counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Олександр Палій
Олександр Палій

Трамп пропонує ізоляціонізм, який погубить США


Проросійська риторика кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа може бути наслідком того, що у нього проросійський радник. Трамп неофіційно вже змінив політику республіканців щодо РФ. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог, експерт з питань євроатлантичної інтеграції Олександр Палій.

«Трамп говорить про велич Америки, але при цьому планує перекреслити всі здобутки, які США отримали за всі роки своєї історії. Він пропонує ізоляціонізм у тих умовах, в яких це означатиме загибель Америки в її розумінні. Це буде катастрофічно для її зобов'язань. Бо хто захоче вступати з нею в союзи, якщо США будуть так легко з них виходити? Але поки схоже, що він програє. Можливо, Трамп поїхав в Росію, до нього кадебісти «підійшли» спритно, як вони вміють. І ось йому здалося, що багато питань можуть вирішитись наступним чином. Так само і проросійський радник у нього з'явився. І фактично стару позицію Республіканської партії, яка була більш радикальною до Росії, ніж у демократів, зараз повністю переглянуто. На офіційному рівні вона залишається колишньою, але Трампом вона переглянута. Можна сказати, що швидше за все Трамп - це людина, пов'язана вмілим вербуванням, про яке він навіть не здогадується, і його радником. Це досить небезпечний коктейль. Такого в Америці ще не було», - розповів політолог.

Палій переконаний, що для України було б добре, якби США продовжили бути активною країною у міжнародній сфері, щоб Америка могла чітко дотримуватися своїх зобов'язань.

«Треба, щоб на чолі США була досвідчена в зовнішній політиці людина. А Клінтон у зовнішній політиці якраз дуже досвідчена - вона була держсекретарем. Українці в США (діаспора, яка налічує 2-3 мільйони людей) традиційно голосували за республіканців. Вони голосували за республіканців, бо вони щодо Росії в СРСР займали більш жорстку позицію. Зараз ситуація змінилася, і позиція українців може змінитися», - підкреслив експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 57



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
більше матеріалів


/-0,35350918769836-/ /-pc-/
Top