counter
Архів Повернутись назад 04 Березня 2023
4 Березня
Гороскоп Як вибрати подарунок за знаком Зодіаку? При виборі подарунка багато хто впадає у ступор. Справді, що можна подарувати братові своєї дружини чи колезі по роботі? Смаки у всіх різні, ображати даремним подарунком мало кому хочеться. Щоб зробити приємний сюрприз, який порадував би людину і був би корисний їй, можна звернутися до астрології. Адже кожен знак Зодіаку по-своєму дивиться на речі та вчинки. Овнів порадує прикраси із дорогоцінних металів. Це може бути кільце, сережки або ланцюжок. Також представникам цього знаку Зодіаку сподобається спортивний інвентар чи технічна новинка. Все, що змусить їх активізуватися, їм сподобається. Тільці – поціновувачі прекрасного, володарі витонченого смаку. Вони будуть раді гарному алкогольному напою, дорогому парфуму та стильному аксесуару. Люди цього сузір'я люблять речі, що підкреслюють їхній престиж і становище в суспільстві. Близнюки люблять інтелектуальні подарунки. Прекрасний варіант для них – це книга, головоломка чи нова модель телефону. Також вони цінують подарунки, зроблені власноруч. Раки будуть радіти антикварним речам. Також їм сміливо можна дарувати диск із новинками кіно, рідкісний екземпляр книги чи картину, яка була написана спеціально для Раків. Леви цінують розкіш та блиск. Вони будуть раді всьому, що може підкреслити їхню царську натуру та красу: косметику, парфум, аксесуари, іменні листівки, картини. У бік практичних Дів краще не виявляти оригінальність. Відмінним подарунком для них стане побутова техніка, органайзер, годинник. Все, що приносить користь, потішить Діву. Їм не рекомендується дарувати речі, які позбавлені будь-якого сенсу. Дорогі дрібнички Дів розчарують. Терези люблять оригінальні подарунки. Так що, якщо ви вирішили порадувати Терезів, то варто напружитися. Не слід забувати, що представники цього знаку Зодіаку люблять добре поїсти. Враховуючи це, одним із можливих подарунків може стати смачна вечеря. Скорпіони – любителі всього незвичайного та таємничого. Хорошим подарунком для них стане раритетна річ, зброя з гравіюванням, незвичайні прикраси. Стрільці віддадуть перевагу все, що сприятиме розвитку їхньої активності. Не слід забувати, що люди цього сузір'я – натури енергійні. Тому їм до вподоби припаде спортивний тренажер, м'яч, рюкзак, роликові ковзани, навігатор та інше. Також їм буде приємно отримати в подарунок свійську тварину свого знака Зодіаку. Козероги люблять унікальні та оригінальні речі. Вони із захопленням візьмуть у подарунок дизайнерські речі чи предмети хенд-мейду. Козероги люблять сюрпризи та почуття передчуття подарунка, тому сам процес дарування можна майстерно обіграти. Водолії теж віддають перевагу оригінальності. Однак, судячи з-за їх швидкої зміни захоплень, не завжди вгадаєш, що їм сподобатися. Тому їм найкраще подарувати річ, яка розкриє у них будь-який потенціал. Це може бути навчальна книга, диск з відео-уроками або абонемент до школи бальних танців. Водоліїв швидко захоплює все нове, так що не бійтеся переборщити з оригінальністю.
Гороскоп Любовный гороскоп на 4 марта 2023 года: что обещают астрологи ОВНИ Не витрачайте всі сили на партнера цього дня. Якщо 4 березня ви присвятите цілком і повністю йому, можете не розраховувати на успіх у своїх справах, кажуть зірки. ТЕЛЬЦІ Цієї суботи ви повинні діяти обережно. Зірки попереджають: якщо 4 березня вам доведеться відповідати на запитання обранця, будьте не так чесним, як мудрим. БЛИЗНЮКИ Цієї суботи ви можете отримати відмову від предмета своїх почуттів, кажуть зірки. І закликають вас не опускати руки. Невдачі матимуть тимчасовий характер. Чим раніше ви це зрозумієте, тим краще. РАКИ Якщо друга половинка не поділяє ваших поглядів, у цей день потрібно буде зайти з іншого боку. Зірки кажуть, 4 березня вам слід бути оригінальним та сміливим. ЛЬВИ Якщо хочете, щоби все вийшло добре, робіть все самостійно. Зірки попереджають: обранець буде поганим помічником цього дня. Тільки посваритеся і час втратите. ДІВИ Якщо є можливість, проведіть цей день нарізно. Зірки кажуть, 4 березня усамітнення може вам знадобитися раптово, а організувати його спонтанно буде складно. ТЕРЕЗИ Цей день чудово підійде для спільного планування. А ось займатися чимось разом, творити та творити не варто. Зірки попереджають: можете посваритись. СКОРПІОНИ Якщо рідні другої половинки лізтимуть до вас із порадами, вислухайте, але зробіть по-своєму, закликають зірки. Якщо вирішите догодити комусь, ціною стануть ваші стосунки. СТРІЛЬЦІ Кохана людина може тягнути вас на дно цього дня. Зірки закликають вас триматися стійко і спочатку виконати всі свої справи, а потім вже занурюватися в пустунку. КОЗЕРІГИ Друга половинка може потрапити під гарячу руку. Ваша вина буде в тому, що ви не попередите її про цю можливість. Тож убезпечте себе заздалегідь, радять зірки. ВОДОЛІЇ У цей день кохана людина може говорити натяками. Зірки закликають вас не чинити опір цьому факту, а взяти його під контроль і обернути на свою користь. РИБИ Якщо друга половинка наполягатиме на чомусь, не слід їй суперечити. Погодившись 4 березня з малим, згодом можна буде посперечатися про глобальне, кажуть зірки.
Гороскоп Гороскоп на 4 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 4 березня Овни можуть опинитися у непростій ситуації. Якщо вирішите звалити на плечі непосильну ношу, ресурси почнуть витрачатися зі страхітливою швидкістю, кажуть зірки. ТЕЛЬЦІ Тільцям треба буде приструнити своїх внутрішніх демонів. Зірки попереджають: якщо вони вирвуться назовні, наслідки можуть бути найнеприємнішими. Причому для вас самого. БЛИЗНЮКИ 4 березня Близнюки мають звернутися до когось за допомогою. Можливо, з першого разу здобути її не вийде, кажуть зірки. Але закликають вас цього дня не відступати, отримавши відмову. РАКИ Ракам не варто старатися в тих питаннях, які одразу, як то кажуть, не пішли. Зірки кажуть, 4 березня доля сама розставлятиме пріоритети. Вам залишається лише підкоритися. ЛЬВИ 4 березня Леви можуть переоцінити своїх соратників. Зірки закликають вас розраховувати лише на власні сили цього дня. Інакше чекайте на поразки по всіх напрямках. ДІВИ Діви повинні будуть цієї суботи зайнятися самоаналізом. Не соромтеся критикувати себе, закликають зірки. Це буде корисніше, ніж протирання рожевих окулярів. ТЕРЕЗИ 4 березня у Терезів очікується порівняно спокійний день. Зірки радять вам не придумувати собі завдання штучно. Незабаром з'явиться щось обов'язкове, потрібне та важливе. Підкопіть сили. СКОРПІОНИ 4 березня Скорпіони можуть опинитися перед непростим вибором, зробити який допоможе лише інтуїція. Зірки закликають не слухати цього дня порадників – вони можуть підкласти вам свиню. СТРІЛЬЦІ Стрільців може подолати лінощі цього дня. Тоді буде втрачено безліч можливостей, які попереджають зірки. І радять вам із самого ранку 4 березня налаштуватися на старанну працю та боротьбу з прокрастинацією. КОЗЕРІГИ Козероги можуть образити близьку людину в цей день, а потім самі ж докорятимуть за це. Зірки кажуть: простіше запобігти сварці, ніж усувати її наслідки. ВОДОЛІЇ 4 березня Водолії не повинні реагувати на слова оточуючих надто бурхливо, кажуть зірки. І рекомендують вам читати між рядками – це буде набагато ефективніше, ніж розбір сказаного вголос. РИБИ 4 березня Рибам потрібно буде зайнятися чимось новим. Зірки радять вам не стримувати свою фантазію цього дня - можливо, ви відкриєтеся для себе з нового боку.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 374-го дня війни 4 березня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 04.03.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста сімдесят четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російська федерація завдала 32 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснила 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Загроза завдання окупантами ракетних ударів залишається значною по всій території України. Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили на них понад 150 атак противника. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки оперативна обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. Протягом минулої доби ворог обстріляв населені пункти Медведівка Чернігівської області; Собки, Бачівськ, Уланове, Кучерівка, Білокопитове, Старикове, Ходине, Рижівка, Атинське, Павлівка і Рясне на Сумщині та райони близько 10 населених пунктів Харківської області. Серед них - Стрілеча, Стариця, Вовчанськ, Бударки та Амбарне. Куп’янський та Лиманський напрямки противник безуспішно вів наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна і Білогорівка Луганської області та Спірне і Веселе - Донецької. