counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як протистояти навіянню та не купувати непотрібні товари


Переглядів: 7


Як протистояти навіянню та не купувати непотрібні товари

Зараз багато продавців мають техніки психологічного впливу на людей, а іноді застосовуються і гіпнотичні способи. Але не варто побоюватися купувати. Достатньо знати певні правила, які дозволяють захиститися від такого впливу та приймати рішення про купівлю самостійно та усвідомлено.

У наш час у кожному пристойному магазині є консультанти, які можуть відповісти на всі запитання. Однак мало хто знає, що такі люди проходять спеціальне навчання і здатні продати кожному залежалий товар. Найчастіше багато хто купує зовсім непотрібну їм річ, при цьому витрачає великі суми або оформляє кредити. А усвідомлення, що їх просто використали, приходить вже після того, як ситуацію виправити практично неможливо.

Насправді якщо ви дотримуватиметеся певних правил, то ні в кого не вдасться нав'язати вам непотрібну покупку.

По-перше, ви повинні чітко розуміти, з якою метою ви вирушаєте до магазину. Якщо вам потрібні лише продукти або предмети першої необхідності, відвідуйте виключно ці відділи.

По-друге, завжди складайте список необхідного. Якщо всі відділи магазину рясніють червоними цінниками з фразами "вигідна покупка", перш ніж взяти такий товар з полиці, загляньте ще раз до списку. Якщо такого найменування в ньому немає, сміливо проходьте повз.

По-третє, не варто ходити магазинами відразу ж після отримання зарплати. Навчені продавці одразу бачать таких людей та починають пропонувати будь-який товар. Знаючи, що в гаманцю знаходиться< /strong> певна сума грошей, у вас більше шансів піддатися на умовляння консультантів та здійснити непотрібну покупку.

Якщо вам потрібно відвідати спеціальний відділ для купівлі побутової техніки або одягу, ознайомтеся з асортиментом на сайті цього магазину. Таким чином, консультант не заплутає вас, запропонувавши дорожчий товар. Як правило, вони починають перераховувати безліч функцій, які згодом просто не використовуються. А грошей у результаті виявиться більше.

Завжди чітко озвучуйте свої переваги продавцю: роблячи таким чином, ви дасте зрозуміти, що знаєте, чого хочете. А уникаючи прямого погляду віч-на-віч, ускладніть завдання консультанта, і він не зможе налагодити з вами довірчого контакту.

Багато екстрасенсів не рекомендують робити покупки поодинці. Краще візьміть із собою кілька друзів. У такому разі жоден продавець не зможе вплинути на ваше рішення. Трапляється і таке, що ви відчуваєте, як на вас буквально тиснуть умовляннями. У такому разі просто уявіть, що вас обробить невидима стіна, і згадайте, навіщо ви прийшли до магазину.

Існує і старовинний спосіб відв'язуватися від нав'язливого торговця — непомітно стиснути у кишені кулак. Цей жест допомагає зібрати волю. Ще наші бабусі захищалися їм від набридливих циган із даром навіювання та переконання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,38112092018127-/ /-pc-/
Top