counter
Стрічка новин
Вибрати все
15 Травня
14 Травня
Всі новини...

Практика звільнення з проблем


Переглядів: 37


Практика звільнення з проблем

У кожної людини в житті періодично з'являються певні труднощі та проблеми. Деякі з них витягають усю енергію, спустошуючи нас зсередини. Настав час дізнатися про просту та дієву практику, яка допоможе перестати думати про щось погане та навчитися приймати реальність.

Існує безліч перешкод між вами та щасливим життям. Багато хто з них має ментальний характер. Саме з ними ми навчимо вас боротися за допомогою простої та дієвої практики.

Підготовка до практики

Найголовніше — це розуміння того, кому дана практика допоможе найкраще. Сюди слід віднести людей із розбитим серцем, а також усіх тих, хто з якоїсь причини сильно шкодує за минулим, не може відпустити образи та думки про проблеми, негаразди. Будь-які негативні програми та енергетичні якорі зникнуть під час періодичного використання цієї практики. Багато проблем підуть уже після першого разу.

Забігаючи вперед, варто сказати, що вам знадобиться знайти якісь старі та непотрібні речі, яких ви зможете позбутися. Якщо таких речей немає, вам потрібно буде прибрати, тому ця практика може зайняти певний час.

Як позбутися проблем

Для початку виберіть день і час, у який ви займатиметеся цією практикою. Бажано вибирати дообідній час. Експерти не радять займатися цією практикою спонтанно.

Починається все з легкої медитації-налаштування. Прийміть зручне положення сидячи або лежачи. Закрийте очі та зробіть глибокий та повільний вдих. Уявіть собі, що ви вільні та невагомі. У вас у думках немає нічого зайвого. Ви не думаєте зараз ні про проблеми, ні про справи, ні про турботи. Ви готові до очищення. Вимовте: «Я очищаюся від проблем. Я ставаю кращою. Моє життя скоро кардинально зміниться. Мені стане краще, тому що я звільнюся від того, що мені не потрібно.

Посидіть та помедитуйте кілька хвилин. Як тільки будете готові, приступайте до другої стадії — очищення. Якщо ви викидатимете якісь речі, то уявіть собі, що кожна з цих речей уособлює якусь проблему, негативну емоцію. Наприклад, ви викидаєте старий розбитий телефон. Уявіть собі, що на смітник разом з ним вирушають ваші переживання про пережите розставання. Потім, наприклад, ви викидаєте старі заношені до дірок кросівки. Уявіть, як ви разом з ними викидаєте образу на близьку людину.

Якщо вам нема чого викидати, ви можете зробити прибирання. Під час прибирання також уявляйте собі, як разом зі сміттям, пилом та брудом від вас йдуть негативні програми, погані думки, переживання. Повторюйте про себе під час такого прибирання слова, які ви говорите під час медитації: Я очищаюся від проблем. Я ставаю кращою. Моє життя скоро кардинально зміниться. Мені стане краще, тому що я звільнюся від того, що мені не потрібно. Також ви можете вимовити просту змову після завершення прибирання: Проганяю все погане, все добре зустрічаю. Жити стає приємніше. Життя новий розділ я відкриваю».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 16 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 16 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Завтра, 16 травня, зірки обіцяють вам день, наповнений можливостями та новими відкриттями Будьте готові до нес....
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
За попередженням Анжели Перл, 16 травня 2024 року всі знаки зодіаку мають бути готовими до викликів, які може ....
більше матеріалів
/-0,3783438205719-/ /-pc-/
Top