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Зокрема, це - Дворічна, Куп’янськ, Крохмальне Харківської області; Макіївка, Невське, Кремінна, Діброва, Білогорівка Луганської області та Колодязі, Сіверськ, Роздолівка на Донеччині. Бахмутський напрямок противник не полишає спроб оточити місто Бахмут. Протягом минулої доби наші воїни відбили численні атаки в районах населених пунктів Васюківка, Дубово-Василівка, Богданівка, Бахмут та Іванівське Донецької області. Ворожих обстрілів зазнали, зокрема, Федорівка, Васюківка, Залізнянське, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Предтечине, Кліщіївка, Курдюмівка, Озарянівка, Диліївка, Торецьк, Майорськ та Північне. Авдіївський та Шахтарський напрямки противник безуспішно атакував позиції наших військ поблизу населених пунктів Новокалинове, Красногорівка, Кам’янка, Авдіївка, Сєверне, Водяне, Невельське, Мар’їнка та Побєда. Здійснив артилерійські та мінометні обстріли в районах майже 30 населених пунктів. Серед них - Веселе, Бердичі, Авдіївка, Побєда, Новомихайлівка, Водяне, Вугледар, Богоявленка та Велика Новосілка Донецької області. Запорізький та Херсонський напрямки противник веде оборону. На окремих ділянках намагається покращити тактичне положення, створити умови для відновлення наступу. Здійснив артилерійські обстріли районів понад 25 населених пунктів, зокрема, Времівки, Новосілки, Зеленого Поля Донецької області та Гуляйполя, Залізничного, Гуляйпільського, Чарівного та Кам’янського Запорізької області; Очакова на Миколаївщині та Берислава, Томариного, Козацького, Білозерки, Дніпровського і Херсона. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. У Сімферополі тимчасово окупованої республіки Крим російська окупаційна влада, побоюючись активізації проукраїнського руху, дій патріотично налаштованих осередків, створює так звані «добровільні дружини». Відомо, що через війну в Україні, існує певна нестача співробітників правоохоронних органів, тому, окрім патрулювання міста, одним із завдань згаданих підрозділів має бути виявлення коригувальників та диверсантів. Продовжуючи збройну агресію, російська окупаційна армія щоденно зазнає значних втрат у живій силі. Раніше ми повідомляли про переповнені медичні заклади тимчасово окупованих населених пунктів Донецької області. Тенденція не зникла - нещодавно одна із лікарень міста Горлівка отримала вказівку щодо збільшення ліжко-місць для прийому поранених загарбників. Українська авіація минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також 2 - по зенітно-ракетних комплексах на вогневих позиціях. Також, наші захисники збили ворожий літак Су-34 та 8 розвідувальних і ударних БпЛА різних типів. Підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, уразили пункт управління, 3 райони зосередження противника, склад боєприпасів, 2 склади ПММ, а також станцію радіоелектронної боротьби ворога. Підтримуйте Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Гороскоп Лунный день сегодня 4 марта 2023 года Енергетика Місяця постійно змінюється, через що вона щодня робить на нас різний вплив. Поради місячного календаря допоможуть вам правильно зорієнтуватися і не прогаяти удачу цієї суботи. Сьогодні люди будуть несвідомо налаштовані на активність, творення та оптимізм. Місяць, нарешті, покращить своє становище та енергетику. Нас з вами чекає досить позитивний і енергетично потужний день, який допоможе набути сили для втілення своїх бажань у життя. Не дозволяйте собі мислити в негативному ключі: думки сьогодні — це потужна зброя, так що перш ніж спускати курок, переконайтеся, що вона спрямована у правильний бік. Фаза місяця: починається 12 місячний день. Нічний світило перейде в Знак Лева, що дуже добре, адже зараз триває фаза зростання, причому розпочалася заключна її частина. Це свідчить, що стихія Вогню ідеально поєднується із силою нічного світила. Це ідеальний час для фізичної та інтелектуальної активності. Магнітні бурі 4 березня: з боку Сонця не буде проблем. Все спокійно, тому можна не перейматися своїм фізичним станом. Що принесе успіх сьогодні впровадження інновацій; підвищена концентрація; позбавлення проблем; конструктивна критика; домашні справи. Що відлякає успіх цього дня песимізм; збиті цілі; самокопання. Домашні справи за місячним календарем Щоб уникнути неприємностей, доведеться бути активними в домашніх справах і не лінуватися. Це стосується насамперед тих, хто сьогодні не працює і не скутий жодними обов'язками. Прибирання та наведення порядку — перевірений засіб вгамувати емоції, що розбушувалися. У цей день ви не зобов'язані сидіти вдома, але якщо не хочеться виходити нікуди, а спілкування не вистачає, можна запросити в гості друзів і родичів. Не працюйте, якщо раптом поринете в глибокий самоаналіз, адже він може перерости з конструктивної критики в нездорове самобичування. Одяг та талісмани удачі цієї суботи Сьогодні під впливом Лева ви повинні бути яскравішими. У цьому допоможе правильно підібраний гардероб. Цієї доби можна прагнути новизни і різноманітності: Місяць це схвалить. З квітів можна віддавати перевагу яскравому червоному та стриманому чорному. За бажання можна надіти щось біле. Сині відтінки протипоказані у дні активності стихії Вогню. Також астрологи та експерти наполегливо рекомендують усвідомлено вибирати прикраси. Корисними стануть вироби із золота: підвіски, сережки та кільця. З каменів-талісманів варто віддавати перевагу не Вогняним, а Повітряним мінералам, які дають легкість: нефрит, рожевий кварц, аметист. Кохання та спілкування 4 березня Місяць у Леві вимагає від нас уміння оцінювати свій психологічний стан. Лев може зробити нас саркастичними та цинічними. Але є й позитивні сторони цього впливу: наприклад, загострені емоції, потяг до романтики та пристрасті. Намагайтеся бачити болючі точки партнера, його недоліки та слабкі місця, щоб випадково на них не натиснути. Цей день можна вважати часом розквіту маніпуляторів. У зв'язку з цим астрологи радять бути обережнішими у спілкуванні та не дозволяти нікому виводити вас на емоції. Постарайтеся привнести в цей світ якнайбільше хорошого. Якщо вдасться сконцентруватися на любові та позитиві, то люди платитимуть вам тим самим. Фінанси та робота на 12 місячний день Усім нам знадобиться сьогодні вміння виконувати обіцянки, бути відповідальними за все сказане раніше. На роботі треба поводитися обережно, не демонструючи свої емоції, навіть якщо всередині вирує ураган. Що б не трапилося, концентруйтеся на суті проблеми, мисліть у раціональному ключі, особливо в екстремальних ситуаціях. Не варто доводити себе до краю: припиняйте будь-які конфлікти на корені, займайтеся своїми обов'язками, ігноруючи песимізм інших людей. За бажання можна зайнятися невеликим шопінгом в інтернеті, або пройтися магазинами в пошуках чогось приємного. Це суттєво підніме ваш бойовий дух та настрій. Настрій та здоров'я за місячним календарем Цього дня люди будуть схильні до розмов та дискусій. Тут можуть виникнути проблеми у тих, хто не вміє вчасно перерватися, зупинитися та взяти свої емоції під контроль. Щодо здоров'я, то не варто піддаватися спокусам. Щоб розпочати сьогодні більш гармонійне та щасливе життя, місячний календар рекомендує працювати над собою, боротися з ревнощами, відпускати образи. Сьогодні день кармічних відплат, коли всі мають шанс змінити свою карму. Це стосується і тих, хто не може зрушити з мертвої точки. Можна спробувати розпочати нове життя. Кожен має таку можливість.
Культура Народні прикмети на 4 березня 2023 року: що не можна робити цього дня Православні цього дня згадують святих Архипа та Філімона, апостолів від сімдесяти. У народі 4 березня називали Архіповим днем і казали, що господині на Архіпа повинні приготувати безліч різноманітних страв та пригостити ними якнайбільше людей. Тоді у будинку буде достаток. Проте варто пам'ятати, що 2023 року на 4 березня випадає 6-й день Великого посту. Ті, хто постить, цієї суботи не повинні вживати їжу тваринного походження, а також снідати - дозволено тільки обід і вечерю. Загалом у цей день деякі церковні закони повністю співпадають із народними радами. Так, наприклад, на Архіпа не можна заздрити і бажати комусь зла, інакше все повернеться сторицею. Не рекомендується 4 березня одягати старий або брудний одяг. За повір'ями, успіх відвернеться від того, хто зустріне її в неохайному вигляді. Є й особлива заборона пращурів на цей день: 4 березня не можна фарбувати губи яскравою помадою, інакше все сказане жінкою "забарвиться" в інші тони (тобто може бути сприйнято неправильно). Якщо є потреба в кричачому макіяжі, потрібно промокнути губи серветкою і залишити її на чільному місці. Так вдасться відвернути від себе негатив.
