо» боляче для Володимира Путіна.
Суспільство Збіг? У Солсбері відбудеться концерт «З Росії з любов'ю» У сумнозвісному британському місті Солсбері відбудеться музичний фестиваль «З Росії з любов'ю», під час якого будуть виконані твори відомих російських композиторів Сергія Рахманінова, Петра Чайковського та Дмитра Шостаковича. Про це повідомляють російські ЗМІ. Захід пройде в суботу, 13 жовтня. Майданчиком обрана церква Святого Мартіна, недалеко від будинку колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля, отруєного співробітниками спецслужб РФ в березні 2018 року. Співачка і організатор фестивалю «З Росії з любов'ю» Гілл Болтон сказала, що виступ було обумовлено ще рік тому, тому не має відношення до отруєння Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Також абсолютно випадково збіглася і назва заходу, ідентична роману про британського агента розвідки Джемса Бонда.
Політика Депутати хочуть позбавити почесних звань артистів, які зрадили Україну Народні депутати України хочуть просити Раду національної безпеки і оборони (РНБО) безстроково позбавити звання народного артиста України Ані Лорак, Таїсію Повалій, Філіпа Кіркорова та Миколу Баскова. Про це сказано в проекті постанови №9156 «Про внесення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів», зареєстрованому у Верховній Раді України 3 жовтня. Крім того, на розгляд РНБО нардепи хочуть внести пропозицію позбавити звання «заслужений артист України» співаків Світлану Лободу і Віталія Козловського, а також позбавити звання народного артиста України російського режисера Володимира Бортка. «Зараз в Україні склалася така безпрецедентна ситуація, коли люди, які для багатьох українців раніше були авторитетами, з екранів телевізорів, засобів масової інформації виступають з антиукраїнськими закликами. Це питання вимагає невідкладного реагування, а саме якнайшвидшого позбавлення цих артистів почесних звань України», - сказано в пояснювальній записці до документа. З такою ініціативою виступили депутати від групи «Воля народу» Євген Рибчинський, від «Народного фронту» Тетяна Чорновіл і Юрій Береза, від «Батьківщина» Ігор Луценко, позафракційні Володимир Парасюк, Андрій Денисенко, Юрій Левченко та Андрій Іллєнко.
Події оформление ленты  У київському кафе влаштували стрілянину. Двоє поранених, троє затриманих У ніч на суботу, 6 жовтня, відвідувачі L`Kafa Cafe, розташованого на вулиці Михайла Гришка на столичних Позняках, влаштували стрілянину по охоронцям кафе, повідомляє «Інформатор». Як повідомляється, інцидент стався близько 4:30. У кафе L`Kafa напідпитку компанія молодих людей стала з'ясовувати стосунки з іншими відвідувачами. Охоронці були змушені вивести бешкетників на вулицю, через що між ними відбулася словесна перепалка, а потім один з відпочиваючих дістав пістолет і зробив кілька пострілів, в результаті чого один охоронець отримав поранення руки, а другий був поранений в ногу. Постраждалі були госпіталізовані. Незабаром поліцейські затримали трьох тих, хто стріляв недалеко від місця події. У одного з них був виявлений пістолет "Форт-12" для стрільби гумовими кулями. У чоловіка був дозвіл на носіння зброї, але він виявився простроченим.

7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
більше матеріалів




/-0,5268280506134-/ /-pc-/
Top