Дозвілля Ефективні копінг-стратегії: що це і як за їх допомогою позбутися стресу Психологія та біоенергетика дуже тісно пов'язані. Є способи позбавлення стресу, які відмінно впливають і на біополі. Одними з таких методик є деякі види так званих копінг-стратегій. Копінг-стратегії — це методи боротьби зі стресом, які використовуються людьми несвідомо. Експерти вже знайшли і класифікували понад чотириста таких стратегій, деякі з яких є дуже дієвими і поділяються на дві великі групи: на ті, що допомагають змінити саму ситуацію та на ті, що змінюють реакцію людини на проблему. Звернення до релігії Часто віруючі люди починають набагато більше молитися, якщо зустрічають на шляху якісь труднощі. Це досить ефективний спосіб боротьби, причому як із реакцією, так і із самою проблемою. Люди в молитві здобувають спокій, знижують градус переживань і найчастіше через це знаходять ефективне рішення. Те саме можна сказати і про банальні медитації та йогу. Вони певною мірою схожі з молитвою, тому що допомагають зазирнути всередину себе. Якщо ви є віруючою людиною, молитва дійсно може врятувати вас від біди і зміцнити вашу ауру за рахунок впевненості в тому, що Бог або Всесвіт допоможуть вам. Самоконтроль Багато людей намагаються стежити за своїми емоціями та стримувати їх, щоб не йти з головою в поганий настрій, смуток, стрес. Це добре, але тільки в тому випадку, якщо емоції та почуття не надто сильні. Якщо намагатися утримати в собі дуже сильну злість ревнощів, негатив, це може стати причиною сильної перевтоми, нервового зриву. Не тримайте в собі те, що вас з'їдає зсередини. Натомість скористайтеся наступною копінг-стратегією. Активне придушення негативу Хтось виходить на вулицю подихати свіжим повітрям, хтось починає пити більше води або їсти більше продуктів, багатих на вітаміни та корисні речовини. Інші роблять вправи. Будь-яка фізична активність та правильні звички у харчуванні допомагають подолати стрес максимально швидко. Іноді, навпаки, потрібно просто полежати у ліжку та спокійно подивитися улюблений серіал. Така методика також має право життя. Важливо підбирати той метод, який підходить вам у цій ситуації. Пошук підтримки у спілкуванні Це дуже добрий метод боротьби зі стресом. Якщо раптом у вас у житті все дуже погано, спробуйте звернутися по допомогу до друга, до родича, другої половинки, товариша. Інші люди в боротьбі зі стресом допомагають часом дуже добре, особливо якщо вони чесні і відкриті. Намагайтеся звертатися за підтримкою лише до тих, хто дійсно може вам допомогти. Позитивна переоцінка Це не просто марний оптимізм із установками типу «все буде добре». Позитивна переоцінка — це пошук реально позитивних сторін у тому, що відбувається зараз у вашому житті. Уміння подивитися на ситуацію під іншим кутом нерозривно пов'язане з умінням зберігати спокій. Тільки ті люди, які можуть бути терплячими, можуть використовувати позитивну переоцінку на максимум. У ті моменти, коли ви вже вийшли з себе і дозволили нервам взяти над вами гору, переоцінка буде максимально марною, тому що спочатку потрібно якось позбутися джерела негативних емоцій. Корисна порада Стратегій боротьби зі стресом або його наслідками дуже багато, але з описаних вище експерти в галузі психології та біоенергетики радять обирати ті, які найкраще підходять вам і вашому характеру, способу життя. Які стратегії точно не варто використовувати, так це спроби зняти стрес міцними напоями, повним дистанціюванням від людей і суспільства, уникнення. Вони шкодять вашому здоров'ю, підвищують невпевненість у собі, змушують страждати ще більше. Іноді потрібно дистанціюватися від однієї проблеми, щоб вирішити іншу. Це називається правильною розстановкою пріоритетів. Якщо є кілька джерел стресу, то слід розбиратися з ними по черзі, інакше ви ризикуєте втомитися морально і фізично.
Дозвілля Дні сили у березні 2023 року Дні сили — це дні, в які ймовірність зустріти на своєму шляху удачу набагато вище за звичайну. Експерти в галузі астрології, нумерології та біоенергетики поділилися списком найсприятливіших днів першого місяця весни. Днів сили зазвичай не багато, тому якщо вам потрібна допомога удачі, ви завжди можете звернутися за підтримкою до камінням-талісманам. Також намагайтеся завжди слідувати здоровому глузду і не наживати собі ворогів. Спокій і розміреність у всьому допоможуть вам стати кращими, а також продуктивнішими. У березні не варто поспішати із рішеннями. Важливо ретельно зважувати всі за і проти. 3 березня — день дзеркальної дати Третя дзеркальна дата цього року стане чудовим днем для духовних практик та для духовного розвитку загалом. Можна присвятити цей день здобуттю нових знань, читанню молитов, медитаціям та афірмаціям. Цей сприятливий день вкрай важливий, оскільки він допоможе подолати всі наслідки найнебезпечнішого дня березня, який передує йому. Ця дзеркальна дата допоможе нам з вами оговтатися від неприємностей і зрозуміти, як і куди слід рухатися далі в житті. 7 березня — день зміни положення Сатурна З Березня 2020 року Сатурн перебуває у знаку Водолія. 7 березня цього року планета перейде у Знак Риб. Це буде надто важлива подія. Так, воно покращить цей день, але по-справжньому розкриє себе Сатурн у Рибах з часом. Загалом такий перехід принесе нам багато важливих змін у всіх сферах життя. Перші приємні дзвіночки ми почуємо вже 7 числа. 7 березня нам буде трохи простіше боротися зі своїми особистими недугами та проблемами характеру. Цього дня можна і навіть потрібно виявляти ініціативу. 16 березня — перехід Венери в Знак Тельця У цьому Знакі планета пробуде до 10 квітня. Це буде дуже добрий і важливий перехід, оскільки в Овні Венера повністю позбавлена сили. 16 березня буде дуже яскравим та вкрай приємним днем. У цей день дуже важливо займатися домашніми справами, збиранням, наведенням порядку. Постарайтеся зробити так, щоб цей день пройшов під егідою бажання змінити своє життя на краще, перетворивши будинок та самих себе. Це ідеальний день для нової зачіски, оновлення гардеробу. Цього дня Меркурій зустрінеться з Нептуном на нічному небі. Поєднання планет небезпечне, однак, позитивна сила Венери нейтралізує негативну енергію цього аспекту. 19 березня — день переходу Меркурія на Знак Овна Не можна сказати, що Меркурію дуже комфортно в цьому Знаку, але він абсолютно точно кращий за Риб, які повністю нейтралізують силу Меркурія. 19 березня перехід до Овна подарує нам нове натхнення та впевненість у своїх силах, поверне уважність підвищить потяг до знань. У цьому знакі планета пробуде лише до 2 квітня. Це день цілком точно можна і навіть потрібно присвятити фінансовим та юридичним справам, а також роботі та бізнесу. 20 березня — весняне рівнодення Це дуже сприятливий і, мабуть, найяскравіший день березня. Астрологи відзначають, що Молодий місяць цього разу майже повністю збігається з рівноденням, запізнившись менш ніж на день. Це добре позначиться на нашому з вами настрої. 20 березня можна вважати універсальним днем сили, коли можна займатися абсолютно будь-якими справами на ваш вибір. Це гарний день як для відпочинку, так і для роботи. Прислухайтеся до цього рівнодення до своєї інтуїції. Вона не повинна вас обдурити. 23 березня — зміна епохи Плутона Ще один найважливіший день сили, який має більш ніж довготривалі наслідки. 23 березня найдальша планета в особі Плутона здійснить перехід у Знак Водолія. Цього дня завершується п'ятнадцятирічний період перебування у Козерозі. Раніше ми розповідали про те, що як ця подія та перехід Сатурна в Риби вплинуть на нас з вами і на все людство в цілому . Сам же день переходу 23 березня стане таємничим, незвичайним та сповненим важливих подій.
Гороскоп Як підготуватися до зустрічі весни 2023 року за Знаком Зодіаку Весна — час розквіту сил та появи у житті людей нових можливостей. Астрологи радять правильно підготуватися до цього важливого періоду, щоб успіх не оминув вас. Всі хочуть стати щасливими, але не всі знають, що для цього потрібно робити. Щоб щастя швидше прийшло до вас на початку весни 2023 року, намагайтеся дотримуватися простих рекомендацій, описаних далі. Овен Овнам для того, щоб зустріти весну 2023 року з успіхом у кишені, варто в першу чергу перестати бути грубими та непоступливими. Настав час працювати над собою та взаємодіяти з людьми, незважаючи на те, що вони можуть мати інші погляди на життя, на все, що відбувається. Овнам варто розпочати нові справи у бізнесі та по роботі, щоб не створювалося враження того, що все необхідне зроблено. Початок весни — не час для відпочинку. Телець Тільцям астрологи наполегливо радять зустріти весну у добрій фізичній формі. Для цього важливо розпочати займатися спортом, скоригувати своє харчування, а також почати жити за режимом — вставати і лягати спати одночасно. Потрібно змусити свій організм прокинутися від зимової сплячки раніше, ніж розпочнеться весняне березневе пробудження. Близнюки Близнюкам важливо культивувати в собі такі якості як незворушність, холоднокровність, душевний спокій. На початку весни може бути дуже багато важливих подій, деякі з яких стануть не найприємнішими, але в майбутньому принесуть багато добра. Близнюкам треба буде зазнати цього тиску. Якщо є можливість, варто наприкінці зими взяти собі невелику відпустку. Рак Ракам потрібно робити якнайбільше добрих вчинків наприкінці зими. Це допоможе правильно підготуватися до весни, адже на початку березня Всесвіт може вимагати плати за минулі помилки. Березень — час очищення карми. Щоб не почалася чорна смуга, потрібно виправити свої помилки, допущені цієї зими. Для цього важливо робити більше добра, причому щиро. Лев Левам потрібно зробити так, щоб у їхньому житті було якнайменше ревнощів, причому не лише з їхнього боку, а й з боку другої половинки. Для цього їм потрібно зробити так, щоб їм довіряли. Не потрібно провокувати близьких людей на переживання. Якщо почати весну 2023 року з негативної ноти, то це може спровокувати шквал неприємностей у різних сферах життя. Діва Дівам варто забратися вдома та навести лад на робочому місці. Якщо хотілося давно змінити роботу, можна спробувати зробити, щоб уже у березні почалося нове життя і все стало гаразд. Перетворенням житла та робочого місця можна не обмежуватись. Успіх це навесні Дівам принесе новий зовнішній вигляд. Найкращий спосіб підготовки до весни 2023 року — змінити стиль та купити новий одяг, зробити нову зачіску. Терези Вагам, можливо, варто повернутися до ідей, які надихали їх раніше. Це благотворно вплине на мотивацію та допоможе з більшою впевненістю дивитися у майбутнє. Наприкінці зими 2023 року люди цього Знаку зможуть переглянути своє ставлення до багатьох речей. Це піде їм на користь, тому що навесні бажано бути відкритими до всього нового та цікавого. Скорпіон Найкраща підготовка до весни для Скорпіонів — це налагодити добрі стосунки з близькими, пробачити самих себе та оточуючих за помилки. Потрібно підняти над головою білий прапор і вибачитися за свої власні недоліки, образливі слова та вчинки. Весну цього року потрібно починати в гармонії із собою та зі світом. Якщо перебувати з оточуючими, березень може початися з хаосу. Стрілець Стрільцям потрібно спробувати  внести трохи різноманітності у особисте життя. Можна сходити на незвичайне побачення, або спробувати розважитись незвичайним способом з другою половинкою. Також можна урізноманітнити особисте дозвілля та робочий процес. Чим більше новизни буде в їхньому житті, тим приємнішим буде початок весни 2023 року. Козеріг Козерогам зустріти весну 2023 року астрологи радять у гарному настрої. Це найголовніша умова успіху для них. Добре, що зараз немає ретроградних планет, тож Козерогам буде набагато простіше справлятися з неприємними думками та переживаннями. Також астрологи радять наприкінці зими робити важливі та потрібні покупки. Помірний шопінг піде на користь людям цього Знаку. Водолій Водоліям  не можна робити нічого, що очорняло б їхню репутацію. Починати весну 2023 року краще так, щоб ненависників було якнайменше. Астрологи радять позбутися цього егоїзму і перестати бурхливо реагувати на критику. У цьому плані, навпаки, корисно буде прислухатися до думки оточуючих, оскільки в їхніх словах буде чимала частка істини. Риби Для Риб початок весни майже завжди є чарівним та важливим часом у році. Цього разу на них чекає багато удачі та гарного настрою, однак, Венера буде в несприятливому становищі з кінця лютого, так що астрологи рекомендують не сперечатися ні з ким і не вирушати в далекі подорожі перед початком березня. Також Рибам не варто робити нічого, що могло б розчарувати їх.
Гороскоп Слабкий Меркурій у Рибах з 2 по 18 березня 2023 року: поради астрологів кожному Знаку Зодіаку 2 березня Меркурій послабить свої позиції, перейшовши в Знак Риб, який повністю позбавить його сили. Це буде складний час для практично кожного із Знаків Зодіаку, тому астрологи вирішили дати невеликі, але важливі поради кожному з них. Згідно з нашою статтею про день сили березня, 16 березня почнеться поліпшення астрологічної обстановки. Венера знову стане сильною. Через два дні після неї поверне свою енергетику Меркурій. Виходить, нам потрібно потерпіти лише два тижні, які пролетять досить швидко. Просто дотримуйтесь простих рекомендацій експертів, щоб не потрапити в халепу і залишитися на плаву у сфері роботи та фінансів, спілкування та кохання. Меркурій торкнеться кожної з них. Овен Головна рада Овнам досить проста — Необхідно обережніше взаємодіяти з людьми. Представникам цього Знаку Зодіаку доведеться постаратися обмежити спілкування з деякими особами. Насамперед це стосується пліткарів. Овни самі не проти обговорити когось, але в березні це табу. Краще говорити на якісь справді важливі теми, не перемиваючи нікому кісточки. Телець Тельцям у період слабкого Меркурія настійно рекомендується не піддаватися спокусам. Якщо виявити слабкість, можуть повернутися старі шкідливі звички або знову утворитися токсичні відносини. Тільцям у жодному разі не можна повертатися до того, від чого вони пішли в минулому. У роботі та справах їм знадобиться частка наполегливості, оскільки без неї всі справи стануть. Близнюки Найкраща навичка для близнюків у першій половині березня — вміння забувати образи. Меркурій у слабкій позиції може зробити так, що Близнюки почнуть надто довго думати про негатив і навіть формувати план помсти, але це зовсім не те, що їм необхідно. Астрологи радять тимчасово призупинити навчання до 18 числа, а також почати перевіряти на практиці отримані навички. Рак Для Раків з 2 по 18 число сумнівів та скептицизм будуть деяким порятунком від неприємностей. Меркурій у слабкій позиції підштовхуватиме цих людей до ризиків та авантюр, створюючи в їхніх умах думку про те, що невеликі ризики можуть бути прийнятними. Звісно, це не так. Фінансові ризики призведуть до бідності, а надмірна самовпевненість у коханні стане причиною самотності. Лев Левам зараз краще триматися знайомих берегів. Меркурій у Рибах може сильно сплутати карти представникам цього Вогняного Знаку. Якщо Леви хочуть почати щось нове, то краще відкласти це як мінімум на 15-16, коли вплив Меркурія повільно повертатиметься в норму. Астрологи радять Левам навчитися бачити картину цілком, не фокусуючись лише на чомусь одному. Діва Найважливіша сфера життя для Дів у першій половині березня — здоров'я. Не можна наражати себе на стрес і дозволяти комусь із оточення заражати себе негативом. Потрібно фокусуватися на приємних спогадах та поточних подіях, а також навчитися розважатися без людей. Можливо, настав час почитати книгу, подивитися серіал чи фільми зі списку бажаного. Терези Все, що потрібно Терезам у період слабкого Меркурія — це ретельніше продумувати плани. Вони можуть зриватися з різних причин, але якщо кожен аспект того чи іншого проекту чи справи продумувати трохи обережніше і осмислено, обійти стороною проблеми буде в рази простіше. Також до 18 березня включно експерти не радять Терезам вирушати в далекі поїздки, займатися екстремальними видами спорту. Скорпіон Скорпіонам зараз краще побути спостерігачами. Можливо, у них виникне бажання дати комусь важливу пораду чи зайнятися якоюсь новою справою, надати комусь підтримку. Робити це не варто. Поки Меркурій слабкий, ініціатива може бути караною. Краще поспостерігати за людьми, їхніми реакціями та емоціями. Можна буде помітити багато цікавих фактів, про які вони раніше не замислювалися. Стрілець Стрільцям потрібно якнайрідше слідувати порадам людей. Якщо рекомендації оточуючих розходяться зі здоровим глуздом, краще пропустити їх повз вуха. Це може бути свідомий обман або банальна помилка. Навіть якщо поради близьких та друзів просто йдуть урозріз із вашою думкою, це вже привід задуматися. Логіка та здоровий глузд — найкращі друзі Стрільців на найближчі пару тижнів. Козеріг Козероги — життєлюбні люди, які цінують кожен день свого життя, але Меркурій може зробити їх цинічними. Козерогам треба продовжувати дякувати Всесвіту та людям за підтримку. Якщо вони перестануть бути доброзичливими, то в їхньому житті все може дуже різко змінитись з позитиву на негатив. Одна з найкорисніших життєвих навичок — вміння знаходити прекрасне у повсякденному. Водолій Водолії дуже люблять спілкування та яскраві емоції. У цьому собі можна не відмовляти, але поки Меркурій буде слабким з 2 по 18 число, краще мудро вибирати собі оточення і не боятися змінювати яскраві емоції на спокійний та спокійний відпочинок. Можна поставити життя на паузу і зайнятися якимись насущними і спокійнішими справами. Найважливіше зараз — навчитися на якийсь час змінювати свої життєві принципи. Риби Риби зможуть зловити зустрічний вітер, але тільки в тому випадку, якщо під час слабкого Меркурія не витрачатимуть багато грошей і часу на те, що не приносить їм задоволення. Одне можна сказати точно — перша половина березня буде непростою. Можливо, доведеться піти проти своїх власних переконань, але це лише тимчасовий захід. У другій половині місяця все повернеться на свої кола.
Культура После инсульта умер актер Том Сайзмор, который снялся в «Спасти рядового Райана» В возрасте 61 года умер американский актер Том Сайзмор, прославившийся ролями в кассовых военных фильмах «Спасти рядового Райана», «Перл Харбор» и «Черный ястреб». Об этом изданию Variety сообщил его менеджер Чарльз Лаго. 18 февраля Сайзмор упал в своем доме в Лос-Анджелесе, его увезли в больницу Святого Иосифа в Бербанке. Врачи определили, что у актера произошел инсульт в результате разрыва аневризмы головного мозга. С того времени он находился в коме в отделении реанимации. 3 марта актера отключили от системы жизнеобеспечения. В этот момент рядом с ним были его 17-летние сыновья и брат. Как пишет Би-би-си, карьера Сайзмора в Голливуде началась с небольшой роли в фильме Оливера Стоуна «Рожденный четвертого июля» в 1989 году. Затем последовали большие роли в драмах 1990-х годов, таких как «Настоящая любовь» Ридли Скотта и «Дьявол в голубом платье» с Дензелом Вашингтоном. Стоун снова снял актера в скандальном фильме «Прирожденные убийцы» в роли жестокого детектива Джека Скагнетти, а в фильме «Схватка» Сайзмор сыграл сообщника бандита, роль которого исполнил Роберт Де Ниро. В фильме «Спасение рядового Райана», получившем несколько премий «Оскар» в 1998 году, он сыграл роль сержанта Хорвата. В общей сложности Сайзмор снялся в 251 фильме. За славой и деньгами последовала зависимость от наркотиков. В автобиографии актер рассказывал о своем пристрастии к героину и метамфетамину. Он был неоднократно судим за хранение наркотиков и домашнее насилие.
Дозвілля Рослини, що приносять в будинок гармонію, любов і щастя Рослина-талісман здатна виконати свою функцію також, як і всі інші талісмани — камені талісмани, дорогоцінні камені, магічні камені. Рослини для дому або квіти кімнатні квітучі можуть стати помічниками, допоможуть захистити любов, створити щастя, мир і спокій в тому будинку, де цвітуть. Білі кімнатні квіти несуть заспокоєння і розслаблення, червоні кімнатні квіти означають любов і пристрасть. На кімнатні квіти впливає місячний календар, який допоможе правильно доглядати за рослинами. Квітка щастя — кімнатна квітка, яку господиня виростила сама в велику квітучу і здорову рослину. 1. Спатифіллум (відомий ще як «Жіноче щастя"). Самотні люди обов'язково знайдуть свою другу половинку. У молодих сімейних пар, які думають про дитину, скоро з'явиться поповнення. "Жіноче щастя" завжди приносить в будинок взаєморозуміння і любов. 2. Фіалка. У будинку, де росте ця квітка, менше сваряться. Також багато хто вважає цю квітку символом вічної любові. 3. Гібіскус або китайська троянда. Поява в будинку Гібіскуса пророкує незабаром пристрасну любов. 4. Хойя (восковий плющ). У деяких країнах такий різновид Хойі як Керрі дарують на 14 лютого як "валентинку". Найбільш сприятливо впливає на сімейне щастя, якщо буде рости в спальні. 5. Мірт. Ця рослина допоможе зробити ваш шлюб вдалим, а в дорослу сім'ю принесе мир і щастя. У багатьох країнах цю рослину вважають вдалим подарунком нареченим. 6. Аїхрізон. У народі його називають "дерево любові" або "дерево щастя". Як очевидно з назв, приносить у дім щастя і любов. 7. Калатея. Ця рослина вважається символом і хранителем сімейного щастя. 8. Хлорофітум. У народі кажуть, що ця рослина приносить в сімейне життя спокій і щастя. 9. Кислиця (Оксаліс). Якщо вам необхідно знайти свою любов або зберегти сім'ю, неодмінно посадіть в будинку Кислицю. 10. Антуріум (Чоловіче щастя). Ця рослина приносить щастя і успіх в любові, а чоловікам — "чоловічу силу".
Дозвілля Професійні хитруни та маніпулятори за Знаком Зодіаку Хитрих людей, які можуть обвести практично будь-якого навколо пальця, не так уже й багато. Експерти в галузі астрології розповіли про Знаки Зодіаку, під якими народжуються вроджені маніпулятори. З представниками описаних нижче знаків потрібно тримати вухо гостро і дивитися в обоє. Експерти нагадують про те, що маніпулятором може виявитися будь-яка людина, яким би не був її вік, стать або Знак Зодіаку. Найкращий спосіб захиститися від таких людей – зміцнення енергетики. ТелецьЯкщо ви образите Тельця, будьте певні, що оточуючі люди дізнаються про вас абсолютно все. Усі ваші таємниці стануть надбанням громадськості. Тільцям у жодному разі не можна розповідати нічого особистого та цікавого про себе, якщо ви не впевнені в цій людині. Представники цього знаку дуже легко можуть настроїти людей проти вас. Також з Тельцями варто бути обережнішими у бізнесі та торгівлі. Тельці є найкращими менеджерами з продажу. Вони можуть продати вам повітря, сніг зимою. З ними варто бути дуже обережними у питаннях грошей чи бізнесу. Справа в тому, що вони люблять гроші, мабуть, більше, ніж будь-хто інший. СкорпіонСкорпіони - дуже чутливі та емоційні люди. Вони знають все про почуття, поведінку людей. Вони дуже розвинена інтуїція і емпатія, що дає можливість управляти оточуючими, особливо родичами і друзями, другий половинкою. Це небезпечні маніпулятори, які вміло імітують розлад, розчарування, повагу та навіть кохання. Скорпіони часто йдуть на маніпуляції не заради себе, а заради сім'ї або заради збереження позитивної ситуації в сім'ї. Усім, у кого є родичі цього Знака, краще бути обережнішим, бо часом Скорпіони кажуть зовсім не те, що думають. СтрілецьСтрільці змалку демонструють навички маніпуляції. Вони чудово знають, що і як треба сказати чи зробити, щоб справити на людей враження, змусити їх себе шанувати. Слова Стрільців б'ють точно в ціль. Вони природжені хитруни і дуже розумні люди, тому їм не важко примусити когось перейнятися до них повагою та довірою. Стрільці дуже небезпечні у ролі ворога, тому ніколи не переходьте їм дорогу. Вони не мстиві, але у вирішальний момент можуть приспати вашу пильність, а потім зробити хід конем. Вони вкрай непередбачувані. Намагайтеся не записуватись до них у боржники. Навіть якщо у вас є такі люди, не потрібно їх відправляти в чорний список. Можна спілкуватися з ними, але трохи обережніше, ніж раніше. Те саме стосується конфліктних та грубих Знаків Зодіаку.
Дозвілля Як стати щасливим: 7 кроків до досягнення гармонії Всі люди прагнуть щастя, але багато хто вибирає неправильну дорогу і, незважаючи на всі зусилля, продовжує залишатися нещасним. Знайти вірний шлях до гармонії та стати щасливою людиною допоможуть поради досвідчених народних цілителів. Часто люди шукають щастя зовсім не там, де потрібно, і в гонитві за матеріальними благами та досягненнями забувають про те, що щастя — стан душі, що ніяк не пов'язане зі світом речей. Цілювачі пропонують 7 кроків, завдяки яким можна набути гармонії в душі і досягти справжнього щастя. Крок перший. Необхідно усвідомити, що щастя — стан тиші, внутрішньої гармонії. Це відчуття непідвладне розуму, воно знаходиться без розуму. Кожна людина народжується щасливою, і щастя ніколи не залишає її — воно не може бути зруйноване через проблеми на роботі, в сім'ї, у коханні. Але закрити щастя може розум, якому завжди чогось не вистачає, якому мало того, що зараз. Неспокійний розум породжує вигадані проблеми, які заважають людині бути щасливою. Крок другий. Щастя духовне, до матеріального світу воно не має жодного стосунку. Якщо розібратися в тому, що таке щастя в людському розумінні, воно зовсім невелике — це матеріальне добробут, здоров'я, виконання бажань. Саме цим і для цього мешкає людина. Тому щастя завжди з вами, але ви цього не усвідомлюєте. А пошуки щастя призводять до зворотного результату — людина знаходить лише нещастя. Крок третій. У матеріальному світі щастя приймають за виконання бажань. Коли бажане втілюється у життя, людина певний час щасливий. Потім він починає бажати ще чогось, вибудовує коридор, наприкінці якого горить вогник радості від виконання бажання. Людина досягає — радіє — вогник радості гасне — і доводиться вибудовувати черговий коридор із новим вогником. І так усе життя. Суєта, та й годі. Крок четвертий. У духовних людей щастя інше — воно не пов'язане з матеріальним світом, воно живе усередині, у серці. У них немає бажань, у їхньому житті немає місця метушні, їх влаштовує те, що вони мають зараз. Вони з вдячністю приймають все, що з ними відбувається, і живуть зі словами: «Хай буде воля Твоя». Крок п'ятий. Чим більше його людини, тим менше його щастя. Его високо піднімає людину, робить її значним, важливим і гордовитим у власних очах. Його заважає людям насолоджуватися тим, що у них є, і ніби каже: Слухайся мене, будеш успішним, багатим. Кинь свою половинку, ти знайдеш собі найкращу пару, адже саме ти найкращий і тому найкращого гідний. Его завжди заводить у глухий кут, робить людину нещасною. Шлях до духовності лежить через відкидання его, і тільки в цьому випадку щастя відкривається на повну міру. Крок шостий. Усвідомте, що проблеми — не біда, а спосіб життя, який ви створили самі. Змінивши своє мислення, ви зміните своє життя. Часто для цього потрібна мудра порада, саме тому люди часто шукають тих, хто має дар бачення і вміє говорити серцем. Відповіді народжуються в тиші, а розум, роздмухуючи з мухи слона, заважає досягти цього стану — тому люди часто не можуть самостійно відповісти на свої запитання. Крок сьомий. Будь-яке страждання (чи то сум, образа, почуття провини, помста, жадібність, ревнощі, заздрість, самотність) є важким розумовим процесом. У цьому випадку думки закривають щастя і настає душевна темрява. Що ж робити у такій ситуації? У мережі можна зустріти таку відповідь від народних цілителів: кожна людина має тіло, яке потрапляє під владу різних енергій. Але людина — це не лише тіло, а й свідомість. Свідомість — командир над тілом, тому ви здатні спостерігати, в якій енергії ви застрягли на даний момент. Таке спостереження стане вашим духовним розвитком, розумінням і усвідомленням того, що відбувається. Ви будете усвідомлюючою людиною, і страждання не зможе вас затягнути. У процесі спостереження за своїм тілом прислухайтеся до думок: вони підкажуть вам, що не так, і ви все зрозумієте. Крім того, вам буде цікаво розвиватися, дивитися, як відбиваються на вашій тілесній оболонці різні емоції, як поводиться ваше тіло в радості, жадібності, ревнощі і т.д.
Гороскоп Хто такі кардинальні Знаки Зодіаку в астрології Всі Знаки Зодіаку поділяються на три великі групи, серед яких є так звані кардинальні Знаки. Усього їх чотири: Овен, Рак, Терези, Козеріг. Астрологи розкажуть, які особливості характеру та енергетики цих людей, їх сильні та слабкі сторони. У кожного з нас є свої темні та світлі сторони характеру. Кардинальних знаків Зодіаку відрізняє той факт, що вони не вдають. Вони є тими, ким хочуть бути, тому їм можна вірити. Характер та енергетика кардинальних Знаків Зодіаку Люди кардинальних знаків не терплять, коли ними хтось керує. Вони вважають за краще самі будувати свою долю, нехай для цього іноді потрібно бути не найзручнішими та позитивнішими. Це дуже живі та активні люди, які ніколи не чекають біля моря погоди. Так, вони часом відчувають втому, але це не вибиває їх із колії. Вони продовжують свій шлях, як нічого не було. Щодо кохання, то можна з упевненістю сказати, що вони закохуються швидко і надовго. Їх почуття є двигуном прогресу. Ці люди завжди намагаються шукати стосунки, і їм досить сумно на самоті. Сильні сторони кардинальних знаків зодіаку Високий рівень активності. Ви навряд чи побачите таку людину, що валяється від втоми. Вони переважно вважають за краще займатися улюбленою справою, тому про втому і мови бути не може. Швидке навчання та адаптація до нових умов. Ці люди дуже швидко навчаються, відмінно вливаються в новий колектив, заслуговують на довіру колег та друзів. Для них не важко зважитися на різкі зміни у своєму житті. Вони отримують задоволення від пригод та виходів із зони комфорту. Підприємливість. Це стосується грошей: кардинальні Знаки зможуть знайти лазівку для того, щоб збільшити свою вигоду у тій чи іншій ситуації. З цих людей виходять чудові керівники та бізнесмени. Слабкі сторони кардинальних знаків зодіаку Нетерпимість та запальність. Хтось із цих людей нетерпимий до оточуючих, а хтось ще й запальний, як, наприклад, Овни. У суперечках представники цих знаків ніколи і нікому не поступаються. Їхня правота для них завжди понад усе. Їм необхідно постійно підтверджувати свою силу та вплив, добиваючись свого. Через це шукати компроміси з ними часом просто неможливо. Честолюбство. Ще однією важливою, але неприємною рисою характеру цих людей є гіпертрофоване честолюбство. Вони люблять себе, визнають лише свої принципи. Їм не подобається приймати чужий бік. Вони хочуть, щоб їх поважали, визнавали, любили все довкола. Якщо цього не відбувається, кардинальні Знаки щосили намагаються змінити це. Надмірна емоційність. Якщо щось погане, ці люди можуть згущувати фарби. У них не буває золотої середини — або все дуже погано, або все чудово.
Дозвілля 7 способів захисту від недоброзичливців Недоброзичливці та заздрісники є у багатьох, і часом вони непомітні доти, доки не почнуть діяти. Захиститися від їхнього негативного впливу вдасться, якщо використати перевірені методи. Кожен із нас стикався з людьми, здатними завдати безліч неприємностей. Захиститися від них та їхнього негативу допоможуть перевірені методи. Експерти рекомендують взяти їх на замітку, щоб убезпечити себе від бід і проблем, а також не стати жертвами псування, маніпуляцій чи пристріту. 1. Для того, щоб захистити себе від негативного впливу, підійдуть будь-які захисні амулети. Наприклад, пов'язати на зап'ястя червону нитку, яка буде надійним захистом і допоможе залучити до життя процвітання. Підібрати можна будь-який амулет, у тому числі виконаний власноруч. 2. Ще один хороший спосіб поставити недоброзичливців на місце та повернути їм їхній негатив — прочитати змову. Перед виходом з дому, дивлячись у своє відображення, промовляють: У дзеркалі відбиваюся, від будь-якого зла захищаюся. Хто мені зло заподіяти вирішить, той сам від своєї злості постраждає, а мене не дістане. Таку змову можна читати щодня. 3. О 12 годині дня на безлюдному перехресті чотирьох доріг залишають підношення: монету, печиво та будь-яку особисту річ. Після цього встають до дарів спиною, затиснувши в руці ще одну монетку, і кажуть: У перехрестя захисту прошу, чотирма дорогами біди від себе відвожу. Хто б зла мені не хотів, до мене не дістанеться — запутає і з вибором шляху помилиться. Після цього монету кидають через ліве плече зі словами: «Сплачено сповна», а потім йдуть, не обертаючись, до самого будинку. 4. Убезпечитися від недоброзичливців допоможе заклик свого ангела-охоронця. Йому моляться у будь-який час доби: Ангел мій, ти завжди зі мною. Мене від зла захистить, недоброзичливцям шлях до мене замов. Не лагодити нікому підступів мені, зла не бажати, життя не псувати. Амінь». 5. Ще один надійний та робочий метод — «посолити» будинок. Для цього беруть четвергову або звичайну сіль, насипають її по кутах і на порозі, примовляючи: Солю-посолю, всю ненависть видалю, злості шлях перегороджу, ворогам від воріт поворот дам. 6. Повернувшись додому, верхній одяг та взуття ретельно очищають, примовляючи: «Негатив додому не приношу. Все чорне знімаю, сметаю, очищаю. Не чіплятися до мене нікому, шляху мені не перегороджувати, зла не бажати. 7. Якщо ім'я недоброзичливця відоме, то його пишуть на аркуші паперу, обертають його навколо каменю та скріплюють ниткою. Після цього йдуть до водойми і закидають камінь якнайдалі, а потім промовляють: Вода злобу твою (ім'я) на дно притисне, спливти їй не дасть. І ти мені підступів не завдаси, зла бажати перестанеш, тихіше води станеш.
Здоров`я Медитація: суть та сенс Термін «медитація» найчастіше асоціюється у нас із людиною, яка сидить у повній усамітненні в позі лотоса. Що ж він відчуває зараз? Які почуття відчуває? Навіщо йому це треба? Спочатку необхідно зрозуміти зміст та зміст цього заняття. Медитувати – значить відкинути всі емоції, думки та повністю зануритися у свою свідомість. Як правило, концентрація свого тіла та думок має зосереджуватися на якомусь певному предметі. Наприклад, це може бути вогонь, музика, навколишні звуки чи власне дихання. Заняття медитацією допоможуть контролювати свій емоційний стан, коли це потрібно. Крім того, медитація дозволяє по-іншому усвідомлювати все, що відбувається, впливає на усунення комплексів, підвищує самооцінку. Заняття допомагають знайти шлях не тільки до душевної рівноваги, але й правильної організації свого дня. Також медитація допомагає набратися енергії та навіть сприяє лікуванню багатьох захворювань. Навчитися медитувати може будь-яка людина. Головне, зрозуміти для себе, навіщо це треба і яких результатів можна очікувати. Напевно, кожен з нас коли-небудь впадав на кілька секунд в якийсь транс. Наприклад, дивлячись у вікно чи слухаючи музику. У цей момент ми, сам того не підозрюючи, медитуємо: ми нічого не відчуваємо, не чуємо, не бачимо. Відбувається це неусвідомлено і часом не в той момент, коли такий стан необхідний. Як же впадати в медитативний транс саме тоді, коли ми цього хочемо? З першого разу, можливо, нічого не вийде. Деякі люди досить багато часу витрачають на те, щоб повністю розслабитися і поринути у свідомість. Для того, щоб засвоїти основні правила медитації, необхідно врахувати кілька важливих факторів, що впливають на повне розслаблення та уникнення зовнішнього світу. По-перше, потрібно знайти об'єкт, який стане предметом для концентрації уваги. Це може бути все, що завгодно: муха на стелі, свічка, та інше. Об'єкт може бути внутрішнім: дихання або серцебиття. По-друге, як бути готовим до входу у свідомість, необхідно визначитися з позою для медитації. Пози можуть бути різні: розташування лежачи на спині, сидячи, стоячи. Головне при виборі позиції це зручність. По-третє, заняття медитацією повинні відбуватися там, де можна порожниною сконцентруватися і розслабитися. Для повного відторгнення від зовнішнього світу повинні бути заздалегідь виключені всі місця, де вам можуть завадити. Зайві звуки, люди, тварини – це може перешкоджати концентрації уваги. Після того, як ви зможете навчитися легко впадати в медитативний стан, уникати зовнішнього світу і зосереджуватися на об'єкті стане можливим буквально в будь-якому місці та будь-який час. Щоденні заняття допоможуть знайти гармонію з самими собою, з навколишнім світом та з людьми.
Гороскоп Любовный гороскоп на 5 марта 2023 года: что обещают астрологи ОВНИ Якщо друга половинка не буде розділяти ваших поглядів цього дня, не змушуйте її погоджуватися з вами силою. 5 березня ваша фантазія має попрацювати на благо ваших стосунків. ТЕЛЬЦІ Якщо ви зараз самотні, 5 березня вам не слід проводити в компанії незнайомих людей (наприклад, ходити на перше побачення). Нічого хорошого з цього не вийде, кажуть зірки. БЛИЗНЮКИ Тримайте другу половинку поряд із собою цього дня. Зірки попереджають: якщо ви вирішите впоратися із зовнішніми викликами самостійно, результат може виявитися вкрай плачевним. РАКИ Якщо предмет ваших почуттів досі не відповідав вам взаємністю, 5 березня може все змінити. Щоправда, для цього вам потрібно буде підвищити градус щирості. ЛЬВИ Улюблена людина не зможе вам допомогти цього дня, кажуть зірки. І радять вам не витрачати сили та нерви – ні свої, ні його. Зверніться відразу до професіоналів. ДІВИ 5 березня обранець може виявитися єдиною людиною, яка зможе вас зрозуміти. Не бійтеся ділитися з ним потаємним, закликають зірки. ТЕРЕЗИ Якщо у вас намічається перше побачення чи знайомство з близькими обранця, не намагайтеся здаватися тим, ким ви не є, закликають зірки. Щирість та відвертість будуть вашими головними козирями. СКОРПІОНИ Не дайте коханій людині вивести вас із душевної рівноваги. Саме це він може спробувати зробити 5 березня, кажуть зірки. Будьте стійкими – згодом цей факт зіграє вам на руку. СТРІЛЬЦІ Цього дня ви повинні тримати свої почуття та емоції під контролем, кажуть зірки. І закликають: якщо поряд з вами опиняться представники протилежної статі, будьте готові відобразити їхню підступність. КОЗЕРІГИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, у цей день маємо довіритися долі. Зірки попереджають: якщо проігнорує її знаки, на повторні підказки можете не розраховувати. ВОДОЛІЇ Якщо кохана людина цього дня наполегливо радитиме вам щось, вислухайте, але зробіть по-своєму. Зірки закликають вас не сперечатися з ним, але й не погоджуватись бездумно. РИБИ Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, 5 березня буде чудовим днем для того, щоб розставити всі крапки над "i", кажуть зірки. І закликають вас не відкладати розмови.
Здоров`я Порча-підклад: що ховається за дивною знахідкою та як її знешкодити Часто псування насилають на предмети, які потім підкидають до дверей будинку або безпосередньо у приміщення. Якщо ви знайшли на порозі, за дверима або у себе вдома чужу чи дивну річ, то є ймовірність, що це заговорена підкладка. Сама річ розповість про те, на яку сферу життя була наведена порчу. Нижче наведено список найпоширеніших предметів, на які найчастіше робиться псування. Банку — до неприємностей. Березові лисячі або гілки — до ракових захворювань. Папір — до невдач у всіх сферах життя. Пляшка — псування алкоголізму. Вата — підклад на безплідність. Веник — підклад, мета якого щось чи когось вимести у вас із дому: чоловіка, дружину, гроші, удачу та інше. Вінок — підклад на смерть. Волосся — псування здоров'я. Іржавий цвяхи — підклад на безплідність чи імпотенцію. Глина — до втрати близької людини. Медні монети — до горя, сльоз. Замок — підклад, що викликає ув'язнення. Земля — до смерті. Голка — до хвороб серця. Картопля — підклад на безгрошів'я. Крупа — на розсорку. Пісок, риба, черв'яки, сухі яблука, трава — до хвороб та мук. Скло — до розлучення та розставання з коханою людиною. Як знешкодити псування-підклади Якщо ви виявили вдома чи поруч із будинком щось підозріле, то не варто панікувати і думати, що псування вже подіяло. Чим швидше ви знешкодите підклад, тим краще. Для того, щоб зіпсована річ не принесла вам зла, її терміново потрібно прибрати подалі від свого будинку. Не в жодному разі не торкаєтеся до підкладу голими руками. Візьміть пакет, рукавичку, рушник або інше, за допомогою чого ви зможете прибрати предмет. Далі віднесіть підклад у тихе небагатолюдне місце, бажано подалі від житлових будинків, і спаліть його. Намагайтеся не дихати димом, що походить від багаття. При спалюванні рекомендується читати молитву «Отче наш» або будь-яка інша змова від псування та пристріту. Переконайтеся, що річ знищена та повертайтеся додому, не озираючись.
Гороскоп Гороскоп на 5 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 5 березня Овни повинні будуть переглянути свої плани та згадати приказку про розумного, який у гору не піде. Зірки кажуть, цієї неділі, щоб наблизитися до мети, вам потрібно буде шукати обхідні шляхи. ТЕЛЬЦІ У Тельців може виникнути дефіцит якісного спілкування, кажуть зірки. І радять вам 5 березня згадати про старих добрих друзів та зустрітися з рідними. БЛИЗНЮКИ 5 березня Близнюкам може знадобитися допомога доброго друга. Його лояльність – головна умова досягнення успіху цього дня, кажуть зірки. І радять вам не намагатися досягти розуміння від сторонніх людей. РАКИ Раки мають поставити крапку в якомусь питанні. Зірки кажуть, можливо, це буде одним із найбільш доленосних днів на рік. Поставтеся серйозно до своїх рішень 5 березня. ЛЬВИ Є 5 березня Левам доведеться зайнятися чимось новим, їм не слід діяти поодинці, кажуть зірки. І радять вам цієї неділі ретельно вибирати помічників. ДІВИ У Дів 5 березня може з'явитися оригінальна, але передчасна думка. Зірки рекомендують вам не виявляти її світові доти, доки він не дозріє для неї. ТЕРЕЗИ 5 березня Терези можуть опинитися перед непростим вибором. Зірки радять вам не поспішати з ним та не перекладати відповідальність на іншого. СКОРПІОНИ 5 березня у Скорпіонів очікується клопіткий день. Але якщо вам вдасться зберегти гармонію в душі, результати цієї неділі вас порадують, кажуть зірки. СТРІЛЬЦІ Стрільці мають комусь відмовити. Зірки кажуть, це може бути непросто. Але якщо ви не наважитеся на це, ситуація не зміниться. КОЗЕРІГИ Козероги мають цього дня звернути увагу на деталі та знаки долі. Зірки попереджають: поки не поринете у тему, чекати позитивних змін не варто. ВОДОЛІЇ У Водоліїв з'явиться можливість щось змінити, кажуть зірки. І закликають вас у своїх рішеннях керуватися власними відчуттями, а не порадами збоку. РИБИ 5 березня Рибам потрібно буде зайнятися якоюсь рутинною, але вкрай необхідною справою. Зірки закликають вас відкинути прокрастинацію – тоді вдасться розправитися з усіма справами швидко та невимушено.
Дозвілля Псування на смерть: ознаки та наслідки Давайте на хвилину уявимо, чого може побажати будь-який із нас своєму злому недругу? Цілком імовірно, приємного мало. У більшості випадків саме подібні думки штовхають нас на необдумані вчинки, наслідки яких можуть бути необоротними. Одним із таких моментів є псування на смерть. Наслати її на людину складно, оскільки від природи кожному з нас дано безпосередній енергетичний захист — аура, пробити яку досить нелегко. Та й зняти порчу на смерть візьметься далеко не кожен чаклун. Подібний вплив здатний призвести до швидкої смерті протягом кількох тижнів. Як визначити ознаки псування на смерть Як це не дивно, в наш час на просторах інтернету можна зустріти величезну кількість рецептів, згідно з якими ви запросто можете навести псування на смерть. Ось тільки не варто вірити всьому, що пишуть, оскільки по-справжньому сильний та дієвий ритуал може провести лише досвідчений чаклун. Щиро кажучи, досить складно визначити ознаки псування на швидку смерть оскільки вони будуть переплітатися з характерними рисами інших видів пристріту, наприклад, на безшлюбність, на погане життя або на здоров'я. Але все ж таки є і невеликий ряд закономірностей, властивий безпосередньо псування на смерть. Вам варто звернути увагу на такі симптоми: несподівані важкі хвороби, періодичні думки про суїцид постійна втома та занепад сил, нічні кошмари, вживання алкоголю у великих кількостях, захворювання, при яких традиційним видам медицини важко з постановкою діагнозу Так само допомогти вам визначити псування на смерть зможуть і домашні вихованці. Зокрема це стосується кішок, оскільки вони дуже добре відчувають перепади та збої в енергетичному полі людини. Поведінка улюбленця по відношенню до вас може різко змінитися, на що варто звернути увагу. Існує також ще один вірний спосіб визначити псування на смерть. Налийте в невелике блюдце трохи джерельної води, посоліть її і покладіть на поверхню три сірники, що згоріли. Якщо всі вони потонули, то, мабуть, саме час звернутися до фахівців. Як зняти порчу на смерть Якщо у вас немає можливості звернутися за допомогою до професійних магів і чаклунів, то можна спробувати провести ритуал зі зняття порчі на швидку смерть та самостійно. По-перше, для початку вам необхідно сходити до церкви. Там вам підкажуть якісь наговори та молитви можна буде почитати на себе, щоб позбутися чужого впливу. Якщо ви вдома виявите якийсь дивний і абсолютно сторонній предмет. То перш ніж торкатися до нього, скажіть: Вода, Повітря і Вогонь навколо мене стоять, будинок і сім'ю мою захистять. Ключ, замок, мова. Амінь». Після чого цю річ необхідно викинути якнайдалі від свого житла. Існує один ефективний стародавній обряд на зняття псування на смерть. Проводиться він протягом семи днів, протягом яких необхідно постити і щоранку відвідувати церкву. Починати ритуал слід у неділю. Особливо ефективними будуть обряди напередодні Великодня або у Страсний тиждень. Протягом семи днів необхідно пити заговорену на здоров'я церковну воду і перед сном тричі читати наступний наговор: «За мене заступиться природна сила. Вона мені життя дала, їй мені допомагати. Все назад повернеться в землю, тільки ти тут залишишся зі своїм злом. Забери чорноту до свого дому, нехай вона тебе там забороняє. Думки мої тобі в серці ножем кришталевим. Амінь».
Дозвілля Камені-талісмани, що залучають гроші У попередніх статтях ми розповіли про ритуалах та прикметах, які допомагають залучити гроші в кишеню, розповіли вам про те, в якому гаманці гроші краще зберігатимуться і примножуватимуться. Тепер давайте поговоримо про камені-талісмани, які впливають на ауру знаків Зодіаку, дозволяючи накопичувати та примножувати наші фінанси. Як відомо, кожен камінь-самоцвіт має певні магічні властивості. Камені мають своє призначення та наділені своєю місією. Особливий інтерес у людини завжди був до грошового каміння, яке приносило багатство фінансову стабільність. Цитрін – це камінь, який допомагає у бізнесі та приносить фінансову вигоду своєму господарю. Якщо його носити на пальці правої руки, то він допоможе у складних фінансових ситуаціях та захистить від необдуманих рішень, пов'язаних із грошима. Однак деякі маги не рекомендують його постійно носити на тілі. Цитрін найкраще покласти поряд зі своїм робочим місцем або поставити вдома, на чільне місце. Хризоберил має потужну силу і допомагає відновити свій капітал з нуля. Цей самоцвіт покликаний допомагати тим, хто потрапив до складної фінансової ситуації. Крім того, він розвиває у своєму господарі проникливість, яка сприяє вирішенню грошових питань. Бичаче око стане незамінним помічником для охочих відкрити бізнес або розпочати нове життя, пов'язане зі зміною місця роботи. Цей камінь допоможе у всіх починаннях та попередить про небезпеку, що стосується грошей. Якщо попереду очікується криза, то камінь починає каламутніти і змінює свій колір. Якщо бичаче око постійно носити із собою, то воно може вберегти свого господаря від несподіваних збитків та невигідних фінансових вкладень. Сердолік допоможе вирішити фінансові суперечки та конфлікти. Якщо цей камінь носити на лівій руці, він стане джерелом нових ідей і притягуватиме нові вигідні джерела доходу. Якщо його носити на правій руці, то він відлякуватиме всіх недоброзичливців і притягуватиме чесних і працьовитих однодумців, які зможуть допомогти у скрутну хвилину. Тигрове око убезпечить свого власника від непередбачених витрат і збитків. Він захищає від фінансової втрати та створює певний захисний панцир для свого власника. Який не пропускає негатив та невдачу. Якщо людину незабаром чекають неприємності у фінансовій сфері, то тигрове око попередить про це. Людина відчує, що камінь поважчав і став йому заважати. Це знак того, що варто уважніше ставитись до своїх заощаджень. Родоніт допоможе набути фінансової стабільності і спрямує людину в потрібне русло. Цей самоцвіт відмінно підходить для медитації. Щоб увібрати в себе магічну енергію родоніту, необхідно прийняти горизонтальне положення, покласти камінь трохи вище за перенісся і зосередитися на своєму бажанні. Родоніт отримає цю інформацію і додасть впевненості в тому, що задумане цілком можливо. Після кількох сеансів медитації з цим каменем має прийти впевненість у собі та повне усвідомлення того, що саме потрібно зробити, щоб досягти бажаного результату.
Дозвілля До чого розбивається дзеркало Про дзеркала складено багато прикмет та забобонів. Найгіршою прикметою вважається, якщо дзеркало розбилося. Яку ж небезпеку несе розбите дзеркало і чи можна запобігти небезпеці цього забобону? Розбивається дзеркало — до чого це Вважається, що якщо дзеркало розбилося — сім років щастя не бачити. Не поспішайте вірити цій поганій прикметі. Значення цього забобону походить від переконання наших предків у тому, що поверхня, що відбиває, є дверима в потойбічний світ. Відповідно, якщо дзеркало розбивається, істоти іншого світу проникають у нашу реальність. Якщо ж поглянути на ситуацію з езотеричної точки зору, то дзеркало — цього лише накопичувач енергії будинку. І якщо дзеркало розбивається, значить, у приміщенні надлишок негативної енергії. Виходячи з цього можна дійти невтішного висновку, що розбите дзеркало є певним сигналом у тому, що атмосфера у будинку розжарена до краю і час щось міняти. Якщо в будинку часто б'ється посуд, дзеркала та інші крихкі предмети, настав час зробити енергетичне чищення будинку. Що робити, якщо дзеркало розбилося Якщо ви випадково розбили дзеркало, не варто панікувати і думати про те, що тепер вас спіткає сім років нещастя. Сила прийме у тому, що люди їм вірять. А навіщо ж вірити у погане? Про погане краще взагалі не думати! Але щоб повністю захистити себе від поганих думок та ймовірності реалізації цієї прикмети, найкраще зібрати уламки та викинути їх подалі від дому. Пам'ятайте, що не можна виглядати в розбите дзеркало і підбирати уламки голими руками — Ви можете зруйнувати свою енергетику. Візьміть рушник або рукавички і обережно викиньте розбите дзеркало.
Дозвілля Чим допоможе червона нитка на зап'ясті Екстрасенси говорять про ефективний спосіб захисту від пристріт і порча. За їх словами, найсильнішою зброєю від недоброзичливців є червона нитка, пов'язана на зап'ястя. Як діє цей оберег і як його зробити своїми руками? Червона нитка на руці: інструкція із застосування Червона нитка, за словами екстрасенсів, вважається найдавнішим оберегом від псування та пристріту. Її пов'язували дітям, а також молодим дівчатам та юнакам для того, щоб відлякати біду та злі сили. Створення цього оберегу — цілий обряд. Якщо ви хочете носити червону нитку як захист, то пов'язувати її вам повинні тільки ваші кревні родичі.   рекомендують взяти натуральний відрізок вовняної нитки червоного кольору і попросити свого родича пов'язати його на ваше ліве зап'ястя. Родичам необхідно зав'язати кінці нитки на сім вузлів. Обрізати їх не варто. Знімати червону нитку з руки не можна — якщо зніміть, то магічний захист зникне. Як діють сили червоної нитки на зап'ясті Екстрасенси  стверджують, що магія цього оберегу від псування і пристріту полягає в її кольорі. Червоний колір завжди привертає погляд. А це якраз і необхідно, щоб відволікти пильний погляд людини з поганим оком. Якщо ваша червона нитка випадково порвалася чи загубилася, це ознака того, що на вас намагалися наслати прокляття. Оберіг узяв всю негативну енергію на себе, що й призвело до його зникнення чи псування.

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів




/-0,5537371635437-/ /-pc-/
Top